View Full Version : Και οι πούστηδες έχουν δικαίωμα στην αγάπη
Εχθές παντρεύτηκε στην Αγγλία ο γνωστός πουστοτραγουδηστής
Elton John με τον καλό του και σήμερα θα έχουν και μεγάλη δεξίωση που λέγετεαι ότι θα κοστίσει 100-150 χιλιάδες ευρώπουλα.
Μάλιστα έγινε και σχετική ερώτηση στον πρωθυπουργό και ο σύκας είπε να σήσουν και να ευτυχήσουν.
Πώς δέν τους ευχήθηκε και καλους απογόνους τσι πούστηδες .:lol:
maintenance
22/12/2005, 13:09
γιατι τέτοιο μίσος..................:rolleyes:
γουστάρει να λαδώνει τον μεντεσέ, και να απλώνει το σεντόνι....
α...ρε έλτον.......μας την χάλασες...:cry:
Τουλάχιστον να μήν το κάνουν λετσι ξεφωνημένα ρε ........
Θα ζηλέψουν και οι δικές μας οι λουγκρες και θα θέλουν και αυτές γάμους και πανηγύρια.
Πάει θα χάθει ο μύθος του greek lover και θα γεννηθεί η πραγματικότητα του greek backοπαοπα lover :lol: :rotflmao:
H.A.Balafoutre
22/12/2005, 13:33
Αίσχος.....:a06:
Μόνον στο ανθρώπινο είδος μια παραφύσιν πουστοκατάσταση έχει δικαιώματα. Σε οποιδήποτε άλλο είδος ζώου στον πλανήτη τέτοια φαινόμενα εξελίφονται ώς ελαττωματικά. Και για πιο λόγο τους τρώμε στην μάπα με τα κάμώματά τους. Πιο το όφελος.
τα χουμε πει πολλες φορες, μην τα ξαναλεμε. Το απροκαλυπτο και δημοσιοποιουμενο μισος και αποτροπιασμος προς τους ομοφυλοφιλους ειναι υποβοσκων ομοφυλοφιλισμος, οποτε ... μην καρφωνεστε :lol:
εκτος το οτι η νομιμοποιηση του γαμου ομοφυλοφιλων μπορει για αυτους να ειναι ενας τροπος αναγνωρισης απο την κοινωνια .... ειναι επισης και ενας μεγαλος οικονομικος παραγοντας μιας που ισχυει οτι ισχυει και σε ενα γαμο ετεροφυλων...φορολογικες δηλωσεις κτλ....
απο την αλλη πιστευω οτι ο γαμος ομοφυλοφιλων θα καταστρεψει το ειδος μιας και ειναι σε ολους γνωστο οτι ο γαμος σκωτονει τον ερωτα:smokin:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
makis206
22/12/2005, 13:45
Να μας ζήσουν οι λατέρνες. !!!
Καλά αν δεν γινόταν αυτό στην Αγγλία που αλλού θα γινότανε ;
Όπως λέει και το ανέκδοτο "Τις Αγγλίδες τις έχετε δεί;"
Αφού λοιπόν γουστάρουνε να το ρουφάνε το κανελόνι, κι αφού στον κώλο μας δεν μπαίνουνε, άντε.
ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΒΡΕ !
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Αίσχος.....:a06:
Μόνον στο ανθρώπινο είδος μια παραφύσιν πουστοκατάσταση έχει δικαιώματα. Σε οποιδήποτε άλλο είδος ζώου στον πλανήτη τέτοια φαινόμενα εξελίφονται ώς ελαττωματικά. Και για πιο λόγο τους τρώμε στην μάπα με τα κάμώματά τους. Πιο το ώφελος.
Μήν το λές αυτο, μεγαλύτεροι πουστηδες απο τους σκύλους
δέν πρεπει να υπάρχουν στο είδος των θηλαστικών :lol:
afrotwin
22/12/2005, 13:48
re ti sas kofti ti kani o ka8e enas me ton kolo tou ke pion pantrevete
entaksi ke emis kaname kolonoskopisi logo pa8iseos tou enterou ala den zitisame to mixanima kolonoskopisis se gamo....
ine 8ema idiosigkrasias:rotflmao: :rotflmao:
afou den zorizete o elton as ton pari na telionoume
8a to kanoume ke sizitisi?
ke tis sas niazi ama pantrevonte ta poustronia?
esas 8a pantreftoune?
i fovaste min sas zitisoun se gamo?
ke empasi periptosi ama sas zitisoun mporite na arni8ite
an ke gia merikous apo edo mesa xlomo to kovo...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
22/12/2005, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Μήν το λές αυτο, μεγαλύτεροι πουστηδες απο τους σκύλους
δέν πρεπει να υπάρχουν στο είδος των θηλαστικών :lol:
re amorfotoi ta perisotera zoa ine omofilofila ke emomiktika
afta vlepis den gnorisan tin xristianiki i8iki
den kataferan na ta prosilitisoun i papades...
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re amorfotoi ta perisotera zoa ine omofilofila ke emomiktika
afta vlepis den gnorisan tin xristianiki i8iki
den kataferan na ta prosilitisoun i papades...
:a01: :a20:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Όπως λέει και το ανέκδοτο "Τις Αγγλίδες τις έχετε δεί;"
[/B]
ναι τις εχουμε δει ....και αλλα πραγματα ... και (κατω των 20) ΜΑΜΑΝΕ
:beer: :beer: :beer: :beer:
makis206
22/12/2005, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι τις εχουμε δει ....και αλλα πραγματα ... και (κατω των 20) ΜΑΜΑΝΕ
Βασικά το ανέκδοτο λέει για τις Αγγλίδες απο τα 21 και μετά. :D :D
:lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
H.A.Balafoutre
22/12/2005, 15:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Μην το λες αυτό, μεγαλύτεροι πουστηδες από τους σκύλους
δεν πρέπει να υπάρχουν στο είδος των θηλαστικών :lol:
Βρε αυτά τα έρμα τα ζωάκια το κάνουν για να αποδείξουν την εξουσία τους για το πιο είναι το πιο δυνατό σκυλί. Το κάνουν για να τραβήξουν μετά το θυληκό. Αλλά αν ζούνε τόσο κοντά στους ανθρώπους, που θα πάει θα εκφυλλιστούνε κι αυτά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez τα χουμε πει πολλές φορές, μην τα ξαναλέμε. Το απροκάλυπτο και δημοσιοποιούμενο μισός και αποτροπιασμός προς τους ομοφυλοφίλους είναι υποβόσκων ομοφυλοφιλισμος, οπότε ... μην καρφώνεστε
Προλαβαίνω να σβήσω το πόστ ή είναι αργά.:D
Δεν είναι θέμα μίσους. Ότι και να λέμε είναι πάνω από τις δυνατότητες όλων μας. Η φύση έχει τον τρόπο της να ισορροπεί τη ζωή. Έτσι κι αλλιώς και οι ομοφυλόφιλοι έχουν τα ίδια προβλήματα με τους ετεροφυλόφιλους στις σχέσεις τους. Δεν ανακάλυψαν τον τροχό με αυτή τους την διαφοροποίηση. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και γι'αυτούς.
Το "αίσχος " προκύπτει από το γεγονός ότι αφού είμαστε ως είδος το πιο νοήμων στον planet (άρα είμαστε διαφορετικοί από τα υπόλοιπα ζώα), έπρεπε να ισχύουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις και για τους ομοφυλοφίλους by default. Να δείτε πως θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και δεν θα είχαμε να τρώμε στην μάπα γάμους και βαφτίσια. Σιγά το γεγονός.
εγω τους παω τους GAYκουλες...
οσο αυξανονται... τοσο περισσοτερες γκομενες μενουν με το αρκουδακι στο κρεβατι αγκαλια να περιμενουν το πριγκιπα που μιαζει με το Ρουβα και που ποτε δε θα ερθει :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H.A.Balafoutre
22/12/2005, 15:25
.
adam_tsouk
22/12/2005, 22:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω τους παω τους GAYκουλες...
οσο αυξανονται... τοσο περισσοτερες γκομενες μενουν με το αρκουδακι στο κρεβατι αγκαλια να περιμενουν το πριγκιπα που μιαζει με το Ρουβα και που ποτε δε θα ερθει :beer: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol:
Και άμα το γενικεύσεις.....
Περισσότεροι κwλοι για μας!
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Για σενα μαλλον λιγοτεροι:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:
Δεν αντεξα συγνωμηηηηη εεεεεεεεεεεεεεε:lol: :lol:
Σε αυτο το γαμο το dress code ειχε μια ξεχωριστη απαιτηση.....:rotflmao: :lol: :rotflmao:
31772
afrotwin
23/12/2005, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ke skatosproxtis na ise pali geoulas ise megale...
Prosopika to 8eoro psyxosomatikh anomalia tou an8ripinou eidous.ase pou rixnoun kai to mpalaki me t'aristero.
Parakato na mhn prokaloun me tis symperifores tus kai as kanoun oti 8eloun me tous kolous tous:yuck:
Το άσχημο για τον αντρικό πληθυσμό είναι ότι συνήθως σε κάποιες χώρες που αυξάνουν τα φαινόμενα με τους πισωγλέντηδες, αυξάνει και ο εκφυλισμός(λεσβείες) του γυναικίου πληθυσμού.
Οπότε στο τέλος αυτοί που θα περνάνε καλά :evil: :lol: θα είναι οι .... άλλοι(το 3ο φύλο που λένε οι εκσυχρονιστάδες).
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
..
απο την αλλη πιστευω οτι ο γαμος ομοφυλοφιλων θα καταστρεψει το ειδος μιας και ειναι σε ολους γνωστο οτι ο γαμος σκοτώνει τον ερωτα
οδηγούνται στην αυτοκαταστροφή δηλαδή
ΕΛΑ ΤΩΡΑ . ΑΦΟΥ ΤΟ BROCKBACK MOUNTAIN ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ . :p
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ?
παντως εγω, δε θα κανα τετοιες ερωτησεις αν ειχα το signature σου ;) :lol:
koutroulis
29/03/2006, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
είναι φιλενάδες
μοιράζονται και τα ρούχα τους
ΟΥΡΤ ΘΡΑΣΟΠΟΥΣΤΕΣ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
παντως εγω, δε θα κανα τετοιες ερωτησεις αν ειχα το signature σου ;) :lol:
Σε παραπέμπω στο ομώνυμο τραγούδι των μέγιστων Blue Oyster Cult , από τον δισκο Secret Treaties του 1974 . Ουδεμίαν σχεσην με αυτο που σκέφτηκε το πονήρο μυαλουδάκι σου
:nono: :nono: :wave2:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ΡΕ παίδες...!!!
Έκανε ο Τίγκας μια μαλακία (κατά την άποψή μου...) και άνοιξε αυτή τη συζήτηση....
Το μόνο που διαβάζω σε τόσα posts, είναι διάφορες παραλλαγές μπινελικιών με την κατάληξη -πούστης !!!
(Και γω δεν γουστάρω το Κοτόπουλο με Μπάμιες, αλλά ΔΕΝ το βρίζω όπου σταθώ...).
Αν δε, θεωρήσουμε ότι αυτά που λέτε τα ΕΝΝΟΕΙΤΕ, τότε περνάμε σε στάδια ΜΙΣΟΥΣ (και ψάξτε να βρείτε τους λόγους..:winka: ).
:wave2: :wave2: :wave2:
Ρε Παληκαρια (κι ουχι αδελφες), δεν κανετε καμμια βολτα απ' εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4967) ... :wacko:
Αν βρειτε κατι που ΔΕΝ εχει ειπωθει, πειτε μου να το συμπληρωσω, μιας και βαριεμαι να ξαναγραφω τα ιδια και τα ιδια ... :sick:
Αν θελει μαλιστα καποιος Mod της κατηγοριας (και το θεωρει και σωστο) ας τα ενωσει, ωστε να ΜΗΝ επαναλαμβανομαστε ... :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αν θελει μαλιστα καποιος Mod της κατηγοριας
Έχουμε κατηγορία "Πούστηδες" ???
:confused: :confused: :confused:
Και ποιος είναι ο mod, παρακαλώ ???
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Θα παρακαλουσα πολυ να ΜΗΝ καρφωνομαστε μεταξυ μας !!! :nono: :mad:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
κανονιστε να μου φορτώσετε καμμια τετοια νεα κατηγορια... :mad:
αυτο δεν θα ειναι γερμανικο, αλλα απο αλλη χωρα... :sick:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
Ας βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στη συζήτηση...
Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που δεν θα αυτολογοκριθώ.
Καταρχάς δεν με απασχολεί το ποιός είναι πούστης και ποιός λεσβία και ποιός ότι γουστάρει. Το τι κάνει ο καθένας με τον κώλο του είναι δικό του θέμα από τη στιγμή που δεν επηρρεάζει εμένα και τον δικό μου κώλο.
Το αν θέλουνε να παντρευτούνε στο όνομα του Θεού, του Αλλάχ ή του Βούδα δεν με ενδιαφέρει. Το πρόβλημα όμως με το γάμο κατά τη γνώμη μου έχει ως εξής. Καλώς η κακώς το περιβάλλον ενός τέτοιου γάμου εγώ δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακριβώς υγιές. Σε χώρες όπως η Ισπανία και η Αγγλία εκτός του ότι έχει επιτραπεί ο γάμος, αναγνωριζόμενοι οι ομοφυλόφυλοι ως νόμιμο παντρεμένο ζευγάρι μπορούν υπό συνθήκες να προβούν σε υιοθεσίες. Και απλά θα σας βάλω στη σκέψη του να μεγαλώνετε σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Για εμένα από εκεί και πέρα εστιάζεται το πρόβλημα...
Λεωνίδας
03/04/2006, 14:52
Ο "γάμος" μπορεί να συμφέρει φορολογικά, γιατί να το στερήσουμε αυτό από ομοφυλόφιλα άτομα;
Για τις υιοθεσίες είναι άλλη (μεγάλη) κουβέντα. :wave2:
monstermind
04/04/2006, 11:39
γιατι αυτοί όταν δίνουν κώλο και παίρνουν αυτοκίνητο κόβουν απόδειξη?
Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
γιατι αυτοί όταν δίνουν κώλο και παίρνουν αυτοκίνητο κόβουν απόδειξη?
Σε αυτή τη ζώη ο κώλος είναι από τα λίγα αφορολόγητα είδη...
monstermind
04/04/2006, 12:01
ναι ρε φίλε, αλλά αυτοί θέλουν κιαι φοροελαφρύνσεις...
τα τιμολόγια μου μέσα!!!
Εδω δεν θα παρω θεση. Εχω συζητησει το θεμα του γαμου μεταξυ ομοφυλοφιλων αρκετα... δεν βρισκεται ακρη. Ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο και η εκαστοτε απαντηση/θεση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Θα αναφερω ομως κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ σε αναλογο thread. Μια απο τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις των ανδρων ( μην τρεξετε ΟΛΟΙ μαζι εν χορω να μου πειτε 'μα τι λες, εμεις τετοια πραγματα'...τα ακουω καθημερινα απο φιλους αρσενικα) ειναι το να δουν καποτε λεσβιες εν δραση ( μη μου πειτε οτι οι τσοντες με λεσβιες εχουν την περαση που εχουν επειδη οι λεσβιες αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να βλεπουν τσοντες). ΠΩΣ λοιπον αποδεχεστε την ερωτικη πραξη μεταξυ λεσβιων ( και γουσταρετε κιολας) αλλα σας ενοχλει η επισημοποιηση μιας τετοιας σχεσης?
Να υποθεσω οτι το Brokeback Mountain οσοι το ειδατε το γιουχαρατε ανελεητα?
Οσο για το θεμα της υιοθεσιας..το παιδι να μεγαλωνει σωστα κι τα αλλα εμενα δεν με απασχολουν.
Bart..γραψε 2 θεσεις τελικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
Εδω δεν θα παρω θεση. Εχω συζητησει το θεμα του γαμου μεταξυ ομοφυλοφιλων αρκετα... δεν βρισκεται ακρη. Ειναι θεμα καθαρα υποκειμενικο και η εκαστοτε απαντηση/θεση εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
Θα αναφερω ομως κατι που διαβασα σε αλλο φορουμ σε αναλογο thread. Μια απο τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις των ανδρων ( μην τρεξετε ΟΛΟΙ μαζι εν χορω να μου πειτε 'μα τι λες, εμεις τετοια πραγματα'...τα ακουω καθημερινα απο φιλους αρσενικα) ειναι το να δουν καποτε λεσβιες εν δραση ( μη μου πειτε οτι οι τσοντες με λεσβιες εχουν την περαση που εχουν επειδη οι λεσβιες αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να βλεπουν τσοντες). ΠΩΣ λοιπον αποδεχεστε την ερωτικη πραξη μεταξυ λεσβιων ( και γουσταρετε κιολας) αλλα σας ενοχλει η επισημοποιηση μιας τετοιας σχεσης?
Να υποθεσω οτι το Brokeback Mountain οσοι το ειδατε το γιουχαρατε ανελεητα?
Οσο για το θεμα της υιοθεσιας..το παιδι να μεγαλωνει σωστα κι τα αλλα εμενα δεν με απασχολουν.
Bart..γραψε 2 θεσεις τελικα
Εδώ θα ήθελα να παραθέσω κάτι από προσωπική εμπειρία... Τα "είχα" (άν μπορεί να θεωρηθεί σχέση) κάποτε με μία bisexual - ψιλοαρρωστημένη κατάσταση. Ωραία γκόμενα. Φίλοι και γνωστόι μου λέγανε πώπω κ@ύλα και να της πεις να φέρει και άλλη γκόμενα μαζί και άλλα τέτοια. Ομολογώ ότι στη σκέψη δε φαινότανε και άσχημα. Όταν κάποια στιγμή το έφερε ο δρόμος και η παρέα και βρεθήκαμε σε στριπτιζάδικο και την είδα να παίρνει private dance και να χαμουρέυεται με την άλλη, προς μεγάλη έκπληξη όλων (και του εαυτού μου μαζι) ξενέρωσα. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα μου φάνηκε το σκηνικό. Καμία σχέση να το βλέπεις live με τη "σχέση" σου. Τελικά εκεί που κατέληξα είναι ότι εμείς οι άντρες μάλλον προτιμούμε παραπάνω από μία γυναίκες να ασχολούνται μαζί μας όμως και να κάνουν ότι κάνουν μόνο για εμάς, και όχι επειδή τελικά γουστάρουν η μία την άλλη... Αυτά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Εδώ θα ήθελα να παραθέσω κάτι από προσωπική εμπειρία... Τα "είχα" (άν μπορεί να θεωρηθεί σχέση) κάποτε με μία bisexual - ψιλοαρρωστημένη κατάσταση. Ωραία γκόμενα. Φίλοι και γνωστόι μου λέγανε πώπω κ@ύλα και να της πεις να φέρει και άλλη γκόμενα μαζί και άλλα τέτοια. Ομολογώ ότι στη σκέψη δε φαινότανε και άσχημα. Όταν κάποια στιγμή το έφερε ο δρόμος και η παρέα και βρεθήκαμε σε στριπτιζάδικο και την είδα να παίρνει private dance και να χαμουρέυεται με την άλλη, προς μεγάλη έκπληξη όλων (και του εαυτού μου μαζι) ξενέρωσα. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο άσχημα μου φάνηκε το σκηνικό. Καμία σχέση να το βλέπεις live με τη "σχέση" σου. Τελικά εκεί που κατέληξα είναι ότι εμείς οι άντρες μάλλον προτιμούμε παραπάνω από μία γυναίκες να ασχολούνται μαζί μας όμως και να κάνουν ότι κάνουν μόνο για εμάς, και όχι επειδή τελικά γουστάρουν η μία την άλλη... Αυτά...
νομίζω οι τσόντες σας έχουν κάνει κακό τελικά :)
τι σχέση έχει αν είναι λεσβία αν είναι bisexual ,με το να κάνει τρίο?
σαν άνθρωποι θέλουμε αποκλειστικότητα,επιβεβαίωση,αγάπη,πίστη και διάφορα άλλα "εκκλησιαστικά":p ,όποτε γιατί σ εντυπωσιάζει το οτι ενοχλήθηκες.όταν μετράμε εναν άνθρωπο σοβαρά,για κάτι αμοιβαίο κι όμορφο θέλουμε να το έχουμε όλο δικό μας.να νιώθουμε τη μοναδικότητα του.αν συνειδητά έμπλεξες με γυναίκα bisexual δεν σημαίνει πως είναι ξεκωλιάρα(συγνώμη για την έκφραση),αλλά πως αν ποτέ πάψει να είναι ερωτευμένη μαζί σου,μπορεί το ίδιο πιθανά να ερωτευτεί εναν άντρα η μια γυναίκα.τέλος.τίποτα διαφορετικό!!
και το βρίσκω γελοίο να μην πέφτει σε κανέναν λόγος για την προσωπική ζωή του άλλου,αλλά παρολαυτά να κρίνετε.
κουτσομπολιό να γίνετε δηλαδή...
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
ξεκωλιάρα(συγνώμη για την έκφραση)
:blush: :blush: :blush:
Θάλειααααα.....!!!:nono: :nono:
Τέτοιες κουβέντες απάδουν δεσποινίδων καλών οικογενειών !!!
:wave2: :beer: :wave2:
:blush: :blush: :blush:
ξεπεταγμένη ήθελα να πω :p
απάδουν...άντε πάλι άνοιγε λεξικό:rotflmao:
latris mixanis
04/04/2006, 15:16
Το προβλημά μας είναι ότι παντρεύτηκαν 2 άντρες??
Δλδ όταν ένας άντρας φαντασιώνεται 2 γυναίκες σε ερώτικα παιχνίδια γιατί δεν μας χαλάει????
Ο καθενάς μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του,στο σπίτι κοκ.
Ας κοιτάει ο καθένας τα δικά του και το πως μπορεί να γίνει καλύτερος.
dukeandthecity
04/04/2006, 15:21
Συμφωνω με τις κοπελες αλλα ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ....
οχι αλλο δεν θα το ξανακανωωωω:bawl: :bawl:
latris mixanis
04/04/2006, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Συμφωνω με τις κοπελες αλλα ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ....
οχι αλλο δεν θα το ξανακανωωωω:bawl: :bawl:
Κάποιοι άνθρωποι όταν θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους ή τον ευατο τους βρίσκουν λάθος τρόπο. Το ίδιο και ο ντράμερ :D
Όλοι δηλώνουν ''γκει'' για να είναι στην επικαιρότητα.
ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ....
Τι έγινε με τον ντράμμερ ???
Προσεξε τι θα απαντήσεις, γιατί έιναι ήδη βεβαρημένη η θέση σου με τα αυτοκόλλητα !!!
dukeandthecity
04/04/2006, 16:04
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20894
:D :D
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=20894:D :D
Καλά ρε μ@λ@κα ...
ΔΕν είπαμε οτι τα αυτοκόλλητα είναι σε ΔΙΑΦΑΝΕΣ background ???
Απορεση #2
Ο ντραμμερ της Βισση ειναι ενας τυπος που φετος ειναι στο Fame Story?
Απορεση #2
Ο ντραμμερ της Βισση ειναι ενας τυπος που φετος ειναι στο Fame Story?
Den xero kardia mou ...!!!
Ρωτάω αυτόν τον @#$# ΠολιτοΔούκα, αλλά μΕ "γυρνάει" την κουβέντα..!!!
:mad: :D :mad:
ναι!αυτός είναι...:)
Ορισμένοι είναι ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμένοι επί παντός επιστητού, μΕ φαίνεται....:eyepop: :eyepop: :eyepop:
σαν νεα παιδιά έχουμε ενδιαφέροντα κι εμείς..
fame story,dreamshow,το άλλο το απογευματινό με τον μικρούτσικο νομιζω λέγεται "απο καρδιάς",βέρα στο δεξί,πάνια το σαββατοκύριακο :rotflmao:πληθώρα εκπομπών που διευρύνουν τους ορίζοντες μας:p
Ορισμένοι είναι ΠΛΗΡΩΣ ενημερωμένοι επί παντός επιστητού, μΕ φαίνεται....:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Αφου ειδα την μιση συνεντευξη του στο Gala (λογω ελλειψης καλυτερου) χθες ...τωρα τον ξερω κι εγω :D
dukeandthecity
05/04/2006, 10:58
σαν νεα παιδιά έχουμε ενδιαφέροντα κι εμείς..
fame story,dreamshow,το άλλο το απογευματινό με τον μικρούτσικο νομιζω λέγεται "απο καρδιάς",βέρα στο δεξί,πάνια το σαββατοκύριακο :rotflmao:πληθώρα εκπομπών που διευρύνουν τους ορίζοντες μας:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilia
Αφου ειδα την μιση συνεντευξη του στο Gala (λογω ελλειψης καλυτερου) χθες ...τωρα τον ξερω κι εγω
Female attack σας γουστάρω :wave2: :wave2:
latris mixanis
05/04/2006, 11:40
Αν το καλοσκευτούμε όλοι είμαστε πουστηδες .....:winka:
είτε στην ψυχή ,είτε κάπου αλλού...!!!!
makis206
05/04/2006, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν το καλοσκευτούμε όλοι είμαστε πουστηδες .....:winka:
Έτσι..
Εγώ απλά μέσα μου τα έχω διαχωρίσει.
Άλλο ο πούστης-πούστης (που είμαστε όλοι, και οι πισωγλέντηδες)
Κι άλλο ο πούστης-λατέρνα (που είναι μόνο οι πισωγλέντηδες):lol:
:beer: :beer:
costas81
05/04/2006, 13:51
Θελω να γραψω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα στο κρεβατι του να κανει οτι θελει και αφου εχει μονο μια ζωη να ανακαλυψει οσα πιο πολλα πραγματα μπορει σε αυτη .....
ΑΛΛΑ
Θα με περασετε για φουστη οποτε..........
Οξω παλιο φουσταρα ΕLTON!
costas81
05/04/2006, 13:58
Ο elton δηλαδη εκτος απο τραγουδιστης και gay ειναι και ταχυδρομος!Μπραβο με τοσες ασχολιες να προλαβαινει να πηγαινει και το γραμμα!
SUPERMARIO
05/04/2006, 14:27
προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το θεμα ''gay γαμος'',ουτε με τις προτιμησεις του καθενα απο εμας στο κρεβατι.δεν με ενοχλουν δεν τους ενοχλω.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αυτος ο χαμος και αυτες οι αντιδρασεις απο ορισμενους.
καμια φορα το να ειναι καποιος gay ειναι γενετικη ανωμαλια ορμονων.ουτε καν δικη τους επιλογη.
αυτα τα λιγα...:smokin:
costas81
05/04/2006, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το θεμα ''gay γαμος'',ουτε με τις προτιμησεις του καθενα απο εμας στο κρεβατι.δεν με ενοχλουν δεν τους ενοχλω.
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι αυτος ο χαμος και αυτες οι αντιδρασεις απο ορισμενους.
καμια φορα το να ειναι καποιος gay ειναι γεννετικη ανωμαλια ορμονων.ουτε καν δικη τους επιλογη.
Καλα δεν θα το ελεγα........αλλα τελος παντων μην διαφωνησουμε τωρα!
Εγω το βλεπω σαν επιλογη και οχι σαν ανωμαλια!
Εκατσε τον εφαγε ειδε οτι του αρεσε και μετα το συνεχισε!
Δεν το κατακρινω καλα εκανε αλλα οχι γεννετικη ανωμαλια!Επιλογη και μονο επιλογη ειναι αυτο το πραγμα!~
καμια φορα το να ειναι καποιος gay ειναι γεννετικη ανωμαλια ορμονων.ουτε καν δικη τους επιλογη.
Αν ηταν ανωμαλια ορμονων....λες να μην βρισκαν 'γιατρικο' τοσο καιρο? Οχι οτι εννοω τους ιδιους..αλλα στανταρ θα'χαν πηξει τα φαρμακεια απο 'απελπισμενους γονεις' που θα ζητουσαν το 'φαρμακο'
Ακομα με τους πουστηδες ασχολειστε;:o
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Εγω ασχολουμαι με τους αλλους ...
SUPERMARIO
05/04/2006, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Καλα δεν θα το ελεγα........αλλα τελος παντων μην διαφωνησουμε τωρα!
Εγω το βλεπω σαν επιλογη και οχι σαν ανωμαλια!
Εκατσε τον εφαγε ειδε οτι του αρεσε και μετα το συνεχισε!
Δεν το κατακρινω καλα εκανε αλλα οχι γεννετικη ανωμαλια!Επιλογη και μονο επιλογη ειναι αυτο το πραγμα!~
------------------------------------------------------------------
ορισμενοι ναι...αλλοι οχι.δεν εχεις ακουσει που λενε γυναικα μεσα σε αντρικο σωμα; η διαφωνια ειναι η μητερα του διαλογου. :)
-ας κανει οτι γουσταρει ο καθενας
-εξαλλου αντρας ειναι αυτος που εχει δοκιμασει και δεν του αρεσει:blush: :blush: :blush:
:beer:
SUPERMARIO
05/04/2006, 21:20
Αν ηταν ανωμαλια ορμονων....λες να μην βρισκαν 'γιατρικο' τοσο καιρο? Οχι οτι εννοω τους ιδιους..αλλα στανταρ θα'χαν πηξει τα φαρμακεια απο 'απελπισμενους γονεις' που θα ζητουσαν το 'φαρμακο'
τι ειναι...ΓΡΙΠΗ!!!:lol: :beer: :lol:
Τελικα αγαπηθηκαν αυτοι οι πουστηδες ρε παιδια ??? :confused:
latris mixanis
05/04/2006, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τελικα αγαπηθηκαν αυτοι οι πουστηδες ρε παιδια ??? :confused:
Με τρέλλα και με κορδέλα !!! :hypnotize
SUPERMARIO
05/04/2006, 22:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Με τρέλλα και με κορδέλα !!! :hypnotize
με την κορδελα τι εδεσαν;:D
latris mixanis
05/04/2006, 22:12
με την κορδελα τι εδεσαν;:D
που να σε λέω τώρα μεγάλη ιστορία και βαρετή ......:alien:
SUPERMARIO
05/04/2006, 22:27
γιατι ειχαμε πει για καφε και σε στησαμε;:lol: :rotflmao: :lol:
τι ειναι...ΓΡΙΠΗ!!!:lol: :beer: :lol:
Μαλλον δεν ηταν αρκετα σαρκαστικος ο τονος μου :eyepop:
Αυτο εννοουσα ακριβως ;)
Επειδη ΔΕΝ ειναι σαν τη γριπη.....δεν εχει να κανει με ορμονικες ανωμαλιες και τα σχετικα. Ασε που το 'γενετικες' ανωμαλιες σε στελνει αλλου ( βλεπε ' φταιει η μανα του που καπνιζε πολυ ως εγκυος' μερια)
SUPERMARIO
05/04/2006, 23:41
Μαλλον δεν ηταν αρκετα σαρκαστικος ο τονος μου :eyepop:
Αυτο εννοουσα ακριβως ;)
Επειδη ΔΕΝ ειναι σαν τη γριπη.....δεν εχει να κανει με ορμονικες ανωμαλιες και τα σχετικα. Ασε που το 'γενετικες' ανωμαλιες σε στελνει αλλου ( βλεπε ' φταιει η μανα του που καπνιζε πολυ ως εγκυος' μερια)
ρωτα ενα γιατρο (θα σου τα πει καλυτερα απο εμενα)γιατι μεσα απο το γραπτο λογο θα φαμε πολλα μερονυχτα.:wave2:
ρωτα ενα γιατρο (θα σου τα πει καλυτερα απο εμενα)γιατι μεσα απο το γραπτο λογο θα φαμε πολλα μερονυχτα.:wave2:
Μα για αυτο ειμαι εδω..εχω πολλα μερονυχτα για σκοτωμα ;)
Εννοουσες οτι εχουν πιο πολλες γυναικειες ορμονες υποθετω. Πολλοι εχουν..δεν σημαινει ομως οτι ειναι κιολας! Και αυτο που εννοουσα ειναι οτι ΑΝ εφταιγαν μονο οι ορμονες θα αντισταθμιζοταν ( 2 λεπτα μου πηρε να την γραψω την ατιμη τη λεξη!) με αντιστοιχες ανδρικες. Πραγμα που δεν βλεπω να γινεται.
Για μενα..αλλο το 'πουστοφερνω' και αλλο το ειμαι.
Αααααχ λιποθυμάω :lol: :lol: :lol: