View Full Version : Ξαναματα λαστιχα σκουτερ
argiris34
09/05/2024, 14:59
Λοιπόν πρεπει να αλλάξω τα λάστιχα στο σκουτερ μέχρι τώρα είχα DUNLOP Scootsmart και δεν ήταν κακά απλά έλεγα να δοκιμάσω και κάτι άλλο
οι διαστάσεις είναι 110/70/16 και 140/70/16
θέλω κάτι με γρηγορο προφίλ και έμφαση στην πρόσφυση η διάρκεια στον χρόνο έρχεται σε 2η μοίρα
ξαναματα ευχαριστω
strokt up
09/05/2024, 18:11
Χωρίς να έχω οποιαδήποτε εμπειρία με σκούτερ γενικά, έχω ακούσει τα καλύτερα για pirelli angel.
Nostradamus
09/05/2024, 19:40
Έχω βάλει metzeler roadtec scooter και είναι καταπληκτικά για το δικό μου στυλ.
Lioulios
09/05/2024, 23:01
Επικαιρο...
Την αισθηση με τα angel της pirelli δεν την ειχα με κανενα ,χωρις να εχω δοκιμασει ποτε τα metzeler.
Παντα τα pirelli φοραγα , απλα το τελευταιο σκουτερ που πηρα ειχε μαμα τα sct .πολυ καλυτερα απο τα maxxis 1ης τοποθετισης που παλια χρισημοποιουσε η sym.
Tα sct σε στεγνο μου εδιναν καλη εντυπωση και τα κρατησα λιγο παραπανω(4Κ χλμ) απο οτι συνηθιζω.
Προχθες πηγαινοντας στην δουλεια ,σε μια αριστερη ,ενιωσα την 1η ασάφεια και συνεχεια ενα μικρο γλυστρημα του μπροστινου ,σε δρομο γυαλι με το joyride 300.
Εμενα ομως αυτη ειναι η διαδρομη μου και με τα πιρελι τετοια συμπεριφορα δεν ειχα ποτε ...οποτε πήγα σημερα το πρωί και παραγγειλα pirelli angel για αλλλη μια φορα .
Με τα πιρελι προσωπικα νιωθω πως αν θελω μπορω να το τερματισω το ελαστικο σε στροφη.
Εχω βαλει ακομα στο παρελθον εκτος απο τα μαμα της sym σε 5 σκουτερ , τα dunlop και michelin
turogalos
10/05/2024, 02:31
Το ΧΜΑΧ μου είχε έρθει με τα Pirelli Angel Scooter και ήταν απίθανα. Πριν 1,5 μήνα έβαλα τα Pirelli Diablo Rosso scooter που θεωρούνται μαλακότερα των Angel και είναι πάρα πολύ καλά. Πολλοί προτείνουν και τα metzeler roadtec scooter που ανέφερε και ο φίλος παραπάνω.
argiris34
10/05/2024, 15:54
Πανω κατω αυτα ειχα και εγω στο μυαλο μου θα οαω απο το λαστιχα και βλεπουμε
Ευχαριστω απαντες
argiris34
13/05/2024, 10:55
Λοιπόν με ενα προχειρο ψάξιμο ούτε τα diablo rosso ούτε τα roadtec υπάρχουν στις διαστάσεις μου, μάλλον τα καινουρια scooter έχουν 15αρη τροχο πίσω για αύξηση χώρου -απόστασης από την ουρά, οπότε μάλλον για angel με βλέπω
DoctoR_k6
13/05/2024, 11:39
Ειχα και τα Angel και τωρα τα roadtec.
Και τα 2 πολυ καλα σε στεγνο και βρεγμενο.
Ειδικα στο βρεγμενο δεν το περιμενα. Πας αρκετα γρηγορα χωρις αγχος οτι θα χασει προσφυση.
Οποιο και να βαλεις απο αυτα τα 2 εισαι σιγουρα οκ.
Εγω για δοκιμη εβαλα τα roadtec αν και δεν ειμια πολυ φιλος με metzeler, αλλα αξιζουν.
Να προσθεσω πως σε σχεση με κατι Michelin City & scootsmart ειναι πολυ ανωτερα και τα 2 (Angel/Roadtec).
Για δευτερα, μετα τα Angel , ειχα διαβασει καλες γνωμες και για τα Michelin City Grip 2. Δεν τα εχω δοκιμασει.