Σύνδεση

View Full Version : cbr vs ninja

Σελίδες : [1] 2

tassosrr
22/12/2005, 18:23
re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rr:alien: imarton......:smokin:

GTZ750
22/12/2005, 18:25
ωραια και που ειναι το παραξενο???:confused: :confused: :confused:

γιατι δεν ειναι?????

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :wave2: :wave2: :wave2:

kawasaki ZX-12
22/12/2005, 18:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από tassosrr
re sis autoi oi kawasakides den exoun ton theo tous..........nte kai kala oti ta 636(mexri 2004) einai kalitera apo cbr 600 rr:alien: imarton......:smokin:

και για πες μας ρε μεγαλε
εσυ με τι κριτηρια λες οτι το cbr ειναι πιο γρηγορο????

ε??για πες μας ρε επιστημονα

jimmis77
22/12/2005, 18:48
αν και κατοχος cbr f θα συμφωνισω με τους kawasakides:bigcry: :bigcry: :bigcry:

H.A.Balafoutre
22/12/2005, 22:26
Μέχρι και το GSX600R είναι πιο γρήγορο από το CBR600R.

adam_tsouk
22/12/2005, 22:32
Γιατί δεν το έβαζες κατευθείαν στα ανέκδοτα;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
23/12/2005, 10:36

φιλε μου οι διαφορες στη κατηγορία ειναι μικρες αρα παιρνεις αυτο που σου αρεσει καλυτερα

αντικειμενικά ειναι λιγο καλύτερο απο τα αλλα της κατηγορίας και αυτο το λεει ολος ο παγκοσμίως τυπος οχι μονο οι kawasakiδες...

ασε που και στις πωλήσεις σαρώνει

zzr2005
27/12/2005, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
φιλε μου οι διαφορες στη κατηγορία ειναι μικρες αρα παιρνεις αυτο που σου αρεσει καλυτερα

αντικειμενικά ειναι λιγο καλύτερο απο τα αλλα της κατηγορίας και αυτο το λεει ολος ο παγκοσμίως τυπος οχι μονο οι kawasakiδες...

ασε που και στις πωλήσεις σαρώνει
ουδεμία σύγκριση περί επιδόσεων άλλά και αισθητικής άποψης (τουλάχιστον το 80% προτιμάει το 636 εμφανισιακά)
τώρα πια που έχει εξασθενήσει και ο μύθος της Honda περί αξιόπιστίας τι μένει για την HONDA????
αυτή τη στιγμή υστερεί σε μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες....
είτε αυτά είναι supersprot είτε τουριστάδικα...είτε on-off SM

MOZART
27/12/2005, 23:10
Εγω που εχω το 05 ειμαι ενταξει ή να το πουλησω και να παρω κανενα cbr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αν δεις ποτε μηχανη να γραφει ninja στο πλαινο φαιρινκ κανε στη ακρη γιατι θα βιαζετε και θα θελει να περασει

zoropatra
28/12/2005, 06:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

sniper
28/12/2005, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77

Κι εγώ κάτοχος FS θα διαφωνήσω..... άλλωστε άλλο 599cc κι άλλο 636 :D

Αλλά εσείς με τα Ζ τι ζόρι τραβάτε;

Ghostwalker
28/12/2005, 15:39

Και που να δείς απο το 2005 και μετά τι κάνουν...:rolleyes: :wave2:

Akefalos
28/12/2005, 16:28
Tassosrr asto kalytera...

De ftanei pou rixnei kamia 30 aloga parapano i kawa,de ftanei pou exei megalyteri ropi....einai kai kamia triakosara evro ftinoteri...

zoropatra
29/12/2005, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Tassosrr asto kalytera...

De ftanei pou rixnei kamia 30 aloga parapano i kawa,de ftanei pou exei megalyteri ropi....einai kai kamia triakosara evro ftinoteri...

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
03/01/2006, 16:54
θα γελασω και εγω λιγακι....:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

και θα συμφωνησω να μεταφερθει το συγκεκριμενο στα ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!!:lol: :lol: :rotflmao: :a5: :a5:

ρε κοιτα humor που εχουν μερικοι...ΑΠΙΑΣΤΟ!!

:lol: :lol:

periklisk
03/01/2006, 22:26

:lol: :rotflmao:

ρε στα ανέκδοτα κατευθείαν!

vassilis88
04/01/2006, 09:41
to cbr exei eleeina xromata:yuck: an kai sxediastika einai pio omorfo.ekei sti honda:a31: :a31:

32770

zzr2005
04/01/2006, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
to cbr exei eleeina xromata:yuck: an kai sxediastika einai pio omorfo.ekei sti honda:a31: :a31:
tha diafoniso katheta...to cbr einai poli pio sintiritiko sxediastika opos ola ta xonda alloste ....h mouri toy idika sterite emponeysis kai ine klepsimo apo ti moyri toy protoy R1...
ontos ta apaisia xromata sindramoyn stin g enika metria ikona..eno den anadiknioyn kai to piroyni...se antithesi px me ta kawasaki k susuki

tassosrr
05/01/2006, 08:57
koitakste...ta xromata simfono k epayksano oti einai eleinotata ektos apo to mayro(me ligo asimi) pou einai kapos poio simpathitiko to opio kai exo.....alla se thema kinitira i honda nomizo exei ta protia! p.x: bale mprosta ena ninza kai asto sto relanti kai kane to idio se ena cbr ta opia exoun apo 10000 xlm. sto cbr bgazei enan tromera omalo ixo o kinitiras eno sto ninza kanei san simfoniki orxistra(enoeite oti kai ta dio eixan tis sintiriseis pou eprepe)loipon???:confused:

GST
05/01/2006, 09:03
συμφωνω και εγω μαζι σου στο ρελαντι τα honda ειναι τα καλυτερα!!!

:lol: :bawl: :lol:

gojakla
05/01/2006, 09:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:

MOZART
05/01/2006, 13:45
δεν θα πω τιποτα γιατι ειμαι λυπημενος που δεν εχει μπει ακομα στα ανεκδοτα

32928

periklisk
05/01/2006, 14:38

ναι ρε Γιώργο! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογήσεις ένα μοτέρ!:eyepop:

Έλα στα ανέκδοτα ΤΩΡΑ όμως!:lol: :rotflmao:

devil's animal
05/01/2006, 14:42

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ:lol: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol:

πεθανα απ'τα γελια......:lol: :lol: :lol: :lol:

DEMINIO
05/01/2006, 15:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εγώ κάτοχος FS θα διαφωνήσω..... άλλωστε άλλο 599cc κι άλλο 636 :D

Και με 599... :a01: δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άγχος... :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:

:D

:smokin:

Lazio
05/01/2006, 15:48
koitakste...ta xromata simfono k epayksano oti einai eleinotata ektos apo to mayro(me ligo asimi) pou einai kapos poio simpathitiko to opio kai exo.....alla se thema kinitira i honda nomizo exei ta protia! p.x: bale mprosta ena ninza kai asto sto relanti kai kane to idio se ena cbr ta opia exoun apo 10000 xlm. sto cbr bgazei enan tromera omalo ixo o kinitiras eno sto ninza kanei san simfoniki orxistra(enoeite oti kai ta dio eixan tis sintiriseis pou eprepe)loipon???:confused:

Τρομερο επιχειρημα τι να πω...:eek:

Ναι με επεισες το ρελαντι ειναι καλυτερο στο χοντα οποτε ειναι ενας σοβαρος λογος να το αγορασω
:a48: :a48: :a46:

zzr2005
05/01/2006, 17:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Τρομερο επιχειρημα τι να πω...:eek:

Ναι με επεισες το ρελαντι ειναι καλυτερο στο χοντα οποτε ειναι ενας σοβαρος λογος να το αγορασω
:a48: :a48: :a46:
φυσικό είναι να λειτουργεί καλύτερα στο ρελαντί ...είναι το κύριο πλεονέκτημα των ss μοντέλων της honda ...είναι το φάσμα των στροφών στο οποίο τα honda λειτουργούν καλύτερα...όταν οι στροφές ξεπεράσουν τις 1500 τότε έχουν ένα μικρό πρόβλημα απέναντι στα ανταγωνιστικά μοντέλα...!!!!:D :D

hornetmania
13/01/2006, 01:24
αν και φανατικος ΗONDA ομολογω οτι το ninja636 ειναι αρκετα δυνατοτερο και πιο γρηγορο απο το cbr. οσον αφορα αξιοπιστια ομως ψηφιζω HONDA CBR! αν και 116 ps χωρις ram air ειναι ΠΟΛΥ λίγοι!

Dexter
13/01/2006, 01:41
...ρε παλιοκαβα(τα)σακηδες μηπως να ορισετε τι ειναι αντικειμενικα όμορφο να μην κουραζεται ο κοσμος με ανουσιες συζητησεις??...

..αντε φτιαξτε κανα καραβι και αφηστε τα , τα διτροχα...

..δειτε η yamaha τι καλα που τα παει με τα πιανα και τα σαξοφωνα.Ακομα και ο Κατσαρος πηρε..

..και βιολακια φτιαχνομεν...

:a014: :a022:

hornetmania
13/01/2006, 02:01
XAXAXA!!! γεια σου ρε DEXTER..! μεκανες και γελασα! ΩΡΑΙΟΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MOZART
13/01/2006, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
...ρε παλιοκαβα(τα)σακηδες μηπως να ορισετε τι ειναι αντικειμενικα όμορφο να μην κουραζεται ο κοσμος με ανουσιες συζητησεις??...

..δειτε η yamaha τι καλα που τα παει με τα πιανα και τα σαξοφωνα.Ακομα και ο Κατσαρος πηρε..

Aυτο ειναι το καλυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει τα τελευταια 23 χρονια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν καβαλας κανενα ρομποτακι μηπως πας πιο γρηγορα:yuck:

kawasaki ZX-12
13/01/2006, 09:18

τα παντα φτιαχνουμε ρε ασχετε!!!!!
συγκρινεις μοντελα????

οταν η kawasaki εβγαζε την τεχνολογια στα μηχανακια
εσεις ακομα ψαχνατε!!!!

αντε καραμητρο

οταν το 636 ειχε ακτινικες και αναποδο μπροστινο

το honda ηταν με συμβατικα οποτε αστο!!!!

la_villa
13/01/2006, 11:11
ρε τι είναι αυτά που λέτε????

ασχημο το 600RR???Ειδικά το κόκκινο/μαύρο?Το ασημί ναι αλλά ΟΧΙ το κόκκινο?

Γράψαν το 636 είναι το καλύτερο 600 (οκ 636).Ωραια και?ποιος θα καταλάβει τις μικρές αυτές διαφορές?
Προτιμώ την πολυχρωμία απο τον μονοχρωμο.Λες και παίρνω αυτοκίνητο είναι.Ολο μλπε ή όλο πράσινο.Έλεος δηλαδή.

Αλλά και εγώ το 636 θα έπαιρνα γιαιτ βρίσκεται στα -1200 ευρώ απο το RR.Kαι είναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτά

la_villa
13/01/2006, 11:12
ι

vassilis88
13/01/2006, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636

e kai?to 600rr tou 03 poulise (polu) perissotero apo to tote 636.kai pairnei apo tote kai to wss sunexeia.

vassilis88
13/01/2006, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Προτιμώ την πολυχρωμία απο τον μονοχρωμο.Λες και παίρνω αυτοκίνητο είναι.Ολο μλπε ή όλο πράσινο.Έλεος δηλαδή.

oxi re.:nono:
des ta ducati gia paradeigma.olo kokkino kai kanei mpam kai ksexorizei kai sta xromata apo ta japan oxi mono epeidi einai polu pio omorfo sxediastika!!deixnei polu pio omorfo ena mixanaki monoxromo.eidika ama einai mavro i kokkino.....

la_villa
13/01/2006, 14:53
σε αυτό συμφωνώ.
αλλά και την ducati την έχουμε συνδέσει με το κόκκινο πλέον.Και εκτός αυτού είναι και όμορφα σχεδιαστικά.
Και το μαύρο πάλι όμορφο είναι αλλά να είναι όλο μαύρο.

Γενικά πάντως προτιμώ την διχρωμία/τριχρωμία στις μηχανές.Απο κει και πέρα ο συνδυασμός είναι θέμα γούστου.
Μονόχρωμο για μένα είναι η εύκολη λύση.Ισως και η πιο οικονομική και για μας.
Σε καμιά περίπτωση δεν λέω ότι τα μονόχρωμα δεν είναι όμορφα.

vassilis88
13/01/2006, 17:06
kala vasika gousta einai afta..to sigouro einai oti ta monoxroma antexoun sto xrono,ta grafika fainontai pos einai palia ama bgoun nea montela.

Dexter
13/01/2006, 17:45
τα παντα φτιαχνουμε ρε ασχετε!!!!!
συγκρινεις μοντελα????

οταν η kawasaki εβγαζε την τεχνολογια στα μηχανακια
εσεις ακομα ψαχνατε!!!!

αντε καραμητρο

...παιδακι ηρθε η μαμα σου να σε παρει...

...και αυριο να ερθεις διαβασμενος...

...Οταν η honda έφτιαχνε το NR εσεις ανακαλύπτατε τον τροχο...

...εχετε και το θρασος να μιλησετε για τεχνολογια , παλιο homosapiens...

..μου πλακωσατε ολοι οι χτεσινοι και λετε οτι σας κατεβει...

zzr2005
13/01/2006, 17:56
...παιδακι ηρθε η μαμα σου να σε παρει...

...και αυριο να ερθεις διαβασμενος...

...Οταν η honda έφτιαχνε το NR εσεις ανακαλύπτατε τον τροχο...

...εχετε και το θρασος να μιλησετε για τεχνολογια , παλιο homosapiens...

..μου πλακωσατε ολοι οι χτεσινοι και λετε οτι σας κατεβει...
καλά και η kawasaki φτιάχνει κ αεροπλάνα τις θεσ να κάνουμε
τώρα???
εδώ φίλε μιλάμε για τεχνολογία εφαρμοσμένη πάνω στα μηχανάκια παραγωγής όχι για project εντυπωσιασμού που δεν θα βγουν ποτέ στην παραγωγή και μπορεί να τα αγοράσει μόνο η Μπιλ Γκειτς....
μιλάμε για ram air κ αεροδυναμική (όταν τα είχε ανακαλύψει η kawasaki η honda έφτιαχνε ακόμα καράβια), μιλάμε για ακτινικές, για up side, για το συμπλέκτη που εμποδίζει τα μπλοκαρίσματα του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσμα...μιλάμε για kawasaki

vassilis88
13/01/2006, 18:03
re ksexasate to simantikotero:milame gia pio dunata motoria!
kapou eixa dei k elege ''ta prasina einai pio grigora.einai nomos.''
:beer:

zzr2005
13/01/2006, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
re ksexasate to simantikotero:milame gia pio dunata motoria!
kapou eixa dei k elege ''ta prasina einai pio grigora.einai nomos.''
:beer:
ακόμα κ αυτό φίλε αφείλεται εν πολλοίς στις μελέτες που έκανε η kawasaki εδώ κ πολλά χρόνια για την αεροδυναμική.....
ήταν πάντα τα πιο γρήγορα κ ονομαστικά αλλά κ το κυριότερο στο δρόμο....

tassosrr
14/01/2006, 08:47
kati pou diabasa poio pano......oti to rr tou 2003 poulise poio poli apo to ninja....lathos!!!!!!!den poulise parapano mono to 03 alla kai to 04 kai to 05 mexri auti tin stigmi briskete parapano se arithmo poliseon(exo kai tis statistikes gia opion apisto)!!!
aaa....kai gia kapious kawasakides p[ou peneuonte gia to oti ta laxana tous eine poio fthina apo ta rr..........filarakia oti plironeis perneis.....auto ksero kaI leo ego:beer: :beer: :beer: :::wave2:

vassilis88
14/01/2006, 10:29
ok to oti poulaei perissotero kanei kalo mono stin etaireia.ego dn tha ithela to mixanaki mou na to xei oli i gi.gi afto an paro ss kapote tha paro 749(ax...:a07: :a07: )

tassosrr
14/01/2006, 10:36
plaka mas kaneis???:eyepop: e ama einai etsi na sou bro mia zounta tou 40.....mono esi tha tin exeis kai kana dio mousia!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dexter
15/01/2006, 22:07
...οι γρηγοροτερες ψησταριες που λεει και ο τιγκας...

...οσο για το ανεφαρμοστο της τεχνολογιας , επετρεψε μου να εχω αντιθετη αποψη..

...την εποχη blade 900 δεν την μνημονευει κανεις...τι εγινε ?? δεν βολευει την συζητητση?...γιατι κατι ειπατε για νεωτερισμους κλπ....

:wave2:

zzr2005
16/01/2006, 17:41
...

...την εποχη blade 900 δεν την μνημονευει κανεις...τι εγινε ?? δεν βολευει την συζητητση?...γιατι κατι ειπατε για νεωτερισμους κλπ....

εννοείς την επόχή που για να πιάσει blade ninja έπρεπε το τελευταίο να παρκάρει κ να κατέβει και ο οδηγός από πάνω...?????

kawasaki ZX-12
16/01/2006, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εννοείς την επόχή που για να πιάσει blade ninja έπρεπε το τελευταίο να παρκάρει κ να κατέβει και ο οδηγός από πάνω...?????

χαχαχα πες τα γιατι θυμουνται μονο οτι τους βολευει!!!!

παρτε το χαμπαρι ρε!!!!
η kawasaki ειναι ανωτερη σε καποια πραγματα!!!!

οταν ασχοληθηκε με τον ανταγωνισμο της εποχης (χχ,hayabusa)

εβγαλε ενα xz12 και ακομα δεν εχει φτασει κανενας να φτιαξει κατι καλυτερο!!!!

τι να λεμε τωρα!!!!!

kawasaki ZX-12
16/01/2006, 18:03
kati pou diabasa poio pano......oti to rr tou 2003 poulise poio poli apo to ninja....lathos!!!!!!!den poulise parapano mono to 03 alla kai to 04 kai to 05 mexri auti tin stigmi briskete parapano se arithmo poliseon(exo kai tis statistikes gia opion apisto)!!!
aaa....kai gia kapious kawasakides p[ou peneuonte gia to oti ta laxana tous eine poio fthina apo ta rr..........filarakia oti plironeis perneis.....auto ksero kaI leo ego:beer: :beer: :beer: :::wave2:

αυτο σου λεω και γω!!!!

το 2003 αγορασα το 636 και ειχε καλυτερο μπροστινο και καλυτερα φρενα!!!!

το πηρα πιο φθηνα απο σενα και ειναι και πιο γρηγορο
οποτε τι να λεμε τωρα οτι πληρωνεις περνεις!!!!

παρε εσυ honda γιατι στο ρελαντι δεν ακουγεται σαν kawasaki

χαχαχαχαχαχαχαχααχ

zzr2005
16/01/2006, 18:11
αυτο σου λεω και γω!!!!

το 2003 αγορασα το 636 και ειχε καλυτερο μπροστινο και καλυτερα φρενα!!!!

το πηρα πιο φθηνα απο σενα και ειναι και πιο γρηγορο
οποτε τι να λεμε τωρα οτι πληρωνεις περνεις!!!!

παρε εσυ honda γιατι στο ρελαντι δεν ακουγεται σαν kawasaki

χαχαχαχαχαχαχαχααχ
φίλε είναι σημαντικό για ένα honda να έχει καλό ρελαντί....
αφού το περνούν όλα σαν σταματημένο πρέπει να δουλεύει καλά στο ρελαντί!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kawasaki ZX-12
16/01/2006, 18:26
φίλε είναι σημαντικό για ένα honda να έχει καλό ρελαντί....
αφού το περνούν όλα σαν σταματημένο πρέπει να δουλεύει καλά στο ρελαντί!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε συ αυτοι πηραν ενα μηχανακι με γνωμονα οτι δουλευει στο ρελαντι αθορυβα

οταν το οδηγανε ειναι σαν να πηγαινουν με σβηστο κινητηρα

χαχαχχαχαχχαχαχαχχαχ

Multijohn
16/01/2006, 19:53
χαχαχα πες τα γιατι θυμουνται μονο οτι τους βολευει!!!!

παρτε το χαμπαρι ρε!!!!
η kawasaki ειναι ανωτερη σε καποια πραγματα!!!!

οταν ασχοληθηκε με τον ανταγωνισμο της εποχης (χχ,hayabusa)

εβγαλε ενα xz12 και ακομα δεν εχει φτασει κανενας να φτιαξει κατι καλυτερο!!!!

τι να λεμε τωρα!!!!!
Ώπα,για να χαλαρώνουμε λίγο σιγά σιγά!Καλά τα λέτε μεχρι εδώ αλλά μην ανακατέβετε τους ''μύθους'' τώρα!Οχι και το ZX12 καλύτερο απο BUSA!!!Μιλάω καθαρά αντικειμενικά.:a6: :a014: :a014: :a014: :a014:

zzr2005
16/01/2006, 19:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Ώπα,για να χαλαρώνουμε λίγο σιγά σιγά!Καλά τα λέτε μεχρι εδώ αλλά μην ανακατέβετε τους ''μύθους'' τώρα!Οχι και το ZX12 καλύτερο απο BUSA!!!Μιλάω καθαρά αντικειμενικά.:a6: :a014: :a014: :a014: :a014:
το BUSA είναι πύραυλος κ αυτό...αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το zx-12....ούτε σε επιδόσεις κ πολύ περισσότερο σε οδηγική συμπεριφορά
τέλος πάντως εδώ κράζουμε τα honda...μην ξεφεύγουμε από το θέμα...:lol: :lol: :lol:

zzr2005
16/01/2006, 19:57
το BUSA είναι πύραυλος κ αυτό...αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το zx-12....ούτε σε επιδόσεις κ πολύ περισσότερο σε οδηγική συμπεριφορά
τέλος πάντως εδώ κράζουμε τα honda...μην ξεφεύγουμε από το θέμα...:lol: :lol: :lol: θα βγει τ΄΄ωρα κανένας να πει για το ΧΧ να κλάσουμε στο γέλιο....:lol:

kawasaki ZX-12
16/01/2006, 20:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged

κοιταξε να δεις το busa μου αρεσει παρα πολυ και μπορω να σου πω οπως και αυτοι που με ξερουν οτι ειναι μαλλον η επομενη μηχανη μου!!!!!

απλα λεω οτι σε θεμα ιπποδυναμης και τελικης και απολυτης πλεον μοτοσυκλετας σε ολα το 12 ειναι μπροστα!!!!!!

και δεν μιλαω ετσι στην παρεα μου εχω 4 ΖΧ12 KAI ENA HAΥΑΒUSA
τα εχω οδηγησει και τα 2 και το busa μου αρεσε πολυ!!!!!

απλα το 12 ειναι πιο απολυτο!!!!διαφωνεις?

anco
16/01/2006, 20:19
το πιο γρηγορο που ειναι...

στην ευθεια μετρατε..?

για την απολυτη ιπποδυναμη?

αν ειναι ιππους ειναι το ΖΧ

ευθεια ολλα ιδια ειναι.

Ασε που το CBR εχει την καλητερη διαδρομη με κυβισμο.

67χ42,5 ακομα και το καινουργιο R6 αυτο εχει.

To ZX6 05 ειναι οντως δυνατο το 04 το εχει για πλακα.

Εχω κανει τεστ και τα δυο και το 05 ξεκολαει.....

Αλλα σε θεμα βολτας ολα ιδια ειναι.

Αντε ρε ασχετοι θελετε και αλογα....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NikosRR
16/01/2006, 21:03
μονο μπροστινο ειχε το kawasaki απο το μπροστινο και πισω...ψησταρια

ξεχασατε καποιοι τους στροφαλους που κοβανε λογω καλης μελετης του δειχτη λαδιου,ε;εδειχνε οτι το μηχανακι ειχε λαδια και ηταν στεγνο σχεδον και επαιρνες το στροφαλο και πηγαινες στη μαμα σου.ισχυει οτι καποιο kawasaki στην πατρα τον εκοψε στο τρωσιμο;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μην ειστε αφελης την ξερω την απαντηση

ρε τοσα ποστ για να συγκρινουμε δυο μηχανακια 37 κυβικα διαφορα;

τα εχουμε φτασει βλεπω στα ορια τους τα μηχανακια ολοι τρεμε rossi

Dexter
16/01/2006, 22:33

...οχι εννοω την εποχη (1992 αν θελεις και ετος συγκεκριμενο,μηνα μερα δεν θυμαμαι) που βγηκε το blade και προσδιορισε τον ορο ss οπως των ξερετε εσεις σημερα.Οι υπολοιποι ιδρωναν με τα μπαουλα τους να παρουν καμια στροφη και το blade ..... αντιο....

...και επειδη φαινεται πως ολοι εχετε επιλεκτικη μνημη θα σας βοηθησω παλι θυμιζοντας πως εβγαινε μοτοσυκλετα της χρονιας απο τον ειδικο τυπο για 6 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ .Αυτα για τους ξεχασιαρηδες...

idi
17/01/2006, 09:20
...οχι εννοω την εποχη (1992 αν θελεις και ετος συγκεκριμενο,μηνα μερα δεν θυμαμαι) που βγηκε το blade και προσδιορισε τον ορο ss οπως των ξερετε εσεις σημερα.Οι υπολοιποι ιδρωναν με τα μπαουλα τους να παρουν καμια στροφη και το blade ..... αντιο....

...και επειδη φαινεται πως ολοι εχετε επιλεκτικη μνημη θα σας βοηθησω παλι θυμιζοντας πως εβγαινε μοτοσυκλετα της χρονιας απο τον ειδικο τυπο για 6 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ .Αυτα για τους ξεχασιαρηδες...

λες αυτο με τον 16ρι μπροστα τροχο??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το 9ρι (φυσικα πολυ πιο δυνατο... αφου ηταν made in Akashi) τα ειχε για πλακα.... εεεεεχει φαει πιπες και πιπες απο Kawasakiα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Dexter
17/01/2006, 13:24
...αααα λες γι αυτον τον δεινοσαυρο που σου φευγε η καρδια για να τον στριψεις...

..idi μεγαλα παιδια ειμαστε , δεν θα σε παρεξηγησω αν παραδεχτεις οτι το Β ηταν Μ Π Α Ο Υ Λ Ο ...το blade ακομα και με τον 16αρη ηταν σε αλλη κλιμακα απλα...επρεπε να ρθει το 1998 για να κατεβει απο τον θρονο...(ειδες εγω παραδεχομαι οτι το C ήταν σοβαρο όχημα...:smilea: )

mystik
18/01/2006, 17:33
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PLAKA MOU KANETE APO POY KATEBIKATE:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien
akoy ekei na sas doso to thlefono enos gnostoy poy me zalize me to 636 toy kai molis efage tin pipa alazei dromo kai toy tremoyn ta podia molis me blepei stin hgoymenitsa akoy ekeI
gia soy tasos

zzr2005
18/01/2006, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από mystik
REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
PLAKA MOU KANETE APO POY KATEBIKATE:alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien: :alien
akoy ekei na sas doso to thlefono enos gnostoy poy me zalize me to 636 toy kai molis efage tin pipa alazei dromo kai toy tremoyn ta podia molis me blepei stin hgoymenitsa akoy ekeI
gia soy tasos
ο φίλος σου μήπως έχει πρόσθετα μέλη?
κοινώς ...μήπως είναι κουλός????:rotflmao: :rotflmao:

mystik
18/01/2006, 17:44
aytos mia xara einai to 636 einai koylo

kawasaki ZX-12
18/01/2006, 17:50
aytos mia xara einai to 636 einai koylo

καλα ρε φιλε πας καλα τωρα και που σου απανταω πολυ ειναι!!!

ειναι δυνατον επειδη περασες τον φιλο σου ειναι μαπα το μηχανακι εισαι σοβαρος τωρα?????

μπορει αυτος να ειναι κουλος απο τους ωμους το μηχανακι φταιει??

ο οδηγος κανει τα μηχανακια και οχι τα μηχανακια τον οδηγο!!!!

αντε μπραβο να ξερουμε τι λεμε!!!!

hornetmania
18/01/2006, 17:53
για να μιλησουμε και την αληθεια.., το 636 ειναι ποιο ταχύ στην ευθεία! μεσα στην πιστα ομως ειναι καλυτερο? νομιζω οτι το cbr ειναι καλυτερα στημένο!

mystik
18/01/2006, 17:55
opa opa den to eipa mapa to 636 alla min mou lete oti einai kai piraylos kai trela8oyme telios:confused:

hornetmania
18/01/2006, 17:56
ειναι πιο ταχύ με τον καταλληλο οδηγο φυσικά!

hornetmania
18/01/2006, 17:59
αν στησεις τα 2 μοτορια, cbr600 και ninja636 0-100, δεν θα δεις διαφορα! στα 0-200 θα καταλαβεις ποιος κινητηρας υπερέχει!

kawasaki ZX-12
18/01/2006, 18:00
opa opa den to eipa mapa to 636 alla min mou lete oti einai kai piraylos kai trela8oyme telios:confused:

βρες και διαβασε κανα συγκριτικο οταν εγινε για ολα τα εξακοσαρια και πες μου τι βλεπεις !!!!!

γιατι τα εχω ολα τα περιοδικα και ξερω!!!!

και εκτος απο αυτο ειναι και 36 κυβικα παραπανω τι αλλο θες?

τωρα εσυ και γω σαν οδηγοι ισως να μην καταλαβουμε τις διαφορες γιατι ειναι στα χιλιοστα!!!!!!

αλλα σε ολα τα τεστ ειναι μπροστα!!!!

zzr2005
18/01/2006, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
αν στησεις τα 2 μοτορια, cbr600 και ninja636 0-100, δεν θα δεις διαφορα! στα 0-200 θα καταλαβεις ποιος κινητηρας υπερέχει!
στήστα από τα 0-240 να δεις....
αμα δεν ειναι 100 μετρα μπροστα το 636 έλα να τα ξαναπούμε....

mystik
18/01/2006, 18:19
pio sigritiko ues apo ta tria periodika moto,0-300-POWER BIKESti lene yperexi gia to monadiko logo ta 36cc poy exeis parapano
kata ta alla stisimo kai tetia ti lene ama den 8imase na stilo kannena antigrafo kai dvd an 8es apo to power bikes na doyme

kawasaki ZX-12
18/01/2006, 18:23
pio sigritiko ues apo ta tria periodika moto,0-300-POWER BIKESti lene yperexi gia to monadiko logo ta 36cc poy exeis parapano
kata ta alla stisimo kai tetia ti lene ama den 8imase na stilo kannena antigrafo kai dvd an 8es apo to power bikes na doyme

για πιο στησιμο μιλας που το rr δεν ειχε ουτε ακτινικες ουτε usd
σε σχεση με το 636 για πιο στησιμο μιλας εεε????

ξεχνα ποτε τα εβαλε η honda αυτα????
για θυμισου το ετος?μηπως ηταν 2004?

hornetmania
18/01/2006, 18:28
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
για πιο στησιμο μιλας που το rr δεν ειχε ουτε ακτινικες ουτε usd
σε σχεση με το 636 για πιο στησιμο μιλας εεε????

ξεχνα ποτε τα εβαλε η honda αυτα????
για θυμισου το ετος?μηπως ηταν 2004? [/QUOT

το ποτε τα εβαλε ειναι θεμα marketing της εταιρίας,(βλέπε πωλήσεις 2003), δεν σημαίνει οτι δεν κάνουν ερευνα εξέλιξης ή οτι αργούν σε σχεση με kawasaki!

mystik
18/01/2006, 18:28
eides poy den ta xereis kala to 2005 mpikan sto cbr kai to opio exo kai mporo na sou miliso gia stisimo kai olla to periodika to exoyn bgalei moto pistas

kawasaki ZX-12
18/01/2006, 18:36
αυτο σου λεω και γω!!!!

το 636 τα εχει απο το 2003 και σενα τα βαλε το 2005 και μου λες οτι το δικο σου ειναι καλυτερα στημενο?????

καλα πας καλα?

εγω το εχω απο το 2003 τι να μου πεις τωρα?
ποσο καιρο το χεις?

arxaios
18/01/2006, 22:06
Hornetmania είσαι παντελώς ΑΣΧΕΤΟΣ και ακόμα χειρότερα ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!!!!!
Σύνελθε νέος.......................

Dexter
18/01/2006, 22:12
..καλα ρε 636 επειδη εχει αναποδο παει να πει ντε και καλα οτι ειναι καλυτερα στημενο?Που ζεις?Οι εταιρειες εδω και 10 χρονια , μια βαζουν και μια βγαζουν τ αναποδα λες και ειναι βρακια.Αυτο σημαινει οτι μια βελτιωνουν κα μια χειροτερευουν τα προιοντα τους?:confused:

arxaios
18/01/2006, 22:16
Για να εξηγούμε αναφέρομαι στο 100 - 200 που λες και στα περί στησίματος......
Αλλο ευκολοδήγητο και άλλο απόλυτο.
Το πρώτο κάνει καλούς χρόνους με όλους, ενώ το δεύτερο θέλει "χέρια" αλλά τότε δεν πιάνεται................
Αυτά από τα τεστ, αλλά και από προσωπική εμπειρία και με τα δύο.
CBR πιο φιλικό και εύκολο
Ninja πιο απόλυτο

arxaios
18/01/2006, 22:19
..καλα ρε 636 επειδη εχει αναποδο παει να πει ντε και καλα οτι ειναι καλυτερα στημενο?Που ζεις?Οι εταιρειες εδω και 10 χρονια , μια βαζουν και μια βγαζουν τ αναποδα λες και ειναι βρακια.Αυτο σημαινει οτι μια βελτιωνουν κα μια χειροτερευουν τα προιοντα τους?:confused:

Αυτό να το πείς στον Hornetmania που νομίζει ότι επειδή το Hornet φόρεσε USD έγινε ξαφνικά πύραυλος......

idi
19/01/2006, 09:28
για να μιλησουμε και την αληθεια.., το 636 ειναι ποιο ταχύ στην ευθεία! μεσα στην πιστα ομως ειναι καλυτερο? νομιζω οτι το cbr ειναι καλυτερα στημένο!

σε ΟΛΑ τα συγκριτικα (σε καμια 10ρια περιοδικα που το πετυχα) εκανε καλυτερο χρονο στη πιστα απο το CBR....

μονο το R6 ηταν πιο καλο στη πιστα απο το 636 ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ αλλα και παλι οι δοκιμαστες ειπαν οτι με το 636 ενοιωθαν περισσοτερη σιγουρια

tassosrr
19/01/2006, 12:25
kawasaki 636(hulk) sineltheeee!!!!!ti einai auta pou les re??????to diko sou molis pernaei tis 10000 strofes ksipnane auta ta kakomoira ta aloga pou exei....tote mono mporeis na peis oti pai.....to cbr exei tetoia gramikotita pou apo tin ora pou tha anoikseis to gazi k mexri topus koftes den katalabeneis diafora!!!tora gia to 636 05 de ksero den milo......alla gia tin dikia sou tin patata oti k na kaneis..osa anestramena kai exeis den mporeis na peis tipota...adika xtipiese.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tassosrr
19/01/2006, 12:32
...kai oso gia ta 0-100 k 0-200 bres kana maga me cbr 05 kai stita.....kai tote ksanampes sto forum k pes mou oti thes
:a44:
....akou ti lene re mantho...autoi tha mas trelanoun telios :hypnotize

MIKE_16V
19/01/2006, 12:58
kawasaki 636(hulk) sineltheeee!!!!!ti einai auta pou les re??????to diko sou molis pernaei tis 10000 strofes ksipnane auta ta kakomoira ta aloga pou exei....tote mono mporeis na peis oti pai.....to cbr exei tetoia gramikotita pou apo tin ora pou tha anoikseis to gazi k mexri topus koftes den katalabeneis diafora!!!tora gia to 636 05 de ksero den milo......alla gia tin dikia sou tin patata oti k na kaneis..osa anestramena kai exeis den mporeis na peis tipota...adika xtipiese.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τι κανει το cbr 600rr ...γραμμικο.... ρε δεν παμε καλα εδω μεσα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kawasaki ZX-12
19/01/2006, 14:50

καλα αντε βαλε καμια μπουγαδα με το πλυντηριο σου και μετα ελα να μας πεις!!!!!!

adam_tsouk
19/01/2006, 15:45
...kai oso gia ta 0-100 k 0-200 bres kana maga me cbr 05 kai stita.....kai tote ksanampes sto forum k pes mou oti thes
:a44:
....akou ti lene re mantho...autoi tha mas trelanoun telios :hypnotize

και το cbr του 07 να παρεις παλι... @@ θα παρεις!

kawasaki ZX-12
19/01/2006, 16:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και το cbr του 07 να παρεις παλι... @@ θα παρεις!

χααχχαχαχχαχαχχα

πες τα ρε adam!!!!!!!!!!!!!!!!!

hornetmania
19/01/2006, 17:23
Για τα 600αρια διαβασα πολλά! Για τα 1000αρια δε μιλάει κανείς?

34170

zzr2005
19/01/2006, 17:53
Για τα 600αρια διαβασα πολλά! Για τα 100αρια δε μιλάει κανείς?
για τα 100αρια ή για τα 1000άρια?????????????
βέβαια αν κρίνω από τη φότο έχεις το μοναδικό 1000αρι που πάει σαν 100αρι..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hornetmania
19/01/2006, 20:03
ti na mas peis ki dy me to 400ari sou to propolemiko

posa gaidouria to trabane? h telikh poso einai? 135?

adam_tsouk
19/01/2006, 21:08
Για τα 600αρια διαβασα πολλά! Για τα 1000αρια δε μιλάει κανείς?

για τα χιλιάρια διάβασε τι λέμε για τα 600 και πρόσθεσε 400 κυβικά!

καμενη περίπτωση!

Το ποιο αργό 1000 (το λένε όλοι οι κάτοχοι) είναι το rr.

:lol: :lol:

periklisk
19/01/2006, 21:37
Για το μοναδικό πράγμα που με την καμία δεν δικαιούνται να μιλάνε η κάτοχοι χοντα είναι οι επιδόσεις του μοτέρ..... μη λέμε και ότι θέλουμε.....

H.A.Balafoutre
19/01/2006, 22:20
Κι εγώ με το 636 είμαι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος με το CBR600RR. Αφου είναι ψόφιο.

Pokermon
20/01/2006, 00:25
agaphte mu file kawa636......thn apopsh mu thn jereis......kalh h moto soy re file......alla......den fovase otan thn pleneis ( kai oloi osoi exete kai plenete toys laxonokhpoys sas ) thn prasinada soy mipos meta fytrosh???????
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

tora gia osoys psaxnune pio einai pio grigoro pio gamao ktl ktl.....mhn asxoliste adika re paidia......o kathenas pernei ayto pu tu aresei.....ti paei na pei pio grigoro sta 120 hp kai sta 150 hp?????? pos mporei kapoios apo emas na to apodeijh ayto???
ANTE KLASTE OLOI SAS REEEEEEEEEE pezete me ta xiliosta.....kala eipe enas parapano........
mia erothsh omos......afu ta honda einai pio mapa kata tus pio polloys edo.....giati mamane panta stis polhseis????? ma giati arage????? fantazeste na htane kai ta kalytera......????? sas vazo se skepseis e??????
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

AYTOI ME TA Z GIATI MILANE ARAGE???????? :yuck: :yuck: :yuck:

bonepeeler
20/01/2006, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
agaphte mu file kawa636......thn apopsh mu thn jereis......kalh h moto soy re file......alla......den fovase otan thn pleneis ( kai oloi osoi exete kai plenete toys laxonokhpoys sas ) thn prasinada soy mipos meta fytrosh???????

tora gia osoys psaxnune pio einai pio grigoro pio gamao ktl ktl.....mhn asxoliste adika re paidia......o kathenas pernei ayto pu tu aresei.....ti paei na pei pio grigoro sta 120 hp kai sta 150 hp?????? pos mporei kapoios apo emas na to apodeijh ayto???
ANTE KLASTE OLOI SAS REEEEEEEEEE pezete me ta xiliosta.....kala eipe enas parapano........
mia erothsh omos......afu ta honda einai pio mapa kata tus pio polloys edo.....giati mamane panta stis polhseis????? ma giati arage????? fantazeste na htane kai ta kalytera......????? sas vazo se skepseis e??????
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Εσένα σε έχω άνετα και άσε τα :yuck: :yuck: :yuck:

Ζ rulezzz...

Γειά σου ρε Βαγγέλη.:wave2:
Χάθηκες πάλι.

Μήπως χάλασε το Honda;:lol: :rotflmao:

tassosrr
20/01/2006, 08:34
agapite pokermon ego tous eixa steilei oti stis poliseis ta honda eine poio psila kai me diafora kai sto sigekrimeno minima den apantise kanenas sxetika me auto...giati arage?????:confused:
kaiu kati allo....file kawa636 les to diko mou plintirio....ti na mas peis kai esi re pou ama pas stin laiki tha deis ta maroulia na exoun to sima tis kawasaki pano re:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .......tin mixani sou pos tin pires??....sta tria laxana doro ena 636...xaxaxa:a029:

adam_tsouk
20/01/2006, 09:15
:lol: :rotflmao: :lol:

:wave2: :wave2: :wave2:

μαστα...... :rolleyes:

καλα, θα σε σεβαστώ λόγο βλακείας πρόεδρα!

Pokermon
20/01/2006, 09:15
den thelo na thn po se kanenan gia thn moto toy......oles gia mena einai super....exoyne yper kai kata oles.....thema goystoy einai kai kavlas......pote den tha meiona thn moto kapoioy....ALLA AYTO ME TIS POLHSEIS MU KANEI ENTYPOSH.....KAI JANALEO.....AN HTANE TA KORYFEA TA HONDA.......ti tha kanane oi alles eteries???? apla den tha yphrxan.......
KAWA636 THA PAME KAMIA VOLTA???????

alla ayta ta Z re paidi moy.......giati milane?????????

adam_tsouk
20/01/2006, 09:22

θα ξεχάσω την πλούσια καταγωγή μου από τα Δυτικά προάστεια :rolleyes: και θα σου πω καμιά κουβέντα!

(και εγω σ'αγαπαω βρε!) :lol: :lol:

gojakla
20/01/2006, 10:23
den thelo na thn po se kanenan gia thn moto toy......oles gia mena einai super....exoyne yper kai kata oles.....thema goystoy einai kai kavlas......pote den tha meiona thn moto kapoioy....ALLA AYTO ME TIS POLHSEIS MU KANEI ENTYPOSH.....KAI JANALEO.....AN HTANE TA KORYFEA TA HONDA.......ti tha kanane oi alles eteries???? apla den tha yphrxan.......
KAWA636 THA PAME KAMIA VOLTA???????

ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

GST
20/01/2006, 11:00

στα 0-400 δηλαδη τι θα δεις ; ....ποιο παει πιο γρηγορα στο συνεργειο:rotflmao: