View Full Version : Λαστιχα για Varadero
panos1506
21/05/2024, 21:27
Καλησπερα σε ολους, εχω ενα varadero 1000 και ηρθε η ωρα για την πρωτη μου αλλαγη ελαστικων. Αυτη τη στιγμη το μηχανακι φοραει απο τον προηγομενο ιδιοκτητη τα bridgestone battlax και δεν ειμαι ευχαριστημενος. Η πρωτη μου σκεψη ειναι για metzeler tourance next 2. Με το μηχανακι κανω δυο ταξιδια το χρονο και θελω να το νοιωθω πιο σταθερο στη στροφες σε σχεση με τωρα.
Ευχαρισω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
karellen
21/05/2024, 21:36
Καλή επιλογή τα Next όπως και τα Pirelli scorpion trail.
Βάλε όποιο από τα 2 θες άφοβα,κρατάνε την πρόσφυση μέχρι να λιώσουν.
Τα Battlax έχουν πιο ασφάλτινο προσανατολισμό από τα Tourance οπότε θα μου κάνει εντύπωση αν τα δεύτερα έχουν καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο, και δη σε "τουριστάδικες" στροφές . Πριν πολλά χρόνια, σε σαφώς ελαφρύτερη μηχανή (Freewind) όπου είχα αλλάξει από Tourance EXP σε Battlax BT45 υπήρχε αισθητή διαφορά υπέρ των δεύτερων, ειδικά σε ταχύτητες άνω των 120χαω.
Καλημέρα,φορούσα τα Tourance που ανάφερες σε ΧΤ600 και όντως δεν είναι ''ασφάλτινο'' ελαστικό, πολύ σκληρό γενικά,το πέταξα αφού δεν έλιωνε !!
Στο χώμα έκανα την δουλίτσα μου όμως.
Τα σκορπιον όπως και τα επόμενα tourance δεν έχουν καμία σχέση και θα το ξαναγράψω,μετά από τα παλιά Tourance έβαλα τα Scorpion ( τα πρώτα επίσης,όχι τα Τrail2)
και το ΧΤ έπαθε.....ΚΤΜ στις στροφές :wave2: