View Full Version : Κυριακη 31/3
Καλημέρα!
Οπως δειχνει φτιαχνει για τα καλα ο καιρος και ανεβαινει η θερμοκρασια...
Οποιος θελει θα ειναι ευπρόσδεκτος για καφε στην Ν.Μακρη το μεσημερι της Κυριακης.
Ραντεβού στην Κηφισίας, μετά το δαχτυλίδι, στο bread factory στις 14.30. Θα πάμε από Διόνυσο και θα κατέβουμε από εκει Ν. Μακρη...
Στις 14.40 φυγαμε.:)
ρε φιλε, τετοια ωρα δε πανε για καφε, για μασα πανε...
τες πα ιδωμεν, δε ξερω ακομα σιγουρα, αμα ειναι θα δεις το μηχανακι μου
απ'εξω γιατι εγω θα ειαι μεσα στο φουρνο να δοκιμαζω αν εχει καλα σαντουιτς
και νοστιμες σφολιατες..
Coyote.V
29/03/2024, 20:19
Όντως η ώρα είναι ένα θέμα αλλά ψήνομαι, ελπίζω να μην πεινάσετε και να γυρίσω ολόκληρος.
η αληθεια ειναι οτι ψητο κογιοτ δεν εχω φαει ποτε!!
ευκαιρια να δοκιμασω...
Coyote.V
29/03/2024, 20:35
Είναι μπλιάχχχ και σκληρό, όλο κόκαλα. Δεν βοηθάς να πιάσουμε το roadrunner; (ελληνιστί γεωκόκκυγας).
Η ώρα μπήκε για να πάμε μετά το φαΐ.
Αν θέλετε πιο μετά το κανονίζουμε!
Coyote.V
29/03/2024, 20:46
Να μας πει ο Μικές τι ώρα τρώει.
Να μας πει ο Μικές τι ώρα τρώει.
τις κυριακες 11:00 με 4:00... :lol:
Υπενθυμίζω ότι αλλάζει η ώρα αύριο.
doctoras
30/03/2024, 09:48
Είναι μπλιάχχχ και σκληρό, όλο κόκαλα. Δεν βοηθάς να πιάσουμε το roadrunner; (ελληνιστί γεωκόκκυγας).
ωωω με έβγαλες απο το σκοτάδι....νομιζα τόσα χρόνια πως το πτηνό που αναφερόταν η warner bros ήταν στρουθοκάμηλος
αυτό το πράμα σα καφέ καρακάξα είναι...
Coyote.V
30/03/2024, 12:34
ωωω με έβγαλες απο το σκοτάδι....νομιζα τόσα χρόνια πως το πτηνό που αναφερόταν η warner bros ήταν στρουθοκάμηλος
αυτό το πράμα σα καφέ καρακάξα είναι...
Και γω παλιότερα έτσι νόμιζα μέχρι που το έψαξα με την έλευση του ίντερνετ... μου φαινόταν δυσανάλογα μεγάλη η στρουθοκάμηλος για ένα τσακάλι. Είναι ζώα της Αμερικάνικης ηπείρου για αυτό δεν τα ξέρουμε. Το ανάλογο του τσακαλιού στην Ευρώπη είναι η αλεπού.
Έχουμε και στην Ελλάδα τσακάλια, έχω δει στο Φλαμπούρι στην Πάρνηθα.
451933
451934
Βρε τρελοκομεια τι ώρα θέλετε τελικά?
Να το κάνουμε 15.00?
Έχουμε κ την αλλαγή της ώρας που πολύ σωστά μας θύμισε ο νεοσσος!
Coyote.V
30/03/2024, 13:26
Δεν έχω θέμα με την ώρα, αν θέλει ο Μικές κάποια αλλαγή ας το πει.
Ας αρχίσει να τρώσει από τις 09:00 για να έχει τελειώσει στις 14:00 και να του μείνει μισή ώρα για να έρθει στο σημείο με τις τυρόπιτες.
Δεν έχω θέμα με την ώρα, αν θέλει ο Μικές κάποια αλλαγή ας το πει.
Ας αρχίσει να τρώσει από τις 09:00 για να έχει τελειώσει στις 14:00 και να του μείνει μισή ώρα για να έρθει στο σημείο με τις τυρόπιτες.
:bawl:
ξαναλεω:
ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ,
συναντηση 15:00 με 15:15 ειναι μια χαρα νομιζω...
ξεκιναω απο κορυδαλλο και το αργοτερο που πρεπει να ξεκινησω ειναι
45 λεπτα πριν τη συναντηση..
451933
451934
ρε αυτό είναι διασταύρωση σκύλο με ελάφι :bawl:
motojojo
30/03/2024, 20:33
το ψηνω κι εγω ασχημα για τη βολτα. Ο καιρος θα ειναι φοβερος και οτι πρεπει για καφεδακι στη θαλασσα.
Τελικά κλειδωνει 15.00;
Ιδανικά θα ηθελα 6 το απογευμα να ειμαι πίσω αλλα και να τραβηξει λιγο ακομα δεν πειραζει.
ξαναλεω:
ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ,
συναντηση 15:00 με 15:15 ειναι μια χαρα νομιζω...
ξεκιναω απο κορυδαλλο και το αργοτερο που πρεπει να ξεκινησω ειναι
45 λεπτα πριν τη συναντηση..
Τελικά θα έρθεις ή τσάμπα θα αλλάξουμε την ώρα?:p
Στη βόλτα που είχαμε πάει πέρσι, περνώντας από Νέα Μάκρη Κυριακή, είχαμε διαπιστώσει ότι κλείνουν τους δρόμους κοντά στην παραλία ώστε να λειτουργούν ως πεζόδρομοι. Θα το θυμάται ο Coyote.
Δεν ξέρω αν το κάνουν και αυτή την εποχή. Ίσως στο νότιο τμήμα του παραλιακού δρόμου, προς Ζούμπερι, να μπορείτε να σταθμεύσετε τα μοτοσακά σε οπτική επαφή από καφετέρια.
Τζανή ήθελα να έρθω αλλά δεν με παίρνει. Στις 6 πρέπει να είμαι στη Γλυφάδα.
Να περάσετε όμορφα και προσοχή γιατί με τη γύρη και τη σκόνη από την Αφρική ίσως να γλιστράνε οι δρόμοι.
Θα βρεθούμε σε κάποια άλλη βόλτα.
Κρίμα ρε Κώστα....
Για τους υπόλοιπους ραντεβού 14.50 για να φύγουμε 15.00...(να βρούμε καμια θέση για καφέ...θα γίνεται χαμος)
Billymuse
31/03/2024, 11:18
Στη βόλτα που είχαμε πάει πέρσι, περνώντας από Νέα Μάκρη Κυριακή, είχαμε διαπιστώσει ότι κλείνουν τους δρόμους κοντά στην παραλία ώστε να λειτουργούν ως πεζόδρομοι. Θα το θυμάται ο Coyote.
Δεν ξέρω αν το κάνουν και αυτή την εποχή. Ίσως στο νότιο τμήμα του παραλιακού δρόμου, προς Ζούμπερι, να μπορείτε να σταθμεύσετε τα μοτοσακά σε οπτική επαφή από καφετέρια.
Σε 2 μήνες ξεκινάει το έργο με το κλείσιμο του δρόμου.
Αν γίνεται πανικός στη νέα Μακρη κοιτάξτε και παραλία Μαραθώνα προς Duende για καφέ.
Coyote.V
31/03/2024, 11:24
451933
451934
Αυτό δεν είναι τσακάλι... παρατημένη σκυλίτσα είναι. Μια εποχή στην Πάρνηθα γινόταν ένας χαμός από παρατημένα σκυλάκια. :(
@Billymuse Ελπίζω την ώρα που θα πάμε να έχουν μαζευτεί και να τρώνε....
Μας έχουν αναφέρει οδηγοί στην Πάρνηθα ότι υπάρχουν τσακάλια και ότι συχνάζει ένα στο Φλαμπούρι. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από εμένα πριν από 10+ χρόνια και νομίζω ότι το συγκεκριμένο φέρνει πολύ προς τσακάλι. Μεγάλα αυτιά, ψηλά πόδια και μικρότερη αναλογία κορμού προς τα πόδια σε σχέση με σκύλο.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9
(https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9)
Καλό δρόμο παιδιά και προσοχή στα τσακάλια! :p
Coyote.V
31/03/2024, 18:12
Γύρισα... σίγουρα δεν είμαι ο πιο γρήγορος στον δρόμο αλλά στο γράψιμο σας χαρίζω και τρεις κολώνες. :cool:
Ευχαριστώ για την παρέα παιδιά!!
Καλά ήταν :beer:
motojojo
31/03/2024, 20:59
Ηρθα λιγο αργοπορημένος και με την ψυχή στο στόμα, αλλα άξιζε. Έκλεισε ωραία η κυριακή.
RaGe_Raptor
01/04/2024, 09:00
χωρίς φωτορομάντζο? τσ,τσ,τσ...
Billymuse
01/04/2024, 13:09
Για πείτε,που αράξατε?
Για πείτε,που αράξατε?
Στο zazou
harris_x
02/04/2024, 13:17
Τι θα γίνει;
Θα περιμένουμε πολύ ακόμα;;