Σύνδεση

View Full Version : Ανταλλαγή κράνους

Snowteo
16/05/2024, 13:44
Καλησπέρα

Είμαι ο Θοδωρής από Θεσσαλονίκη και είμαι ένας από τους τυχερούς του διαγωνισμού από το Mototriti που είχε κληρώσει μαζί με τη μηχανή και 40 κράνη LS2

Πανέμορφο το κράνος που κέρδισα απλά έχω κόκκινη μηχανή και μου ήρθε σε μπλε χρώμα, ενώ είδα πως εστάλησαν και κόκκινα κράνη και ρωτάω μήπως κάποιος από τους επίσης τυχερούς επιλαχόντες που του ήρθε σε κόκκινο, θέλει να κάνουμε ανταλλαγή να του δώσω το μπλε να μου δώσει το κόκκινο.

Μέγεθος large

Facebook teo Tsakiris (wolf photo)

Lioulios
16/05/2024, 16:48
Θα βοηηουσε βεβαια αν εγραφες και τι νουμερο ειναι το κρανος σου και τι νουμερο σε ενδιαφερει .

Snowteo
16/05/2024, 19:09
Large
Διορθώνω

mikes
16/05/2024, 20:36
μπορεις επισης να επικοινωνησεις με το περιοδικο ωστε να σου δωσουν τα στοιχεια του προμηθευτη
και στη συνεχεια να επικοινωνησεις μαζι του και να ζητησεις αν γινεται να σου το αλλαξουν οι ιδιοι
η καποιος τοπικος αντιπροσωπος

Snowteo
16/05/2024, 21:04
Το έχω ήδη κάνει φίλε μου. Δεν δέχεται αλλαγές. Μάλλον θα έχω χασουρα 50€ πιο κάτω για να το δώσω να πάρω το κόκκινο.
Ή μπορεί να πάω σε αερογράφο να μου βάψει το μπλε κόκκινο αναλόγως το κόστος

RaGe_Raptor
17/05/2024, 09:01
Και γιατί πρέπει να είναι σετ με τη μηχανή σου? Άστο έτσι όπως είναι, κατ"εμε

Bowleno
17/05/2024, 09:20
Και γιατί πρέπει να είναι σετ με τη μηχανή σου? Άστο έτσι όπως είναι, κατ"εμε

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ....

Εναλλακτικά, μπορεί είτε να βάψει την μηχανή είτε να την δώσει και να πάρει μια μπλε :lol:

Lioulios
17/05/2024, 09:37
Καποιοι ανθρωποι εχουμε θεματα με αυτα .
Δεν θα μπορουσα να χω κοκκινη μηχανη και μπλε κρανος .
Δεν ειναι μαυρο ...Μπλε ειναι και αμα δεν του καθεται του ανθρωπου στο ματι ...δεν .

Εντομεταξυ το κρανος ειναι το LS2 Vector2 ...To χω σε μαυρο (κοκκινη μηχανη)...οχι μπλε !

2stroker
17/05/2024, 10:20
Το έχω ήδη κάνει φίλε μου. Δεν δέχεται αλλαγές. Μάλλον θα έχω χασουρα 50€ πιο κάτω για να το δώσω να πάρω το κόκκινο.
Ή μπορεί να πάω σε αερογράφο να μου βάψει το μπλε κόκκινο αναλόγως το κόστος

Χασουρα δεν θα εχεις γιατι ειναι ενα κρανος που απεκτησες εντελως δωρεαν. Οποτε το πουλας εστω 50 ευρω πιο φθηνα απο την αρχικη τιμη και αγοραζεις το κοκκινο. Αρα το κοκκινο κρανος θα σου κοστισει 50 ευρω. H ακομα καλυτερα με τα χρηματα απο την πωληση αγοραζεις οποιο κρανος θελεις :beer:

ptc
17/05/2024, 10:21
Ποιο μοντέλο είναι; Ίσως με ενδιαφέρει για αγορά.

harris_x
17/05/2024, 10:30

;).

Εντομεταξυ το κρανος ειναι το LS2 Vector2 ...To χω σε μαυρο (κοκκινη μηχανη)...οχι μπλε !

Snowteo
17/05/2024, 10:40
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ....

Εναλλακτικά, μπορεί είτε να βάψει την μηχανή είτε να την δώσει και να πάρει μια μπλε :lol:

Με τη δική σου λογική, θα είχαμε κράνος τιγρέ, μπουφάν ζέβρας με μηχανή Δαλματίας. Φτιάξε εσύ τέτοιο σετάκι φίλε μου αν θέλεις. Εγώ δε θέλω :beer:

Snowteo
17/05/2024, 10:42

Vector II

Τέρμα ποιοτικό σε όλα του έπαθα πλάκα που έβαλαν τέτοιες κρανάρες σε κλήρωση !!!

Θα δώσω προτεραιότητα σε φίλους και αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον τότε μόνο θα το βγάλω προς πώληση. Περιμένω 3-4 μέρες ακόμη μπας και το διαβάσει και θέλει κάποιος από τους επιλαχόντες που έχει κόκκινο γιατί δε θέλω να σκάσω 50€ είμαι στενά αυτόν το καιρό

Bowleno
17/05/2024, 12:21
Καποιοι ανθρωποι εχουμε θεματα με αυτα .
Δεν θα μπορουσα να χω κοκκινη μηχανη και μπλε κρανος .
Δεν ειναι μαυρο ...Μπλε ειναι και αμα δεν του καθεται του ανθρωπου στο ματι ...δεν .

Έχω την εντύπωση ότι λόγω ακριβώς αυτού που λες, είναι "δύσκολα" προς πώληση χρώματα και γιαυτό τα έβαλαν σε κλήρωση.

rainmike
17/05/2024, 15:13
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ....

Συνηθως αν τη βαψεις μπλε ,παει για αλλού:D

harris_x
17/05/2024, 15:13

Σωστό, αυτό σκεφτηκα κι εγώ :lol:

Bowleno
17/05/2024, 15:30

χαχαχαχα άδικο δεν έχεις :bawl:

Lioulios
17/05/2024, 23:26
Έχω την εντύπωση ότι λόγω ακριβώς αυτού που λες, είναι "δύσκολα" προς πώληση χρώματα και γιαυτό τα έβαλαν σε κλήρωση.

Εδωσαν λεει και κοκκινα .
Οποιος εχει yamaha μια χαρα παει το μπλε .

Και μια που το εφερε η κουβεντα με τα ασορτι ,
εγω ας πουμε με ασπρο-μαυρο-κοκκινο μηχανακι ,εχω και αυτο
453009

Volpad
18/05/2024, 00:02
Εμενα είναι γκρι το μηχανάκι, με κόκκινες ζάντες και το κράνος μου είναι πορτοκαλί...

Το προηγούμενο ήταν μπλε με άσπρο...

Κλαιν.

Lioulios
18/05/2024, 00:51
Aλλος φοραει ασπρες καλτσες με σκαρπινι και δεν ειναι ο μαικλ τζακσον .
Δεν ισχυει για ολους . Καποιοι εχουν θεμα , αλλοι παλι οχι .
Γιαυτο ειναι ωραιος ο κοσμος . Επειδη δεν ειμαστε ολοι ίδιοι

harris_x
18/05/2024, 09:31
Aλλος φοραει ασπρες καλτσες με σκαρπινι και δεν ειναι ο μαικλ τζακσον .

:lol::lol::lol:

RaGe_Raptor
18/05/2024, 17:54
Το μπλε κράνος πάει με τα blue jeans οπότε η παραφωνία είναι τα άλλα χρώματα. ;)

Snowteo
19/05/2024, 03:08
Παιδιά το κράνος το βγάζω προς πώληση όποιος θέλει.
Δεν το έχω καν φορέσει να μην το λερωσω με κάποιον τρόπο εσωτερικά.

Το έβγαλα μόνο για να το δω από περιέργεια και για την φωτό που ήθελε το Mototriti.
Το δίνω στα 230€.
Φυσικά και θα προτιμηθεί από Θεσσαλονίκη χέρι χέρι.
(Γιατί στις αγγελίες που πήγα δεν με αφήνει να ανοίξω θέμα ????)

Η τιμή δεν πέφτει για κανέναν λόγο.

Ευχαριστώ

doctoras
19/05/2024, 09:40
τεο συμπάθα με, όμως σε ότι χρειάζεται να προωθήσουμε κάτι, προϋποθέτει μια καλή παρουσίαση

μπραντ, μοντέλο, κατάσταση, χρήση, μέγεθος, συσκευασία, συνοδευτικά έγγραφα, κόστος, κόστος τρέχον καινούργιου (αν θέλεις να δείξεις γιατι να το αγοράσει απο εσένα).

Αν θέλεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες βάλτο εδώ και εξήγησε όσα αναφέρεις
https://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=50

φωτογραφίες αναιβάζεις πολύ ευκολα στο φόρουμ επευθείας απο το pc / κιν.τηλ. αρκεί να κάνεις resize το μέγεθός του αρχείου (ενδεικτικά pixel 1600x1200).

Επίσης υπάρχει και το car.gr

:wave2:

Snowteo
19/05/2024, 11:14
τεο συμπάθα με, όμως σε ότι χρειάζεται να προωθήσουμε κάτι, προϋποθέτει μια καλή παρουσίαση

μπραντ, μοντέλο, κατάσταση, χρήση, μέγεθος, συσκευασία, συνοδευτικά έγγραφα, κόστος, κόστος τρέχον καινούργιου (αν θέλεις να δείξεις γιατι να το αγοράσει απο εσένα).

Αν θέλεις να έχεις περισσότερες πιθανότητες βάλτο εδώ και εξήγησε όσα αναφέρεις
https://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=50

φωτογραφίες αναιβάζεις πολύ ευκολα στο φόρουμ επευθείας απο το pc / κιν.τηλ. αρκεί να κάνεις resize το μέγεθός του αρχείου (ενδεικτικά pixel 1600x1200).

Επίσης υπάρχει και το car.gr

:wave2:

Αναφέρεται ότι είναι large και ότι βγήκε από το κουτί μόνο για φωτογραφία. Οπότε και ζελατίνες έχει και καρτελακια ολοκαίνουριο. Το θέμα είναι ότι δεν σου δίνει καν την επιλογή να ανοίξεις νέα αγγελία και μετά εσύ να κρίνεις αν θα την εγκρίνεις ή θα την απορρίψεις. Στο car ανέβηκε έτσι κι αλλιώς

azar41
19/05/2024, 12:05
Χωρίς να είμαι σίγουρος,νομίζω οτι πρέπει να έχεις εκατό μηνύματα για να ανεβάσεις.