View Full Version : Momodesign fire gun 3 air
ratamahatta
09/06/2024, 22:02
Ψαχνόμουν καιρό για μποτάκια μοτο που μπορεί να φορεθεί όμως όλες τις ώρες χωρίς πρόβλημα, λύσεις πολλές τιμές ακριβές γενικώς .
Η falco σαν εταιρία μου αρέσει αλλά ακριβά τα μοντέλα που γουστάρω
Όποτε βρήκα σε προσφορά τα momodesign fire gun 3 air στα 95€, πολυ καλή τιμή
Μια πρώτη εντύπωση , πανάλαφρα και ανετα για περπάτημα όπως ένα αθλητικό,όμορφα στα μάτια μου καθώς δεν μοιάζει για μποτάκι μοτο
Προστασίες μπροστά -πίσω- στην σόλα-αστραγάλους που ήθελα λίγο καλύτερη ενίσχυση, να γράψω εδώ ότι μόνο η falco αν δεν κάνω λαθος βάζει D30 προστασία
Αναμενόμενα μιας και πρόκειται για casual παπούτσι η πιο light προστασίες
Πολύ καλή σόλα αντιγλυστρικη.
Θα επανέλθω μετά από την χρήση τους για πιο ολοκληρωμένη άποψη
453686
453687
453688
453689
giorgosb
09/06/2024, 22:17
Το χω ήδη μια βδομάδα, πολύ τίμιο μποτάκι για τα χρήματά του..
Λευκάδιος
10/06/2024, 00:48
Όπως γράφει και μέσα από την γλώσσα τα φτιάχνει η TCX. Έχω αντίστοιχα Χειμερινά (Submarine) και παρόλο που είναι πιο βαριά κατασκευή έχουν απίστευτα άνετη σόλα.
είναι άνετα, τα δοκίμασα το σάββατο και εγω και η συζυγος. ειναι ενα αθλητικο μποτάκι αρκετα χαμηλό που βοηθάει μέσα στην πόλη αντι να βάλεις αθλητικο. οι προστασίες είναι πολύ συμβατικες και ειναι και ο λόγος που δεν τα προτιμήσαμε. ο πωλητης ισχυρίστηκε οτι η momo ειναι θυγατρική της dainese. τελικα η γυναίκα προτιμησε τα dainese που ηταν λίγο πιο ψηλα και με πιο ευδιακριτες προστασίες
Nostradamus
10/06/2024, 08:41
Τα έχω δοκιμάσει και εγώ και είναι εξαιρετικά άνετα, θα ελεγα πιο άνετα και από καποια πολιτικά υποδηματα που έχω.
Ψαχνόμουν καιρό για μποτάκια μοτο που μπορεί να φορεθεί όμως όλες τις ώρες χωρίς πρόβλημα, λύσεις πολλές τιμές ακριβές γενικώς .
Η falco σαν εταιρία μου αρέσει αλλά ακριβά τα μοντέλα που γουστάρω
Όποτε βρήκα σε προσφορά τα momodesign fire gun 3 air στα 95€, πολυ καλή τιμή
Μια πρώτη εντύπωση , πανάλαφρα και ανετα για περπάτημα όπως ένα αθλητικό,όμορφα στα μάτια μου καθώς δεν μοιάζει για μποτάκι μοτο
Προστασίες μπροστά -πίσω- στην σόλα-αστραγάλους που ήθελα λίγο καλύτερη ενίσχυση, να γράψω εδώ ότι μόνο η falco αν δεν κάνω λαθος βάζει D30 προστασία
Αναμενόμενα μιας και πρόκειται για casual παπούτσι η πιο light προστασίες
Πολύ καλή σόλα αντιγλυστρικη.
Θα επανέλθω μετά από την χρήση τους για πιο ολοκληρωμένη άποψη
453686
453687
453688
453689
Έχω την εντύπωση ότι ξέρω που θα επενδύσω τα μονοδίευρα του κουμπαρά.....
ratamahatta
14/07/2024, 16:09
Μετά από κάποιες φορές που τα φόρεσα αρκετές ώρες για βόλτα αλλά και στην εργασία μου αυτό που παρατήρησα είναι η άνεση τους χωρίς να κουράζουν καθολου , όπως ακριβώς και ένα αθλητικό
Καλος και ο αερισμός του ποδιού
Για αντοχή στον χρόνο εδώ θα είμαστε
grinderx
21/07/2024, 12:55
είναι άνετα, τα δοκίμασα το σάββατο και εγω και η συζυγος. ειναι ενα αθλητικο μποτάκι αρκετα χαμηλό που βοηθάει μέσα στην πόλη αντι να βάλεις αθλητικο. οι προστασίες είναι πολύ συμβατικες και ειναι και ο λόγος που δεν τα προτιμήσαμε. ο πωλητης ισχυρίστηκε οτι η momo ειναι θυγατρική της dainese. τελικα η γυναίκα προτιμησε τα dainese που ηταν λίγο πιο ψηλα και με πιο ευδιακριτες προστασίες
Αυτό παρατήρησα κι εγώ όντας νέος στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Λέω να πάω σε αυτά τα Dainese (τα δοκίμασα και μου άρεσαν αρκετά):
https://www.skroutz.gr/s/42573941/Dainese-Metractive-Air-Andrika-Mpotakia-Michanis-Dermatina-Adiavrocha-Charcoal-Gray-Black-Dark-Gray-1775233-23I.html
Αλλά θέλω να δοκιμάσω και αυτά τα Alpinestars:
https://www.skroutz.gr/s/35434006/Alpinestars-CR-X-Drystar-Andrika-Mpotakia-Michanis-Adiavrocha-Black-2611820-1100.html
Κατά τ' αλλα στα 95€ τα Momo είναι καλή επιλογή (όντως πολύ ανετα), στα 200€ όμως, που υποτίθεται είναι η κανονική τους τιμή, ούτε κατά διάνοια.
grinderx
24/07/2024, 00:17
Αλλά θέλω να δοκιμάσω και αυτά τα Alpinestars:
https://www.skroutz.gr/s/35434006/Alpinestars-CR-X-Drystar-Andrika-Mpotakia-Michanis-Adiavrocha-Black-2611820-1100.html
Πολύ όμορφα, αλλά 170-190€ για ντεμέκ μοτοσυκλετιστικό παπούτσι δε λέει με την καμία (και δεν κατεβαίνω Μοναστηράκι που λέει ο λόγος να πάρω στυλ ορειβατικό, γιατί τέτοιο είναι το συγκεκριμένο Alpinestars, με τα μισά λεφτά;; ). Ναι υπεράνετο, αλλά οι προστασίες στον αστράγαλο (και γενικότερα) ανύπαρκτες. Και ότι είδα σε Alpinestars ήταν σε αυτά τα πλαίσια. Το Momo είναι 2-3 κλικ καλύτερο (και φυσικά φθηνότερο) από αυτή την άποψη σε αυτή την κατηγορία. Απ' ότι δοκίμασα σε casual στυλ, τα Dainese θεωρώ πως έχουν συνολικά καλύτερη προστασία.
Μόνο από εξωτερικό η προσφορά, στο επίσημο site, σωστά ;;;
Από εφαρμογή ως νούμερο, πως είναι;;; Απαιτείται κάποια προσαρμογή σε σχέση με το νούμερο σε αθλητικό;;;
/// Β
grinderx
26/07/2024, 00:09
Μόνο από εξωτερικό η προσφορά, στο επίσημο site, σωστά ;;;
Όχι και από γνωστό κατάστημα Ελλάδα. Μπορεί να τα έχουν και άλλοι, δεν ξέρω.
Από εφαρμογή ως νούμερο, πως είναι;;; Απαιτείται κάποια προσαρμογή σε σχέση με το νούμερο σε αθλητικό;;;
/// Β
Υπολόγισε ένα νούμερο μικρότερο απ' ότι φοράς σε αθλητικό, γιατί έχουν μεγάλη φόρμα. Προσωπικά κατέληξα στα Dainese που ανέφερα πιο πριν.