View Full Version : Γραφείο Τουρισμού για MOTOGP?
taxydromos
20/04/2024, 11:40
Καλημέρα, ξέρει κάποιος τα στοιχεία του γραφείου που κανονίζει ταξίδια σε αγώνες του motogp?
Παλαια θυμαμαι το skylines.gr
Δε ξερω αν ιππαρχει ακομα
ΓιώργοςΤΤ
20/04/2024, 16:48
Grazy travel
Sotirisxt
20/04/2024, 17:20
Δεν διοργανώνουν πλέον ταξίδια παλιά ήταν το crazy travel όπως έγραψαν και πιο πάνω..
Καλημέρα, ξέρει κάποιος τα στοιχεία του γραφείου που κανονίζει ταξίδια σε αγώνες του motogp?
Γιατι δεν ψαχνεσαι μονος σου;
εγω την πρωτη φορα πηγα με το grazytravel και μετα εκλεινα
μονος μου με τουλαχιστον -30% στις τιμες
taxydromos
22/04/2024, 08:47
Ευχαριστώ πΈδες!
Το ψάχνω λοιπόν solo..
ΓιώργοςΤΤ
22/04/2024, 09:27
Αν ενδιαφέρεσαι για Ιταλία μπορώ να σου πω μερικά πράγματα.
που θελεις να πας μπας κ σου δωσουμε καμια
χρησιμη πληροφορια
taxydromos
23/04/2024, 17:36
Barcelona σκέφτομαι.. τέλος Μαϊου..
AUFGEBRACHT
23/04/2024, 18:56
Barcelona σκέφτομαι.. τέλος Μαϊου..
Είχα πάει Βαρκελώνη το 2009, στον θρυλικό αγώνα με την προσπέραση του Rossi στον Lorenzo στην τελευταία στροφή...
Το είχα συνδυάσει με μήνα του μέλιτος :D Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναζητάς ταξιδιωτικό γραφείο. Μοναδική συμβουλή, μην πάρεις τραίνο για την πίστα στο Montmelo, έχει αρκετό περπάτημα...
Στο κέντρο της Βαρκελώνης μπορούσες να βγάλεις εισιτήριο για λεωφορείο, σε πάνε και σε φέρνουν έξω από την πίστα.
taxydromos
26/04/2024, 08:26
Οκ, τελικά έκλεισα με 660€ αεροπορικά & 3 βράδια....τα μισά από τουρ. γραφείο τις ίδιες ημερομ.
Βέβαια η διαμονή είναι σε κουκέτα σε εξάκλινο δωμάτιο..(ο Θεός βοηθός!)
Σκέφτομαι να νοικιάσω μηχανή, αλλιώς με το λεωφορείο...
Εισιτήριο θα βγάλω στη πίστα...η σε φουρκέτα, η στην ευθεία εκκίνησης.
ΓιώργοςΤΤ
26/04/2024, 09:17
Mια χαρά!
Εισιτήριο καλό είναι να κλείσεις online από τώρα, ποτέ δεν ξέρεις, την έχω πατήσει έτσι....
karellen
26/04/2024, 09:22
Ωραία εμπειρία θα είναι Σωτήρη.
Αναμένουμε φωτογραφίες και πλήρες ρεπορτάζ!
Εισιτήριο θα βγάλω στη πίστα...
Εισητηρια θα βγαλεις ΧΘΕΣ ;)
https://tickets.motogp.com/en/21031-catalunya/
macdeath_s
15/05/2024, 14:13
Οκ, τελικά έκλεισα με 660€ αεροπορικά & 3 βράδια....τα μισά από τουρ. γραφείο τις ίδιες ημερομ.
Βέβαια η διαμονή είναι σε κουκέτα σε εξάκλινο δωμάτιο..(ο Θεός βοηθός!)
Σκέφτομαι να νοικιάσω μηχανή, αλλιώς με το λεωφορείο...
Εισιτήριο θα βγάλω στη πίστα...η σε φουρκέτα, η στην ευθεία εκκίνησης.
Δεν ξέρω σίγουρα αν θα πάω για να προτείνω παρέα, περιμένω πρόσκληση. Αν θες κάποια συμβουλή βοήθεια σχετικά με την πόλη στείλε ή dm ή γράψε εδώ. Σχετικά με την πίστα η πιο ακριβές θέσεις νομίζω είναι στην La Caixa αλλά σε οποιαδήποτε μετέπειτα στροφή πας θα το ευχαριστηθείς σίγουρα.
Αν θα είσαι από Πέμπτη και σου αρέσουν Panx Romana, Κρίνα, Τρύπες ή ηλεκτρονικά της Warp κάνουμε αυτό εδώ (https://www.instagram.com/p/C6_DRFIIjo8/)
Misano Ιταλία όταν είχα πάει έμεινα σε χοστελ( ένα Μπολώνια και ένα στο Ρίμινι.4κλινο το ένα 6κλινο το άλλο.Μια χαρά όλα, τυχερός που δεν είχα κάποιον να ροχαλιζει.Τα χοστελ πένα,δεν το περίμενα
taxydromos
26/05/2024, 10:35
Όλα πήγαν καλά! Ευτυχώς νοίκιασα μοτό, ήρθα νωρίς και έπιασα καλή θέση στο γρασίδι..
:beer:
https://youtube.com/shorts/t5GIOonx6po?si=Xsj2LSSW5a-DE7Pa