Σύνδεση

View Full Version : Ο καφενές Vol. 3

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

basilis_k6
03/07/2024, 23:11
Πάντως, όσοι Αθηναίοι πήγαν Κρήτη για μόνιμα δεν το έχουν μετανιώσει.
Ο μπατζανακης μου κατέβηκε Σεπτέμβριο τού '19 για δουλειά, είναι στρατιωτικός κ μου λέει συνέχεια πως ηρέμησε από το άγχος, την κίνηση κ την τρέλα της Αθήνας κ πως δεν θέλει να επιστρέψει.
Κ εγώ όμως, τα ίδια έχω παρατηρήσει.
Σεπτεμβριο, πρώτα ο Θεός θα ξανακατεβω.
Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε οι Κρητικοί για την κίνηση κ τούς τρόπους οδήγησης στο νησί σάς, αλλά αν καθήσει κάποιος έναν ολόκληρο χρόνο Αθήνα κ κινείται σε δρόμους ασύλληπτης ομορφιάς και ασφάλειας, όπως πχ η Πειραιώς, ο Κηφισός, η Θηβών, η Κηφισίας, η Πέτρου Ράλλη κλπ, θα αναθεωρήσει άποψη.
Τώρα τελευταία, το ανερχόμενο αστέρι είναι κ η Αττική οδός, που την χρυσό πληρώνουμε κ πάει να φτάσει τον Κηφισό σε καθημερινά τροχαία

καλα τι συγκρινεις τωρα η αθηνα ειναι ενα χαος. παρολα αυτα η κρητη δεν θα ηταν ποτε στις επιλογες μου για μονιμη ζωη. χιλιες φορες αθηνα.

Panos760
03/07/2024, 23:52
Έχω μείνει και Αθήνα και Κρήτη, οδηγώντας μηχανή και αυτοκίνητο και στις δύο περιπτώσεις.
Τα σκηνικά που έχω δει στην Κρήτη δεν υπάρχουν επάνω σε εμάς.
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης

Ένα σκηνικό πού μου είχε κάνει εντύπωση ήταν όταν είχα κατέβει με μηχανάκι στην Κρήτη Μάιο του '12.
Αφού φάγαμε στο γνωστό εστιατόριο με τον νερόμυλο στην Αργυρούπολη, σκέφτηκα να κατέβω Φραγκοκάστελλο κ Σφακιά.
Πήγαμε για ένα γρήγορο μπάνιο στην Γεωργιούπολη κ απόγευμα ξεκινήσαμε για Σφακιά.
Καποια στιγμή περάσαμε από ένα χωριό που το έλεγαν Καλλικράτη.
Εκεί είδα πολλούς που κουρευαν πρόβατα.
Στάθηκα λίγο, τους χαιρέτησα κ έκανα να φύγω.
Κάποιος μου έπιασε την κουβέντα, κατεβήκαμε κ μην τα πολυλογώ καταλήξαμε καλεσμένοι στο τραπέζι που έκανε ο κτηνοτρόφος στους φίλους του που τον βοήθησαν να κουρεψει τα πρόβατα.
Η τσικουδιά έρεε συνεχώς κ όταν έλεγα "οδηγώ, πως θα κατέβω τις στροφές σε αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο"; μου απαντούσαν "σώπα μωρέ, τόσα χρόνια όλοι μεθυσμένοι τον κατεβαίνουν κ ποτέ δεν έπαθε κάνεις πράμα".
Τελικά είχαν δίκιο.
Παρόλο που ήπια αρκετά, κατέβηκα σφαίρα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Lioulios
04/07/2024, 00:38
Σε μια τετοια γιορτη κουρεματος προβατων πριν απο κατι ωρες λιγο πιο περα απο και που μενω σε κατι βουνα , μερακλωθηκανε , βγαλανε οπλα και ριχνανε ... και ο ενας ειναι νεκρος και ο αλλος στο νοσοκομειο

karellen
04/07/2024, 08:55
Ένα σκηνικό πού μου είχε κάνει εντύπωση ήταν όταν είχα κατέβει με μηχανάκι στην Κρήτη Μάιο του '12.
Αφού φάγαμε στο γνωστό εστιατόριο με τον νερόμυλο στην Αργυρούπολη, σκέφτηκα να κατέβω Φραγκοκάστελλο κ Σφακιά.
Πήγαμε για ένα γρήγορο μπάνιο στην Γεωργιούπολη κ απόγευμα ξεκινήσαμε για Σφακιά.

Ίδια περίπτωση κι εγώ νότια Κρήτη κάπου το 89.
Είμαι το KLR από Χώρα Σφακίων προς Φραγκοκάστελλο και με πιάνει λάστιχο λίγο πιο έξω από τη Χώρα.Κρύβω το μηχανάκι πίσω από κάτι σκίνα,λύνω τον τροχό και βγαίνω για ωτοστοπ κρατώτας τον παραμάσχαλα.Σταματάει ένας χριστιανός και με πάει 3-4 χωριά πιο κάτω που είχε βουλκανιζατέρ.Όλα καλά μπαλώνουμε τη σαμπρέλα και ξαναβγαίνω στο δρόμο για επιστροφή.Με μαζεύει ένα αγροτικό κάθομαι στην καρότσα γιατί έχει παρέα και τραβάμε το δρόμο.

Κάποια στιγμή στο πρώτο χωριό βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο 'ε σύντεκνε να κατέβουμε να πιούμε μία? Βεβαίως του λέω,τι να πω,όχι?. Τελειώνουμε το πιώμα,στο επόμενο χωριό τα ίδια,στο μεθεπόμενο τα ίδια!

Μη τα πολυλογώ όταν μας αξίωσε ο Θεός και έφτασα κάποτε στο KLR δεν έβλεπα ούτε τον άξονα να βάλω :lol: Πως κατάφερα να φορέσω το ταμπούρο,να βάλω την αλυσίδα,να δέσω το μηχανάκι παραμένει μυστήριο! :cry:

Panos760
04/07/2024, 09:10
Είμαι το KLR από Χώρα Σφακίων προς Φραγκοκάστελλο και με πιάνει λάστιχο λίγο πιο έξω από τη Χώρα.Κρύβω το μηχανάκι πίσω από κάτι σκίνα,λύνω τον τροχό και βγαίνω για ωτοστοπ κρατώτας τον παραμάσχαλα.Σταματάει ένας χριστιανός και με πάει 3-4 χωριά πιο κάτω που είχε βουλκανιζατέρ.Όλα καλά μπαλώνουμε τη σαμπρέλα και ξαναβγαίνω στο δρόμο για επιστροφή.Με μαζεύει ένα αγροτικό κάθομαι στην καρότσα γιατί έχει παρέα και τραβάμε το δρόμο.

Κάποια στιγμή στο πρώτο χωριό βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο 'ε σύντεκνε να κατέβουμε να πιούμε μία? Βεβαίως του λέω,τι να πω,όχι?. Τελειώνουμε το πιώμα,στο επόμενο χωριό τα ίδια,στο μεθεπόμενο τα ίδια!

Μη τα πολυλογώ όταν μας αξίωσε ο Θεός και έφτασα κάποτε στο KLR δεν έβλεπα ούτε τον άξονα να βάλω :lol: Πως κατάφερα να φορέσω το ταμπούρο,να βάλω την αλυσίδα,να δέσω το μηχανάκι παραμένει μυστήριο! :cry:

Αυτές είναι ωραίες στιγμές!
Πάντως έχω την αίσθηση ότι λίγο το φαινόμενο με τα κεράσματα έχει εκλείψει τελευταία .
Τις πρώτες φορές που πήγα Κρήτη κερνούσαν τσικουδιά σχεδόν σε όλα τα εστιατόρια, με το που καθόσουν να φας.
Πολύ δυνατή, δεν ξέρω αν ήταν από το πρώτο καζάνεμα, που αντί να την πετάξουν την κρατούσαν.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο που κατέβηκα δεν μας κέρασε κανείς.

thunder ace
04/07/2024, 09:12

Πρεπει να το εβλεπες τουλαχιστον δικυλινδρο

motojojo
04/07/2024, 09:16
Εκεί στο σταθμό 14 αντί για καφε με ρακί πρέπει να ξεκινάμε.

Για στειλτε καμιά μπουκάλα ρε συντεκνοι να δουμε κατι!

karellen
04/07/2024, 09:17
Πρεπει να το εβλεπες τουλαχιστον δικυλινδρο
Ρε 100 άλογα μιλάμε!!

panavour
04/07/2024, 11:02
Όχι,παλιά λόγω ανταγωνισμού των ιδιωτικών ΚΤΕΩΝ (!) δεν χρεώνανε πρόστιμο για να τσιμπήσουν πελάτες,τώρα όμως τα βρήκανε μεταξύ τους και ακολουθούν κοινή πολιτική.

δεν βρηκαν κοινη πολιτικη,απλως το κρατος δεν μπορουσε να συναγωνισθει τα ΣΑΦΩΣ φθηνοτερα ιδιωτικα ΚΤΕΟ και ορισε ελαχιστες τιμες ,κοινως τιμολογιο:wave2:

Bowleno
04/07/2024, 11:35
δεν βρηκαν κοινη πολιτικη,απλως το κρατος δεν μπορουσε να συναγωνισθει τα ΣΑΦΩΣ φθηνοτερα ιδιωτικα ΚΤΕΟ και ορισε ελαχιστες τιμες ,κοινως τιμολογιο:wave2:

Άσχετο αυτό που λες.....:rolleyes:

PaNick67
04/07/2024, 12:14
Όχι,παλιά λόγω ανταγωνισμού των ιδιωτικών ΚΤΕΩΝ (!) δεν χρεώνανε πρόστιμο για να τσιμπήσουν πελάτες,τώρα όμως τα βρήκανε μεταξύ τους και ακολουθούν κοινή πολιτική.

Απο τοτε που εγινε ενιαια η πλατφορμα για τα ΚΤΕΟ, το προστιμο βγαινει αυτοματα και μαλιστα αν περασεις τους 6 μηνες βεβαιωνεται στην εφορια, δεν το πληρωνεις εκει. Το εμαθα απο τυπο που περνουσε πριν απο εμενα και του εξηγουσε η κοπελα στο γκισε

karellen
04/07/2024, 12:18
Απο τοτε που εγινε ενιαια η πλατφορμα για τα ΚΤΕΟ, το προστιμο βγαινει αυτοματα και μαλιστα αν περασεις τους 6 μηνες βεβαιωνεται στην εφορια, δεν το πληρωνεις εκει. Το εμαθα απο τυπο που περνουσε πριν απο εμενα και του εξηγουσε η κοπελα στο γκισε

Όντως Νίκο γιατί η κοστολόγηση βγαίνει πλέον από το Υπουργείο.

panavour
04/07/2024, 14:43
Άσχετο αυτό που λες.....:rolleyes:

Οσον αφορα την αυξηση των τιμων στα ΚΤΕΟ ,εδω και κατι χρονια,σχετικοτατο.Η αυξηση ηταν σχεδον 100%.Και μηχανακια και στα αυτοκινητα.ΚΑΘΑΡΗ επεμβαση και ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,λογω αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους προς τους ιδιωτες.Και φυσικα αυτο ευνοησε τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΕΟ.Αντι να σφαγουν μεταξυ τους τωρα λογω διατιμησης εχουν τις ιδιες τιμες ολοι.

Bowleno
04/07/2024, 17:47
Οσον αφορα την αυξηση των τιμων στα ΚΤΕΟ ,εδω και κατι χρονια,σχετικοτατο.Η αυξηση ηταν σχεδον 100%.Και μηχανακια και στα αυτοκινητα.ΚΑΘΑΡΗ επεμβαση και ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ,λογω αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους προς τους ιδιωτες.Και φυσικα αυτο ευνοησε τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΤΕΟ.Αντι να σφαγουν μεταξυ τους τωρα λογω διατιμησης εχουν τις ιδιες τιμες ολοι.

Ρε συ Παναγιώτη....κατανοείς ΤΙ διαβάζεις η μπα;
Ο Νίκος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τότε το χρέωναν η όχι, τα ΚΤΕΟ και όχι στο κόστος του, αυτό καθ΄αυτό. Κάποια, λοιπόν, ΚΤΕΟ δεν χρέωναν, ως όφειλαν το πρόστιμο αν πήγαινες εκπρόθεσμα το όχημά σου, για να τσιμπίσουν την εργασία/ποσό.
Πλέον το σύστημα ΔΕΝ επιτρέπει να το περάσεις ΧΩΡΙΣ να μπει το πρόστιμο, οπότε.....

Το πιάνεις τώρα η ακόμα δεν; :rolleyes:

panavour
04/07/2024, 18:08
Ρε συ Παναγιώτη....κατανοείς ΤΙ διαβάζεις η μπα;
Ο Νίκος αναφέρθηκε στο ΠΡΟΣΤΙΜΟ που τότε το χρέωναν η όχι, τα ΚΤΕΟ και όχι στο κόστος του, αυτό καθ΄αυτό. Κάποια, λοιπόν, ΚΤΕΟ δεν χρέωναν, ως όφειλαν το πρόστιμο αν πήγαινες εκπρόθεσμα το όχημά σου, για να τσιμπίσουν την εργασία/ποσό.
Πλέον το σύστημα ΔΕΝ επιτρέπει να το περάσεις ΧΩΡΙΣ να μπει το πρόστιμο, οπότε.....

Το πιάνεις τώρα η ακόμα δεν; :rolleyes:

το πιανω ρε,δεν ειμαι τοσο βλακας:lol::moutza:Απλως ανεφερα και την γενικοτερη αυξηση που θυμιζει καρτελ κρατους ιδιωτων,και ετσι οι τιμες πηραν την ανηφορα,προς οφελος και των μεν και των δε.Πω -πω ζοχαδας που εισαι αδερφακι μου.:a35:

Bowleno
04/07/2024, 18:10
το πιανω ρε,δεν ειμαι τοσο βλακας:lol::moutza:Απλως ανεφερα και την γενικοτερη αυξηση που θυμιζει καρτελ κρατους ιδιωτων,και ετσι οι τιμες πηραν την ανηφορα,προς οφελος και των μεν και των δε.Πω -πω ζοχαδας που εισαι αδερφακι μου.:a35:

Και το θεώρησες σχετικό; μάλιστα....:whiteflag:

basilis_k6
04/07/2024, 18:12

δεν εγινε λογο αδυναμιας ανταγωνισμου του κρατους. εγινε γιατι ειχε μαζεψει ολο τον κοσμο το mrkteo που το ειχε 10ευρω και οι υπολοιποι πηγανε στην κυβερνηση και της θυμισαν οτι εχουμε ελευθερη αγορα μονο οταν μας συμφερει. οποτε και τους "εφτιαξε" με το 25αρι. γιατι ο ανταγωνισμος πρεπει να λειτουργει.

panavour
04/07/2024, 18:14
Και το θεώρησες σχετικό; μάλιστα....:whiteflag:

ε ναι ρε,αφου κι αυτο μια μορφη αυξησης ηταν.εξ αλλου σου ειπα,μια βλακεία την εχω.εχω πεσει αρκετες φορες απο δικυκλο,50 χρονια στο κουρμπετι.:a2:

panavour
06/07/2024, 15:42
Σας είδα μεγάλη παρέα με τα μεγάλα on-off σας για Ναύπλιο, ο τύπος με το 1250GSA που είχε πιάσει το αντίθετο ρεύμα, να έχει υπόψιν του ότι αμάξι vs μοτοσικλέτα, σημειώσατε 1...

Με τετοιο μαστοδοντο μαλλον 1-1 ειναι τ αποτελεσμα.:lol:

AUFGEBRACHT
06/07/2024, 15:48

Εξαρτάται τον αντίπαλο του μαστόδοντου, αλλά και Smart να είναι, ο αναβάτης δύσκολα θα μείνει όρθιος...έως ακατόρθωτο.

Maira
06/07/2024, 15:49

Πάντα αμάξι vs μηχανή το αποτέλεσμα είναι 1. Αυτό που παίζει είναι αν θα έχει απώλεια ή τραυματισμό..........

AUFGEBRACHT
06/07/2024, 15:51
Τα είπε όλα η από πάνω...

panavour
06/07/2024, 15:52
εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.

Maira
06/07/2024, 16:02
εχω δει αμαξι σε συγκρουση με μαστοδοντο να κοβεται στα δυο ,να σκοτωνεται ο οδηγος του,και ο αναβατης να σωζεται με τραυματισμο περνωντας απο πανω.γενικα ομως αυτη η πιθανοτητα ειναι μικρη.

Αν κάνεις μια στατιστική έρευνα αυτή η πιθανότητα δεν είναι απλά μικρή. Είναι αμελητέα και μη αξία αναφοράς! Δεν ορίζεται καν σαν πιθανότητα λόγω της ελάχιστης τιμής της. Είναι σα να πλησιάζουμε το ένα προς άπειρο. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πάρεις την πιθανότητα να είναι μια τέτοια μηχανή (αμάξι vs μηχανή σημειώσατε 1), και δεύτερον η πιθανότητα να γίνει κάτι τετοιο (τόσα τροχαία αμάξι vs μηχανή, ξέρουμε πως κατέληξαν). Άρα καλό είναι να μην το αναφέρουμε ούτε σαν αστείο!

BLiTzER
06/07/2024, 16:49
Αν είναι κινέζικο θα βγει αγρατζούνιστο.

CorpseAlive
06/07/2024, 17:11

Έχω δει 1959 Triumph Bonneville 649cc T120 με καλάθι , στρίβοντας την γκαζίερα στο τέρμα , τελικά να απογειώνεται και να φτάνει πετώντας Λονδίνο.
Και?

CorpseAlive
06/07/2024, 17:11
Έχω δει 1959 Triumph Bonneville 649cc T120 με καλάθι , στρίβοντας την γκαζίερα στο τέρμα , τελικά να απογειώνεται και να φτάνει πετώντας Λονδίνο.
Και?

Για του λόγου το αληθές
454266

RaGe_Raptor
06/07/2024, 17:19
Αν είναι κινέζικο θα βγει αγρατζούνιστο.

δεν θα μπει καν...

panavour
06/07/2024, 18:13
Αν κάνεις μια στατιστική έρευνα αυτή η πιθανότητα δεν είναι απλά μικρή. Είναι αμελητέα και μη αξία αναφοράς! Δεν ορίζεται καν σαν πιθανότητα λόγω της ελάχιστης τιμής της. Είναι σα να πλησιάζουμε το ένα προς άπειρο. Κι αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πάρεις την πιθανότητα να είναι μια τέτοια μηχανή (αμάξι vs μηχανή σημειώσατε 1), και δεύτερον η πιθανότητα να γίνει κάτι τετοιο (τόσα τροχαία αμάξι vs μηχανή, ξέρουμε πως κατέληξαν). Άρα καλό είναι να μην το αναφέρουμε ούτε σαν αστείο!

ΔΕΝ το ανεφερα σαν αστειο ,αλλα σαν γεγονος.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τεραστια οπως θα ηταν αν η μηχανη χτυπουσε με φορτηγο.Μια goldwing 550-600 κιλα με 2 αναβατες και μπαγκαζια, ειναι τα μισα κιλα απο ενα μικρο αυτοκινητο.Αν υπολογισεις και την ορμη λογω ταχυτητας ΑΝΕΤΑ μπορει να κανει τεραστια ζημια σε ενα αυτοκινητο,εγκλωβιζοντας στις λαμαρινες τον οδηγο του.Αν μαλιστα οι αναβατες εχουν τυχη ,και περασουν απο πανω μπορει και να ΜΗΝ σκοτωθουν.Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ουτε υποδειξη ,ουτε προτροπη σε αγνοηση κινδυνου,και απροσεκτη ή επικινδυνη οδηγηση,ουτε στατιστικη.Απλως συμβαινει.

stefanos
06/07/2024, 19:22
Κάνα πιο μακάβριο θέμα συζήτησης;

panavour
06/07/2024, 20:05
ναι, για το ποτε θα βγει η πρωτη ανακληση για το gs1300 adventure που παρουσιαστηκε χτες.:lol:

Maira
06/07/2024, 21:46

ΔΕΝ το ανεφερα σαν αστειο ,αλλα σαν γεγονος.Αλλωστε η διαφορα δεν ειναι τεραστια οπως θα ηταν αν η μηχανη χτυπουσε με φορτηγο.Μια goldwing 550-600 κιλα με 2 αναβατες και μπαγκαζια, ειναι τα μισα κιλα απο ενα μικρο αυτοκινητο.Αν υπολογισεις και την ορμη λογω ταχυτητας ΑΝΕΤΑ μπορει να κανει τεραστια ζημια σε ενα αυτοκινητο,εγκλωβιζοντας στις λαμαρινες τον οδηγο του.Αν μαλιστα οι αναβατες εχουν τυχη ,και περασουν απο πανω μπορει και να ΜΗΝ σκοτωθουν.Τα γραφομενα μου ΔΕΝ αποτελουν ουτε υποδειξη ,ουτε προτροπη σε αγνοηση κινδυνου,και απροσεκτη ή επικινδυνη οδηγηση,ουτε στατιστικη.Απλως συμβαινει.

Δεν είναι θέμα όγκου οχήματος, αλλά ούτε και βάρους. Είναι θέμα γωνίας πρόσκρουσης. Και με τα "αν" το ένα και "αν" το άλλο, και ο παππούς μου θα ήταν τρόλεϋ!!!!

Ζημιά στο αυτοκίνητο μπορεί να κάνει. Αλλά το θέμα είναι ότι όταν οδηγούμε μηχανές δεν πάμε με το αν και το ίσως...... Προσέχουμε για να έχουμε, κυρίως την υγεία μας! Ό,τι και να οδηγούμε! Δεν παίζεις με τις πιθανότητες και μάλιστα όταν είναι απειροελάχιστες!

doctor_john
10/07/2024, 00:15
Τι τραβάω..
Λεω μην τα κάνω όλα, δώσε να σου κάνουν ειδικευμένα καταστήματα κάποια πράγματα..

Να βρω το ειδικευμένο κατάστημα, να γράφουν πως εξυπηρετούν ιδιώτες, (άσχετο το ότι τους χρειάζομαι σχεδόν σε κάθε πρότζεκτ που έχω υπόψιν)
να γράψω ένα email απλό και κατανοητό ζητώντας ένα εκτιμώμενο κόστος, όχι προσφορά, όχι μέσω τηλεφώνου.

Για να μου απαντήσουν πως θεωρούν καλύτερη μια τεχνική που έχω απορρίψει λόγω χαρακτηριστικών της, που εκείνοι δεν χρησιμοποιούν και να κοιτάξω τους επαγγελματίες του.. χώρου.

Δεν ξέρω, πέρα από όλα τα άλλα μου φαίνεται και αγενές. κρίμα ρε γμτ.

alexis72
15/07/2024, 23:17
η αγγελία γράφει σε αριστη κατάσταση ,να εννοεί μονο το μοτέρ η ολο το μοτο ? αν εννοεί μονο το μοτέρ στα 400 ευρώ στέκει αλλα προβληματίζομαι και απο το ονομά του ...ντόν απάτη https://www.facebook.com/marketplace/item/1181260206553055/?ref=browse_tab&referral_code=marketplace_general&referral_story_type=general&tracking=%7B%22qid%22%3A%22-1632255108676449180%22%2C%22mf_story_key%22%3A%22684982257068860349%22%2C%22top_level_post_id%22%3A% 22684982257068860349%22%2C%22commerce_rank_obj%22%3A%22%7B%5C%22target_id%5C%22%3A684982257068860349 %2C%5C%22target_type%5C%22%3A6%2C%5C%22primary_position%5C%22%3A3%2C%5C%22ranking_signature%5C%22%3A 1777531086047946978%2C%5C%22commerce_channel%5C%22%3A501%2C%5C%22value%5C%22%3A0.00049469324095507%2 C%5C%22upsell_type%5C%22%3A129%2C%5C%22candidate_retrieval_source_map%5C%22%3A%7B%5C%225478683515508 240%5C%22%3A3045%2C%5C%227427040277400228%5C%22%3A3016%2C%5C%227782509641868212%5C%22%3A3016%2C%5C%2 26637888189622515%5C%22%3A3045%2C%5C%227543207822436566%5C%22%3A3045%2C%5C%227148765765159104%5C%22% 3A3045%7D%2C%5C%22grouping_info%5C%22%3Anull%7D%22%2C%22lightning_feed_qid%22%3A%22-1632256551743744556%22%2C%22lightning_feed_ranking_signature%22%3A%225399487912658263238%22%7D&__tn__=!%3AD

mikes
21/07/2024, 09:07
Καλημερες.
ναι ξερω ξεκινησα σε καινουρια δουλεια αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε το βλεπω να παλευεται και πολυ,
ψαχνω καποια δουλεια γραφειου, 3ημερο 4ωρο με τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα, ελευθερο ωραριο προσελευσης,
2 20λεπτα διαλειματα κατα τη διαρκεια, 1 εβδομαδα αδεια ανα 2μηνο, ενα μηνα το καλοκαιρι, παροχη εταιρικου οχηματος,
καλυψη εξοδων μεταβασης προς και απο την εργασια, και δωρεαν συνδρομη σε κεντρο σπα, για αναζωογονηση.
αν εντος του μηνα καλοκαιρινης αδειας, η εργοδοσια μου καλυπτει και 5 μερες διακοπες σε luxury resort της επιλογης μου, ακομα καλυτερα.
Αν πεσει καμια τετοια διαθεσιμη θεση στην αντιληψη σας παρακαλω ενημερωστε με..

Bowleno
21/07/2024, 09:11
Καλημερες.
ναι ξερω ξεκινησα σε καινουρια δουλεια αυτο το μηνα, αλλα επειδη δε το βλεπω να παλευεται και πολυ,
ψαχνω καποια δουλεια γραφειου, 3ημερο 4ωρο με τουλαχιστον 3 χιλιαρικα το μηνα, ελευθερο ωραριο προσελευσης,
2 20λεπτα διαλειματα κατα τη διαρκεια, 1 εβδομαδα αδεια ανα 2μηνο, ενα μηνα το καλοκαιρι, παροχη εταιρικου οχηματος,
καλυψη εξοδων μεταβασης προς και απο την εργασια, και δωρεαν συνδρομη σε κεντρο σπα, για αναζωογονηση.
αν εντος του μηνα καλοκαιρινης αδειας, η εργοδοσια μου καλυπτει και 5 μερες διακοπες σε luxury resort της επιλογης μου, ακομα καλυτερα.
Αν πεσει καμια τετοια διαθεσιμη θεση στην αντιληψη σας παρακαλω ενημερωστε με..

Καλημέρα, κάνει πολύ ζέστη, ε; Μην κάθεσαι στον ήλιο, πειράζει την φαιά ουσία του εγκεφάλου...:D

toyar
21/07/2024, 10:02
Αν ξυρίσεις το μπικίνι θα αυξήσεις τις πιθανοτητες

mikes
21/07/2024, 12:57
Αν ξυρίσεις το μπικίνι θα αυξήσεις τις πιθανοτητες

ποιο μπικινι? αυτο που εβαλα σε τσαλεντζ πριν καμια 20αρια μερες?

νεοσσός
21/07/2024, 15:51
Καλημέρα, κάνει πολύ ζέστη, ε; Μην κάθεσαι στον ήλιο, πειράζει την φαιά ουσία του εγκεφάλου...:D
Αν εργάζεσαι τον Ιούλιο, ο χρόνος δεν July... :p

mikes
21/07/2024, 15:55
Αν εργάζεσαι τον Ιούλιο, ο χρόνος δεν July... :p

εγω θα εργαζομαι και τον αυγουστο... :(

doctoras
21/07/2024, 16:40
Ούτε στα ρουσφέτια των 80ties δε έπαιζαν τέτοιες παροχές Μικε…

Τώρα μάζεμα των ελαιοδέντρων του αφεντικού τον Νοέμβρη, δώρο Χριστουγέννων pushback και εξαήμερη οσονούπω..

;)

ratamahatta
21/07/2024, 16:56
Τι-πο-τα
Μόνο εγώ ξενερώνω τόσο που ούτε βόλτα θέλω να πάω με αυτή την κωλοζεστη;;
Νομιζω ότι είμαι σε αερόθερμο
Ακόμα και νωρίς το πρωί η βράδυ είναι υπερβολικη

doctoras
21/07/2024, 17:11
Τι-πο-τα

Δεν είσαι ο μόνος, αιρ-κοντίσιον μόνο

RaGe_Raptor
21/07/2024, 17:19
Τι-πο-τα

7½ με 9 το πρωί είναι πολύ καλά.
Άπλετο φως και παρά πολύ καλή θερμοκρασία

dumutrus
21/07/2024, 18:18
Που την είδατε τη ζέστη ρε παιδία

454623

454624

sanctusan
21/07/2024, 18:58
Εμείς την είδαμε στην Αττική, εσύ μάλλον στη Μακεδονία

ratamahatta
21/07/2024, 19:09
7½ με 9 το πρωί είναι πολύ καλά.
Άπλετο φως και παρά πολύ καλή θερμοκρασία
Με την δουλεια δύσκολο τέτοια ώρα,μια κυριακη έχουμε να κοιμηθούμε 1ωρα παραπάνω γαμωτο

billyka
21/07/2024, 20:18
Ουτε καν για βολτα με αυτην την κωλοζεστη..Δε μου φτανει 8 ωρες στο μηχανακι καθε μερα θα παω και βολτα?Ασε που δεν μπορω το κρανος με τπτ σε αυτον τον καιρο.Περιμενουμε το φθινοπωρο

mikes
21/07/2024, 20:34
Ούτε στα ρουσφέτια των 80ties δε έπαιζαν τέτοιες παροχές Μικε…

Τώρα μάζεμα των ελαιοδέντρων του αφεντικού τον Νοέμβρη, δώρο Χριστουγέννων pushback και εξαήμερη οσονούπω..

;)

αυτο με την εξαημερη εργασια, εχει πεσει πολυ παραφιλολογια παντως.. ΔΕΝ ψηφιστηκε 6ημερη εργασια για ολους ρε σεις
οπως οι περισσοτεροι νομιζετε.. διαβαστε λιγο εργασιακη νομοθεσια, θα εκπλαγειτε με το τι δικαιωματα εχετε ως εργαζομενοι
και ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ.... επειδη εγω ψαχνομαι γενικα με τα εργασιακα, τον πρωην εργοδοτη μου,
τον πηγαινα τρενο τη τελευταια 5ετια.. δε τολμουσε να πει κουβεντα, καθως του ειχα κανει σαφες, οτι οποιαδηποτε αντιρρηση
του σε κατοχυρωμενα μου δικαιωματα η υποχρεωσεις του, θα ειμαστε μονιμα στην επιθεωρηση να λυνουμε εκει τις διαφορες μας..
επισης τον ειχα ενημερωσει πως σε περιπτωση απολυσης, περα του οτι θα κινηθω νομικα καθως αυτη θα ειναι παρανομη λογω
διεκδικησης των δικαιωματων μου, θα φαει τετοι τρεξιμο που δε το φανταζεται, καθως ειχα ραμματα για τη γουνα του..
στον νεο μου εργοδοτη, πριν δωσουμε τα χερια, εκανα επισης σαφες οτι δεν προκειται να κανω οποιαδηποτε υποχωρηση πανω
σε αυτο το θεμα...

basilis_k6
21/07/2024, 20:50
αυτο με την εξαημερη εργασια, εχει πεσει πολυ παραφιλολογια παντως.. ΔΕΝ ψηφιστηκε 6ημερη εργασια για ολους ρε σεις
οπως οι περισσοτεροι νομιζετε.. διαβαστε λιγο εργασιακη νομοθεσια, θα εκπλαγειτε με το τι δικαιωματα εχετε ως εργαζομενοι
και ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ.... επειδη εγω ψαχνομαι γενικα με τα εργασιακα, τον πρωην εργοδοτη μου,
τον πηγαινα τρενο τη τελευταια 5ετια.. δε τολμουσε να πει κουβεντα, καθως του ειχα κανει σαφες, οτι οποιαδηποτε αντιρρηση
του σε κατοχυρωμενα μου δικαιωματα η υποχρεωσεις του, θα ειμαστε μονιμα στην επιθεωρηση να λυνουμε εκει τις διαφορες μας..
επισης τον ειχα ενημερωσει πως σε περιπτωση απολυσης, περα του οτι θα κινηθω νομικα καθως αυτη θα ειναι παρανομη λογω
διεκδικησης των δικαιωματων μου, θα φαει τετοι τρεξιμο που δε το φανταζεται, καθως ειχα ραμματα για τη γουνα του..
στον νεο μου εργοδοτη, πριν δωσουμε τα χερια, εκανα επισης σαφες οτι δεν προκειται να κανω οποιαδηποτε υποχωρηση πανω
σε αυτο το θεμα...

ασχετα με τον συγκεκριμενο νομο, 6ημερο εργασια ισχυει ΠΑΝΤΟΥ αυτη τη στιγμη. οι μισες μικρες επιχειρησεις προτεινουν στους εργαζομενους 6ημερο 8 ωρο. ρωταω τους φιλους μου πως γινετε αυτο (γιατι εκεινοι πανε σε συνεντευξεις) και δεν ξερουν. Ισχυει ουτως η αλλως στην εστιαση και μαλλον καποιο παράθυρο το επιτρέπει και στους αλλους. η απλα ξερουν οτι ζουνε στην ελλαδα και κανουν οτι θέλουν.

mikes
21/07/2024, 21:05
ασχετα με τον συγκεκριμενο νομο, 6ημερο εργασια ισχυει ΠΑΝΤΟΥ αυτη τη στιγμη. οι μισες μικρες επιχειρησεις προτεινουν στους εργαζομενους 6ημερο 8 ωρο. ρωταω τους φιλους μου πως γινετε αυτο (γιατι εκεινοι πανε σε συνεντευξεις) και δεν ξερουν. Ισχυει ουτως η αλλως στην εστιαση και μαλλον καποιο παράθυρο το επιτρέπει και στους αλλους. η απλα ξερουν οτι ζουνε στην ελλαδα και κανουν οτι θέλουν.

κοιτα, βασικα 6ημερο παντα ισχυε απλα τωρα νομιμοποιηθηκε κιολας.. η διαφορα ειναι οτι πριν που ηταν "παρανομο" η νομοθεσια
προεβλεπε να πληρωνεται με 30% προσαυξηση, ενω τωτα που εγινε νομιμο η προσαυξηση πηγε στο 40%.
το μαγαζι που δουλευα μεχρι και τον ιουνη, δουλευε εξαημερο. εγω ομως δουλευα 5ημερο.. γιατι? γιατι ΑΠΑΙΤΗΣΑ να πληρωνομαι
με την προσαυξηση..
τωρα απο πρωτη του μηνα που νομιμοποιηθηκε το 6ημερο, εγω στη καινουρια δουλεια δουλευω 5ημερο, γιατι ενω τα καταστηματα
της εταιρειας δουλευουν μεν 6ημερο, το ποστο που καλυπτω εγω ειναι 5ημερο.. αν κληθω να δουλεψω καποιο σαββατο σε αλλο ποστο
για να καλυψω καποιο κενο, εννοειται πως θα απαιτησω να πληρωθω την προσαυξηση και να μου κολληθει και ενσημο για αυτη τη μερα..
στον αντιποδα ομως, οσον αφορα την εργασια μου, ποιοτητα, αφοσιωση, υπευθυνοτητα, τεχνικη αντιληψη και ευελιξια, ειμαι αριστος, και
δε μπορει να μου προσαψει κανεις τιποτα.. και αυτο φυσικα ειναι απαραιτητη προυποθεση για να μπορω να απαιτω τα δικαιωματα μου και τις
υποχεωσεις του εργοδοτη..

panavour
21/07/2024, 21:06
Ο περισσοτερος κοσμος,ειτε ειναι απληροφορητος για τα δικαιωματα του,ειτε δεν θελει να τα διεκδικησει ,ειδικα στις εποχιακές τουριστικές δουλειές,που ο αλλος δουλευει για τρεις-τεσσερις μηνες,και λογω της φυσεως της δουλειας,πολλες φορες βγαζει πολυ περισσοτερο,για να ζησει και τον υπολοιπο χρονο,μπαινοντας για το επομενο διαστημα και στο ταμειο ανεργιας,ή κανοντας το υπολοιπο διαστημα αλλη λιγοτερο αμοιβομενη εργασια.
Συνηθως σ αυτες τις μικρομεσαιες ειχειρησεις ισχυει το ΔΙΚΑΙΟΝ του, ''ηρθες να δουλεψεις την σεζον να κονομησεις'' αλλα μην μου ζαλιζεις τον ερωτα για εργατικα δικαιωματα.Οσο μεγαλυτερη ειναι η επιχειρηση με οργανωμενη υπηρεσια ''διαχειρισης εργατικου δυναμικού'' τοσο περισσοτερο τηρουνται οι νομοι.

dumutrus
21/07/2024, 21:14
Εμείς την είδαμε στην Αττική, εσύ μάλλον στη Μακεδονία

σωστός

doctoras
21/07/2024, 21:22
Μικέ θέλεις να μας πεις πως μετα την τροπολογία «ο μέσος εργαζόμενος» σε αυτούς τους κλάδους (και σε όσους στο μέλλον υπαχθούν) θα πάει στην συνέντευξη και θα απαιτήσει από τον αφεντικό να δουλέψει 40ωρο και ο αφεντικός θα το δεχθεί και δε θα πάει στον επόμενο..

*Μη βάζετε προσωπικά παραδείγματα που ενδεχομένως να είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας τους μέσου εργαζομένου πολίτη

mikes
21/07/2024, 21:45
Μικέ θέλεις να μας πεις πως μετα την τροπολογία «ο μέσος εργαζόμενος» σε αυτούς τους κλάδους (και σε όσους στο μέλλον υπαχθούν) θα πάει στην συνέντευξη και θα απαιτήσει από τον αφεντικό να δουλέψει 40ωρο και ο αφεντικός θα το δεχθεί και δε θα πάει στον επόμενο..

*Μη βάζετε προσωπικά παραδείγματα που ενδεχομένως να είναι εξαίρεση και όχι ο κανόνας τους μέσου εργαζομένου πολίτη

βαση της νεας νομοθεσιας, δεν μπορει να απαιτησει να δουλεψει 5ημερο εφ'οσον η επιχειρηση δουλευει 6ημερο,
μπορει ομως ανετα να απαιτησει να πληρωθει τη προσαυξηση που η νομοθεσια οριζει, καθως και να εχει ολες τις
παροχες που η νομοθεσια προβλεπει.. αυτο αλλωστε γινονταν και πριν τον νεο νομο. απο τη 1η ιουλιου που τεθηκε
σε εφαρμογη δεν εγιναν ξαφνικα ολες οι επιχειρησεις 6ημερες.. οσες δουλευαν 5ημερο, συνεχιζουν να δουλευουν
ετσι, ενω οσες δουλευαν 6ημερο, ενω πριν ηταν "παρανομο" να απασχολουν τον ιδιο εργαζομενο 6η μερα, τωρα
πλεον ειναι νομιμο.. αλλα με 10% μεγαλυτερη προσαυξηση ημερομισθιου..

οσο για τα "προσωπικα παραδειγματα που ειναι εξαιρεση και οχι ο κανονας" λυπαμαι φιλε που θα το πω ετσι ωμα,
αλλα σε αυτο ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, που δωσαμε το δικαιωμα στους εργοδοτες να μας τα
κανουν αυτα, ακυρονωντας ετσι τους αγωνες των προγονων μας.. αμα εμεις οι εργαζομενοι δε το δεχομασταν
ΠΟΤΕ και απαιτουσαμε ολα τα δικαιωματα που μας παρεχει η νομοθεσια, δε θα υπηρχε τετοια κατασταση στα εργασιακα..

doctoras
21/07/2024, 22:12
βαση της νεας νομοθεσιας, δεν μπορει να απαιτησει να δουλεψει 5ημερο εφ'οσον η επιχειρηση δουλευει 6ημερο,
μπορει ομως ανετα να απαιτησει να πληρωθει τη προσαυξηση που η νομοθεσια οριζει, καθως και να εχει ολες τις
παροχες που η νομοθεσια προβλεπει.. αυτο αλλωστε γινονταν και πριν τον νεο νομο. απο τη 1η ιουλιου που τεθηκε
σε εφαρμογη δεν εγιναν ξαφνικα ολες οι επιχειρησεις 6ημερες.. οσες δουλευαν 5ημερο, συνεχιζουν να δουλευουν
ετσι, ενω οσες δουλευαν 6ημερο, ενω πριν ηταν "παρανομο" να απασχολουν τον ιδιο εργαζομενο 6η μερα, τωρα

οσο για τα "προσωπικα παραδειγματα που ειναι εξαιρεση και οχι ο κανονας" λυπαμαι φιλε που θα το πω ετσι ωμα,
αλλα σε αυτο ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, που δωσαμε το δικαιωμα στους εργοδοτες να μας τα
κανουν αυτα, ακυρονωντας ετσι τους αγωνες των προγονων μας.. αμα εμεις οι εργαζομενοι δε το δεχομασταν
ΠΟΤΕ και απαιτουσαμε ολα τα δικαιωματα που μας παρεχει η νομοθεσια, δε θα υπηρχε τετοια κατασταση στα εργασιακα..

Δεν θέλω να δωσω συνέχεια γιατί θα εμπλακούμε σε απαγορευμένο περιεχόμενο για το φόρουμ.

Για την δεύτερη παράγραφο αρχικά θα συμφωνήσουμε όπως και οι περισσότεροι, όμως εμείς εδώ οι πολίτες αυτής της χώρας έχουμε εντελώς διαφορετική άποψη σχετικά με τα αιτία που προκάλεσαν όλα αυτά. Όποτε πάσο και εδώ

Και πάμε παρακάτω, μακάρι να βρεις αυτες τις παροχές που έγραψες στο αρχικό ποστ…
(πιο πιθανό σε τίποτα νησιά του Πάσχα)…
:lol:

BLiTzER
21/07/2024, 22:27
Νομοθεσία στην Ελλάδα. Ειδικά στα εργασιακά. Ααααααχαχαχαχαχχααααχαα.

Σόρι, Μικέ, αλλά ζεις σε άλλον κόσμο. Δεν έχουν όλοι την άνεση ή τη διάθεση ή το κουράγιο να κάνουν τους τσεγκεβάρες. Συνήθως απλά σκύβουν και λένε και "ευχαριστώ". Το ότι κακώς συμβαίνει αυτό, μαζί σου, αλλά είναι άλλο - μεγάλο - θέμα.

basilis_k6
22/07/2024, 00:46
Νομοθεσία στην Ελλάδα. Ειδικά στα εργασιακά. Ααααααχαχαχαχαχχααααχαα.

Σόρι, Μικέ, αλλά ζεις σε άλλον κόσμο. Δεν έχουν όλοι την άνεση ή τη διάθεση ή το κουράγιο να κάνουν τους τσεγκεβάρες. Συνήθως απλά σκύβουν και λένε και "ευχαριστώ". Το ότι κακώς συμβαίνει αυτό, μαζί σου, αλλά είναι άλλο - μεγάλο - θέμα.

εκτος αυτου δεν υπαρχει προστασια δεδομενων στην ελλαδα. βγαινουν ονοματα και απο την επιθεωρηση και απο την αστυνομια. ποιος εκανε καταγγελια μαθαινουν σε 10λεπτα. δεν θα ρισκαρει κανενας να τον ξυλοφορτώσουν για το 30% η γιατι κανει φασαρια ο γειτονας.

harris_x
22/07/2024, 08:08
" Έχω έρωτα με τα Hornet 600, έχω 2,

:priest:

PaNick67
22/07/2024, 09:12

Ακουγα στο ραδιοφωνο οτι γυρω στις 300 επιχειρησεις γυρισαν σε εξαημερο ηδη.

Περα απο αυτο ενω αλλες κοινωνιες πανε σε 4ημερη εβδομαδα εργασιας με ιδιες αποδοχες, εμεις στην ουσια καταργησαμε το 5θημερο / 40ωρο που ειναι κεκτημενο δεκαετιων

Το ακομα χειροτερο ειναι οτι το κανει διευθυντικο δικαιωμα χωρις δυνατοτητα αρνησης του εργαζομενου ( οτι θα πληρωθει γι' αυτο ειναι αυτονοητο ετσι ), αλλα τι γινεται με την ξεκουραση, προσωπικο χρονο, κλπ;

Ο ανθρωπος δεν ζει για να δουλευει αλλα δουλευει για να ζει και αυτο η συγκεκριμενη αποφαση το θετει εν αμφιβολω

CorpseAlive
22/07/2024, 09:18
εκτος αυτου δεν υπαρχει προστασια δεδομενων στην ελλαδα. βγαινουν ονοματα και απο την επιθεωρηση και απο την αστυνομια. ποιος εκανε καταγγελια μαθαινουν σε 10λεπτα. δεν θα ρισκαρει κανενας να τον ξυλοφορτώσουν για το 30% η γιατι κανει φασαρια ο γειτονας.

Μα δεν γίνεται να κάνεις ανώνυμη καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας για κάτι που αφορά εσένα...
Η καταγγελία καλώς είναι επώνυμη, αλλιώς είναι φουλ εύκολο να την καταχραστεί ο οποιοσδήποτε.

Είχα γράψει ένα σεντόνι σχετικά με τα εργασιακά και λοιπά που θίγονται παραπάνω , αλλά επειδή κατέληγε σε αμιγώς πολιτικό κείμενο το έσβησα, μέσες άκρες πάντως , όσο δεν οργανωνόμαστε τόσο θα είμαστε πάντα οι μπροστινοί στο τρενάκι , μόνο τρώμε και δεν δίνουμε. :smokin:

o_gavros
22/07/2024, 09:40
https://youtu.be/hXG5pw1btfI?si=C5hSZndEAX1m45eW

o_gavros
22/07/2024, 09:59
:priest:

Ε μα :p

harris_x
22/07/2024, 10:08
Ε μα :p

μα έρωτα με το χορνετ;;;; Αλήθεια τώρα;

πιο άοσμο, άγευστο κ.λπ. μηχανάκι δεν υπάρχει....

o_gavros
22/07/2024, 10:21
Εδώ υπάρχει κόσμος που του αρέσουν οι μπάμιες...τι ψάχνεις να βρεις...

CorpseAlive
22/07/2024, 10:24

Transalp 600-650-700 entered the chat.

harris_x
22/07/2024, 10:27

άλλο του αρέσουν, άλλο έχουν πάθει έρωτα :pink:

έχεις ακούσει κανέναν να λέει ότι έχει πάθει έρωτα με τις μπάμιες; :confused:

Transalp 600-650-700 entered the chat.

:lol:

kordix
22/07/2024, 10:32
Με βλέπω για μπαν αλλά...

Κρύες, με φέτα σκληρή και παγωμένη μπυριτσα είναι μια χαρά για καλοκαίρι :D

CorpseAlive
22/07/2024, 10:33

There is a special place in hell for people like you.

harris_x
22/07/2024, 10:35

Όυτε καν... είναι όντως ωραίες :beer:

o_gavros
22/07/2024, 10:37
Νταξει δεμπεριγραφωαλλο

karellen

Η μάννα μου τις τηγανίζει πρώτα προτού τις βάλει στην κατσαρόλα και είναι τραγανές.

CorpseAlive

Ποιος τρώει κρύες μπάμιες ρε φίλε?

Βασικά ποιος τρώει μπάμιες από επιλογή?

Nik0s_Dk
22/07/2024, 10:41

Σπαμ ον
Αυτομπαναρισου λέμε..

Δλδ κάποιος είδες τις μπάμιες και είπε.. ααααα ωραίο... καλοοο. Πολύ καλό..

Σπάμε οφ!

Panos76
22/07/2024, 11:01
Μόνο στο φούρνο με κοτόπουλο και λιωμένο τυρί μέσα.

Αφήνεις στην άκρη τις μπάμιες και τρως το κοτόπουλο με τη σάλτσα και το λιωμένο τυρί. Έτσι τρώγονται :D

Κρύες ποτέ και για κανένα λόγο._

harris_x
22/07/2024, 11:06
Σπαμ ον
Αυτομπαναρισου λέμε..

Δλδ κάποιος είδες τις μπάμιες και είπε.. ααααα ωραίο... καλοοο. Πολύ καλό..

Σπάμε οφ!

:lol::lol::lol::lol::lol:

harris_x
22/07/2024, 11:07
Μόνο στο φούρνο με κοτόπουλο και λιωμένο τυρί μέσα.

Αφήνεις στην άκρη τις μπάμιες και τρως το κοτόπουλο με τη σάλτσα και το λιωμένο τυρί. Έτσι τρώγονται :D

Κρύες ποτέ και για κανένα λόγο._
:hmm: καλό ακούγεται, θα το δοκιμάσω

kordix
22/07/2024, 11:21
Ναι αλλα κρύες οι μπάμιες βοηθούν έμμεσα τις ρεπριζ της μηχανής την επόμενη μέρα όπως και τα φασόλια τα ρεβίθια και η φάβα.

Μου άνοιξε η όρεξη με αυτά και με αυτά. Πάω να χτυπήσω κάνα σουβλάκι :look:

CorpseAlive
22/07/2024, 11:22
Ναι αλλα κρύες οι μπάμιες βοηθούν έμμεσα τις ρεπριζ της μηχανής την επόμενη μέρα όπως και τα φασόλια τα ρεβίθια και οι φάβα.

XAXAXAXA

+20% σε ιπποδύναμη αν σε πιάσει χέσιμο πάνω στην μηχανή ισχύει.

Manalishi

Ό ίδιος μάλλον απο την Κρήτη που είπε: " Μμμμ, τί ειναι αυτο που σέρνεται και αμολάει σάλιατα και έχει και δυο τσέρατα να πέμπουν απο την τσεφαλή του?? Ας το μπουμπουρίσω με ροζμαρύ και ξύδι και να το φάω...."

harris_x
Ναι αλλα κρύες οι μπάμιες βοηθούν έμμεσα τις ρεπριζ της μηχανής την επόμενη μέρα όπως και τα φασόλια τα ρεβίθια και οι φάβα.

όχι ρε, μπάμιες να φας :bawl:

harris_x
22/07/2024, 11:23
Ό ίδιος μάλλον απο την Κρήτη που είπε: " Μμμμ, τί ειναι αυτο που σέρνεται και αμολάει σάλιατα και έχει και δυο τσέρατα να πέμπουν απο την τσεφαλή του?? Ας το μπουμπουρίσω με ροζμαρύ και ξύδι και να το φάω...."

CorpseAlive
22/07/2024, 11:23

Unpopular Opinion :

Χοχλιοί Uber ALLES

o_gavros
22/07/2024, 11:24
Ωμπωου...

harris_x
22/07/2024, 11:25
Unpopular Opinion :

Χοχλιοί Uber ALL

:rockon::rockon::rockon:

μαλάκες μου, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω, τρώω μπάμιες, μου αρέσουν οι χοχλιοί και έχω ΚΤΜ.... :eek: 454645

PaNick67
22/07/2024, 11:26
Unpopular Opinion :

Χοχλιοί Uber ALL

Θα συμφωνησω απολυτα.

Οπως και για τις μπαμιες. Τις πετας και παιρνεις κανα μπεργκερ να φας σαν ανθρωπος :lol:

karellen
22/07/2024, 11:27

μαλάκες μου, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχω, τρώω μπάμιες, μου αρέσουν οι χοχλιοί και έχω ΚΤΜ.... :eek: 454645

μπαν φορέβα.

harris_x
22/07/2024, 11:47
μπαν φορέβα.

:cry:

Bowleno
22/07/2024, 11:52

Κι εμένα μου αρέσουν οι μπάμιες (ιδίως με κοτόπουλο) και οι χοχλιοί ιδιαιτέρως!
ΚΤΜ όμως δεν πρόκειται να πάρω, είπαμε, υπάρχουν και όρια :p

o_gavros
22/07/2024, 11:53
Στο θέμα των αηδιαστικων φαγητών, να ευχαριστήσω ξανά την Κινέζα ινφλουενσερ που ταρχισε όλα και με πάει τάπα από τα προχτές

454648

DoctoR_k6
22/07/2024, 11:54
Κι εμένα μου αρέσουν οι μπάμιες (ιδίως με κοτόπουλο) και οι χοχλιοί ιδιαιτέρως!
ΚΤΜ όμως δεν πρόκειται να πάρω, είπαμε, υπάρχουν και όρια :p

Καλα και τα κινεζικα ειναι λιγο απο ΚΤΜ. Ειναι σαν να εχεις ενα... :lol:

Bowleno
22/07/2024, 11:57
Καλα και τα κινεζικα ειναι λιγο απο ΚΤΜ. Ειναι σαν να εχεις ενα... :lol:

Το δικό μου κινέζικο είναι λίγο από....ΧοΝδα οπότε.....:lol:

panavour
22/07/2024, 11:59
Το δικό μου κινέζικο είναι λίγο από....ΧοΝδα οπότε.....:lol:

τα δικα μας ειναι λιγο απο χονδα,οποτε δεν ειναι Κ.Κ.Μ.

Bowleno
22/07/2024, 12:02
τα δικα μας ειναι λιγο απο χονδα,οποτε δεν ειναι Κ.Κ.Μ.

Απαντάς απλά για να....απαντήσεις; αυτό δεν είπα;

CorpseAlive
22/07/2024, 12:07

Τα δικά σας είναι λίγο από Χονδα όχι από ΚΤΜ δημήτρη

bulmont
22/07/2024, 12:18
XAXAXAXA

+20% σε ιπποδύναμη αν σε πιάσει χέσιμο πάνω στην μηχανή ισχύει.

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=120397

panavour
22/07/2024, 12:18

Κ.Κ.Μ. (ΚΑΘΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑ).
πρός επίφασιν και υποστηριξη των λεγομένων σου.:beer:

TheRegulator
22/07/2024, 14:54
Πως ελεγε το ασμα: Καλαματιανα μηχανακια μαμανε ........

https://www.motoscout24.ch/de/d/bmw-r-1250-gs-adventure-abs-11623830

Κανουμε ενα γκοφαντ μι μπας και δει χαρα ο Ελβετος? Οχι τιποτα κερναω Ring Taxi Laps στο Serresring 23 του μηνα!

telegonos
22/07/2024, 16:34
Τι-πο-τα

454658
''ειπα να παω μια βόλτα αλλά σαν να παραείχε ζέστη''

sanctusan
22/07/2024, 16:56

Τι πετσόκομα ήταν αυτό που μου έκανε ο Χαρίλαος;

Ρε το Hornetάκι είναι καύλα είναι μέλι