Σύνδεση

View Full Version : Πρόγραμμα και ώρες του 4ου αγώνα MotoGP 2024 στην Jerez .

GIOTIS750
25/04/2024, 11:04
Πρόγραμμα και ώρες του 4ου αγώνα MotoGP 2024 στην Jerez – Ώρες των δοκιμαστικών, του αγώνα SPRINT και των Αγώνων στις 26-27-28/04/2024

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα όλων των ημερών σε ώρες Ελλάδος
Παρασκευή 26 Απριλίου

10:00 – 10:35 Moto3 FP
10:50 – 11:30 Moto2 FP
11:45 – 12:30 MotoGP FP1
14:15 – 14:50 Moto3 Practice 1
15:05 – 15:45 Moto2 Practice 1
16:00 – 17:00 MotoGP Practice
Σάββατο 27 Απριλίου

09:40 – 10:10 Moto3 Practice 2
10:25 – 10:55 Moto2 Practice 2
11:10 – 11:40 MotoGP FP2
11:50 – 12:05 MotoGP ™ Q1
12:15 – 12:30 MotoGP ™ Q2
13:50 – 14:05 Moto3 ™ Q1
14:15 – 14:30 Moto3 ™ Q2
14:45 – 15:00 Moto2 ™ Q1
15:10 – 15:25 Moto2 ™ Q2
16:00 MotoGP Sprint
Κυριακή 28 Απριλίου

10:40 – 10:55 MotoGP ™ WARM UP
12:00 Moto3 ™ RACE (19 γύροι)
13:15 Moto2 ™ RACE (21 γύροι)
15:00 MotoGP ™ RACE (25 γύροι)

https://bikerspirit.net/main/programma-kai-ores-tou-4ou-agona-motogp-2024-stin-jerez-ores-ton-dokimastikon-tou-agona-sprint-kai-ton-agonon-stis-26-27-28-04-2024/

karellen:beer:

azar41:beer:

thunder ace:beer:

Tsber:beer:

MG-KTiNoS:beer:

simoril:beer:

niou:beer:

Xlitos:beer:

ratamahatta
25/04/2024, 18:55
Όλα κονσέρβα θα τα δω λόγο δουλειάς γαμωτο.
Περιμενω να πέσουν κορμιά πάλι

simoril
25/04/2024, 21:42
ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ.

ΟΚΤΑΝΙΟ
26/04/2024, 08:58
Περιμενω να πέσουν κορμιά πάλι

Ενα μονο... .αρκει :lol:

GIOTIS750
26/04/2024, 11:13
ΛΙΝΚ

https://reddit.formula1stream.cc/watch/motogp-2024-gp-de-espana-2024-live-stream

https://the.streameast.app/stream/motogp/motogp-2024-gp-de-espana-2024-live-stream

sanctusan
26/04/2024, 20:33
Jerez, άλλη μία πίστα που διατίθεται για προσπερασάρες!

452586

sanctusan
26/04/2024, 20:41
Τα αποτελέσματα του Practice που μας λένε και ποιο πήραν εισητήριο για το Q2 ή πρέπει να περάσουν και και από το Q1.

452587

sanctusan
26/04/2024, 20:44
ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΕΝΤΡΟΣΑ ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΣΤΑ.

Πολύ, πάρα πολύ θα το ήθελα!!!!

Αλλά ο πιτσιρίκος είναι όπλο.

Sorath
26/04/2024, 20:51
Ναι αλλά ΜΟΝΟ ο Pedrosa χτύπησε 300χλμ/ωρα :D :D :D

sanctusan
26/04/2024, 21:43
Ναι αλλά ΜΟΝΟ ο Pedrosa χτύπησε 300χλμ/ωρα :D :D :D

Τώρα το παρατήρησα!!!

simoril
26/04/2024, 22:16
Κάθισα και βρήκα τους προηγούμενους χρόνους του Φάμπιο στη χερεθ για να καταλάβω τι παίζεται με τη γιαμάχα.

2019: 1.36.8
2020: 1.36.7
2021: 1.36.7
2022: 1.36.6
2023: 1.37.0
2024: 1.37.3

Όλοι κερδίζουν και η γιαμάχα χάνει. Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλέπω.
Σήμερα έκαναν δηλώσεις οτι το μηχανάκι πλέον δεν στριβει ούτε με γερανό και θα δούνε λέει τα δεδομένα απο προηγούμενα χρόνια.

Οι άνθρωποι καταφέρανε να κάνουνε το πιο στριφτερό μηχανάκι ΣΚΑΤΑ.
:bawl:

Parking
26/04/2024, 23:30
Ο Μαρίνι πέρασε τον:D Σαβαντόρι!
Ο Τακα πάει για βαθμούς !

πυξιδας990
27/04/2024, 11:38
πρωτη pol για τον μαρκεθ με ντουκατι...

Tsber
27/04/2024, 12:28
πρωτη pol για τον μαρκεθ με ντουκατι...

Ας ελπίσουμε να είναι στεγνά και να μην πέσει κανείς ειδικά στον κυρίως αγώνα για να δούμε που βρισκόμαστε :D

thunder ace
27/04/2024, 12:37
Ο ΜΜ αρχίζει να σώζει τα ασωστα όπως "παλιά"

sanctusan
27/04/2024, 12:51
Στο βρεγμένο ήταν πάντα πολύ δυνατός.
Ακόμα και περιόδους που είχε σακατεμένο χέρι, ήταν πολύ γρήγορος

thunder ace
27/04/2024, 12:58
Ελπίζω να πάρει τον αγώνα.
Ποιος θα το πίστευε ότι εγώ θέλω να κερδίζει ο ΜΜ!!!!!!
Το μόνο που δεν θέλω να δω απ' αυτόν είναι να φέρεται όπως όταν ήταν κυρίαρχος και έκανε πουστιες.

sanctusan
27/04/2024, 14:34
Αποτελέσματα του βρεγμένου Q2

452608

lospsi
27/04/2024, 15:00
Για όσους δεν γνωρίζουν, τον sprint αγώνα τον δείχνει το κανάλι της cosmote TV στο YouTube!
https://www.youtube.com/watch?v=WeIh2BrLE9U

McGyver
27/04/2024, 15:22
Κάποιος ψεκάζει λάδια στην πίστα, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο κωλοτουμπίδι!

husky21
27/04/2024, 15:24
Περιεργο που δεν βγηκε κοκκινη σημαια για την πρωτη 3πλη πτωση
ο ΜΜ επεσε απο μονος του
και οταν σηκωθηκε εδειξε αμεσως γιατι τον σιχαινονται ολοι

thunder ace
27/04/2024, 15:26
Ρε ΜΜ παλι εδειξες τον παλιο σου εαυτο:γιατι επεσες ετσι επανω στον ΜΙΡ;
Κατα τα αλλα σαφως και αξιζε να νικησει.

thunder ace
27/04/2024, 15:26
Περιεργο που δεν βγηκε κοκκινη σημαια για την πρωτη 3πλη πτωση
ο ΜΜ επεσε απο μονος του
και οταν σηκωθηκε εδειξε αμεσως γιατι τον σιχαινονται ολοι
Σωστα

Sorath
27/04/2024, 15:30
Το μόνο που δεν θέλω να δω απ' αυτόν είναι να φέρεται όπως όταν ήταν κυρίαρχος και έκανε πουστιες.

Και δυστηχώς πάλι έβγαλε το κακό του χαρακτήρα μετά την πτώση, μιας και άρχισε να πέφτει πάνω στους άλλους (δεν ήταν μόνο στον Mir), μπας και ανέβει καμιά θέση..... απαράδεκτος!!! :nono:

Τρελός αγώνας πάντως, ειδικά όταν έφυγαν 3 μαζί ταυτόχρονα.

Acosta δείχνει μυαλωμένος. Εκεί που έπεφταν όλοι, αυτός ήταν προσεχτικός και συγκεντρωμένος.

Πολύ γέλιο με τον Pedrosa, που είδε όλο το team να τον συγχαίρει, και αναρωτιόταν γιατί, μέχρι που του είπαν οτι τερμάτισε 4ος

lospsi
27/04/2024, 15:31
Χαμός!
Γιατί τόσες πτώσεις?
Ο ΜΜ μόλις είδε ότι έχει ελπίδες νίκης και τις έχασε από πτώση, έβγαλε τον παλιό κακό εαυτό στις κινήσεις του. Red mist κανονικά!
Επίσης, νομίζω πως έπρεπε να τιμωρηθεί και ο Μπίντερ, πιστεύω ότι έφταιγε για την πτώση του Μπανάια.
Κρίμα για τον Βινάλες, ελπίζω αύριο να είναι μέσα στους πρώτους!

Tsber
27/04/2024, 15:42
Πρώτα απ' όλα respect στον ρούκι Πάκο που έκανε εξαιρετικά ώριμο αγώνα και έμεινε όρθιος αποφεύγοντας με σηκώματα της μηχανής τις υγρασίες ενώ γύρω του οι παγκόσμιοι φεύγανε άκλαφτοι!

Μαρτίν δυνατός αν και το λάθος του όταν πλησίαζε ο ΜΜ έδειξε αδυναμία.

Τα έγραψα και πριν ότι περίμενα πολλές πτώσεις και ήλπιζα να προσέξουν αλλά τα παλιόπαιδα δεν με ακούσανε :p

Για τον Μάρκεζ τα γράψατε ήδη, εγώ θα πω πάλι ένα μεγάλο μπράβο στη Ντόρνα για άλλη μία καταπληκτικά αυστηρή ποινή στον αγαπημένο τους που θα τον κάνει οπωσδήποτε να τα κόψει αυτά στο μέλλον :moutza:

spyro
27/04/2024, 15:54
Ρε ezpeleta παιχταρα ογκόλιθε. Τι πρωταθληματάρα έχεις φτιάξει. Ούτε στα όνειρα της η F1 τόσο action και ανταγωνισμός. Απέραντη η διαφορά σε αγωνιστικά terms

aris19
27/04/2024, 16:10
Επειδή δεν είδα τον αγώνα, τι έκανε ο Μάρκεθ αφού έπεσε;

husky21
27/04/2024, 16:26
Επειδή δεν είδα τον αγώνα, τι έκανε ο Μάρκεθ αφού έπεσε;

Ξαναμπηκε να συνεχισει και κοπανησε μια καλη στον Μιρ
για να περασει βγαζοντας τον εκτος πιστας
και μαλλον εκανε το ιδιο και σε εναν της δορυφορικης Απριλια
εφαγε βεβαια την τρομερη ποινη να δωσει πισω 1 θεση:bawl:

DJTaurus
27/04/2024, 16:57
Συνεχίσει ν αγνοείται ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής. Απ τα Lidl.

Sorath
27/04/2024, 17:08
Fabio τρωει ποινη λογω λαθος πιεσεων. Pedrosa στο βαθρο!!

borgiriadis1
27/04/2024, 17:10

Εντάξει αυτή τη φορά δεν έφταιγε. Βασικά κανένας δεν έφταιγε αλλά όταν μπλέκεις πίσω αυτά συμβαίνουν.
Ο Μάρτιν φέτος δεν θα αφήσει τπτ στην τύχη. Από πέρυσι το κυνηγάει και αν δημιουργήσει κ άλλη διαφορά θα έχει το πρώτο χέρι στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να συμβούν τρελά πράγματα για να το χάσει. Αν το καλοσκεφτείς μόνο ο Μάρτιν πήρε την θέση που άξιζε γτ μόνο ένας έπεσε μπροστά του. Άντε κ ο Ακοστα που για ρούκι έδειξε μεγάλη προσοχή ενώ οι μπροστά έπεφταν σαν ντομινο. Κάποιοι άλλοι θα ήταν στα αζητητα αν δεν πεφταν τόσοι πολλοί μπροστά τους.

aris19
27/04/2024, 17:11
Ξαναμπηκε να συνεχισει και κοπανησε μια καλη στον Μιρ
για να περασει βγαζοντας τον εκτος πιστας
και μαλλον εκανε το ιδιο και σε εναν της δορυφορικης Απριλια
εφαγε βεβαια την τρομερη ποινη να δωσει πισω 1 θεση:bawl:
Ευχαριστώ!

Ένα θέμα να διαχειριστεί τις καταστάσεις το έχει η αλήθεια είναι, ειδικά όταν πεισμώνει/θολώνει. Το ζήτημα είναι ότι δεν το έχει αποβάλλει ακόμα και τώρα όπως φαίνεται, άντε όταν ήταν πιτσιρικάς να το καταλάβεις. Ειδικά όταν του έχει στοιχίσει όπως μετά το ατύχημα στη Χερέθ το 2020. Ειλικρινά είχε ήδη πάρει το μέγιστο που μπορούσε μετά την έξοδο που είχε στην αρχή, βρισκόταν στην τρίτη θέση και δεν υπήρχε περιθώριο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, παρ' όλα αυτά πήγαινε τάπα, έπεσε και όλοι ξέρουμε τι ακολούθησε μετά.

Τι να πεις, υποθέτω αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχε πετύχει όλα αυτά που έχει καταφέρει μέχρι σήμερα αν ήταν αλλιώς.

sanctusan
27/04/2024, 17:25
Fabio τρωει ποινη λογω λαθος πιεσεων. Pedrosa στο βαθρο!!

Και ίσως έτσι να εξηγείται η ''καλή'' απόδοση.

Επίσης, χωρίς να είμαι ειδικός, νομίζω πως ο Pedrosa μπορούσε να επιτεθεί και δεν το έκανε.

Sorath
27/04/2024, 17:35
Και οι σχολιαστές στην μετάδοση, το ίδιο έλεγαν. Οτι ο Pedrosa ποτέ δεν είχε αυτό το mentality να κάνει την κίνηση στο τέλος. Πόσο άλλωστε σήμερα, όπου δεν είχε καταλάβει σε ποιά θέση βρισκόταν.

sanctusan
27/04/2024, 17:53
Και οι σχολιαστές στην μετάδοση, το ίδιο έλεγαν. Οτι ο Pedrosa ποτέ δεν είχε αυτό το mentality να κάνει την κίνηση στο τέλος. Πόσο άλλωστε σήμερα, όπου δεν είχε καταλάβει σε ποιά θέση βρισκόταν.

Ήμουν στη δουλειά και το έβλεπα κρυφά, δεν μπορούσα να έχω και ήχο ώστε να ακούσω τους σχολιαστές.... :p

πυξιδας990
27/04/2024, 19:25
ο ακοστα στις δηλωσεις ανεφερε οτι η πιστα βγαζει υγρασιες σε εκεινο το σημειο και περναγα προσεκτικα...ειναι κατι που ξεραν ολοι...η τριπλη πτωση δειχνει ποσο απολυτη ειναι μερικες φορες η αγωνιστικη γραμμη

simoril
27/04/2024, 22:09
οταν σηκωθηκε εδειξε αμεσως γιατι τον σιχαινονται ολοι

ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ

ratamahatta
28/04/2024, 00:07
Πραγματικά της πτώσης το κάγκελο έγινε , νομιζω ο binder ευθύνεται για την πτωση του pecco.
Αν όντως έχει θέμα η στροφή με υγρασιες εξηγούνται οι πτώσεις .
Ο Acosta για να είναι συγκεντρωμένος τσίμπησε το βάθρο με τον Martin να κάνει καλό αγώνα
Ο μαρκ κάρφωσε πρώτα τον Mir και μετά τον Oliveira που την γλύτωσαν
Αύριο ελπίζω να γίνει χαμουλης να γουστάρουμε

zephyr1
28/04/2024, 09:35
https://www.dailymotion.com/video/x8xjytk

GIOTIS750
28/04/2024, 12:07
https://www.dailymotion.com/video/x8xjytk

:beer::beer:

zephyr1:beer:

husky21
28/04/2024, 12:38
ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ

Δεκτον
Σχεδον ολοι τοτε:bawl:

MG-KTiNoS
28/04/2024, 14:53

452620

husky21
28/04/2024, 14:53
Εμφανιση πραγματικου ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ απο τον
Πεκο...εκλεισε καποια στοματα
Μαρτιν επεστρεψε στα γνωστα του..Εκει
που ολα ηταν υπερ του εκανε το ευκολο λαθος

thunder ace
28/04/2024, 14:59
Ωραίοι και οι δυο τους.
Και καθαρό αντρικό αγώνα όταν χρειάστηκε.
Απλά νομίζω ότι το μοτέρ του Πεκο είχε το κάτι τις παραπάνω.

Tsber
28/04/2024, 15:12
Πρώτη φορά που ο Πέκο έδειξε στόφα πραγματικού πρωταθλητή, με εξέπληξε ενώ δεν πίστεψα ούτε για ένα λεπτό ότι θα το παλέψει, πανάξια νίκη και πετσόκομμα ΜΜ, δεν του άφησε περιθώριο ούτε να σκεφτεί προσπέρασμα στους δύο τελευταίους γύρους.

Ο ΜΜ δε με πείθει, δήλωσε ότι πλέον έμαθε τη μοτοσικλέτα και την οδηγεί όπως ακριβώς θέλει και σε πίστα που ευνοεί την 23 αλλά αυτό που έκανε σήμερα το έχουν κάνει και πολλοί άλλοι με τη Ντουκάτι. Δεν λέω ότι δεν έκανε καλό αγώνα, προφανώς και έκανε, αλλά στη θέση του θα μπορούσε να ήταν οποιοσδήποτε άλλος αναβάτης Ντουκάτι στην καλή του μέρα όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο Μαρτίν έκανε βαβά σε άκυρο σημείο, ένα από αυτά που συνηθίζει κατά τη διάρκεια της σεζόν, και έχασε ένα κάρο βαθμούς, κατά πάσα πιθανότητα ένα βάθρο.

Κρατάω την εξαιρετική μάχη που μάς πρόσφεραν οι δυο τους και ευελπιστώ να δούμε και άλλες με περισσότερους αναβάτες στο κόλπο γιατί σήμερα δυστυχώς οι υπόλοιποι ήταν πολλά κλικ κάτω.

Sorath
28/04/2024, 15:32
Ο Πέκο ως Ιταλός, δεν τον χωνεύει τον Marq, και σίγουρα αυτό ήταν ένα στοιχείο που του έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο, να παλέψει όσο πιο σκληρά μπορούσε. Το είπε και ο ίδιος εξάλλου, οτι όταν έχεις τον Marq, σίγουρα περιμένεις μια πολύ σκληρή μάχη και χρειάζονται επιθετικές κινήσεις.

RaGe_Raptor
28/04/2024, 16:30

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό
Αν αυτός είναι από τα λιντλ , ο άλλος που εφαγε το ξύλο τί είναι?

aris19
28/04/2024, 16:54
Κρατάω την εξαιρετική μάχη που μάς πρόσφεραν οι δυο τους και ευελπιστώ να δούμε και άλλες με περισσότερους αναβάτες στο κόλπο γιατί σήμερα δυστυχώς οι υπόλοιποι ήταν πολλά κλικ κάτω.
Εγώ διαφωνώ στα περί ΜΜ Παντελή, δεν θεωρώ ότι έχει πιάσει ταβάνι. Μένω στην τελευταία πρότασή σου: Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος αναβάτης θα συμφωνούσα για τα περί καλής μέρας-αποτελέσματος. Όμως σήμερα ο αμέσως επόμενος αναβάτης με την GP23 ήταν 3,5 δευτερόλεπτα πίσω του. Μην ξεχνάμε ότι οι Βezzecchi-Diggia βρίσκονται στην τρίτη τους σαιζόν με Ducati και ο Alex στη δεύτερη, ενώ ο Marc έχει μόλις μερικούς μήνες εμπειρία με Ducati, μια μοτοσυκλέτα πολύ διαφορετική από τη Honda.

Επιπλέον, ποιός μας λέει ότι η GP24 δεν είναι μεγάλη βελτίωση της GP23 ή ότι δεν της ταιριάζει η πίστα; Θυμάμαι στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης να λέει ο Pecco ότι βελτίωσαν κατά πολύ το power delivery στην GP24, κάτι που τον δυσκόλευε πέρσι. Το ότι κατάφερε να παλέψει στα ίσια τον Pecco με το περσινό μηχανάκι λέει πολλά.

Κατ' εμέ, ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο Marc ότι την οδηγεί πλέον όπως θέλει, πρέπει να περιμένουμε κάποιους αγώνες ακόμα για να βρει τελείως τα πατήματά του για να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα. Αν υποτίθεται ότι το πάει στο 100% τώρα, θεωρώ ότι όταν αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση θα μπορεί και 110%, πράγμα που κατ' εμέ δεν μπορεί κανείς να κάνει στο παρόν grid. Εννοείται ότι μπορεί εν τέλει να βγω λάθος, αλλά νομίζω ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα, ειδικά όταν ακούω βαρύγδουπες δηλώσεις από οδηγούς όπως ο Spies και ο Lorenzo που έλεγαν πράγματα τύπου "καλύτερα να μην κατεβούν να τρέξουν οι άλλοι τώρα που ο Marc πήγε στη Ducati". Ίδωμεν.

Tsber
28/04/2024, 17:20
Εγώ διαφωνώ στα περί ΜΜ Παντελή, δεν θεωρώ ότι έχει πιάσει ταβάνι. Μένω στην τελευταία πρότασή σου: Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος αναβάτης θα συμφωνούσα για τα περί καλής μέρας-αποτελέσματος. Όμως σήμερα ο αμέσως επόμενος αναβάτης με την GP23 ήταν 3,5 δευτερόλεπτα πίσω του. Μην ξεχνάμε ότι οι Βezzecchi-Diggia βρίσκονται στην τρίτη τους σαιζόν με Ducati και ο Alex στη δεύτερη, ενώ ο Marc έχει μόλις μερικούς μήνες εμπειρία με Ducati, μια μοτοσυκλέτα πολύ διαφορετική από τη Honda.

Επιπλέον, ποιός μας λέει ότι η GP24 δεν είναι μεγάλη βελτίωση της GP23 ή ότι δεν της ταιριάζει η πίστα; Θυμάμαι στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης να λέει ο Pecco ότι βελτίωσαν κατά πολύ το power delivery στην GP24, κάτι που τον δυσκόλευε πέρσι. Το ότι κατάφερε να παλέψει στα ίσια τον Pecco με το περσινό μηχανάκι λέει πολλά.

Κατ' εμέ, ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο Marc ότι την οδηγεί πλέον όπως θέλει, πρέπει να περιμένουμε κάποιους αγώνες ακόμα για να βρει τελείως τα πατήματά του για να εξάγουμε ασφαλές συμπέρασμα. Αν υποτίθεται ότι το πάει στο 100% τώρα, θεωρώ ότι όταν αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση θα μπορεί και 110%, πράγμα που κατ' εμέ δεν μπορεί κανείς να κάνει στο παρόν grid. Εννοείται ότι μπορεί εν τέλει να βγω λάθος, αλλά νομίζω ότι θέλει λίγο χρόνο ακόμα, ειδικά όταν ακούω βαρύγδουπες δηλώσεις από οδηγούς όπως ο Spies και ο Lorenzo που έλεγαν πράγματα τύπου "καλύτερα να μην κατεβούν να τρέξουν οι άλλοι τώρα που ο Marc πήγε στη Ducati". Ίδωμεν.

Από αυτά που γράφεις δεν διαφωνούμε και πολύ πάντως Άρη :D

Και οι δύο τον κρίνουμε σαν κάτι ξεχωριστό και όχι για το αν είναι καλύτερος από τον αδελφό του για παραδειγμα για αυτό και η κριτική είναι σκληρή.

Από την αρχη του ΣΚ στις ξένες αναμεταδόσεις λέγανε ότι η πίστα ταιριάζει περισσότερο στην 23 αλλά κράτησέ το απλώς ως πληροφορία αφού ουσιαστικά καταλήγουμε ότι στην περίπτωση Μάρκεζ δεν παίζει ρόλο το μοντέλο αλλά μόνο το γεγονός ότι καβαλάει Ντουκάτι.

Εγώ νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για ό,τι έχω γράψει για τον ΜΜ πριν αρχίσει η χρονιά χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αφού κάλλιστα θα μπορούσαν τα πράγματα να εξελιχθούν αλλιώς - εδώ συζήτηση κάνουμε και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!

Τέλος, έχω πει πολλές φορές ότι αντιπαθώ τον ΜΜ αλλά hater δεν είμαι, και όταν αξίζει τον έπαινο πάντα του τον δίνω. Η αντιπάθεια έχει να κάνει αποκλειστικά με το παρελθόν και με επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές όπως η χθεσινή και όχι με την οδηγική του αξία, σύμφωνα με την οποία τον κρίνω :)

peterTHErider
28/04/2024, 17:57
Προς επιρρωση όλων αυτών, ο μπαναια, δεν διευκρινησε αν είναι μόνο για αυτόν τον αγώνα, άλλαξε το μπροστινό σύστημα με το περσινό γιατί όπως είπε βολεύει καλύτερα. Και την αλλαγή την έκανε μετά τον σπριντ και όλοι είδαμε πως πήγε στον αγώνα. Άρα κάτι καλό έχουν και οι gp23...

George_M.
28/04/2024, 18:21
Η ντουκα του 24 είναι πιο δυνατή στα μπαμ από την περσινή,αν δείτε κάπου στην αρχή που ήταν δίπλα πάλι ο Μάρκος με τον Πεκο ο πεκος χάθηκε στο άνοιγμα του γκαζιού.

thunder ace
28/04/2024, 18:24
Η ντουκα του 24 είναι πιο δυνατή στα μπαμ από την περσινή,αν δείτε κάπου στην αρχή που ήταν δίπλα πάλι ο Μάρκος με τον Πεκο ο πεκος χάθηκε στο άνοιγμα του γκαζιού.

Αυτο ειδα και εγω.

aris19
28/04/2024, 19:35
Εγώ νιώθω απόλυτα δικαιωμένος για ό,τι έχω γράψει για τον ΜΜ πριν αρχίσει η χρονιά χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι αφού κάλλιστα θα μπορούσαν τα πράγματα να εξελιχθούν αλλιώς - εδώ συζήτηση κάνουμε και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε!

Τέλος, έχω πει πολλές φορές ότι αντιπαθώ τον ΜΜ αλλά hater δεν είμαι, και όταν αξίζει τον έπαινο πάντα του τον δίνω. Η αντιπάθεια έχει να κάνει αποκλειστικά με το παρελθόν και με επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές όπως η χθεσινή και όχι με την οδηγική του αξία, σύμφωνα με την οποία τον κρίνω :)

Εννοείται ότι η πολιτισμένη συζήτηση είναι καλοδεχούμενη και πρέπει να είναι και ο σκοπός σε ένα forum, ακόμα και να διαφωνούμε!

Όσον αφορά τις συμπεριφορές ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, θεωρώ ότι για να φτάσεις σε σημείο να είσαι ο Vale ή ο Μarc πρέπει να είσαι λίγο κωλόπαιδο σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ικανότητες. Δεν νομίζω ότι θα θυμούνται πολλοί μετά από λίγα χρόνια τον Stoner και τον Lorenzo με 2 και 3 πρωταθλήματα αντίστοιχα στα MotoGP. Αμφότεροι κορυφαίοι αναβάτες αλλά λίγο πιο χαμηλών τόνων (ειδικά ο Casey) και προτιμούσαν τις πιο καθαρές μάχες. Αντιθέτως, θεωρώ υπερβολή το κράξιμο που δέχεται ο Μarc για την επιθετικότητά του όταν γουστάραμε τέτοιου είδους οδήγηση από τον Vale. Και μόνο highlights να δεις από τον Rossi τα μισά προσπεράσματα είναι block pass, πολλές φορές επιθετικότατα μάλιστα με αποκορύφωμα τη Jerez το 2005. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι πολύ διαφορετικό ο Marquez, μάλλον είναι ένα κλικ πιο επιθετικός.

Να σημειώσω ότι τα παραπάνω τα λέω ενώ διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και γενικά σε όλες τις διαστάσεις με τα block pass. Δεν θεωρώ ασφαλή τα προσπεράσματα του τύπου "χώνομαι και αν δεν ανοίξεις την πόρτα πέφτουμε", αλλά στο MotoGP αυτά είναι ψωμοτύρι για να δεις ενδιαφέροντες αγώνες. Στη Formula 1 αν κάνει κάποιος divebomb χωρίς να είναι έστω κάπως δίπλα στον προπορευόμενο κατά το φρενάρισμα, είναι ποινή σε κάθε περίπτωση. Στο MotoGP... εξάρτάται.

RaGe_Raptor
28/04/2024, 19:41
Εννοείται ότι η πολιτισμένη συζήτηση είναι καλοδεχούμενη και πρέπει να είναι και ο σκοπός σε ένα forum, ακόμα και να διαφωνούμε!

Όσον αφορά τις συμπεριφορές ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, θεωρώ ότι για να φτάσεις σε σημείο να είσαι ο Vale ή ο Μarc πρέπει να είσαι λίγο κωλόπαιδο σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ικανότητες. Δεν νομίζω ότι θα θυμούνται πολλοί μετά από λίγα χρόνια τον Stoner και τον Lorenzo με 2 και 3 πρωταθλήματα αντίστοιχα στα MotoGP. Αμφότεροι κορυφαίοι αναβάτες αλλά λίγο πιο χαμηλών τόνων (ειδικά ο Casey) και προτιμούσαν τις πιο καθαρές μάχες. Αντιθέτως, θεωρώ υπερβολή το κράξιμο που δέχεται ο Μarc για την επιθετικότητά του όταν γουστάραμε τέτοιου είδους οδήγηση από τον Vale. Και μόνο highlights να δεις από τον Rossi τα μισά προσπεράσματα είναι block pass, πολλές φορές επιθετικότατα μάλιστα με αποκορύφωμα τη Jerez το 2005. Δεν νομίζω ότι κάνει κάτι πολύ διαφορετικό ο Marquez, μάλλον είναι ένα κλικ πιο επιθετικός.

Να σημειώσω ότι τα παραπάνω τα λέω ενώ διαφωνώ οριζοντίως, καθέτως και γενικά σε όλες τις διαστάσεις με τα block pass. Δεν θεωρώ ασφαλή τα προσπεράσματα του τύπου "χώνομαι και αν δεν ανοίξεις την πόρτα πέφτουμε", αλλά στο MotoGP αυτά είναι ψωμοτύρι για να δεις ενδιαφέροντες αγώνες. Στη Formula 1 αν κάνει κάποιος divebomb χωρίς να είναι έστω κάπως δίπλα στον προπορευόμενο κατά το φρενάρισμα, είναι ποινή σε κάθε περίπτωση. Στο MotoGP... εξάρτάται.

Ο VR έκανε το block pass τέχνη και το 2005 έκανε dive bomb.
O MM κάνει dive bombs συνέχεια κι αυτό τον έχει κανει αντιπαθή.
Θα μείνει στην ιστορία για τα επιτεύγματα του που δεν είναι και λίγα.
Αλλά όχι κι ότι θα ξεχαστούν οι Stoner, Lorenzo κι άλλοι επειδή προτιμούσαν το hammer down από τις μάχες στα prime τους. Άλλωστε όλοι αν μπορούσαν hammer θα έκαναν.

Tsber
28/04/2024, 19:52

Δυστυχώς ο Μάρκεζ είναι με διαφορά ο χειρότερος σε αυτό τον τομέα και έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του αμέτρητες φορές, δυστυχώς με την ανοχή της Ντόρνα, η οποία είναι συνυπεύθυνη για τη συνέχιση αυτής του της συμπεριφοράς...

Προσωπικά πιστεύω πως τη γενική κατακραυγή που δέχεται από όλους εκτός από τη Ντόρνα και τη δικαιούται και την έχει αποδεχτεί, δυστυχώς, σαν μέρος της αγωνιστικής του φιλοσοφίας.

aris19
28/04/2024, 19:59
O MM κάνει dive bombs συνέχεια κι αυτό τον έχει κανει αντιπαθή.

Μπορεί.

Αλλά όχι κι ότι θα ξεχαστούν οι Stoner, Lorenzo κι άλλοι επειδή προτιμούσαν το hammer down από τις μάχες στα prime τους. Άλλωστε όλοι αν μπορούσαν hammer θα έκαναν.
Δεν θα ξεχαστούν από αυτούς που τους έζησαν όπως εσύ και εγώ αλλά από τους νέους θεατές που ίσως να ήταν και αγέννητοι όταν ήταν στα πάνω τους. Πόσο μάλλον ο Dani ο οποίος δεν έχει πρωτάθλημα στο MotoGP που ακόμα και τώρα κάνει πλάκα στα πιτσιρίκια στις wildcard εμφανίσεις του. Μπορεί να ακούσουν από κάποιους παλιούς για τα επιτεύγματά τους σε στυλ "ξέρεις υπήρχαν και αυτοί που ήταν αντάξιοι των Vale και Marc", όμως για εμένα είναι ξεκάθαρο ποιοι θα τους "μείνουν" όταν θα αναζητήσουν highlights στο youtube: Από Jorge-Casey θα δουν τις περισσότερες φορές καθαρά/απλά καλά προσπεράσματα ενώ από Vale/Marc θα υπάρχουν διπλάσια βίντεο με θεαματικά προσπεράσματα (με τσαμπουκά ίσως; ). Αμφιβάλλω αν θα κάτσουν να ψάξουν εις βάθος τι έκαναν και τι δεν έκαναν ή ότι θα κάτσουν να δουν ολόκληρες σαιζόν για να κρίνουν.

Δυστυχώς ο Μάρκεζ είναι με διαφορά ο χειρότερος σε αυτό τον τομέα και έχει θέσει σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συναθλητών του αμέτρητες φορές, δυστυχώς με την ανοχή της Ντόρνα, η οποία είναι συνυπεύθυνη για τη συνέχιση αυτής του της συμπεριφοράς...

Προσωπικά πιστεύω πως τη γενική κατακραυγή που δέχεται από όλους εκτός από τη Ντόρνα και τη δικαιούται και την έχει αποδεχτεί, δυστυχώς, σαν μέρος της αγωνιστικής του φιλοσοφίας.
Συμφωνώ Παντελή, είναι όμως στα πλαίσια της εύνοιας που δέχονται οι κορυφαίοι και συμβαίνει δυστυχώς σε κάθε σπορ.

Lioulios
28/04/2024, 20:49
https://www.dailymotion.com/video/x8xlpyc

Προς το παρων εχει ανεβει αυτο.
(Κονσερβα ο αγωνας)

sanctusan
28/04/2024, 22:01
Πολύ δυνατός αγώνας!!! :beer:
Ευτυχώς δεν είχαμε τόσες τούμπες όσες χθες.

Ο Pecco έδωσε φοβερή παρουσία! :a016:
Ο Marquez επίσης! :evil:
Θα έλεγα πως ήταν Deja vu? (https://www.youtube.com/watch?v=bn8TJA09gP8&t=95s)

O Acosta δεν πήγε καλά και δεν κατάλαβα γιατί έμεινε τόσο πίσω.
Dani κρίμα για την τούμπα. :bigcry:
O Martin δυστυχώς δείχνει να πιέστηκε και πάλι να το έχασε. :wave2:

Το πρωτάθλημα φέτος άρχισε να έχει πολύ ενδιαφέρον!!!!

πυξιδας990
29/04/2024, 08:33
ερε χαρες
https://www.facebook.com/reel/1004268571363111

sapila racing
29/04/2024, 16:26

Αυτο ειδα και εγω.

Ξαναδειτε το σε replay, ο ΜΜ επιταχυνε πανω στo κερμπ με το πίσω μερος να κουναει δεξια αριστερα στον μονο γυρο που δεν επιταχυνε σαν τον Πεκο.

Επίσης συμβαίνει ενα περίεργο θέμα, ο MM αλλιώς οδηγούσε στια αριστερες στροφές οπου ηταν το καλύτερο Ducati κι αλλιώς στις δεξιες οπου ηταν μετριος.

sapila racing
29/04/2024, 16:28

Δεν ειπες τιποτα για την 2πλη προσπεραση στα φρενα απο εξωτερικη στον 1ο γυρο, ούτε για το πως αντιμετωπισε τον ΜΜ ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.
Δεν ξερω αν ξενερωσες και δεν ειδες τον 2ο αγωνα... η γράφεις μόνο οταν είναι να γραψεις τετοια... :rolleyes:

kyriakosrod
29/04/2024, 18:09
Πάντως μια διαφορά μεταξύ Ντουκ 23 και 24 φαίνεται. Ιδίως στην επιτάχυνση. Ούτε με slipstreaming τον έπιανε άνετα. Εγώ δεν καταλαβαίνω τι παίζει με τα απριλια.. Πιθανόν δεν έχουν πολλά δεδομένα με το παρών μηχανακι ώστε να το στήσουν σωστα.. Γιατί άμα πετύχει το στήσιμο φαίνεται πολύ δυνατό

Acacius
29/04/2024, 20:52
Επίσης συμβαίνει ενα περίεργο θέμα, ο MM αλλιώς οδηγούσε στια αριστερες στροφές οπου ηταν το καλύτερο Ducati κι αλλιώς στις δεξιες οπου ηταν μετριος.

Υπάρχει περίπτωση να τον περιορίζει το χέρι περισσότερο στη μία από τις δύο κατευθύνσεις; Ή παρατήρησες ότι είχε θέμα ειδικά σε αυτή την πίστα;

sanctusan
30/04/2024, 08:34
Ξαναδειτε το σε replay, ο ΜΜ επιταχυνε πανω στo κερμπ με το πίσω μερος να κουναει δεξια αριστερα στον μονο γυρο που δεν επιταχυνε σαν τον Πεκο.

Νομίζω το έχει δηλώσει και ο ίδιος, του αρέσουν περισσότερο και νιώθει πιο ικανός στις αριστερές. Είναι και ένα βιντεάκι που τους βάζουν να ζωγραφίσουν μία ''ιδανική πίστα'' και ο ΜΜ έφτιαξε ένα αριστερόστροφο πολύγωνο.

RaGe_Raptor
30/04/2024, 14:51
περίπου 100.000 περισσοτέρους θεατές (https://www.msn.com/en-ca/sports/motorsports/motogp-miscalculated-spanish-gp-attendance-by-over-100-000-people/ar-AA1nUAkT?ocid=entnewsntp&pc=U531&cvid=bc4f4d9fd8674a978d06f9d7ab73de16&ei=20) ανακοίνωσαν οι απατεώνες οι ισπανοί!:bawl:

borgiriadis1
30/04/2024, 15:53
Υπάρχει περίπτωση να τον περιορίζει το χέρι περισσότερο στη μία από τις δύο κατευθύνσεις; Ή παρατήρησες ότι είχε θέμα ειδικά σε αυτή την πίστα;

Μετά από τόσα χειρουργεία και ταλαιπωρία και κουσουρι να μην του άφησε (πράγμα που δεν είναι απίθανο) ίσως και από μόνος του να το "προσέχει" έστω και ασυναίσθητα. Εγώ βέβαια να πω ότι δεν το πρόσεξα. Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι είχε διαφορετικές γραμμές το οποίο ίσως να ήταν και για να βρει χώρο να χωθεί μέχρι που του σώθηκαν τα λάστιχα.

Νομίζω το έχει δηλώσει και ο ίδιος, του αρέσουν περισσότερο και νιώθει πιο ικανός στις αριστερές. Είναι και ένα βιντεάκι που τους βάζουν να ζωγραφίσουν μία ''ιδανική πίστα'' και ο ΜΜ έφτιαξε ένα αριστερόστροφο πολύγωνο.

Αυτό ισχύει το έχει πει ότι του ταιριάζουν πιο πολύ οι αριστερόστροφα πίστες οποτε έχει μια λογική να είναι καλύτερος στις αριστερές στροφές.