View Full Version : Έρχεται... - Ετήσια 2024, τα μεθεόρτια
Προσωπικά, επειδή θα είναι μόνο μια διανυκτέρευση, σκέφτομαι να αφήσω στην άκρη την άνεση ενός δωματίου και να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία της λίμνης. Αν ο καιρός δεν το επιτρέπει, δεν θα έρθω στη βόλτα. Το βράδυ δε θέλω να ψήνω μασμέλοους στη φωτιά, αλλά θα κουβαλήσω γκαζάκι και συμπράγκαλα για να απολαύσω πρωινό καφεδάκι στην ησυχία της φύσης…
Πάντως αν οργανωθούμε μερικοί, κι εγώ το ψήνω για σκηνή στη λίμνη. Διαφορετικά δύσκολο το τασκ της ετήσιας. Οι βενζίνες θα βγουν (πιθανώς, γιατί είναι και οι πασχαλινές διακοπές μέσα στο μήνα).
mia_zoi_kawa
18/04/2024, 07:41
Μπιβουακ και εγώ.
Coyote.V
19/04/2024, 10:21
Ο καιρός αλλάζει τα δεδομένα... από την άλλη αυτό σημαίνει καλό φόρτωμα. Χμμμ
sanctusan
19/04/2024, 12:23
Ο καιρός αλλάζει τα δεδομένα... από την άλλη αυτό σημαίνει καλό φόρτωμα. Χμμμ
Το φόρτωμα σε βόλτα τουριστικού ρυθμού δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, με βάση την εμπειρία μου. Ειδικά αν υπάρχει καλή παρέα να μοιραστείς τον εξοπλησμό. Αλλά θέλει καλή οργάνωση, ένα τσουμπλέκι να ξεχάσεις μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
CorpseAlive
19/04/2024, 12:30
Βλέπω ετοιμάζεστε για Κάμπινγκ και επι τη ευκαιρία θέλω να ανεβάσω και τον τιμοκατάλογο παροχών δωματίου:
1. Ψιλό (κατούρημα) : 2 Ευρώ (κάθε επόμενο 1 ευρώ)
2. Χοντρό : 5 ευρώ (κάθε επόμενο 10 ευρώ μην φάτε πολύ)
3. Μπάνιο : 10 ευρώ
Μπορώ να εξυπηρετώ μέχρι και 2 ταυτόχρονα πελάτες!
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΖΜΕ
.... να ανεβάσω και τον τιμοκατάλογο παροχών δωματίου....
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΖΜΕ
Ta 'λεγα εγώ.......
CorpseAlive
19/04/2024, 12:45
Ta 'λεγα εγώ.......
:priest:
harris_x
19/04/2024, 12:58
1. Ψιλό (κατούρημα) : 1,5 Ευρώ (κάθε επόμενο 0,87 ευρώ)
2. Χοντρό : 4,8 ευρώ (κάθε επόμενο 8,32 ευρώ μην φάτε πολύ)
3. Μπάνιο : 9,21 ευρώ
:whistle:
sanctusan
19/04/2024, 13:02
Βλέπω ετοιμάζεστε για Κάμπινγκ και επι τη ευκαιρία θέλω να ανεβάσω και τον τιμοκατάλογο παροχών δωματίου:
1. Ψιλό (κατούρημα) : 2 Ευρώ (κάθε επόμενο 1 ευρώ)
2. Χοντρό : 5 ευρώ (κάθε επόμενο 10 ευρώ μην φάτε πολύ)
3. Μπάνιο : 10 ευρώ
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΖΜΕ
Το αφεντικό τρελάθηκε!!!!
Δωρεάν το Ψηλό με κάθε Μπάνιο στα 8€ προσφέρονται και οι πετσέτες.
Χοντρό στα 5€ όσες φορές θέλετε, φάτε όσο γουστάρετε.
https://www.youtube.com/watch?v=DaGP-A6MQv0
Φουλ πακέτο στα 12€
CorpseAlive
19/04/2024, 13:03
Η Τουαλέτα μου είναι τρομερό σημείο όμως, με παράθυρο απευθείας στην Λίμνη Πλαστήρα ενώ κατά την διάρκεια θα παίζει στο δωμάτιο ήχος καταράκτη για το ψιλό, ξερογκαζιές από ετοιμοθάνατο ΚΤΜ για το χοντρό και ήχους από αλλαγή συμπλέκτη από Honda για το μπάνιο.
sanctusan
19/04/2024, 13:05
Είσαι γρήγορος στις απαντήσεις ρε γαμώτο, αλλά έχω καλύτερες τιμές
harris_x
19/04/2024, 13:07
Η Τουαλέτα μου είναι τρομερό σημείο όμως, με παράθυρο απευθείας στην Λίμνη Πλαστήρα ενώ κατά την διάρκεια θα παίζει στο δωμάτιο ήχος καταράκτη για το ψιλό, ξερογκαζιές από ετοιμοθάνατο ΚΤΜ για το χοντρό και ήχους από αλλαγή συμπλέκτη από Honda για το μπάνιο.
Εγω δε θα έχω τέτοια facilities στην υπόγα που έκλεισα.
Οπότε θα πρέπει να πέσω κάτω και απο τον Γιάνν'
μέσα θα μπούμε πάλι... :a35:
Βέβαια, πλην του μπάνιου που, εντάξει θα την παλέψουμε για ένα βράδυ...... Να ναι καλά οι ταβέρνες, τα καφέ και όλα τα υπόλοιπα! :bawl:
Για πλύσιμο δοντιών, έχουμε και ένα παγούρι βρε αδερφέ! :D
harris_x
19/04/2024, 13:12
Είσαι γρήγορος στις απαντήσεις ρε γαμώτο, αλλά έχω καλύτερες τιμές
και όχι μόνο, έχεις και promotion video :eek:
sanctusan
19/04/2024, 13:22
Τώρα που πιάσαμε τη κουβέντα, πότε θα βγουν τα γκρουπ;
CorpseAlive
19/04/2024, 13:24
Τώρα που πιάσαμε τη κουβέντα, πότε θα βγουν τα γκρουπ;
Θα χωριστούμε σε 2 ομάδες , αυτοί που θα βρουν έτοιμο και διπλωμένο το χαρτί υγείας στην Λ. Πλαστήρα και αυτοί που θα ψάχνονται!
Edit: Ανοίγω Beef χωρίς κανένα λόγο και νόημα με τους κατασκηνωτές , προφανώς αστειεύομαι!
Αν θέλετε να αυξήσετε την πελατεία, εσείς με τις τουαλέτες, να προσφέρετε και το κλασικό breakfast ζαμπονοτυρόπιτα και milko, θα βγάλετε τα έξοδα της βόλτας!..
sanctusan
19/04/2024, 13:36
Ανοίγω Beef χωρίς κανένα λόγο και νόημα με τους κατασκηνωτές , προφανώς αστειεύομαι!
Όντως; Μου χάλασες το φανατιλήκι, ήμουν έτοιμος να έρθω με σύνθημα:
Κορόιδα κάμπερς
θα χέζεται σε πάμπερς
Και ντου να τους πετάμε μωρομάντηλα
:p :lol: :p :lol: :p :lol: :p :lol:
CorpseAlive
19/04/2024, 13:38
Αν θέλετε να αυξήσετε την πελατεία, εσείς με τις τουαλέτες, να προσφέρετε και το κλασικό breakfast ζαμπονοτυρόπιτα και milko, θα βγάλετε τα έξοδα της βόλτας!..
Τζατζίκι με ντουρκολάξ...
CorpseAlive
19/04/2024, 13:40
Όντως; Μου χάλασες το φανατιλήκι, ήμουν έτοιμος να έρθω με σύνθημα:
Κορόιδα κάμπερς
θα χέζεται σε πάμπερς
Και ντου να τους πετάμε μωρομάντηλα
:p :lol: :p :lol: :p :lol: :p :lol:
Δεν μου επιτρέπεται πλέον να συμμετέχω σε τέτοια διαδικτυακά πογκρομ...χτυπάει το κόκκινο τηλέφωνο ανάγκης από την διαχείριση του Moto.gr και τρώω εγώ χέσιμο.
sanctusan
19/04/2024, 13:40
Το σκεφτηκα πολύ για να στείσω σκηνή, ποτέ κοντά σε λύμνη, αλλά λίγο πιο ψηλά.
Αν δεν είχα τη μεσούλα μου που μόλις έχει αναρρώσει, δεν θα είχα μείνει μόνο στη σκέψη.
Να υπενθυμίσω ότι θα ήμουν στην άλλη πλευρά της "κόντρας" και όντως κάνουμε πλάκα.
o_gavros
19/04/2024, 14:24
Φασόλια κρύα και τη βεντάλια σας να μην ξεχάσετε οι εντρεπρενουρζ. :smokin:
harris_x
19/04/2024, 14:29
Φασόλια κρύα και τη βεντάλια σας να μην ξεχάσετε οι εντρεπρενουρζ. :smokin:
λέγε!
πώς πάει το πόδι;
θα έρθεις ή θα σε πάρω δικάβαλο;
μη το απορρίψεις, θα είναι ωραία εμπειρία :tooth:
452422
Coyote.V
19/04/2024, 15:56
452426
Μόνο έτσι για ελεύθερο...
karellen
19/04/2024, 15:59
Χ.Ψ & Α.
harris_x
19/04/2024, 15:59
Χ.Ψ & Α.
:lol:
CorpseAlive
19/04/2024, 16:07
Χ.Ψ & Α.
Τι εισάγει η εταιρεία αυτή?
Coyote.V
19/04/2024, 16:12
Βασικά για εξαγωγές μιλάμε.
CorpseAlive
19/04/2024, 16:15
Βασικά για εξαγωγές μιλάμε.
:bawl:
o_gavros
19/04/2024, 16:16
λέγε!
πώς πάει το πόδι;
θα έρθεις ή θα σε πάρω δικάβαλο;
μη το απορρίψεις, θα είναι ωραία εμπειρία :tooth:
452422
Δίνω αγώνα.
Μην τάζεις γιατί είμαι καλοβολος.
452426
Μόνο έτσι για ελεύθερο...
Χ.Ψ & Α.
452430
Προϊόντα χύτευσης.
sanctusan
19/04/2024, 18:12
Δίνω αγώνα.
Μην τάζεις γιατί είμαι καλοβολος.
452430
Προϊόντα χύτευσης.
Κοίτα αναπτέρωση και όρεξη για χούμορ, έχεις πλακωθεί πάλι στα τσίπουρα;
o_gavros
19/04/2024, 18:21
Τσίπουρα; θου κύριε...
το σπιτι "μου" στο χωριο, μιας και λογω της πλυμμηρας ντανιελ ειναι σχεδον κενο επιπλων,
μπορει να κοιμησει στρωματσαδα στα αδεια δωματια μεχρι 12 νοματαιους.. απεχει απο τη λιμνη 33 χλμ,
δεν ειναι βεβαια σε τοσο ομορφη τοποθεσια οπως η λιμνη, αλλα βρισκεται στη μεση της διαδρομης
απο καρδιτσα για τρικαλα, οποτε ειναι οτι πρεπει για σαββατοβραδυνη εξοδο στα μπαρακια των δυο
αυτων πολεων (με προτιμηση τα τρικαλα, 16χλμ ευθεια απ'το χωριο)
οσοι επιθυμειτε να διανυκτερευσετε εκει, θα πρεπει να συννενοηθειτε μεταξυ σας για να μοιρασετε το κοστος
το οποιο ειναι:
-θα πρεπει να με κερασετε πιτσες σε ιταλικο εστατοριο στη καρδιτσα η στα τρικαλα (αναλογα που θα βγουμε το βραδυ)
-θα πρεπει να με κερασετε τα ποτα μου σε μπαρακι..
-θα πρεπει να πληρωσετε τα κοψιδια που θα ψησουμε να φαμε τη κυριακη το μεσημερι
-θα πρεπει να μου γεμιζετε το ρεζερβουαρ για την επιστροφη αθηνα τη κυριακη το απογευμα..
σε φυσιολογικες συνθηκες, εγω θα κοιμηθω σε ημιδιπλο κρεββατι που ομως διαθετει στρωμα νταλικας, μαζι με αλλους
3 νοματαιους που θα κοιμηθουν στο ιδιο δωματιο στρωματσαδα..
ΑΝ ομως η μοναδικη κοπελα που εκδηλωσε ενδιαφερον για κατασκηνωση επιλεξει τελικα τη λυση που προτεινω,
το κρεββατι θα της παραχωρηθει μαζι με ολοκληρο το δωματιο, χωρις καμια απολυτως χρεωση..
(εννοειται φυσικα οτι το κοστος θα το μοιραστειτε οι υπολοιποι...)
sanctusan
19/04/2024, 21:23
το σπιτι "μου" στο χωριο, μιας και λογω της πλυμμηρας ντανιελ ειναι σχεδον κενο επιπλων,
μπορει να κοιμησει στρωματσαδα στα αδεια δωματια μεχρι 12 νοματαιους.. απεχει απο τη λιμνη 33 χλμ,
δεν ειναι βεβαια σε τοσο ομορφη τοποθεσια οπως η λιμνη, αλλα βρισκεται στη μεση της διαδρομης
απο καρδιτσα για τρικαλα, οποτε ειναι οτι πρεπει για σαββατοβραδυνη εξοδο στα μπαρακια των δυο
αυτων πολεων (με προτιμηση τα τρικαλα, 16χλμ ευθεια απ'το χωριο)
οσοι επιθυμειτε να διανυκτερευσετε εκει, θα πρεπει να συννενοηθειτε μεταξυ σας για να μοιρασετε το κοστος
το οποιο ειναι:
-θα πρεπει να με κερασετε πιτσες σε ιταλικο εστατοριο στη καρδιτσα η στα τρικαλα (αναλογα που θα βγουμε το βραδυ)
-θα πρεπει να με κερασετε τα ποτα μου σε μπαρακι..
-θα πρεπει να πληρωσετε τα κοψιδια που θα ψησουμε να φαμε τη κυριακη το μεσημερι
-θα πρεπει να μου γεμιζετε το ρεζερβουαρ για την επιστροφη αθηνα τη κυριακη το απογευμα..
σε φυσιολογικες συνθηκες, εγω θα κοιμηθω σε ημιδιπλο κρεββατι που ομως διαθετει στρωμα νταλικας, μαζι με αλλους
3 νοματαιους που θα κοιμηθουν στο ιδιο δωματιο στρωματσαδα..
ΑΝ ομως η μοναδικη κοπελα που εκδηλωσε ενδιαφερον για κατασκηνωση επιλεξει τελικα τη λυση που προτεινω,
το κρεββατι θα της παραχωρηθει μαζι με ολοκληρο το δωματιο, χωρις καμια απολυτως χρεωση..
Σωραίος και μετράς :beer:
sanctusan
19/04/2024, 21:25
Αλλά παίζει να βγει πιο φθηνά να νοικιάσουν δωμάτιο απο να σε ταίσουν :p
Αλλά παίζει να βγει πιο φθηνά να νοικιάσουν σουίτα στο κώσταναβαρίνο απο να σε ταίσουν :p
:bawl::bawl::bawl:
Χ.Ψ & Α.
Πες μας οτι δεν εχεις προλαβει τη παλια ιππογραφη μου, χωρις να μας πεις οτι δεν εχεις προλαβει την παλια ιππογραφη μου :lol:
harris_x
29/04/2024, 09:31
26 μέρες έμειναν! :a25:
29 μηχανάκια ως ώρας!
Για πάμε σιγα σιγά :a2::a25::a30::a54::beer::a30::a25:
https://youtu.be/kS7P2JF6c40?si=jq4Lnh0FAXTlsy--
Και για πείτε ,ποιος θα προτείνει μέρος για σκηνάκι ; Δεν γνωρίζω τα κατατόπια εκεί !!
Επειδή δεν βλέπω να έχω βρει δουλειά μέχρι τις 25 του μήνα :tooth: εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανέβω και εγώ οπότε έχουμε
katsar
Tdm 850
Solo
Ταβέρνα λογικά ναι αφού θα πάνε όλοι
Επιστροφή την επόμενη ημέρα -ζητούνται γείτονες για αντίσκηνο.
edit Εκκίνηση Πάτρα.
Νικόλα θα σε πάρω τηλ. το πρωί να το οργανώσουμε ν΄ανεβούμε
μαζί αν θέλεις....
harris_x
09/05/2024, 08:33
Νικόλα θα σε πάρω τηλ. το πρωί να το οργανώσουμε ν΄ανεβούμε
μαζί αν θέλεις....
δε θέλει :tooth:
harris_x
09/05/2024, 08:48
Αγαπητοί για πείτε,
ποιοι θα είχαν την καλοσύνη να μπουν leaders και σκούπες;
Πρέπει να ετοιμάσουμε και τα groups σιγά σιγά :winka:
Εννοείται θα το κανονίσουμε παρέα,έτσι και αλλιώς πόσοι θα ανέβουμε από εδώ;Να πάμε χώρια να το κάνουμε ποντιακό ανέκδοτο;;; (Δε θέλω ου,Μπάφραλης εδώ :tooth: )
Θα μπορούσαμε ίσως να βρεθούμε και με τον κ. azar41 !!
Εννοείται θα το κανονίσουμε παρέα,έτσι και αλλιώς πόσοι θα ανέβουμε από εδώ;Να πάμε χώρια να το κάνουμε ποντιακό ανέκδοτο;;; (Δε θέλω ου,Μπάφραλης εδώ :tooth: )
Καλά εμείς μιλάμε ομάδα δυνατή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leader εγώ και σκούπα εσύ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
sanctusan
09/05/2024, 13:24
Λόγω για τη δουλειά τελικά δεν θα έρθω και το 2κλυνο είναι ελεύθερο.
Ξενώνας Ίριδα (https://www.booking.com/Share-OFsrhn) με θέα στη λίμνη στα 42€ με πρωινό.
Αν το θέλει κάποιος να το πάρει πριν τις 17 Μάη γιατί αλλιώς θα κάνω ακύρωση.
harris_x
11/05/2024, 18:40
Στη Λίμνη Πλαστήρα υπάρχει και το παρατηρητήριο (https://maps.app.goo.gl/cqqHQuiUcf5bnVUG7)το οποίο έχει πολύ ωραία θέα.
Ξέρει κάποιος αν ο δρόμος είναι σε καλή κατάσταση;
Θα ήταν ωραία μια βόλτα εκεί την Κυριακή το πρωί πριν την επιστροφή.
Εννοείται είμαι μέσα, υποθέτω μιλάμε για την κλασική Ιτέα, Μπράλο και στον καινούργιο μετά την Λαμία!
Τι έγινε , χαλαρό το βλέπω το νήμα :a014:
harris_x
16/05/2024, 06:04
Τι έγινε , χαλαρό το βλέπω το νήμα :a014:
:a014:
o_gavros
16/05/2024, 07:04
Χαριλαε κι εγώ άκυρος.
Έλεγα να περιμένω μέχρι τέλους να δω πως θα πάει το πόδι και ενώ πάει καλύτερα, παρόλα αυτά δεν έχω ακόμα εύρος κίνησης στην άρθρωση και δε θα ήθελα να ρισκάρω με οδήγηση.
Σκάω διπλά, γιατί η ιδέα της παραλίμνιας κατασκήνωσης με είχε κερδίσει κάργα!
Κρίμα ρε Γιάννη,είναι στενάχωρο να λείπης απο τη μάζωξη αλλά πρώτα η υγεία!
Η λίμνη και τα βουνά εκεί θα είναι!
harris_x
16/05/2024, 07:57
Χαριλαε κι εγώ άκυρος.
Έλεγα να περιμένω μέχρι τέλους να δω πως θα πάει το πόδι και ενώ πάει καλύτερα, παρόλα αυτά δεν έχω ακόμα εύρος κίνησης στην άρθρωση και δε θα ήθελα να ρισκάρω με οδήγηση.
Κρίμα ρε γμτ... :(
Don't worry though, ας στρώσει το πόδι και έχουμε κι έναν φάρο να επισκευθούμε ;)
CorpseAlive
16/05/2024, 09:36
Χαριλαε κι εγώ άκυρος.
Περαστικά !
Στην επόμενη :beer:
CorpseAlive
16/05/2024, 16:05
Παίδες κάντε ένα Vroom εδώ όσοι ΣΙΓΟΥΡΑ θα κάνετε διανυκτέρευση να δω κάτι.
harris_x
16/05/2024, 16:19
όχι
CorpseAlive
16/05/2024, 16:33
όχι
Παίδες είπα όχι τεκνά, εσύ τι απαντάς?
μετραω κι εγω που θα παω να διανυκτερευσω στο χωριο μου?
η μονο οσοι κλεισουν καταλυμα περιξ της λιμνης?
CorpseAlive
16/05/2024, 19:46
μετραω κι εγω που θα παω να διανυκτερευσω στο χωριο μου?
η μονο οσοι κλεισουν καταλυμα περιξ της λιμνης?
Όσοι μπορούν να είναι στο Νεοχώρι μέχρι αργά!
doctoras
16/05/2024, 21:17
Είναι δύσκολη περίοδος αυτή του πρώτου εξαμήνου σε επιχειρήσεις και αγορά γιατί διαφαίνεται αν βγαίνει (οικονομικά) η χρονιά.
Αυτό ενδέχεται να επηρεάζει πολλούς για την εκδρομή.
Επειδή φτάνουν οι μέρες, τι ώρα θα είναι το ραντεβου μας εκεί είπαμε;
harris_x
17/05/2024, 10:50
Είναι δύσκολη περίοδος αυτή του πρώτου εξαμήνου σε επιχειρήσεις και αγορά γιατί διαφαίνεται αν βγαίνει (οικονομικά) η χρονιά.
Αυτό ενδέχεται να επηρεάζει πολλούς για την εκδρομή.
Επειδή φτάνουν οι μέρες, τι ώρα θα είναι το ραντεβου μας εκεί είπαμε;
κατα τις 1430 με 1500 το βλέπω.
ρε σεις κατι που δεν ειδα να αναφερεται στο αρχικο ποστ της βολτας:
προβλεπεται πουθενα σταση για καφε/ξεμουδιασμα, η θα το παμε σερι μεχρι τη λιμνη,
και η μονη σταση που θα κανουμε ειναι για ανεφοδιασμο?
harris_x
18/05/2024, 10:33
ρε σεις κατι που δεν ειδα να αναφερεται στο αρχικο ποστ της βολτας:
προβλεπεται πουθενα σταση για καφε/ξεμουδιασμα, η θα το παμε σερι μεχρι τη λιμνη,
και η μονη σταση που θα κανουμε ειναι για ανεφοδιασμο?
Τι ξεμούδιασμα ρε γέρο; :a024:
Για 5 ώρες δρόμο... :vroum:
Καλημέρα.
Στην λίμνη, τι ώρα περίπου θα γίνει η συνάντηση με τους υπόλοιπους
και σε ποιο μέρος?
harris_x
18/05/2024, 11:09
Καλημέρα.
Στην λίμνη, τι ώρα περίπου θα γίνει η συνάντηση με τους υπόλοιπους
και σε ποιο μέρος?
Λογικά κατα τις 1500 - 1530 στο εστιατόριο Πλάζ Λαμπερού: https://maps.app.goo.gl/wfnDQJjrxEJcdyg9A
Λογικά κατα τις 1500 - 1530 στο εστιατόριο Πλάζ Λαμπερού: https://maps.app.goo.gl/wfnDQJjrxEJcdyg9A
Thanks! :beer:
Τι ξεμούδιασμα ρε γέρο; :a024:
Για 5 ώρες δρόμο... :vroum:
ειμαστε και μερικοι που εχουμε ευαισθητο κωλαρακι ρε συ, και δεν εχουμε ανατομικη σελα..
ωπα ρε δικε μου, μεσημεριανο η βραδυνο θα παμε να φαμε??
harris_x
18/05/2024, 11:30
ειμαστε και μερικοι που εχουμε ευαισθητο κωλαρακι ρε συ, και δεν εχουμε ανατομικη σελα..
Άλλος μπολενος μας βρήκε....
ωπα ρε δικε μου, μεσημεριανο η βραδυνο θα παμε να φαμε??
απογευματινό.
harris_x
18/05/2024, 11:31
Κύριοι και κυρίες (λέμε τώρα),
Το πρόγραμμα έχει ως εξης:
Ξεκινάμε από Σταθμό 14 στις 0830 και ακολουθούμε τη διαδρομή έως το BP έξω από τη Γραβιά (159km ~ 2,5h) για ανεφοδιασμό: https://maps.app.goo.gl/zcaZ9X7s6cYSRfQr5
Στη συνέχεια κατεβαίνουμε ως τη Γραβιά (2km) για γρήγορο καφεδάκι κοντά στο Χάνι: https://maps.app.goo.gl/UrGZ6hQsUmH4bntW8
Στις 1230 ξεκινάμε από το Χάνι της Γραβιάς για λίμνη Πλαστήρα (153km ~ 3h): https://maps.app.goo.gl/ZBic5JxDWBYn8suKA
Στη φάρμα Θάνος https://maps.app.goo.gl/vPC9QnFMDgcc7s6z5 πρίν τον Κέδρο θα συναντηθούμε με τα παιδιά που έρχονται από τη Λάρισα. Θα είμαστε εκεί στις 1400
Για φαγητό, θα καθήσουμε στο εστιατόριο "Πλάζ Λαμπερού (https://maps.app.goo.gl/wfnDQJjrxEJcdyg9A)".
Δεν με λέτε,ένα μπουκάλι Laphroaig που άνοιξα πριν λίγες ημέρες να το φέρω ;Είναι κάποιος-κάποιοι της φάσης ;; Αλλιώς θα πάρω ατομική μερίδα :lol:
Εννοώ φυσικά για το άφτερπαρτυ και όσους μείνουν στα πέριξ της λίμνης χωρίς τιμόνι στο πρόγραμμα !!
CorpseAlive
18/05/2024, 20:56
Δεν με λέτε,ένα μπουκάλι Laphroaig που άνοιξα πριν λίγες ημέρες να το φέρω ;Είναι κάποιος-κάποιοι της φάσης ;; Αλλιώς θα πάρω ατομική μερίδα :lol:
Εννοώ φυσικά για το άφτερπαρτυ και όσους μείνουν στα πέριξ της λίμνης χωρίς τιμόνι στο πρόγραμμα !!
ωΧ ΩΧ ΩΧ... ξεκινήσαν να βαράνε τα τύμπανα του πολέμου βλέπω.
harris_x
18/05/2024, 21:03
Ωραίο καπνιστό!
doctoras
18/05/2024, 22:17
Ωραίο καπνιστό!
όλα τα "καπνιστά" είναι ωραία :evil:
dimitris23
18/05/2024, 23:46
Δυστυχως ακυρο απο μενα. πουληθηκε σημερα το μηχανακι και δεν το βλεπω να εχω αλλο μεχρι την αλλη εβδομαδα. καλα να περασετε
Κύριοι και κυρίες (λέμε τώρα),
Το πρόγραμμα έχει ως εξης:
Ξεκινάμε από Σταθμό 14 στις 0830 και ακολουθούμε τη διαδρομή έως το BP έξω από τη Γραβιά (159km ~ 2,5h) για ανεφοδιασμό: https://maps.app.goo.gl/zcaZ9X7s6cYSRfQr5
Στη συνέχεια κατεβαίνουμε ως τη Γραβιά (2km) για γρήγορο καφεδάκι κοντά στο Χάνι: https://maps.app.goo.gl/UrGZ6hQsUmH4bntW8
Στις 1230 ξεκινάμε από το Χάνι της Γραβιάς για λίμνη Πλαστήρα (153km ~ 3h): https://maps.app.goo.gl/ZBic5JxDWBYn8suKA
Στη φάρμα Θάνος https://maps.app.goo.gl/vPC9QnFMDgcc7s6z5 πρίν τον Κέδρο θα συναντηθούμε με τα παιδιά που έρχονται από τη Λάρισα. Θα είμαστε εκεί στις 1400
Για φαγητό, θα καθήσουμε στο εστιατόριο "Πλάζ Λαμπερού (https://maps.app.goo.gl/wfnDQJjrxEJcdyg9A)".
ρε συ το δευτερο σκελος της διαδρομης που εβαλες, δεν το βλεπω και οτι καλυτερο για ομαδικη βολτα, δε μου μοιαζει και τοσο ασφαλης.
θεωρω πως ειναι καλυτερα η αρχικη διαδρομη απο δομοκο και συναντηση με τσι λαρισαιοι στο νεο μοναστηρι.
γνωμη μου..
harris_x
19/05/2024, 09:39
ρε συ το δευτερο σκελος της διαδρομης που εβαλες, δεν το βλεπω και οτι καλυτερο για ομαδικη βολτα, δε μου μοιαζει και τοσο ασφαλης.
θεωρω πως ειναι καλυτερα η αρχικη διαδρομη απο δομοκο και συναντηση με τσι λαρισαιοι στο νεο μοναστηρι.
γνωμη μου..
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το επικίνδυνο.
Επαρχιακός δρόμος είναι.
Από εθνική θα κοιμηθούμε!
Πάντως αν υπάρχει κι άλλος κόσμος που θεωρεί το ίδιο ας το εκφράσει και το αλλάζουμε.
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το επικίνδυνο.
Επαρχιακός δρόμος είναι.
Από εθνική θα κοιμηθούμε!
Πάντως αν υπάρχει κι άλλος κόσμος που θεωρεί το ίδιο ας το εκφράσει και το αλλάζουμε.
δεν ειπα οτι ειναι επικινδυνος ρε συ, απλα οτι ειναι στενος, παλιος, χωρις προστατευτικες μπαριερες
και σε καμποσα σημεια του ισως εξυπηρετουσε τα εργοταξιακα οχηματα της Ε65. γι αυτο λεω πως ισως να
μην ειναι και τοσο ασφαλης.. κατα τα αλλα, δυσκολη διαδρομη ΔΕΝ τη λες.
taisteal
19/05/2024, 11:50
Δεν υπάρχει τίποτα το επικίνδυνο ρε συ.
Ίσα ίσα,έχει και ενδιαφέρον
giorgosb
19/05/2024, 13:02
Ας πούμε ότι θέλει μεγαλύτερη προσοχή και χαμηλότερες ταχύτητες συγκριτικά με την διαδρομή του Δομοκού. Έχετε τον νου σας στο κομμάτι Μακρυρράχη-Λουτρά Καΐτσας, ο δρόμος έχει αρκετές λακούβες σε σημεία.
harris_x
22/05/2024, 13:58
Παρακαλώ δείτε όλοι τα γκρούπ καθώς έχουν γίνει αλλαγές!! (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163565&p=3208214&viewfull=1#post3208214)
Έβαλα μια στο Windy να δω για βροχόπτωση και το Σάββατο δείχνει να χαλάει ο καιρός απ'τη 13:00 και μετά περίπου από Λειανοκλάδι και πάνω. Στη συνέχεια δείχνει "light" καταιγίδα ακριβώς στον προορισμό μας περίπου 16:00-19:00 με 1.7mm και ψιλοκεραυνούς. Μετά συνεχίζει με ψιλόβροχο ως τις 03:00. Την Κυριακή δεν δείχνει κάτι το ανησυχητικό.
Έσω έτοιμοι όλοι με αδιάβροχα :)
Έβαλα μια στο Windy να δω για βροχόπτωση και το Σάββατο δείχνει να χαλάει ο καιρός απ'τη 13:00 και μετά περίπου από Λειανοκλάδι και πάνω. Στη συνέχεια δείχνει "light" καταιγίδα ακριβώς στον προορισμό μας περίπου 16:00-19:00 με 1.7mm και ψιλοκεραυνούς. Μετά συνεχίζει με ψιλόβροχο ως τις 03:00. Την Κυριακή δεν δείχνει κάτι το ανησυχητικό.
Έσω έτοιμοι όλοι με αδιάβροχα :)
Κανείς, γήινος τουλάχιστον, δεν μπορεί να φανταστεί την ποσότητα (αλλά και την ποιότητα βεβαίως βεβαίως) των παντοφλιών που θα φάω αν ισχύσουν αυτά. :cry:
harris_x
22/05/2024, 16:17
Κανείς, γήινος τουλάχιστον, δεν μπορεί να φανταστεί την ποσότητα (αλλά και την ποιότητα βεβαίως βεβαίως) των παντοφλιών που θα φάω αν ισχύσουν αυτά. :cry:
ξαστεριά θα έχει :smokin:
motojojo
22/05/2024, 19:37
Δεν ειδα καιρό, η βροχή θα ήταν όμως ανασταλτικός παράγοντας για μένα. Παρολα αυτά όμως δεν θα κωλωσω, θα το δω σαν δοκιμή, πως ειναι να ταξιδευεις με βροχή.
Καλου-κακου θα παρω μια αλλαξια μαζί.
ο ποσειδωνας παντως καθαρο το δειχνει το 2ημερο..
μην ασχολειστε με τον καιρο, στεγνωνουμε και στην ταβερνα αμα λαχει.
προσοχη ομως αν μας πιασει καθ οδον ο leader να εχει στο νου του μια σταση για να μπουν τα αδιαβροχα. αν δεν σταματησει και σταματησει αυτος που θελει να τα φορεσει μοιραια το γκρουπ θα κοπει. οποτε προνοηστε.
επισης προσοχη όλα τα γκρουπ οταν περασουμε μεσα απο τη Λαμια γτ και κινηση θα έχει και 3-4 φαναρια. λιγο το νου μας στον πίσω.
καλα να περασουμε...
Θα φέρω κι εγώ 2 μπουκάλια KYKAO Islay barrel aged imperial stout (https://kykao.gr/en/barrel-aged/122-islay-barrel-aged-imperial-stout.html) (οι Πατρινοί ξέρετε) για να δέσει η φάση με τα καπνιστά συν διάφορες άλλες ψαγμένες craft μπύρες να μοιραστούμε. Όποιος γουστάρει καλή μπύρα, τον έχω φτιάξει :beer:
Μαυροδάφνη και τεντούρα κι' αν τους αρέσει..................
CorpseAlive
23/05/2024, 10:11
Μαυροδάφνη και τεντούρα κι' αν τους αρέσει..................
Βαγγέλη φέρε και τίποτα φαγώσιμο ... τόσο ποτό θα μας σπάσει το στομάχι
Λουκουμάκι;;;;;;;;;;;;;;;;
harris_x
23/05/2024, 10:25
Λουκουμάκι;;;;;;;;;;;;;;;;
μόνο 30φυλλο
harris_x
23/05/2024, 10:41
Εχασες.
ας είναι 3φυλλο τότε :tooth:
:bawl:
Για τα μούτρα σου τα 'χουμε.............:bawl::bawl::bawl:
CorpseAlive
23/05/2024, 11:15
Για τα μούτρα σου τα 'χουμε.............:bawl::bawl::bawl:
Καρτούλα να αφήσω.?
Αν σας σταματήσουν πείτε ότι έχετε γλάυκωμα , με την ηλικία σας θα σας πιστέψουν. :lol::lol::beer:
harris_x
23/05/2024, 11:17
Καρτούλα να αφήσω.?
Αν σας σταματήσουν πείτε ότι έχετε γλάυκωμα , με την ηλικία σας θα σας πιστέψουν. :lol::lol::beer:
για λουκούμια λέμε, behave
..καλαματιανά ;
λουκούμια φυσικά.
karellen
23/05/2024, 11:36
Βαγγέλη φέρε και τίποτα φαγώσιμο ... τόσο ποτό θα μας σπάσει το στομάχι
https://youtu.be/enS0dGKwIo4?si=mkWiMyAWY3j69L3a&t=5