View Full Version : Δίχρονο και θέμα με ψυγεία
Gianniskarpen
24/03/2024, 17:08
Καλησπέρα σε όλη την παρέα όπως γράφω και στον τίτλο έχω το εξής θέμα,μόλις το εντρουτακι μου ζεσταθεί για τα καλα ξερνάει ψυκτικό υγρό φουλάρει το αντεπιστροφο παγούρι και μετά τα ξερνάει αλλά καθώς κρυώσει δεν τα επιστρέφει πίσω… τι μπορεί να φταίει;
Καλησπέρα, πολλά μπορεί να είναι, ξεκίνα ψάχνοντας κάποια διαρροή, άλλαξε τάπα στο ψυγείο,τσεκαρε τη φλατζα της κεφαλής και την τρόμπα του νερού.
Gianniskarpen
24/03/2024, 17:41
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, θα δοκιμάσω καινούργια τάπα , τρόμπα δε νομίζω να είναι γιατί έβγαλα τάπα και έβαλα μπρος το νερό κάνει κυκλο και φουσκώνει, τώρα η φλάντζα είναι καινούργια βέβαια ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε σκάψει κυκλικά το καπακι…
Ακομη πρόσεξα ότι το αριστερό ψυγείο μετά από βόλτα είναι αισθητά πιο ζεστό απ το αλλο
Καλησπέρα σε όλη την παρέα όπως γράφω και στον τίτλο έχω το εξής θέμα,μόλις το εντρουτακι μου ζεσταθεί για τα καλα ξερνάει ψυκτικό υγρό φουλάρει το αντεπιστροφο παγούρι και μετά τα ξερνάει αλλά καθώς κρυώσει δεν τα επιστρέφει πίσω… τι μπορεί να φταίει;
Καλησπέρα, ο πλέον συνήθης ένοχος είναι η τάπα του ψυγείου, το ελατήριο της δεν πιέζεται πλέον όπως πρέπει για να εκτονώνει τις πιέσεις.
Το νου σου όταν πάρεις άλλη, (αν δεν βρεις μαμά) να έχει τις ίδιες προδιαγραφές που αναφέρονται στο manual.
Γράψε εδώ όταν λυθεί το πρόβλημά σου ώστε να υπάρχει παρακαταθήκη για τους επόμενους με παρόμοιο θέμα.