PDA

View Full Version : Και κοίτα τα κομμάτια ,και κοίτα τα κομμάτια. :D

Σελίδες : [1] 2

katsar
25/05/2024, 23:29
Καλησπέρα το γράφω εδώ για να μην χαλάσω το νήμα της όμορφης βόλτας .Εγώ δεν επέστρεψα 100% όπως έπρεπε ,όλα καλά πάντως.
Να μην λέω (πάρα) πολλά, πιάνω τις κατηφόρες πάνω από την Ναυπακτο και τσουλάω χαλαρά με ~100-110 χλμ/ω. Με ψιλόβροχο. :moutza:
Ξαφνικά ενώ είμαι μέστη γκαύλα ωραία σε 20 λεπτά σπίτι αφού έφαγα βροχή από την Καρδίτσα-Λαμία-Μπράλο-παραλία και παίρνω γλυκά μια δεξιά ανοιχτή γκαζάτη
φλουυυππππ φεύγει ο μπροστά τροχός στα καλά καθούμενα,ούτε φρένο πάτησα,ούτε άλλαξα-κούνησα τιμόνι απλά έτρεχα με παραπάνω από όσο έπρεπε δεδομένου του καιρού.

Τρώω μια περιποιημένη και γίνονται όλα μύλος,εγώ σέρνομαι ,η μοτο σέρνετε και πάει σταματάει καμιά 20-30 μέτρα πιο κάτω στο αντίθετο ρεύμα .

katsar
25/05/2024, 23:30
Με καμιά καλή αλοιφούλα αλιμπαμπα θα στρώσει μάστορα;;;; :lol: Έσπασε και η μπροστά ζάντα ρε γαμώτην φφφ
453236

asxetost
25/05/2024, 23:32
Όχι ρε φιλαράκι, χτύπησες;

bulmont
25/05/2024, 23:35
Ρε Νικόλα, όχι ρε φίλε.....

katsar
25/05/2024, 23:38
να είναι καλά οι :lol: Η οικογένεια που με βοήθησε, πονάω μόνο στο γόνατο, γάντια-μπότες-παντελόνι κάναν την δουλειά τους και με το παραπάνω.

Την γλίτωσα με 2 μικρά εγκαύματα μόνο στο χέρι αφού το έβαλα κάτω για να σταματήσω την κατρακύλα.
453237

Το παντελόνι δεν σκίστηκε ,προφανώς λόγο υγρού δρόμου αλλά την έκανε την δουλειά του 100% ,από τον γοφό μέχρι το γόνατο.
453238

Οι μπότες το ίδιο
453239

Το δερμάτινο τζάκετ έχει ένα καλό τσαμπουκά στον αγκώνα αφού μόλις ένιωσα το κάψιμο στο χέρι έβαλα κάτω τον αγκώνα,μακάρι να ήταν όλα τόσο ανθεκτικά .Τα αδιάβροχα για πέταμα εννοείτε .Καλά και οι μπότες,παντελόνι φυσικά.

Το γόνατο μου με πονάει μόνο ,όλα καλά ,θα το φτιάξω το γέρικο μου άλογο και θα τα ξαναπούμε,το νου σαςςςςςςςςςς !!!!

katsar
25/05/2024, 23:43
Όλα καλά,χτύπησα ελάχιστα,το γόνατο με πονάει μόνο αλλά καμία σχέση με σπάσιμο,στέκομαι άνετα όρθιος στο ένα πόδι,με πονάνε τα πλάγια,χιαστοί,μηνίσκοι όλα αυτά,θα δείξει.
τι να κάνουμε η ζωή του μηχανόβιου ,γιατί μηχανόβιος νιώθω όταν περνάω με καταρρακτώδη βροχή τον Μπράλο,έχει και στεναχώριες !!

νεοσσός
25/05/2024, 23:43
Ευτυχώς που δεν χτύπησες πολύ.
Το μοτοσακό φτιάχνεται, ενώ μπορεί να πάρεις και άλλο αν το θελήσεις.

katsar
25/05/2024, 23:45
όλα καλά άντε γεια μαςςςςς καλά να περάσετε στην Λίμνη !!!!!!!!!

Xlitos
25/05/2024, 23:58
Είναι ύπουλο το βρεγμένο οδόστρωμα κλασικά θέλει την τριπλάσια προσοχή..περαστικά

asxetost
26/05/2024, 00:07
Περαστικά και αγύριστα φιλαράκι εύχομαι, τα σίδερα και τα πλαστικά δεν με απασχολούν. Εύχομαι να είναι ευγενικό το μπουγιουρντί από το συνεργείο παρ'όλα αυτά..

telegonos
26/05/2024, 00:10
Για εσένα περαστικά, και εντάξει δεν έπαθες και τπτ σοβαρό απόσο γράφεις.

Για την μηχανή, πταίσματα βλέπω, πράγματα που φτιάχνονται βλέπω. Εξάτμιση, μαρσπιέ, κάγκελο, βάψιμο το πλαστικό, νταξ δεν είναι και τόσο ζημειά. Το πηρούνι δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτό, εχει λυγίσει προς τα πίσω ή κάνει οφθαλμαπατη η οπτική της φωτό;

It's only money, μην σε στεναχωρεί κάτι. Κάποια στιγμή θα βρεθούν ολα φτιαγμένα, και θα γελάς με την ανάμνηση.

Λευκάδιος
26/05/2024, 00:15
Ευτυχώς ο εξοπλισμός έκανε την δουλειά του. Αφού είσαι όρθιος (έστω και με κάποιες ενοχλήσεις) όλα καλά .
Περαστικά .

Lioulios
26/05/2024, 00:15
Μου θυμισες τωρα την δικη μου πτωση και το ποσο μεγαλο και σημαντικο ρολο παιζει ο εξοπλισμος .
Εγω τα πεταξα σχεδον ολα τοτε , αφου ολα δουλεψανε .
Περαστικα και σιδερενιος

katsar
26/05/2024, 00:23
. Το πηρούνι δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτό, εχει λυγίσει προς τα πίσω ή κάνει οφθαλμαπατη η οπτική της φωτό;

It's only money, μην σε στεναχωρεί κάτι. Κάποια στιγμή θα βρεθούν ολα φτιαγμένα, και θα γελάς με την ανάμνηση.

Δεν το κοίταξα γιατί το φόρτωσε η μεταφορική ,σίγουρα στράβωσε το τιμόνι.Εν το μεταξύ αν δεν έχανε τον αέρα λόγο σπασμένης ζάντας το μπροστινό θα το οδηγούσα σπίτι,πήρε κανονικά.
Σας ευχαριστώ και όντως έκανε την δουλειά ο εξοπλισμός απλά τώρα γάντια-μπότες-παντελόνι-ζημιά :a021:

Να πω κάτι άλλο θέλω, έφαγα χτύπημα ακριβώς στο κέντρο πάνω στην προστασία του γόνατου και έκανε ότι έπρεπε το παντελόνι αλλά χτύπησα και στο πλάι σε σημείο που
η παραδοσιακή προστασία δεν φτάνει ως εκεί σε σχέση με κάποιες επιγονατίδες.

Bowleno
26/05/2024, 00:37
Περαστικά ρε συ....:(

giorgosb
26/05/2024, 01:18
Περαστικά κι αγύριστα.. Ευτυχώς είσαι καλά..

Acacius
26/05/2024, 01:24
Περαστικά και μη χειρότερα. Το ψιλόβροχο είναι ό,τι χειρότερο γιατί δεν καθαρίζει και κάνει το δρόμο σαπούνι.

Ευτυχώς όλα φαίνεται ότι έκαναν τη δουλειά τους όπως έπρεπε οπότε ελπίζω ότι θα τη βγάλεις φθηνά, και μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.

azar41
26/05/2024, 05:27
Όχι ρε Νίκο,κρίμα, αφού είσαι καλά όλα εντάξει, περαστικά να είναι και τά σίδερα φτιάχνονται!

george.S
26/05/2024, 05:50
Περαστικά σου
Η φάση θα μπορούσε να εξελιχθεί άσχημα
Είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου

Και πάλι περαστικά και εννοείται τα σίδερα φτιάχνουν (δεν είναι και μεγάλη ζημιά)

Dimos35
26/05/2024, 05:57
Ω ρε φίλε, κρίμα. :(

pektis
26/05/2024, 07:06
Τώρα το ειδα...
Κρίμα ρε φιλε...
Θα το φτιάξεις...εσύ να είσαι καλά...

rex4539
26/05/2024, 07:43
Περαστικά Νίκο. Ήμουν απ’τους τελευταίους που χαιρετηθήκαμε πριν αναχωρήσουμε και οι δυο σχεδόν ταυτόχρονα.

Μεγάλη η στραβή αλλά αφού είσαι εσύ καλά, αυτό έχει σημασία.

mikes
26/05/2024, 07:53
Οχι ρε φιλε, κριμα... Ευτυχως που εισαι καλα.

husky21
26/05/2024, 07:53
Κριμα ρε φιλε
Περαστικα και ποτε ξανα

filipp0s
26/05/2024, 08:32
Περαστικά ρε φίλε!

Taz
26/05/2024, 08:32
Ευτυχώς δεν χτύπησες. Τα σίδερα φτιάχνονται. Τσούζει, πονάει, στοιχίζει αλλά στην τελική το βασικό είναι ότι εσύ δεν χτύπησες.
Δυστυχώς το ελληνικό βρεγμένο οδόστρωμα είναι απρόβλεπτο και δεν συγχωρεί.

karellen
26/05/2024, 08:39
Περαστικά Νικόλα, εσυ να σαι καλά και όλα τα άλλα θα έρθουν. Θα τα θυμάσαι αργότερα και θα γελάς. :beer:

Volpad
26/05/2024, 08:47
Περαστικά αδερφέ!

Αφού δε χτύπησες όλα καλά.

doctor_john
26/05/2024, 09:01
Περαστικά! χαίρομαι που είσαι καλά!

dumutrus
26/05/2024, 09:01
Περαστίκα πάνω απ όλα ο άνθρωπος αφού είσαι εσύ καλα τα άλλα γίνονται.

Hell_Rider
26/05/2024, 09:22
Ρε Νικολα !!!!! περαστικα αδερφε !!! αφου δεν χτυπησες ολα καλα ! θα εχεις να λες την ιστορια !!

https://www.youtube.com/watch?v=2m1BP4B5y8U&ab_channel=Burzum-Topic

:beer:

motojojo
26/05/2024, 09:28
Φτάνει που εισαι καλά. Τυχερος στην ατυχια σου που συνεβη κοντα στο σπιτι σου και ειχες αμεση βοηθεια.

Οι πονοι θέλω να πιστευω ότι δεν ειναι κατι σοβαρό αν και δεν χανεις και τιποτα να το εβλεπε και ενας γιατρός σε ενα εφημερευον.

Για τη μηχανη δεν χρειαζεται να πουμε κάτι. Μπορει να ειναι το γαμωτο που εσπασε και τι θα γινει τωρα με μαζεματα κλπ κλπ..... αλλα γυρισες σπίτι ορθιος και αυτο μετράει.

gabri
26/05/2024, 09:56
Αρκεί που είσαι εσύ καλά και δεν χτύπησες.
Όλα τ' άλλα φτιάχνονται.

ΥΓ. Χθες το απόγευμα έπεσε ένας φίλος μου απ' τη "γουρούνα" του,
και τον καταπλάκωσε. Ήταν σε δάσος, κανένας κοντά του,
με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 56 ετών!!!

sapila racing
26/05/2024, 09:57
Ευτυχως φτηνα την γλυτωσες νομιζω τελικα.
Θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα.

DoctoR_k6
26/05/2024, 10:22
Ευτυχώς όλα καλά!!
Αυτό μετράει και τίποτα άλλο!!!

Maira
26/05/2024, 10:24
Περαστικά σύντομα κι αγύριστα!!!

Το σημαντικό είναι να σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε!!!!

:)

gior-gos
26/05/2024, 11:01
Το σημαντικό είναι ότι δεν χτύπησες, για την μηχανή θα την βρεις την άκρη. Περαστικά και πότε ξανά.

katsar
26/05/2024, 11:14
Καλημέρα.
Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Αρχικά ας ξεπεράσω πως όλο αυτό έγινε γιατί έτρεχα.
Αν είχα μια μοτοσυκλέτα σύγχρονη τοπ επιπέδου σε ηλεκτρονικά-αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση αυτό να μην γινόταν ;
Έστω μικρή πιθανότητα ή δεν σε βοηθάει κάτι από την στιγμή που οδηγάς σε βρεγμένο σαν να ήταν στεγνό;
Ξαναλέω δεν φρέναρα-άλλαξα πορεία απλά ο τροχός έχασε την πρόσφυση με κλίση .

karellen
26/05/2024, 11:25
Όχι.
Τα traction κλπ δεν βοηθάνε στη γλίτσα και ειδικά άμα χάσεις το μπροστινό.

RaGe_Raptor
26/05/2024, 11:58
πρώτα απ'όλα περαστικά! μια χαρά αφού έχεις μόνο μικροτραυματισμούς.
το γέρικο άτι χρειάζεται μια αλοιφούλα και μια ζάντα μάλλον? για να έσπασε η ζάντα ίσως χτύπησε σε σταθερό αντικείμενο. οπότε ελέγχεις και όλο το μπροστινό σύστημα.
καταλαβαίνεις πόσο τυχερός (μέσα στην ατυχία σου) είσαι αφού συζητάμε για τη μηχανή σου.

Καλημέρα.
Αν είχα μια μοτοσυκλέτα σύγχρονη τοπ επιπέδου σε ηλεκτρονικά-αναρτήσεις υπάρχει περίπτωση αυτό να μην γινόταν ;
Έστω μικρή πιθανότητα ή δεν σε βοηθάει κάτι από την στιγμή που οδηγάς σε βρεγμένο σαν να ήταν στεγνό;

τα ηλεκτρονικά βοηθήματα είναι απλώς βοηθήματα. και πάλι θα πρέπει να είμαστε θεμελιωδώς σωστοί στους χειρισμούς μας. ίσως σου έδιναν ένα hint σε άλλα σημεία για το ότι πας πιο γρήγορα απ'ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και να μαζευόσουν. θα σε "έσωζαν" εμμέσως,δηλαδή. ίσως ένα καινούριο ή καταλληλότερο για τις συνθήκες λάστιχο να σε είχε σώσει ,επίσης.

Tsber
26/05/2024, 12:17
Περαστικά καλέ μου φίλε, χάρηκα τόσο πολύ που σε γνώρισα από κοντά και τώρα που το διάβασα στεναχωρήθηκα...

Αφού είσαι είσαι εσύ καλά είναι ΟΛΑ καλά όμως και φτιάχνονται!

Νομίζω ότι έχεις αγνό DNA μοτοσικλετιστή από την ιδιοσυγκρασία σου αλλά και αυτά που συζητήσαμε και ξέρεις ότι αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και ξέρεις να τα ξεπερνάς.

Καλή ανάρρωση λοιπόν και καλή επάνοδο που σίγουρα θα έρθει σύντομα :a013:

katsar
26/05/2024, 12:23
πρώτα απ'όλα περαστικά! μια χαρά αφού έχεις μόνο μικροτραυματισμούς.
το γέρικο άτι χρειάζεται μια αλοιφούλα και μια ζάντα μάλλον? για να έσπασε η ζάντα ίσως χτύπησε σε σταθερό αντικείμενο. οπότε ελέγχεις και όλο το μπροστινό σύστημα.
καταλαβαίνεις πόσο τυχερός (μέσα στην ατυχία σου) είσαι αφού συζητάμε για τη μηχανή σου.
τα ηλεκτρονικά βοηθήματα είναι απλώς βοηθήματα. και πάλι θα πρέπει να είμαστε θεμελιωδώς σωστοί στους χειρισμούς μας. ίσως σου έδιναν ένα hint σε άλλα σημεία για το ότι πας πιο γρήγορα απ'ότι επιτρέπουν οι συνθήκες και να μαζευόσουν. θα σε "έσωζαν" εμμέσως,δηλαδή. ίσως ένα καινούριο ή καταλληλότερο για τις συνθήκες λάστιχο να σε είχε σώσει ,επίσης.

Καλημέρα,τα ελαστικά μου είναι σε καλή κατάσταση,ποτέ δεν έκανα εκπτώσεις σε τέτοια θέματα ή συντήρησης !Όταν λες καταλληλότερα ;;
Ακόμα δεν βρήκα το κουράγιο να κατέβω να δω τι έγινε,σίγουρα στην ζάντα είδα να λείπει ένα κομμάτι στο χείλος που συναντάει το ελαστικό,δεν έσπασε η ''ακτινα'' ας πούμε.
Συμφωνώ με όσα λες και την πάτησα σαν αρχάριος !! :beer:

Viking
26/05/2024, 12:25
Άουτς … περαστικά !

telegonos
26/05/2024, 12:42
Καλημέρα.

Με τέτοιο ξαφνικό γλύστρημα που περιγράφεις, μια πολύ πιθανή και πολυ επεξηγηματική απάντηση είναι ότι με την βροχή, εβγαλε λάδι εκεί ο δρόμος, και έπεσες από γλύστρημα στα λάδια.

Αν είναι ένας λεκές λαδιού στην άσφαλτο, στο στεγνό τον βλέπεις από μακριά, και τον αποφεύγεις, στο βρεγμένο όμως δεν φαίνεται καθόλου, μόνο αν τύχει και είναι μέρα, και κάτσει ο ήλιος στην σωστή γωνία και δεις τους ιριδισμούς δλδ πιθανότητα 3%

Δεν νομίζω ότι θα σε έσωζε κάτι.

motojojo
26/05/2024, 13:55
Καλημέρα.

Απ ότι έχω καταλάβει οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν esp οπότε δεν θα έκανε καμία διαφορά.
Αν φρεναριζες τότε υποθετικά θα έμπαινε το abs να σωσει ότι σώζεται. Εσύ όμως δεν φρέναρες.

Το traction control από την άλλη επεμβαινει στον κινητηριο τροχό.

Gorgo
26/05/2024, 14:06
περαστικα σου φιλε,ευτυχως δεν ειναι κατι σοβαρο για σενα τα υπολοιπα γινονται!

stefanos
26/05/2024, 15:00
Περαστικά, ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό...
Πακέτο βέβαια στα καλά καθούμενα καλοκαιριατικα συνεργεία ανταλλακτικά.
Ευτυχώς γλύτωσες τα χειρότερα.

Panos760
26/05/2024, 15:05
Καλησπέρα το γράφω εδώ για να μην χαλάσω το νήμα της όμορφης βόλτας .Εγώ δεν επέστρεψα 100% όπως έπρεπε ,όλα καλά πάντως.
Να μην λέω (πάρα) πολλά, πιάνω τις κατηφόρες πάνω από την Ναυπακτο και τσουλάω χαλαρά με ~100-110 χλμ/ω. Με ψιλόβροχο. :moutza:
Ξαφνικά ενώ είμαι μέστη γκαύλα ωραία σε 20 λεπτά σπίτι αφού έφαγα βροχή από την Καρδίτσα-Λαμία-Μπράλο-παραλία και παίρνω γλυκά μια δεξιά ανοιχτή γκαζάτη
φλουυυππππ φεύγει ο μπροστά τροχός στα καλά καθούμενα,ούτε φρένο πάτησα,ούτε άλλαξα-κούνησα τιμόνι απλά έτρεχα με παραπάνω από όσο έπρεπε δεδομένου του καιρού.

Τρώω μια περιποιημένη και γίνονται όλα μύλος,εγώ σέρνομαι ,η μοτο σέρνετε και πάει σταματάει καμιά 20-30 μέτρα πιο κάτω στο αντίθετο ρεύμα .

Καταρχάς περαστικά κ εύχομαι ποτέ ξανά.
Επειδή ρωτάς πιο κάτω τι μπορεί να έφταιξε κ σε βασανίζει αυτό, λογικό, θα γράψω εδώ παρόμοιες εμπειρίες μου.
Πρώτη περίπτωση, Δεκέμβρης μήνας, βράδυ κ υγρασία, με αυτοκίνητο, κινούμενος σε δρόμο που τον ξέρω πολύ καλά, καλή άσφαλτος κ λάστιχα που είχαν κάνει 30.000 χλμ.
Έρχεται η πρώτη στροφή, αφήνω το γκάζι, κινούμαι με 45-50 km, δεν πατάω φρένο κ στρίβω απαλά.
Αμέσως το αμάξι κάνει υπερστροφή, πατάω φρένο, φέρνω άλλη μια στροφή κ σταματώ λίγο πριν μια μάντρα.
Κατεβαινω νιώθω να γλιστράω ακόμη κ όταν περπατώ.
Δεύτερη περίπτωση, πάλι με αυτοκίνητο, ψιλόβροχο, κατηφόρα, κινούμενος με 60 χλμ, στο τέλος της κατηφόρας βλέπω παρκαρισμένο όχημα στην μέση του δρόμου που είχε σταματήσει για να βγάλει φωτογραφίες μια πλημμυρισμένη γέφυρα.
Φρενάρω έγκαιρα μεν, αλλά μπαίνει αμέσως το abs, το αμάξι φυσικά συνεχίζει να κινείται κ πέφτω πάνω στο αμάξι, ευτυχώς μόνο με ασήμαντες υλικές φθορές.
Τρίτη περίπτωση, πρωινό Δεκεμβρίου, με τα ποδήλατα με έναν φίλο, στο δάσος του Κουβαρά.
Ήπιες κατηφόρες, εγώ κινούμαι στο κέντρο του δρόμου αποφεύγοντας το έντονο στρίψιμο, σε αντίθεση με τον φίλο μου που έχει αλλάξει λάστιχα μια εβδομάδα πριν κ είναι ενθουσιασμένος, στρίβοντας σχετικά έντονα.
Του φωνάζω να προσέξει κ 5' αργότερα τρώει από το πουθενά μια μεγαλοπρεπή τούμπα χωρίς να το καταλάβει.
Ιδού.
https://youtu.be/tTvyZCIvPfI?si=x34UYOcyujtd5_8w

Όταν το οδόστρωμα είναι υγρό, η όποια πρόσφυση πάει περίπατο, αφού δημιουργείται ένα φίλμ νερού που παρεμβάλλεται μεταξύ του ελαστικού και του δρόμου κ οι αυλακώσεις του ελαστικού δεν είναι σίγουρο πως θα απομακρύνει αυτό το φιλμ για να υπάρχει υπόφυση.
Σαν δικό μου συμπέρασμα λοιπόν, θεωρώ πως σε δρόμους με υγρασία κ όχι σε έντονη βροχόπτωση, η κατηφόρα, οι ταχύτητες άνω των 50 Χ.α.ω με ταυτόχρονη στροφή, οδηγούν σε σχεδόν σίγουρη πτώση.
Τα λάστιχα σου, σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο, δεν έχει σημασία αν είναι εντελώς καινούργια η μέτρια χρησιμοποιημένα.
Παίζει ρόλο κ η γόμα τους ή μπορεί να είναι κ ελαττωματική παρτίδα, όπως πχ ήταν τα δικά μου Dunlop sp sport που είχα βάλει στο αμάξι, γλιστρούσαν από την πρώτη μέρα κ τελικά βγήκαν ελαττωματικά.
Προσωπικά, σε βρεγμένο οδόστρωμα, με μοτοσυκλέτα, πηγαίνω πολύ αργά κ προσεκτικά, χωρίς να στρίβω έντονα, με ίσα να αγγίζω το γκάζι, αδιαφορώντας πότε θα φτάσω στον προορισμό μου.

ratamahatta
26/05/2024, 15:05
Το σημαντικό ότι πηγές σπίτι σου όρθιος , όλα τα αλλά σιγά σιγά θα φτιαχτούν
Περαστικα

Nomand
26/05/2024, 16:52
Να είσαι πάντα καλά και πότε ξανά κάτι παρόμοιο να σου συμβεί

lospsi
26/05/2024, 17:27
Περαστικά και αγύριστα!

taxydromos
26/05/2024, 17:34
Νίκο, καλά είσαι στην ατυχία σου..
Θα έχεις να θυμάσαι και να διηγείσαι την ιστορία δηλ πως έξυσες γόνατο στη βροχή..:)
Να γίνεις γρήγορα καλά!

Xlitos
26/05/2024, 17:39
Καλημέρα.

Προσωπικα απο οσα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχω οδηγησει,το TDM ειναι απο τα χειροτερα στις στροφες.Και απο θεση οδηγησης και απο αισθηση μπροστινου.Ισως με αλλο μηχανακι να αισθανοσουν καλυτερα οτι γλιστραει ο δρομος και να προσεχες παραπανω,ισως και οχι αφου οπως ειπαν απο πανω υπαρχουν περιπτωσεις που απλα δε τη γλιτωνεις με τιποτα.

Γενικα(και ασχετα με την πτωση σου) αν νομιζεις οτι θες να απολαμβανεις περισσοτερο το κομματι των στροφων,ισως ειναι ευκαιρια ν αλλαξεις μηχανακι.

doctoras
26/05/2024, 20:55
Όχι ρε φίλε.. τώρα το ειδα περαστικά και σιδερένιος! Περαν από τον ελαφρυ τραυματισμό κάνε ένα πλήρη διαγνωστικό ελεγχο.

Για το ερώτημα σου και εγώ πιστεύω ότι το συμβάν θα μπορούσε να συμβεί και με σύγχρονο.
Αν δεν ήταν κάτι ακραίο όπως λαδια, ενδεχομένως ένα μηχανάκι με έμφαση σε γεωμετρικά με περισσότερη πληροφόρηση στον μπροστινό ενδέχεται να ειδοποιούσε νωρίτερα
Αλλά με τα αν δουλειά σε γίνεται. Κοιτά μπροστά και ποτε ξανά

taisteal
26/05/2024, 22:03
Περαστικά!
Ευτυχώς δεν έγινε χειρότερη ζημιά

Panos760
26/05/2024, 22:08
Προσωπικα απο οσα μηχανακια μεγαλου κυβισμου εχω οδηγησει,το TDM ειναι απο τα χειροτερα στις στροφες.Και απο θεση οδηγησης και απο αισθηση μπροστινου.Ισως με αλλο μηχανακι να αισθανοσουν καλυτερα οτι γλιστραει ο δρομος και να προσεχες παραπανω,ισως και οχι αφου οπως ειπαν απο πανω υπαρχουν περιπτωσεις που απλα δε τη γλιτωνεις με τιποτα.

Γενικα(και ασχετα με την πτωση σου) αν νομιζεις οτι θες να απολαμβανεις περισσοτερο το κομματι των στροφων,ισως ειναι ευκαιρια ν αλλαξεις μηχανακι.
Καλησπέρα.
Με κάθε σεβασμό, σε κατηφόρα, γλιστερό οδόστρωμα, παρατεταμένη στροφή κ ταχύτητα 110 χ.α.ω, τι προειδοποίηση να δώσει η μοτοσικλέτα πρίν την πτώση;
Μπαμ και κάτω πάει, αφού χάνει πρόσφυση η μπροστινή ρόδα κ η μοτοσικλέτα σέρνεται με το πλάι.
Η προειδοποίηση που λες μπορεί να γίνει σε δρόμο με κλειστές στροφές, χαμηλή ταχύτητα κ ανηφορικό κομμάτι, η έστω ίσιο.
Εκεί μπορείς να καταλάβεις ότι σπινάρει η πίσω ρόδα κ το traction θα σε σώσει, ενώ κ οι ταχύτητες έτσι κ αλλιώς είναι χαμηλές.
Στην κατηφόρα, δυστυχώς, δεν σε σώζει τίποτα.

katsar
26/05/2024, 22:46
Παιδιά δίκιο έχετε όλοι αλλά δεν κυνηγάω πλέον συγκινήσεις στις στροφές μόνο ούτε πιέζω το όχημα υπερβολικά .
Να και η στροφή,κάπου στο κόκκινο έφυγα και είχα κατεύθυνση προς τα κάτω εκεί που δείχνει το βέλος.
Η μόνη μ@λ@κια μου ήταν πως οδηγουσα σε εντελώς άδειο δρόμο και το ότι ρίχνει ψιλόβροχο το έγραψα μην πω που,κατέβαινα λες και δεν τρέχει τίποτα.
Στα περί οχήματος συμφωνώ με τον @Xlitos αλλά δεν ζητάω κάτι παράλογο από το συγκεκριμένο.
Όπως βλεπεις είναι μια ανοιχτή παρατεταμένη δεξιά όπως κατεβαίνεις ,δεν νομίζω πως πίεσα το όχημα.
453277

strokt up
26/05/2024, 23:13
Περαστικά και αγύριστα. Αφού δεν έπαθες κάτι σοβαρό τα σίδερα είναι απλά σίδερα. Όπως το περιγράφεις ότι σουπερ ντούπερ μηχανάκι να είχες, όσα ηλεκτρονικά και να είχε δεν θα γλίτωνες κάτι. Μόνο αν είχες κάτι τύπου niken 900 είχες λιγότερες πιθανότητες να πάθεις κάτι αντίστοιχο ή κτμ αφου θα ήταν στο συνεργείο.

airmav
27/05/2024, 07:49
περαστικα ρε Νικόλα,
ευχομαι γρήγορα να αποκατασταθούν όλα αυτα που νιώθεις, πονάκια, σκεψεις κλπ. τσεκαρίσου κιολας...
κάνε τα προβλεπόμενα και καβάλα ξανα γρήγορα να σου φύγει όλο αυτο το αγχοφοβικο...

doctor_john
27/05/2024, 08:03
Πάντως και στις δύο φωτό, κάνει εντύπωση η ποσότητα του μαρμάρου στο δρόμο.

Δεν λέω πως έχει λογική να το αμολάς στην κατηφόρα με βροχή, πως ξεκινάμε
με πολύ διαφορετικές συνθήκες πρόσφυσης απο αυτές που θεωρούνται δεδομένες τονίζω.

PaNick67
27/05/2024, 08:03
Περαστικά κι αγύριστα να είναι!

Νομίζω ότι τα 100-110 στις συνθήκες που περιέγραψες είναι αρκετά ειδικά για επαρχιακούς που μπορεί να έχουν λάδια, παραφλου ή οτιδήποτε στο οδόστρωμα.

Εσύ να είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται.

RaGe_Raptor
27/05/2024, 08:10
Καλημέρα,τα ελαστικά μου είναι σε καλή κατάσταση,ποτέ δεν έκανα εκπτώσεις σε τέτοια θέματα ή συντήρησης !Όταν λες καταλληλότερα ;;
Ακόμα δεν βρήκα το κουράγιο να κατέβω να δω τι έγινε,σίγουρα στην ζάντα είδα να λείπει ένα κομμάτι στο χείλος που συναντάει το ελαστικό,δεν έσπασε η ''ακτινα'' ας πούμε.
Συμφωνώ με όσα λες και την πάτησα σαν αρχάριος !! :beer:

δεν λέω ότι δεν είχες καλά λάστιχα, λέω πως και μια μικρή λεπτομέρεια θα μπορούσε να έχει κάνει τη διαφορά. το ζητούμενο ,βέβαια,είναι εμείς ως αναβάτες να διαβάζουμε σωστα τις συνθήκες και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα. κάτι που δεν έκανες ,σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. ας είναι λοιπόν αυτό ένα καλό και σχετικά ανώδυνο μάθημα. :beer:

harris_x
27/05/2024, 08:38

Κρίμα βρε Νίκο... :sad:
To σημαντικό είναι ότι είσαι καλά!

Σχετικά με την πτώση σου, μάλλον είχες κλειστό γκάζι.

harris_x
27/05/2024, 08:48
Καλημέρα.

Όχι.
Τα traction κλπ δεν βοηθάνε στη γλίτσα και ειδικά άμα χάσεις το μπροστινό.

Αυτό που λέει ο Νίκος!

Απλά να προσθέσω ότι αν υπήρχε μια πιθανότητα να σωθεί η κατάσταση, θα υπήρχε αν είχες το στομάχι να ανοίξεις το γκάζι έτσι ώστε να φύγει φορτίο από τον εμπρός τροχό και να κάνει δουλειά το traction του πίσω.

CorpseAlive
27/05/2024, 09:06
Ευτυχώς την άκουσαν καλά τα σίδερα και όχι εσύ.

Ήταν δύσκολες οι συνθήκες το Σάββατο το Απόγευμα. (Πολλή βροχή , έφερε πολλά χώματα από πάνω σε μέτρια άσφαλτο , υπό κλίση ήταν κακός συνδυασμός. )

Εύχομαι περαστικά και με το καλό πάλι να γράψεις χιλιόμετρα!

katsar
27/05/2024, 09:41
Σχετικά με την πτώση σου, μάλλον είχες κλειστό γκάζι.

Γάτα είσαι Χάρη .Δεν ξέρω πόσο θα βοηθούσε δεδομένων των συνθηκών αν έστριβα κανονικά αλλά όντως δεν είχα γκάζι ,φρέναρα με το μοτέρ και τσουλούσα με την ορμή στην
συγκεκριμένη φάση.Πολύ μικρή κλίση γενικά.

Επίσης χτες κατέβηκα έκανα ένα τσεκ,η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από όσο περίμενα.
Σπασμένα κανα 2 πλαστικά ,τιμόνι-καθρεύτης-μανέτα, αφού δεν έσπασαν φανάρια,κοντέρια καλά πήγε!
453333

Δεν στράβωσε κάτι εκεί ,ούτε η βάση του πίσω μαρσπιέ,ούτε τα πατάκια-φρένο κτλ.Η λύση και εδώ φτηνή,θα βάλω την αριστερή εξάτμιση δεξιά με άλλο linkpipe και όλα καλά.
453334

Ψυγεία ,λαιμοί,καπάκια μοτέρ δείχνουν οκ με μία γρήγορη ματιά,το κάγκελο δούλεψε υπερωρίες.Επίσης βοήθησε πολύ ο σάκος πίσω και δεν χτύπησε σχεδόν καθόλου η ουρά ,ο σάκος σκίστηκε
και στράβωσαν οι βάσεις που τον είχα δεμένο.Βάλε και μια μτχ. ζάντα μπροστά ,οκ θα βγει γρήγορα στον δρόμο.Οι μπουκάλες δείχνουνε οκ με μια πρώτη ματιά, λάδια,βενζίνες,υγρά δεν τρέξανε από κάπου.
Επίσης αν κρίνω από την λασπούρα που γέμισε η μηχανή κατά το σύρσιμο μπορώ να πάρω μια εικόνα του τι χώμα είχε ο δρόμος.Στις φωτογραφίες την έχω ψιλοκαθαρίσει κιόλας.
Πταίσματα !!
453335
453336

rainmike
27/05/2024, 10:27
Περαστικα φιλε μου ποτε ξανα:beer:

SeniorCanardo
27/05/2024, 10:48
Περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους δρόμους.
:beer: :beer: :beer: :beer:

yes-u
27/05/2024, 11:40
Κανείς όμως δεν ρώτησε τον Katsar, το σημαντικότερο...
Νίκο, ο τίτλος του νήματος είναι παράφραση άσματος του Χριστοδουλόπουλου; Όχι τίποτ' άλλο, μη πέσει ερώτηση σε κανά τηλεπαιχνίδι!..
Να πω κι εγώ την παπαριά μου, αφού αποφάσισες να γυρίσεις πίσω το Σάββατο, είχες ήδη σωματική και εγκεφαλική κόπωση, σε συνδυασμό με το βρεγμένο κωλοοδόστρωμα... μη κοιτάς κάτι παληκαράκια τύπου Gorgo!..

katsar
27/05/2024, 11:49
χαχαχα,ναι Μάκης είναι :lol:
Καλά για τον κ.Gorgo τι να πω,βαράω προσοχές!!!

kordix
27/05/2024, 11:49
Ευτυχώς δεν χτύπησες !!!

Και πάλι ευτυχώς οι ζημιές στη μοτοσυκλέτα είναι επισκευάσιμες με λογικό κόστος.

Εύχομαι να την φτιάξεις σύντομα και να αρχίσεις να της γράφεις km.

Nostradamus
27/05/2024, 11:59
Ευχομαι να την φτιαξεις συντομα και γρηγορα να αρχισεις να γραφεις παλι χιλιομετρα..

katsar
27/05/2024, 13:45
Μόλις επέστρεψα από τον ορθοπαιδικό,με έστειλε για μαγνητική.
Δεν έσπασε κάτι,περπατάω κανονικά (με πόνο βέβαια)
αλλά μου είπε μηνίσκος-χιαστοί έχουμε πρόβλημα,μάζεψε και υγρό,με την εξέταση θα δούμε τι ακριβώς.
Πταίσμα!!

bulmont
27/05/2024, 14:03
Nικόλα σου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να 'χεις και γρήγορα να
επανέλθεις σε κανονικους ρυθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panos760
27/05/2024, 14:04
αλλά μου είπε μηνίσκος-χιαστοί έχουμε πρόβλημα,μάζεψε και υγρό,με την εξέταση θα δούμε τι ακριβώς.
Πταίσμα!!

Το υγρό θα φύγει με τον καιρό.
Η ρήξη μηνίσκου μπορεί να προϋπήρχε.
Πρόβλημα με τους χιαστούς δεν πρέπει να έχεις ιδιαίτερο, αφού περπατάς.
Αν είχες ρήξη οπίσθιου θα ήσουν με φορείο, ενώ στην ρήξη πρόσθιου θα περπατούσες με πατερίτσες λόγω σοβαρής αστάθειας.
Πάρε το πόρισμα της mri κ αφού σε δεί ορθοπεδικός θα σε συμβουλέψει για τα υπόλοιπα

peterTHErider
27/05/2024, 20:40
Το υγρό θα φύγει με τον καιρό.
Η ρήξη μηνίσκου μπορεί να προϋπήρχε.
Πρόβλημα με τους χιαστούς δεν πρέπει να έχεις ιδιαίτερο, αφού περπατάς.
Αν είχες ρήξη οπίσθιου θα ήσουν με φορείο, ενώ στην ρήξη πρόσθιου θα περπατούσες με πατερίτσες λόγω σοβαρής αστάθειας.
Πάρε το πόρισμα της mri κ αφού σε δεί ορθοπεδικός θα σε συμβουλέψει για τα υπόλοιπα

Έχω μερική ρήξη πρόσθιου κοντά 20 Χρόνια, το έπαθα σχετικά μικρός και ίσως έχει δέσει πλέον ποτέ δεν πήρα πατεριτσες αν και το 1ο δίμηνο κουτσαινα και το γόνατο ήταν τούμπανο. από τα υγρά.

νεοσσός
27/05/2024, 23:05
Πταίσμα!!
Περαστικά! Καλά έκανες και πήγες γρήγορα. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα.

2stroker
28/05/2024, 10:10
Περαστικα φιλε και να ναι το τελευταιο! Σιδερενιος!! :wave2:

DoctoR_k6
28/05/2024, 10:37
Περαστικα ρε συ!!
Κατσε να δεις τι θα δειξει και η μαγνητικη.
Βεβαια αν εχει κοψει χιαστο ο ορθοπεδικος μπορει να το καταλαβει ευκολα στην εξεταση.
Μακαρι να μην εχει θεμα ο χιαστος γιατι ο μηνισκος ειναι πολυ πιο light κατασταση.
(Εχω κανει προσθιο χιαστο κ μηνισκο και ξερω την διαδικασια)

Αντε γρηγορα καλα ωστε να ξανακαβαλας!!! :a016:

Pan
28/05/2024, 22:14
Περαστικά και γρήγορα πάλι καβάλα.
Οπως είπαν και πιο πάνω, φτηνά την γλιτώσες και αν είναι και το γόνατο εντάξει τότε ισχύει κυριολεκτικά.
Όσο για τον εξοπλισμο , ένα-ένα θα ξαναφτιαχτεί η γκαρνταρόμπα . Καλύτερα να τα δινουμε σε μπουφάν και μπότες παρά στους γιατρούς.

doctoras
28/05/2024, 22:29
ορθολογικά τα είπε ο πανος760
βέβαια ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός λίγο υπομονή ας δείς την γνωμάτευση της mri

είμαι για μηνίσκο και στα δύο γόνατα λόγω εργασίας με βαθιά καθίσματα.. το έχω σώσει με κολυμβητήριο και φυσικοθεραπείες, όμως ποδήλατο έχω να κάνω 3 χρόνια. Κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσω τις αρθροσκοπήσεις ένα - ένα

doctoras
28/05/2024, 22:31
Περαστικά και γρήγορα πάλι καβάλα.

Αυτό που έγραψες έχει δύο αναγνώσεις για τον Νικο και έπεσες μέσα :)

Σήμερα πέρασα απο εκεί κατα την επιστροφή μου απο θράκη

bulmont
28/05/2024, 22:57
Αυτό που έγραψες έχει δύο αναγνώσεις για τον Νικο και έπεσες μέσα :)

Σήμερα πέρασα απο εκεί κατα την επιστροφή μου απο θράκη

'Ντάξει.....απλώς πέρασες.................δεν έμεινες καβάλα.

:bawl::bawl::bawl:

sloumos
29/05/2024, 00:19
Περαστικα αρκεί που είσαι καλά εσυ τα άλλα θα γίνουν !

harris_x
29/05/2024, 08:41
Τα υπερ υγείας εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163619

katsar
30/05/2024, 21:04
Καλησπέρα,μια ερώτηση,με ενδιαφέρει η άποψη σας.
Κάποιες από τις εργασίες θα τις κάνω μόνος οπότε άρχισα να το ψάχνω.

Η ζημιά στην ζάντα είναι αυτή.Μπορεί με κανονικό λάστιχο να μην χάνει κιόλας.
Επισκευάζεται/αξίζει αυτή η διαδικασία;Μια μτχ. κοστίζει ~100ε σε καλή κατάσταση.
edit εν το μεταξύ πολύ παράξενο,από αριστερά δεν έπαθε κυριολεκτικά ούτε γρατζουνιά το όχημα,η ζάντα κ το λάστιχο πως την άρπαξαν άραγε;:mad:
453493

Εδώ η μάσκα/μούρη έχει ένα μικρό χτύπημα ,σίγουρα επισκευάζεται,αξίζει όμως από την στιγμή που κοστίζει ~100ε μια μτχ ,έτοιμη μαύρη χωρίς χτυπήματα; :hmm:
453494

azar41
30/05/2024, 22:03
Αν βρίσκεις μεταχειρισμένα σε τέτοιες τιμές,προχωράς,δεν αξίζει τον κόπο και το τρέξιμο της επισκευής.
Τώρα το χτύπημα απο αριστερά είναι ενα μυστήριο,υποθέτω πως δεν βρήκε σε κράσπεδο.

katsar
10/09/2024, 18:03
Καλησπέρα Κυρίες και κύριοι,ένα μικρό Update της κατάστασης.
Μετά από καιρό και αφού το γόνατο μου είναι αρκετά καλύτερα (χρειάζεται εγχείρηση, μπροστά-πίσω χιαστοί με κακώσεις μέχρι και άνω του 50% ο πίσω)
ήρθε και ο καιρός της...
Πήρα μία ζάντα και την οδήγησα μέχρι το συνεργείο,ήταν αρκετό για να φανεί η ζημιά, όλο το μπροστά τελικά στράβωσε ,το παρατήρησε αμέσως και ο χρήστης telegonos.
Ράγισε και η μία μπότα επίσης οπότε λύση ''τα ισιώνουμε'' δεν είναι αποδεκτή θα χρειαστώ ολόκληρο μπροστινό σύστημα,κάτι έχω βρει.

Τελικά δεν την βγάλαμε τόσο φτηνά (αναβάτης-όχημα) όσο και αν το πίστευα ,και πάλι καλά λόγο των χλμ. της πτώσης.
Επίσης αρνήθηκα πρόταση για να την δώσω όπως είναι σε δελεαστική τιμή (1.200ε) αλλά όχημα της προκοπής δεν βρίσκεις πλέον με τόσα + το κόστος των επισκευών οπότε έφαγε άκυρον ,
τώρα που δροσίζει κιόλας σιγά να μην μείνω χωρίς Μοτοσυκλέτα ,αυτά και καλές βόλτες. :wave2:

yes-u
10/09/2024, 18:21
Καλησπέρα Κυρίες και κύριοι,ένα μικρό Update της κατάστασης.
Μετά από καιρό και αφού το γόνατο μου είναι αρκετά καλύτερα (χρειάζεται εγχείρηση, μπροστά-πίσω χιαστοί με κακώσεις μέχρι και άνω του 50% ο πίσω)
ήρθε και ο καιρός της...
Πήρα μία ζάντα και την οδήγησα μέχρι το συνεργείο,ήταν αρκετό για να φανεί η ζημιά, όλο το μπροστά τελικά στράβωσε ,το παρατήρησε αμέσως και ο χρήστης telegonos.
Ράγισε και η μία μπότα επίσης οπότε λύση ''τα ισιώνουμε'' δεν είναι αποδεκτή θα χρειαστώ ολόκληρο μπροστινό σύστημα,κάτι έχω βρει.

Τελικά δεν την βγάλαμε τόσο φτηνά (αναβάτης-όχημα) όσο και αν το πίστευα ,και πάλι καλά λόγο των χλμ. της πτώσης.
Επίσης αρνήθηκα πρόταση για να την δώσω όπως είναι σε δελεαστική τιμή (1.200ε) αλλά όχημα της προκοπής δεν βρίσκεις πλέον με τόσα + το κόστος των επισκευών οπότε έφαγε άκυρον ,
τώρα που δροσίζει κιόλας σιγά να μην μείνω χωρίς Μοτοσυκλέτα ,αυτά και καλές βόλτες. :wave2:

Αν κάνεις τώρα κοντά την επέμβαση, και λάβεις υπ' όψιν σου το χρόνο αποθεραπείας που θα σου εκτιμήσουν οι γιατροί, είτε χρησιμοποιείς αυτό το χρόνο για να μαζέψεις τη μηχανή σου, είτε τη δίνεις όπως είπες στη δελεαστική τιμή και έχεις μια έννοια λιγότερη μέχρι να είσαι εντελώς καλά. Στο μεσοδιάστημα θα έψαχνα για την αντικαταστάτρια. Μάλλον θα πήγαινα στη δεύτερη επιλογή. Όπως και να χει, καλά ξεμπερδέματα και γρήγορα να ακούσουμε καλά νέα από σένα!

motojojo
10/09/2024, 18:36
Μην μπλέκεις με τέτοιες επισκευές. Δωστηνα και κοιτα για κάτι άλλο, έστω και λίγο μικρότερο.

Καλή ανάρρωση και σιδερένιος!

zephyr1
10/09/2024, 18:43
Περαστικα και καλη αναρρωση.

1200€ και προσθεσε την επισκευη για να γινει σωστο και θα δεις οτι η τιμη που θα βγει θα ειναι περισσοτερο απ οτι στοιχιζει μτχ σε καλη κατασταση το μηχανακι,ειδικα αν δεν ισιωσεις μπροστινα δεν νομιζω να σε συμφερει...:)

grinderx
10/09/2024, 18:48
Περαστικά και να μην ξανασυμβεί! :beer:

katsar
10/09/2024, 19:22
καλησπέρα,ευχαριστώ.
Στα της επισκευής ως τώρα έχω δώσει 50ε για ζάντα ,υπολογίζω 150ε το σύστημα αναρτήσεων+τα μαστορικά και η μοτοσυκλέτα ταξιδεύει :wave2:
Δεν έχετε και άδικο αλλά σε αυτά τα χρήματα παίρνεις τζόκερ ή λύκο πλέον ενώ αυτό το συντηρώ όπως πρέπει στον κινητήρα,καρμπυρατέρ και όχι μόνο, τα τελευταία 50.000 χλμ !

edit και ένα 100ρικο ακόμα τιμόνι-φλας-πλαινό φέρινγκ .

doctoras
10/09/2024, 20:39
Είναι αλήθεια, αν έχεις συμβιώσει πολλα χρόνια με το μηχανάκι σου και παράλληλα γνωρίζεις τεχνικά μένει να εντοπίσεις αξιόλογα μεταχειρισμένα τμήματα, εύκολα μαζεύεται και χωρίς να ξεφύγεις.

Αντιθέτως μια νέα επένδυση μεταχειρισμένου χωρίς ιστορικό σέρβις μπορεί να μη είσαι τυχερός και να μπλέξεις άσχημα για να το συμμαζέψεις

Αυτά όμως γίνονται, πρωτίστως έχει σημασία η κατασταση του ποδιού και η αποκατάσταση του.

Όπως λέει το ρητό
Να ‘μαστε καλά να γινόμαστε χάλια

asxetost
10/09/2024, 23:14
Μόνο χειρουργείο οπότε; Δεν υπάρχει περιθώριο ενδυνάμωσης; Γιατί γνωρίζω κόσμο που τους έχει διαλύσει όλους τους χιαστούς και με μυϊκή ενδυνάμωση και συντήρηση κάνει μέχρι παρκούρ. Μήπως να έπαιρνες ακόμα μια 2 γνώμες πριν προχωρήσεις σε χειρουργείο;

150€ για επισκευή στο μπροστινό, δεν ξέρω αν χρειάζεται καν σκέψη, αν ισχύει όντως η τιμή.!
Ελπίζω να έχεις καλά νέα για το γόνατο και να το φυλάς όσο γίνεται.

katsar
11/09/2024, 09:49
Καλημέρα φίλε.

Την πρόταση για χειρουργείο την έχω από τον Ιούνιο και από τότε παίζω με ενδυνάμωση και φυσιοθεραπείες ,είμαι πολύ καλύτερα,περπατάω χιλιόμετρα χωρίς πόνους απλά αν το ζορίσω
σε σκύψιμο με πονάει ακόμα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η αυξημένη πιθανότητα αρθριτικών στα γόνατα λόγο αυτών των κακώσεων.

Όσο για τα καλάμια το car.gr είναι γεμάτο με tdm850 για ανταλλακτικά από ιδιώτες και επαγγελματίες ,μιλάω για μτχ. φυσικά !

pektis
11/09/2024, 10:17
Καλη αναρρωση ρε φιλε...
Θα το φτιαξεις...ειμαι σιγουρος!

bulmont
11/09/2024, 12:32
....παίζω με ενδυνάμωση και φυσιοθεραπείες ,είμαι πολύ καλύτερα,περπατάω χιλιόμετρα χωρίς πόνους απλά αν το ζορίσω σε σκύψιμο με πονάει ακόμα. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η μεταφορά και η τακτοποίηση παλιών τευχών περιοδικών μοτοσυκλέττας και τα άπαντα του ΚΟΝΑΝ του βάρβαρου......

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

katsar
16/09/2024, 22:07
150€ για επισκευή στο μπροστινό, δεν ξέρω αν χρειάζεται καν σκέψη, αν ισχύει όντως η τιμή.!

Τελικά αγόρασα σήμερα ολόκληρο μπροστινό σύστημα με 200 ε, από τα καβαλέτα του τιμονιού,σταυρό μέχρι κάτω .Μαζί με την ζάντα (χωρίς πλάκες) πήγε 250 σύνολο.
Καλό φάνηκε,δεν έσταζαν οι τσιμούχες,δεν είχε σκουριά/ψώρα/χτυπήματα και οι μπότες ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τις δικές μου :evil:
''Δεν πιστεύω να βιάζεσαι '' είπε ο Νώντας, όχι ρε,από τον Μάιο μόνο έχω να οδηγήσω :a26::a26:

Tsber
17/09/2024, 09:55
Τελικά αγόρασα σήμερα ολόκληρο μπροστινό σύστημα με 200 ε, από τα καβαλέτα του τιμονιού,σταυρό μέχρι κάτω .Μαζί με την ζάντα (χωρίς πλάκες) πήγε 250 σύνολο.
Καλό φάνηκε,δεν έσταζαν οι τσιμούχες,δεν είχε σκουριά/ψώρα/χτυπήματα και οι μπότες ήταν σε καλύτερη κατάσταση από τις δικές μου :evil:
''Δεν πιστεύω να βιάζεσαι '' είπε ο Νώντας, όχι ρε,από τον Μάιο μόνο έχω να οδηγήσω :a26::a26:

Σωστή η αγορά, λίγη υπομονή ακόμα και τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά :beer: