View Full Version : Καλύτερη αντιπροσωπεία για αγορά Yamaha
chryator
29/04/2024, 22:42
Καλησπέρα στην παρέα,
Μετά απο πολύμηνη σκέψη και άπειρες αναβολές κατέληξα στην Yamaha MT-07. Ποια επίσημη αντιπροσωπεία πιστευετε οτι ειναι η καλυτερη για αγορα; Και για την ολη φαση της αγορας αλλα και απο αποψη after sales. Εντελως τυχαια επεσε το ματι μου στο αρθρο του mototriti για τις καλυτερες αντιπροσωπειες και το καταστημα που ελεγε για την yamaha(βυνιος) εχω ακουσει διαφορα χωρις ωστοσο να εχω προσωπικη εμπειρια. Γενικα απο που εχετε μεινει ευχαριστημενοι; Σας ευχαριστω!
Εφόσον πας για κούτα, την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πάνω κάτω.
Ίσως κάποιοι να δώσουν κάποια δώρα με την αγορά, μην φανταστείς όμως τίποτα καλό, συνήθως είναι της σειράς φτηνιάρικα δώρα εκτός και πάρει κανείς μοτό των 20 χιλιάδων, ας πούμε...
Στην θέση σου θα πήγαινα σε όποιον είναι πιο κοντά μου για μεγαλύτερη ευκολία στα σέρβις όσο θα βρίσκεται στην εγγύηση.
Vassilis
29/04/2024, 22:52
Προσωπικά είχα ψωνίσει από Μοτοδικτυο Καλλιρόης και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Πωλήσεις-ανταλλακτικα τα παιδιά πολύ κομπλέ, στο service κάνα δυο πιτσιρικαδες έχουν θεματάκια συμπεριφοράς αλλά νομίζω γίνεται σωστή δουλειά με νορμαλ τιμές.
chryator
29/04/2024, 23:47
Εφόσον πας για κούτα, την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πάνω κάτω.
Ίσως κάποιοι να δώσουν κάποια δώρα με την αγορά, μην φανταστείς όμως τίποτα καλό, συνήθως είναι της σειράς φτηνιάρικα δώρα εκτός και πάρει κανείς μοτό των 20 χιλιάδων, ας πούμε...
Στην θέση σου θα πήγαινα σε όποιον είναι πιο κοντά μου για μεγαλύτερη ευκολία στα σέρβις όσο θα βρίσκεται στην εγγύηση.
Το χει παρει το ματι μου αυτο με τα δωρα πιο πολυ με τελη κυκλοφοριας και τετοια που ενταξει σιγα τα ουα απο την μια απο την αλλη ειναι κατι ευπροσδεκτο. Οσον αφορα εξοπλισμο θα προτιμησω να κοιταξω αντι για δωρα εκπτωση σε κατι μηπως αναβαθμισω κρανος η μπουφαν. Σε ευχαριστω παντως για την τελευταια συμβουλη δεν το ειχα σκεφτει και οντως βγαζει νοημα.
chryator
29/04/2024, 23:48
Προσωπικά είχα ψωνίσει από Μοτοδικτυο Καλλιρόης και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Πωλήσεις-ανταλλακτικα τα παιδιά πολύ κομπλέ, στο service κάνα δυο πιτσιρικαδες έχουν θεματάκια συμπεριφοράς αλλά νομίζω γίνεται σωστή δουλειά με νορμαλ τιμές.
Εχω δει και εγω το αντιστοιχο της Μεσογειων και το χω στα υποψιν μου. Αμα γινεται σωστη δουλεια χαλαλι(μεχρι ενος σημειου βεβαια παντα)