PDA

View Full Version : Nmax 125 ως πρώτο σκούτερ

giannisss22
11/05/2024, 16:17
Λοιπόν, είμαι σε ψάξιμο για πρώτο σκούτερ. Σκοπεύω τις καθημερινές να κάνω 15-20 χιλιόμετρα και τα Σαββατοκύριακα μεγαλύτερες βόλτες, συνήθως δικάβαλο. Μέχρι σήμερα το Nmax περισσότερο από όλα έχει τραβήξει την προσοχή μου, ειδικότερα επειδή έχω διαβάσει ότι ειναι βολικό για ψηλά άτομα, ΟΜΩΣ η τιμή του - 3700€ το 125cc (λόγω περιορισμού από το δίπλωμα) - με έχει κάνει να κρατηθώ λίγο από την αγορά του. Φυσικά έχω κοιτάξει και φθηνότερα σκούτερ, όμως π.χ. ένα JetX με ABS πλέον δεν έχει και διαφορά τιμής που να πεις "εντάξει, φυσικά και θα πάρω αυτό". Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας έιτε απο γνώμες ή προσωπικές σας εμπειρίες.

mallias
12/05/2024, 07:47
Λοιπόν, είμαι σε ψάξιμο για πρώτο σκούτερ. Σκοπεύω τις καθημερινές να κάνω 15-20 χιλιόμετρα και τα Σαββατοκύριακα μεγαλύτερες βόλτες, συνήθως δικάβαλο. Μέχρι σήμερα το Nmax περισσότερο από όλα έχει τραβήξει την προσοχή μου, ειδικότερα επειδή έχω διαβάσει ότι ειναι βολικό για ψηλά άτομα, ΟΜΩΣ η τιμή του - 3700€ το 125cc (λόγω περιορισμού από το δίπλωμα) - με έχει κάνει να κρατηθώ λίγο από την αγορά του. Φυσικά έχω κοιτάξει και φθηνότερα σκούτερ, όμως π.χ. ένα JetX με ABS πλέον δεν έχει και διαφορά τιμής που να πεις "εντάξει, φυσικά και θα πάρω αυτό". Θα εκτιμούσα την βοήθεια σας έιτε απο γνώμες ή προσωπικές σας εμπειρίες.

K γιατι να παρεις scooter με τοσα λεφτα..?
κ 125cc ? κ δικαβαλο ?
Δες κατι αλλο

motojojo
12/05/2024, 09:57
Πανεμορφο το nmax, κι εγω το γλυκοκοιτάζω (αν και θα προτιμουσα το 155 που δυστηχως ανεβαινει κι αλλο).

Στα 3700 όμως μαλλον θα πηγαινα προς απριλια μεριά, sr gt 125, για το οποίο διαβάζω παντού τα καλύτερα. Επιπλέον δεν λεει όχι σε λίγο χωματόδρομο.

Μια πιο μπατζετ εναλλακτικη ειναι και το voge srt1 με 1000 ευρω λιγότερα αλλά φοβαμαι είναι σχετικά μικρό για ψηλά άτομα.

antonis_fr4-4
12/05/2024, 10:50
Έχω το 155
125 τελική με ευνοϊκό άνεμο
Δικαβαλο λιγότερα
Οικονομικό σε όλα
Χώρος κάτω από τη σέλα για να τζετ κρανος άνετα και για full face με λίγο ζόρι
Θέση οδήγησης άνετη
Ανεμοκαλυψη μηδέν
Σέλα μέτρια
Κοπανημα στις λακούβες φουλ
Αναρτήσεις αίσχος

Εάν θα το ξανά αγόραζα; Παρόλο που μου αρέσει εμφανισιακά μάλλον όχι και αυτό λόγω αναρτήσεων, κοπανηματος και μικρών τροχών

Bowleno
12/05/2024, 20:42
Έχω το 155
Δικαβαλο λιγότερα
Οικονομικό σε όλα
Θέση οδήγησης άνετη
Ανεμοκαλυψη μηδέν
Σέλα μέτρια
Αναρτήσεις αίσχος

Εάν θα το ξανά αγόραζα; Παρόλο που μου αρέσει εμφανισιακά μάλλον όχι και αυτό λόγω αναρτήσεων, κοπανηματος και μικρών τροχών

Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει σκούτερ που δεν κοπανάει, είναι πισώβαρα με ότι συνεπάγεται αυτό, δυστυχώς.....

antonis_fr4-4
15/05/2024, 20:42
Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει σκούτερ που δεν κοπανάει, είναι πισώβαρα με ότι συνεπάγεται αυτό, δυστυχώς.....

Το συγκεκριμένο το παρακάνει και μπρος και πίσω. Χαλι μαύρο λέμε

mallias
16/05/2024, 13:05
μαλλον ο Γιαννηςςς22 λακησε απτο θεμα

Petran94
20/05/2024, 12:57
Το φλέρταρα καιρό το nmax αλλά είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει. Στην τελική σκέψου ότι κρατάει τα λεφτά του όποτε θες να το πουλήσεις τα παίρνεις πίσω

giannisss22
20/05/2024, 21:56
Το φλέρταρα καιρό το nmax αλλά είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει. Στην τελική σκέψου ότι κρατάει τα λεφτά του όποτε θες να το πουλήσεις τα παίρνεις πίσω

125 ή 155;

giannisss22
20/05/2024, 22:00
Έχω το 155
Δικαβαλο λιγότερα
Οικονομικό σε όλα
Θέση οδήγησης άνετη
Ανεμοκαλυψη μηδέν
Σέλα μέτρια
Αναρτήσεις αίσχος

Το βλέπω πολύ συχνά αυτό που λες για τους τροχούς. Αλήθεια τόσο χάλια είναι;

Σαν εναλλακτικό έχω κοιτάξει και το Medley 125 το οποίο έχει μεγαλύτερους τροχούς.

giannisss22
20/05/2024, 22:04
K γιατι να παρεις scooter με τοσα λεφτα..?
κ 125cc ? κ δικαβαλο ?
Δες κατι αλλο

Αν είχα Α2 θα πήγαινα σίγουρα σε μεγαλύτερα κυβικά αλλά σκοπεύω να κάνω την αναβάθμιση σε έναν χρόνο περίπου. Για τώρα χρειάζομαι ένα βολικό όχημα, με χώρο κάτω από τη σέλα.

Αν έπαιρνα καινούριο σίγουρα σκοπεύω να το κρατήσω 3-4 χρόνια, όμως για οικονομικούς λόγους έχω κοιτάξει και μεταχειρισμένα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τα εμπιστευτώ.

Bowleno
21/05/2024, 08:22
Κοίτα και το voge SR1, αξιοπρεπέστατο και δεν ζητάει νεφρί.....

giannisss22
21/05/2024, 17:54
Κοίτα και το voge SR1, αξιοπρεπέστατο και δεν ζητάει νεφρί.....

Το έχω κοιτάξει, φαίνεται καλούτσικο για την τιμή του αλλά με απογοητεύει λίγο ο χώρος κάτω από τη σέλα, γιατί δεν χωράει full face κράνος.

antonis_fr4-4
21/05/2024, 18:01
Το βλέπω πολύ συχνά αυτό που λες για τους τροχούς. Αλήθεια τόσο χάλια είναι;

Σαν εναλλακτικό έχω κοιτάξει και το Medley 125 το οποίο έχει μεγαλύτερους τροχούς.

Ναι είναι αίσχος. Καλύτερα το μεντλευ