View Full Version : meta apo XT600 ti?
Paidia xaireto,
Exo mia erotisi kai tha ithela tin voitheia sas/empeiria sas.
Ta teleutaia 3 xronia odigo ena XT600 montelo 2002. Prin apo auto eixa mia Gagiva W600. To XT poli grigora omos to exo kseperasei.
Xreiazomai kati kainourgio gia odigisi se poli alla kai ethinki odo kathos feugo arketa sixna eparxia alla kai kai na me vgazei kai stis kalokairines diakopes sta Kithira opou oi dromoi einai teleios OFF.
Skeftomai gia TDM 900 (exo akousei polla gia kaki antistasi ston aera), V-Strom 650 (exo akousei polla genikos), kati kainourgio apo Honda se antikatastasi tou Transalp (polloi lene oti kati erxetai), Honda CBF (to opoio mou aresei arketa, alla mou fainetai ligo konto), to BMW 850R kai kano mia trelli skepsi gia ena Mega Scooter stil T-Max an kai gia to nisi to fovamai.
Perimeno protaseis:eyepop: Euxaristo!!:winka: ::confused:
adam_tsouk
23/12/2005, 11:56
όποιο σου κάνει κέφι και νιώθεις όμορφα οδηγώντας το...
εμπειρία έχεις από γκάζι θα μάθεις...
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos74
Skeftomai gia TDM 900 (exo akousei polla gia kaki antistasi ston aera)
Καταρχας καλως ηρθες :wave2:
Οσω για το TDM900, το προβλημα λυνεται με μια μεγαλυτερη ζελατινα. Απο εκει και περα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος, δεν εχω κανενα παραπονο. Τα αλλα δεν τα ξερω να σου πω :)
cbanthropos
23/12/2005, 11:59
βλεπω πολλους ευχαριστημενους κατοχους vstrom 650. Και απ'οσο το εχω οδηγισει, μου φανηκε πολυ χρηστικο.
Πολυ καλη καλυψη απο αερα, μεγαλη σελα για 2, δε σκορτσαρει ευκολα, στριβει, μεγαλη αυτοδυναμια, καλη τιμη.
Μονο που το βρηκα λιγο ψηλο/βαρυ.
www.er-6n.com
Den fortonei to site, ti akrivos thes na peis?
www.er-6n.com
Den fortonei to site, ti akrivos thes na peis?
Ξαναδοκιμασε, μπορει να ειχε προβλημα εκεινη την στιγμη. Ειναι site της Kawasaki για το νεο ER6
...........τι αλλο να πω?? Ειδικα που το θελεις και για Κυθηρα!! Πως θα κατεβαινεις σε ολες τις απιστευτες παραλιες με το TDM? Στο Μελιδονη θα πας με TDM??Kαι θα στριβεις σα τρελος στα απιστευτα στροφιλικια πανω απο Καψαλι!!
31788
Ξέρεις ότι ένας γνωστός μου από το νησί μόλις το πήρε αυτό και έχει τρελλαθεί? Έχει οργώσει τα Κύθηρα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
...........τι αλλο να πω?? Ειδικα που το θελεις και για Κυθηρα!! Πως θα κατεβαινεις σε ολες τις απιστευτες παραλιες με το TDM? Στο Μελιδονη θα πας με TDM??Kαι θα στριβεις σα τρελος στα απιστευτα στροφιλικια πανω απο Καψαλι!!
Το θέμα όμως είναι ότι το θέλω και για μέσα στην πόλη και για εθνική οπότε παραείναι άγριο...
gdevelek
28/12/2005, 10:19
...sta Kithira opou oi dromoi einai teleios OFF.
Skeftomai gia TDM 900 (exo akousei polla gia kaki antistasi ston aera), V-Strom 650 (exo akousei polla genikos), kati kainourgio apo Honda se antikatastasi tou Transalp (polloi lene oti kati erxetai), Honda CBF (to opoio mou aresei arketa, alla mou fainetai ligo konto), to BMW 850R kai kano mia trelli skepsi gia ena Mega Scooter stil T-Max an kai gia to nisi to fovamai.
:confused:
Μα όλα τα μηχανάκια που παραθέτεις είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για δρόμους "teleios OFF"!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
:confused:
Μα όλα τα μηχανάκια που παραθέτεις είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για δρόμους "teleios OFF"!!!
Ναι εντάξει, που λέει ο λόγος.
Εννοώ ότι περνάς αλλά έχει χώμα, χαλίκια, σαμαράκια, πέτρες, λακούβες κλπ. Δηλαδή αμάξι μόνο 4Χ4 για να καταλάβεις (εκτός εάν είναι ενοικιαζόμενο!)
gdevelek
28/12/2005, 10:29
Μα με R850R στο δρόμο που περιγράφεις;;;
Τα
Transalp
Africa
F650GS
R1200GS
etc.
γιατί φτιάχτηκαν τότε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Μα με R850R στο δρόμο που περιγράφεις;;;
Τα
Transalp
Africa
F650GS
R1200GS
etc.
γιατί φτιάχτηκαν τότε;
Λοιπον ξεκαθάρισμα: οι κακοτράχαλοι δρόμοι αποτελούν το 20% των μετακινήσεων μου. Αλλά αν είναι να αλλάξω μηχανή θέλω να πάρω κάτι που συνδυάζει όσο γίνεται παραπάνω (όπως όλοι άλλωστε!)
Thanks πάντως για τις προτάσεις. Κοίτα όμως με τι είχε έρθει ένας...
32105
makis206
28/12/2005, 11:12
Προσωπικά πιστεύω οτι η καλύτερη λύση για σένα είναι το Transalp άσχετα με τα όσα μείον έχει το συγκεκριμένο μηχανάκι σε σχέση με όσα προαναφέρθηκαν.
-Είναι οικονομικό και δικύλινδρο.
-Δέν παραπονιέται ποτέ (όπως ένα παπί δηλαδή).
-Πάς άνετα επαρχιακό μέχρι 140-150 χλμ χωρίς να παραπονεθεί ούτε αυτό, ούτε το σώμα σου απο το πολύωρο ταξίδι.
-Το γαϊδουροφορτώνεις όσο θές.
-Το καλοκαίρι στο νησί θα πηγαίνεις χωρίς κανένα πρόβλημα στο χώμα και στα χαλίκια που θα συναντάς.
Ωραίο και άνετο και το CBF που επισύναψες, αλλά φαντάσου το με καινούργια ασφάλτινα λαστιχάκια των 400 ευρώ να πατάνε σαμαροχαλικοχωματάκια;:winka:
:beer: :beer:
afrotwin
28/12/2005, 11:19
i lisi gia sena ine mia
africa twin
8a se pai opou 8es analoga ta lastixa pou foras
8a taksidevis aneta me 170 xiliometra
fortomenos me oti 8elis
i kakotraxali dromoi ine to fai tou
tromeri asfalia ston dromo
den 8a exis kanena provlima ektos tis sintirisis gia pola xronia
to mono mionektima ine oti den kani gia kontres...
ke ola afta me 5000 euro
tora ama 8es na akous kavlogkazakides i kati tipous tipou barby katanalotrias pou trexoun san kati ksekola gia to telefteo montelo
pigene pare v-strom:rotflmao: :rotflmao:
i tin kenouria patata to kawasaki...:rotflmao: :rotflmao:
meta to poulas more ke pernis africa:lol: :lol:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
[B]i lisi gia sena ine mia
africa twin
Afou einai toso gamao giati den to vgazoun pia...???
afrotwin
28/12/2005, 12:22
[B]i lisi gia sena ine mia
africa twin
signomi esi an ixes paragi toses xiliades komatia pou menan apoulita i akoma poulane san metaxirismena
8a evgazes ki ala?:rotflmao: :rotflmao:
edo exoun ftasi na ine pio pola ki apo papakia
ke apo to 1996 mexri to 2000 mono ta xromata alazoun
ti kenourio na vgali?
afou i mixani gia afto pou ine ftigmani ine telia den xriazete kapia anava8misi...
gia logous entiposiasmou na vgali kenouria
ke i agora tou kosmou den litourgi opos i eliniki pou agorazoun mixanes gia logous entiposiasmou....
tis alazoun mono se kratoi pou den simferi to service:lol:
gia rota edo mesa gnosto olando posa plironi gia service stin olandia emena mou elege kati gia 2000 euro:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
28/12/2005, 12:23
[B]i lisi gia sena ine mia [/SIZE]
africa twin
Για λόγους άσχετους με την ίδια τη μηχανή. Είδαν οτι η αγορά θα πήγαινε προς κάτι πιο μεγάλο σε κυβικά αλλά ταυτόχρονα και πιο "κυριλέ" και έβγαλαν τη Varadero. Εμπορικά τους δικαίωσε γιατί μια χαρά πούλησε και σε σαφώq πιο ευρύ κοινό απ' ότι η Άφρικα.
Για το αν είναι καλή ή οχι οι γνώμες διίστανται και δεν είναι επί του παρόντος.
:beer: :wave2:
περιμενε λιγο...
σε λιγο καιρο τα αφρικα..θα σε πλερωνουνε κιολας για να τα παρεις ....
τοσο γαματα ειναι..:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
και ΝΑΙ...ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ....
ΛΕΜΕ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 12:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για λόγους άσχετους με την ίδια τη μηχανή. Είδαν οτι η αγορά θα πήγαινε προς κάτι πιο μεγάλο σε κυβικά αλλά ταυτόχρονα και πιο "κυριλέ" και έβγαλαν τη Varadero. Εμπορικά τους δικαίωσε γιατί μια χαρά πούλησε και σε σαφώq πιο ευρύ κοινό απ' ότι η Άφρικα.
Για το αν είναι καλή ή οχι οι γνώμες διίστανται και δεν είναι επί του παρόντος.
:beer: :wave2:
esi ama den pis tin saxlamara sou 8a skasis...:rotflmao: :rotflmao:
to varadero den antikatestise kanena mixanaki ine ali katigoria mixanis den exi sxesi oute me africa to africa den antikatasti8ike
to varadero ine antagonistiki protasi tis honda se ali katigoria mixanon tourismou
to africa den ine touristiko mixanaki
ke genika na milane gia africa pio idiki oxi i koutsi maria i atoma pou aplos den ta goustaroun....
Cpt. Haddock
28/12/2005, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
esi ama den pis tin saxlamara sou 8a skasis...:rotflmao: :rotflmao:
to varadero den antikatestise kanena mixanaki ine ali katigoria mixanis den exi sxesi oute me africa to africa den antikatasti8ike
to varadero ine antagonistiki protasi tis honda se ali katigoria mixanon tourismou
to africa den ine touristiko mixanaki
ke genika na milane gia africa pio idiki oxi i koutsi maria i atoma pou aplos den ta goustaroun....
:confused: :confused:
Είπα εγώ για αντικατάσταση;
Είπα εγώ οτι δε γουστάρω τα Άφρικα;
μόνο οτι δεν τα φτάνω :sick:
Είπα εγώ οτι δεν είναι άλλη μηχανή η μία και άλλη η άλλη;
Μη βιάζεσαι, διάβαζε αυτά που γράφω...
Είπα μόνο οτι οι λόγοι για τους οποίους δε βγάινει πλέον είναι εμπορικοί-marketing και όχι μοτοσυκλετισκτικοί
:wave2:
afrotwin
28/12/2005, 12:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
περιμενε λιγο...
σε λιγο καιρο τα αφρικα..θα σε πλερωνουνε κιολας για να τα παρεις ....
τοσο γαματα ειναι..:
και ΝΑΙ...ΔΕ ΧΑΛΑΝΕ ΠΟΤΕ....
ΛΕΜΕ...
lipon bibiko akou mia istoria gia to mpourdelo sou:lol:
afto ton kero vlepo ena ntokimater me ton mcgregor ton ompi one kenompi:lol: ke enan alon pou figane apo agklia na pane ameriki me mixanes
apef8in8ikan stin ktm na tous dosi mixanes ke ipostiriksi
tous estilan dokimastika dio matrakades san to diko sou ke meta meta den simfonisan na tous ipostiriksoun
ke tin xesane tin ktm ke telika figan me bmw gs
kseris giati den simetixe i ktm?
giati 8a eprepe na xalasi 76 mixanes se antalaktika gia na ftasoun ston proorismo tous i an8ropoi 8a empene mesa i eteria
ase pou 8a kanane 300 xronia na ftasoun ka8e tris ke ligo episkevi:rotflmao:
ke min kitas esi pou pas kafeteria doulia spiti
ke ka8ese araxtos me ton frape ke 8avmazis tin ikanotita tis 8espesias mixanis sou:rotflmao: :rotflmao:
ke otan milame gia mixanes den 8a petagese me to DEMO mixanaki sou
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edo milame gia dokimasmenes mixanes ston xrono se antoxi ke piotita oxi gia fantasia ke isos...:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:confused: :confused:
Είπα εγώ για αντικατάσταση;
Είπα εγώ οτι δε γουστάρω τα Άφρικα;
μόνο οτι δεν τα φτάνω :sick:
Είπα εγώ οτι δεν είναι άλλη μηχανή η μία και άλλη η άλλη;
Μη βιάζεσαι, διάβαζε αυτά που γράφω...
Είπα μόνο οτι οι λόγοι για τους οποίους δε βγάινει πλέον είναι εμπορικοί-marketing και όχι μοτοσυκλετισκτικοί
:wave2:
re oust apo edo re pigene eki pou prepi na grapsis afta pou ipame gia na telionoume ke me esena...:rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
28/12/2005, 12:37
re oust apo edo re pigene eki pou prepi na grapsis afta pou ipame gia na telionoume ke me esena...:rotflmao: :rotflmao:
Τουλάχιστον συμφωνήσαμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...edo milame gia dokimasmenes mixanes ston xrono se antoxi ke piotita ...
Κόψε τα ναρκωτικά (ή άλλαξε dealerάκι...)
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΑΛΗΘΗΝΗ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..)
Ο κουλιους Που λες..ειχε το ρημαδι αυτο το αφρικα ...και του χαλαγε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα φιλε...
οχι τιποτα σοβαρα..αλλα και παλι δε δουλευε ρε παιδι μου και ειχε καταντησει ο κουλιους..να εχει βγαλει διαρκειας στα μετρο -τραμ και να χει γυρισει και τη μιση Αθήνα με τα ποδια...
τωρα το δικο μου το ντεμο ...
εχει κανει 8000 χωρις κιχ...
παει ταξιδακια με 200 συνεχεια...
δουλευει καθε μερα...
ολη μερα...
σε κινηση βροχες χιονια...
και ακομα σε μετρο και τραμ δε μπηκα εγω...
τωρα να μου πεις εσυ για το δικο σου το αφρικα δε μετραει...γιατι μεχρι το δελεαρ πας..καφετερια boy...εντελως..
και ακομα δεν εχεις δει τα πρωτα διοδια λεμε..
οποτε κανε μας τη χαρη και οταν ρωτα ο κοσμος για μοτο..εσυ μη γραφεις..
πες μας τι να παρουμε αμα παμε δελεαρ οκ μπουμπη????
οσο για τη κτμ..
και τα ρημαδια της ...δεν εχω να πω τιποτα..ο καθενας οτι μπορει κανει...
και ο καθενας οτι γουσταρει παει και αγοραζει..η οτι μπορει..
φιλε εσυ που ζητας τι να παρεις..
παρε το tdm που ειναι και yamaha και εχει φτηνα ανταλακτικα..και τα εχει κιολας..οχι να περιμενεις κανα 4μηνο για ενα φλας..(σαρακακης μερια..)
afrotwin
28/12/2005, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κόψε τα ναρκωτικά (ή άλλαξε dealerάκι...)
alos me matraka
re pedia edo den ine kafeteria na poulate mouri gia ta saxlamaromixanakia sas:rotflmao:
pigenete mia volta ke ama piasoume sizitisi gia KTM ke zundap ksanarxeste...
Άρχισαν οι διαξιφισμοί......
Στο καρφί! Εεεε στις διαμάχες...... :D
afrotwin
28/12/2005, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άρχισαν οι διαξιφισμοί......
Στο καρφί! Εεεε στις διαμάχες...... :D
ke edo pou mas eferes den alazi tipota ke pali vlakas ise...
afrotwin
28/12/2005, 12:57
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΑΛΗΘΗΝΗ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ..)
φιλε εσυ που ζητας τι να παρεις..
παρε το tdm που ειναι και yamaha και εχει φτηνα ανταλακτικα..και τα εχει κιολας..οχι να περιμενεις κανα 4μηνο για ενα φλας..(σαρακακης μερια..)
re astixiote o an8ropos pai ke kakotraxala leme ti na to kani to TDM
an itane eperne ke vstrom pou ine pordis anotero:rotflmao:
milame gia kakotraxala ke taksidia an itan aksiopistos o matrakas sou 8a itan oti eprepe...
ke meta pame bmw 1200:lol: :lol:
panakriva service ke antalaktika ke an fai mia toumpa perni tous kilindrous agkalia.....:rotflmao: opote den leei
ti na pari tenere? xoris frena ke asta8ia na fane ke i kotes?
pes ena megalo on-off ke pou ise on-off oxi tipou on0off me psilo tiponi san caponord v-strom klv tdm ke ala sinafi
pou na exi aksiopistia na ine efkolo ke ftino stin episkevi na exi antalaktika opou 8es ke na ine ftino
.................................
:a19:
Συμφωνω κι επαυξανω! :cool:
Τι ασχολεισαι και μιλας λοιπον ρε 'συ γαι την Αφρικα ??? :confused:
:lol: :rotflmao: :lol:
afrotwin
28/12/2005, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Συμφωνω κι επαυξανω! :cool:
Τι ασχολεισαι και μιλας λοιπον ρε 'συ γαι την Αφρικα ???
natos pali aftos...:hypnotize
re poulaki mou pali ta antisiliptika pires?
den ipame ine sto deftero sirtari ta xapia gia tin mnimi
ke meta tis pieseos miazoun me ta antisiliptika ala ine pio avgouloides giati to ksexnas sinexia?
ke na sou po ektos apo afto exis na pis tipota alo?
i goustaris kamia efxi me ton xristo ke tin panagia meres pou ine?
ΚΟΡΙΤΣΑ..
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΛΕΩ..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΔΩ..
ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ...ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ..
ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ....ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ...
ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ.:yuck:
και εσεις οι γερολυκοι που γυρνατε στα βουνα...ας εχετε στη παρεα και κανα κτμ..να σας μαζεψει απο τα βουνα και να σας γυρισει στον πολιτισμο..αν ..ΑΝ ΛΕΩ Ε?? ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΑΦΡΙΚΑ...΄λεμε τωρα..:lol: :bawl: :rotflmao:
........................
ke na sou po ektos apo afto exis na pis tipota alo?
........................
Ναι αμε !!!! :wacko:
Ειμαι μαζοχας τι να κανουμε ? :sick: :blush:
"Ο καθεις και τα οπλα του" ...
Εσυ λοιπον θα τους λες πως θα την πλυνουν, θα την κερωσουν, θα της βαλουν προβολακια, κλπ, κλπ ...
Εκει σου βγαζω το καπελο!
Για το που ΠΑΕΙ η Αφρικα, ή για το αν πανε ή οχι τα ΚΤΜ, ασε να μιλησουν ΑΛΛΟΙ !!! :winka:
:smokin: :beer: :wave2:
Εσυ λοιπον θα τους λες πως θα την πλυνουν, θα την κερωσουν, θα της βαλουν προβολακια, κλπ, κλπ ...
Για το που ΠΑΕΙ η Αφρικα, ή για το αν πανε ή οχι τα ΚΤΜ, ασε να μιλησουν ΑΛΛΟΙ !!! :winka:
Σύγκρουση Αφρικανών
Part II
(μάντης είμαι σήμερα; )
afrotwin
28/12/2005, 13:46
ΚΟΡΙΤΣΑ..
ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΛΕΩ..
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΑ ΕΔΩ..
ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΛ...ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ..
ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ....ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΣΗ...
ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ.:yuck:
και εσεις οι γερολυκοι που γυρνατε στα βουνα...ας εχετε στη παρεα και κανα κτμ..να σας μαζεψει απο τα βουνα και να σας γυρισει στον πολιτισμο..αν ..ΑΝ ΛΕΩ Ε?? ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΑΦΡΙΚΑ...΄λεμε τωρα..:lol: :bawl: :rotflmao:
o an8ropas zitise mixani gia taksidia ke katsavraxo ke emis tou protiname tin telioteri mixani olon ton epoxon gia aftin tin doulia
ke ipe taksidia den prosdiorise pou ama mas elege mexri to nafplio ke na giris me expres service 8a tou legame na pari KTM
lipon bibiko pare ton long poul esi ke oloi me ta KTM katalavame poso kala mixanakia ine vasika ine ta teliotera :rotflmao: :rotflmao:
ala exoume na milisoume gia sovares mixanes edo
se merika xronia pou 8a gini i zundap aksiopisti ksana ela....
ektos ke an 8es na ipostiriksis kapia ali mixani ala pros 8eou oxi ta zundap exoume vare8i enas ise ke fonazis monos sou ti fovera pou ine ta saravala....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.............................
Ρε μικρε ...
Μην τα κανεις ολα ισιωμα ... :sick:
Μπορει οι Αφρικανοι να ΜΗΝ πανε ...
Αλλα το Αφρικα ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, χωρις να σ' αφησει !!! :wacko:
Ακομα και με χαλασμενη τρομπα βενζινας συνεχισε αλλες 11 μερες ταξιδι (απ' τις οποιες οι 9 στο βουνο)! :winka:
Βεβαια δεν ηταν καλογυαλισμενη, αλλα ηταν καλοκουρδισμενη ...
Του Καισαρα ειναι ειδικη περιπτωση, τι να πω ? :(
Σύγκρουση Αφρικανών
Part II
(μάντης είμαι σήμερα; )
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
Πηγα να απαντησω στο αλλο ποστ:
"Περιμενε το Part II " ...
Αλλα κρατηθηκα ...
παρε αφρικα τουιν :lol: :lol: :lol:
32169
o an8ropas zitise mixani gia taksidia ke katsavraxo ke emis tou protiname tin telioteri mixani olon ton epoxon gia aftin tin doulia
ke ipe taksidia den prosdiorise pou ama mas elege mexri to nafplio ke na giris me expres service 8a tou legame na pari KTM
lipon bibiko pare ton long poul esi ke oloi me ta KTM katalavame poso kala mixanakia ine vasika ine ta teliotera :rotflmao: :rotflmao:
ala exoume na milisoume gia sovares mixanes edo
se merika xronia pou 8a gini i zundap aksiopisti ksana ela....
ektos ke an 8es na ipostiriksis kapia ali mixani ala pros 8eou oxi ta zundap exoume vare8i enas ise ke fonazis monos sou ti fovera pou ine ta saravala....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
KAΛΑ ΜΑΣΤΟΡΑ..ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ Ε??:rotflmao:
ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΤΜ...ΑΛΛΑ τι σου λεω τωρα ε??ψηλα γραμματα...
εσυ γερολυκε μη ψαρωνεις...τον αλλο το λουκουμα θελω να τσαντισω...:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 13:51
re papara ir8es na mas to peksi idikos se diadromes vounou ke xesimatos piso apo piknous 8amnous epidi pigate oli i parea tis akratias mia volta apo eki pou kserate ek tou asfalous ke pou kserate ti 8a antimetopisete ke ales pipes tetiou idous
i pou kavalises mixani ligo prin tin sintaksi ke ir8es tora os idimon na mas pis peri tinos prokite...
ela agori mou pigene sta taksidiotika sou na mas milisis gia tis omorfies tis ipe8rou ke ase edo tin sizitisi
ali8ia kseris tin marka itan ta alisidogranaza tis mamas tis?
i ti marka itan ta takakia?
ta diakena ton valvidon mipos?
afrotwin
28/12/2005, 13:53
KAΛΑ ΜΑΣΤΟΡΑ..ΑΜΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ...ΤΑ ΠΡΩΤΑ Ε??:rotflmao:
ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ..ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΑ..
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΤΜ...ΑΛΛΑ τι σου λεω τωρα ε??ψηλα γραμματα...
εσυ γερολυκε μη ψαρωνεις...τον αλλο το λουκουμα θελω να τσαντισω...:
trifero podi eki pou exo ftasi me to africa oute sta onira sou den pas me o zundap......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.................................
ali8ia kseris tin marka itan ta alisidogranaza tis mamas tis?
i ti marka itan ta takakia?
ta diakena ton valvidon mipos?
Ξερω ρεε ... :wacko:
Εμαθα σιγα-σιγα! :cool:
Εμαθα να ΜΗΝ βαζω τιποτα μαμισιο και να την βελτιωνω !!!
Αααααα!
Ξερω επισης οτι εκεινο το στραβωμα στην ποδια απο κατω, ΔΕΝ ειναι επειδη χτυπησα σε πετρα, αλλα για να αλλαζω τα λαδια ... :winka:
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...
ΤΑ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ...κανε μου τη χαρη λοιπον...αιντε..
μεχρι το δελεαρ καμια βολτα...
με παπακι οταν ειχα..πιο πολλες βολτες εκανα απο τι κανεις με το αφρικα..:rotflmao: :rotflmao:
και γενικα μην απαντησεις....
μεχρι και το πουλι μου καλυτερα το παιζω απο σενα μη τη ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΕΜΕ..ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΠΕΛΑ..:bawl: :lol: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 14:02
ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...
μεχρι και το πουλι μου καλυτερα το παιζω απο σενα μη τη ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΕΜΕ..ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΜΠΕΛΑ..:
min orkizese gia tipota mikre bibiko
ke to paradexome esi ton pezis
ke ton pezis ke kalitera
ke ton pezis ke perisotero
ke genika ise kaliteros ke perisotero malakas apo mena min sou po apo olous edo mesa...
pios alos malakas 8a ixe zundap 8a itane mia zoi sta sinergia
ke meta 8a to poulage ke 8a eperne pali zoudap..
afrotwin
28/12/2005, 14:04
Ξερω επισης οτι εκεινο το στραβωμα στην ποδια απο κατω, ΔΕΝ ειναι επειδη χτυπησα σε πετρα, αλλα για να αλλαζω τα λαδια ... :winka:
esena sou lene ala den sou metafrazoun ke sosta...
ama ma8is na ksexorizis tin plaka apo ta sovara 8a katalavis pola...
tespa min to pezis idimon den sou pai
ante ke kali psixi....
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ1000 ΖΟΡΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ....ΚΤΜ....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl:
afrotwin
28/12/2005, 14:08
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ1000 ΖΟΡΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ
o iulios bibiko mou den eprepe na pari africa apo tin arxi
den ixe kamia sxesi me to africa
itane ena elafri mikro ke xaroumeno agoraki pou i8ele peripeties me vouna ke xomata ke mperdeftike
to africa ton ksemprostiase den mporese na to koumantari
ti ki ana paxine ti ki an kardamose ke pali den tou pire ton aera
to africa ine gia andres bibiko mou den kani gia agorakia...
Ο ΙΟΥΛΙΟΣ...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΟΝΟ ΑΦΡΟ....
ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΦΥΣΙΚΑ...
μη μπλεκεις τις βουρτσες με τις πουτσες....
τωρα που εσυ γραφεις..ο Ιούλιος με τετοιο καιρο ειναι στα βουνα εντουραδα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ..ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.
Προσωπικά από τα μηχανάκια που αναφέρεις, πιστεύω πως αυτό που θα σε καλύψει περισσότερο είναι το V-Strom.
Βέβαια αναφέρεις μηχανάκια που κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι και τόσο σχετικά μεταξύ τους :)
BMW 850R
TDM 900
T-Max
πράγμα που δείχνει, σε μένα πάντα, ότι δεν έχεις "βρει" ακόμα τί ανάγκες "πας" να καλύψεις.
Θα πρότεινα λίγο υπομονή, να δεις τί θα βγει και να διαλέξεις με καθαρό μυαλό.
Να είσαι καλά...
afrotwin
28/12/2005, 14:28
Ο ΙΟΥΛΙΟΣ...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΟΝΟ ΑΦΡΟ....
ΑΡΑΧΤΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΦΥΣΙΚΑ...
μη μπλεκεις τις βουρτσες με τις πουτσες....
τωρα που εσυ γραφεις..ο Ιούλιος με τετοιο καιρο ειναι στα βουνα εντουραδα ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...ΛΟΙΠΟΝ..ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.
agoraki gliko den exis idea ti ekana ego sta niata mou
tora ime 40 me mesi ke afxeniko den pao pou8ena
ala sta xomata ke stis pistes megalosame otan esis isastan idea sta genitika organa tou kidemona sas...:rotflmao: :rotflmao:
ke oxi me ta simerina panalafra paparia pou trexete esis ala me kati 8eovara CZ buldaco modesa ke huski....
ase kalitera na masas ......
agoraki gliko den exis idea ti ekana ego sta niata mou
tora ime 40 me mesi ke afxeniko den pao pou8ena
ala sta xomata ke stis pistes megalosame otan esis isastan idea sta genitika organa tou kidemona sas...:rotflmao: :rotflmao:
ke oxi me ta simerina panalafra paparia pou trexete esis ala me kati 8eovara CZ buldaco modesa ke huski....
ase kalitera na masas ......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ποσο εισαι 40??
καλα χεστηκε η φοραδα σταλονε λεμε τωρα ρε...τι πες τωρα...γερασες λεμε...
διαθηκη εκανες??
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ξερω οταν εσυ ησουνα ο Καρετσος εμεις παιζαμε με τα Playmobil μας...
ολα τα κουρασμενα παλικαρια εδω μαζευτηκαν...
afrotwin
28/12/2005, 14:40
ποσο εισαι 40??
καλα χεστηκε η φοραδα σταλονε λεμε τωρα ρε...τι πες τωρα...γερασες λεμε...
διαθηκη εκανες??
ξερω οταν εσυ ησουνα ο Καρετσος εμεις παιζαμε με τα Playmobil μας...
ολα τα κουρασμενα παλικαρια εδω μαζευτηκαν...
re paparovits esena se vlepo sta 40 me to aftokinitaki me tin pe8era piso ke ta koutsouvela na pigenete stin panagia tin soumela ke na les kamia fora kapote ixa mixani ke ego....
ala mou xalage sinexia... ana xa8oune kolomixanakia..
ego agori mou exo oria ta ksero ke apolamvano tin zoi me afta xoris na steroume tipota
den mporis na ta exis ola
ala den xriazete na girisis oli tin elada dio fores me africa ipirxan ke ala mixanakia leme....
ke ama sou po pou exo pai me pai 50cc me kilindrompistono72cc
ke pos imoun fortomenos 8a mou les oti se doulevo ke 8a gelas dio vdomades...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lipon ase min viazese
ΛΑΚΗ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΤΛ.
ασε νταξει μη νομιζεις οτι εισαι ο μακλαουντ λεμε...ολοι τα ιδια κανουμε..
εγω στα 40 ...το μονο που δε θελω μεγαλε...ειναι να εχω ακομα πεθερα...αχ αχ χα χαχα χα :rotflmao: :lol: :rotflmao:
τεσπα βαρεθηκα αφρο...
δε διασκεδαζω αλλο ρε...ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΜΕ..
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 14:51
ΛΑΚΗ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΟΟΟΛΗ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ...
ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΤΛ.
ασε νταξει μη νομιζεις οτι εισαι ο μακλαουντ λεμε...ολοι τα ιδια κανουμε..
εγω στα 40 ...το μονο που δε θελω μεγαλε...ειναι να εχω ακομα πεθερα...αχ αχ χα χαχα χα
τεσπα βαρεθηκα αφρο...
δε διασκεδαζω αλλο ρε...ΝΤΑΞΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ...ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΛΕΜΕ..
re ise vlamenos kanis den ta exi kani opos ego
pano sto papi ixe mpagazia pantou
piso eftanan mexri to kefali tis gkomenous sto plai ipirxan tsantes me ergalia sampreles ke tetia demena kalamia psarematos omprela 8alasis mprosta apo ta podia mou ixe ali tsnta me proxira pragmata stin mprostini sxara ixe ipnosakous ke kati ala psila
to piso fanari ixe spasi ixa kremasi ena fako gia na me vlepoun
pano apo ta mpagazia ixe ena diplo kasetofono pou epeze mousiki tipou goldwind:lol:
ke stis anifores sta vouna stamataga ke alaza mprostino granazi gia na travai kalitera
etsi fortomenos vgika pio grigora apo ena tenere mesa apo ton xomatodromo ke ton perimena na ton xeretiso
ke genika xese mesa leme den pezete kanenas min ta ksana leme..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
28/12/2005, 14:57
Εγώ θα παραδεχτώ όποιον καταφέρει 5 ολόκληρα χιλιόμετρα δικάβαλο με την πεθερά μου.
32187
afrotwin
28/12/2005, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εγώ θα παραδεχτώ όποιον καταφέρει 5 ολόκληρα χιλιόμετρα δικάβαλο με την πεθερά μου.
kala den kseris to kolpo?
tin xouftonis kanonika ke meni kokalo...
mexri na sinel8i exis ftasi...
to kako ine min 8eli sinexia meta...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
28/12/2005, 15:01
kita ama ine poli xontri logo tis falenas..to africa den masai..
exo vali kati 8orikta potemkin epano na sou figi to mialo..
makis206
28/12/2005, 15:02
Σύμφωνοι αλλά και κόκαλο να μείνει, το βάρος εξαφανίζεται;:winka:
:beer:
makis206
28/12/2005, 15:03
kita ama ine poli xontri logo tis falenas..to africa den masai..
exo vali kati 8orikta potemkin epano na sou figi to mialo..
Να την δω απάνω σε δίτροχο και τί άλλο στον κόσμο !!!
afrotwin
28/12/2005, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να την δω απάνω σε δίτροχο και τί άλλο στον κόσμο !!!
lipon ixa enan 8io ton mina pou ixe mia trikikli bmw i gineka tou ixe tris kolous mazi stin siskevasia tou enos,ixe er8i miafora me to fortigo ke otan figane gia na anevi i 8ia sto fortigo itan dio atoma kato apo ton kolo tis ke vastagane ta mposika ke sproxnane les ke ixe mini amaksi stin laspi...:rotflmao:
afti i 8ia erxotan me ton 8io me to bmw giati itan pio aneta eki fisika den tin xorage to side car ka8otane sto plai stin sela
ke den ixe provlima
tora les gia tin dikia sou pou se monternous kerous ola ginonte....
ala gia to africa 8a 8eloume pali tous vastazoun gia na anevi...
gdevelek
28/12/2005, 15:29
ΕΣΥ, θα συνέλθεις;;
:rotflmao:
Ωραία διαμάχη, στην οποία δεν επιθυμώ να λάβω μέρος αλλά μια και αναφερθήκατε σε εμένα να πώ δυο λόγια για την συμβίωση μου με την africana…...
Αγόρασα το Africa πριν από ενάμιση χρόνο και
Α. Στην ΠΡΩΤΗ βόλτα έμεινα εθνική, βράδυ, από ανορθωτή… αναγκάστηκα να σπρώξω τρία χιλιόμετρα εθνική να βρω κατηφόρα να το βάλω μπροστά και να γυρίζω συνεχίσω χωρίς φώτα….. τουλάχιστον έφτασα σπίτι
Β. Αφότου άλλαξα ανορθωτή ΚΑΙ μπαταρία με άφησε από ρελέ μίζας, στην δουλεία μου (κέντρο αθήνα) αναγκάσθηκα να γυρίσω σπίτι, να πάρω εργαλεία και ναι επιστρέψω στο κέντρο, να βγάλω το καπάκι, να βραχυκυκλώσω τον ρελε και να πάω κατ’ευθίαν στο συνεργείο.
Γ. την τρίτη φορά έμεινε από ασφάλεια!!! Έκαψε την κεντρική ασφάλεια και πάλι γύρισα σπίτι, πήρα εργαλεία… γνωστή διαδικασία
Δ. την τέταρτη φορά κόλλησε η μίζα… αυτή την φορά έμεινε μέσα στο υπόγειο parking…. Φορτηγάκι, 40 euro για την μεταφορά στο συνεργείο…. Κλπ κλπ
Από την δεύτερη φορά και μετά και αφότου ανακάλυψα ότι η μοτοσυκλέτα εκτός Αθηνών (140-150 σταθερά, εθνική) έπινε λάδι, την έβαλα για πούλημα και γενικότερα δεν την κυκλοφορούσα πολύ (έκανα 4000 μεσα σε 1,5 χρόνο και εμενα μέσο όρο μια φορά κάθε χίλια), παιδεύτηκα πααρα πολύ να την δώσω…… στον ένα χρόνο που την είχα σε αγγελίες κλπ την είδανε τρεις άνθρωποι και γενικότερα δεν είχα πάνω από 5-6 τηλέφωνα. Τελικά την πούλησα σε σχετικά χαμηλή τιμή γιατί λόγο υπερπροσφοράς, Δεν την έπαιρνε κανένα κατάστημα ανταλλαγή και οι ιδιώτες είχανε να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες μεταχειρισμένες που είναι διαθέσιμες για πούλημα.
Το θέμα είναι ότι πριν από δέκα χρόνια ήτανε καλό «πακέτο» τώρα ποια είναι μια φτηνή λύση, μη αξιόπιστη (λόγο ηλικίας), παρωχημένης τεχνολογίας μοτοσυκλέτα.
Ογκώδης για κίνηση στην πόλη, με άσχημη θέση οδήγησης (ακατάλληλη για ταξίδι ή για κίνηση στο χώμα) και ασθενικές επιδώσεις.
Δεν υπάρχει λόγος επιλογής της όταν υπάρχουν στην κατηγορία πάρα πολλές μοτοσυκλέτες που μπορείς να διαλέξεις με τα ίδια χρήματα…. μια βόλτα από καταστήματα μεταχειρισμένων ή τις αντίστοιχες σελίδες περιοδικών και εφημερίδων με αγγελίες θα σας πείσει.
:ninja:
@ panos74
Τα Κύθηρα έχουν πολύ άσφαλτο εξ όσων θυμάμαι.
Για ψαροντούφεκο πας σε κακοτράχαλα μέρη ή πηγαίνεις τη καλή σου σε ερημικές παραλίες. :lol:
Πάντως αν θες να μεταικινείσαι στο νησί, τη δουλειά σου τη κάνεις και με streetαδικο naked όπως το CBF500-600 αν και το translalp και το GS θα ήταν η ιδανικότερη λύση. Και γαμώ τους δρόμους έχετε σε σχέση με άλλα νησιά :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Ωραία διαμάχη, στην οποία δεν επιθυμώ να λάβω μέρος αλλά μια και αναφερθήκατε σε εμένα να πώ δυο λόγια για την συμβίωση μου με την africana…...
Αγόρασα το Africa πριν από ενάμιση χρόνο και
Α. Στην ΠΡΩΤΗ βόλτα έμεινα εθνική, βράδυ, από ανορθωτή… αναγκάστηκα να σπρώξω τρία χιλιόμετρα εθνική να βρω κατηφόρα να το βάλω μπροστά και να γυρίζω συνεχίσω χωρίς φώτα….. τουλάχιστον έφτασα σπίτι
Β. Αφότου άλλαξα ανορθωτή ΚΑΙ μπαταρία με άφησε από ρελέ μίζας, στην δουλεία μου (κέντρο αθήνα) αναγκάσθηκα να γυρίσω σπίτι, να πάρω εργαλεία και ναι επιστρέψω στο κέντρο, να βγάλω το καπάκι, να βραχυκυκλώσω τον ρελε και να πάω κατ’ευθίαν στο συνεργείο.
Γ. την τρίτη φορά έμεινε από ασφάλεια!!! Έκαψε την κεντρική ασφάλεια και πάλι γύρισα σπίτι, πήρα εργαλεία… γνωστή διαδικασία
Δ. την τέταρτη φορά κόλλησε η μίζα… αυτή την φορά έμεινε μέσα στο υπόγειο parking…. Φορτηγάκι, 40 euro για την μεταφορά στο συνεργείο…. Κλπ κλπ
Από την δεύτερη φορά και μετά και αφότου ανακάλυψα ότι η μοτοσυκλέτα εκτός Αθηνών (140-150 σταθερά, εθνική) έπινε λάδι, την έβαλα για πούλημα και γενικότερα δεν την κυκλοφορούσα πολύ (έκανα 4000 μεσα σε 1,5 χρόνο και εμενα μέσο όρο μια φορά κάθε χίλια), παιδεύτηκα πααρα πολύ να την δώσω…… στον ένα χρόνο που την είχα σε αγγελίες κλπ την είδανε τρεις άνθρωποι και γενικότερα δεν είχα πάνω από 5-6 τηλέφωνα. Τελικά την πούλησα σε σχετικά χαμηλή τιμή γιατί λόγο υπερπροσφοράς, Δεν την έπαιρνε κανένα κατάστημα ανταλλαγή και οι ιδιώτες είχανε να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες μεταχειρισμένες που είναι διαθέσιμες για πούλημα.
Το θέμα είναι ότι πριν από δέκα χρόνια ήτανε καλό «πακέτο» τώρα ποια είναι μια φτηνή λύση, μη αξιόπιστη (λόγο ηλικίας), παρωχημένης τεχνολογίας μοτοσυκλέτα.
Ογκώδης για κίνηση στην πόλη, με άσχημη θέση οδήγησης (ακατάλληλη για ταξίδι ή για κίνηση στο χώμα) και ασθενικές επιδώσεις.
Δεν υπάρχει λόγος επιλογής της όταν υπάρχουν στην κατηγορία πάρα πολλές μοτοσυκλέτες που μπορείς να διαλέξεις με τα ίδια χρήματα…. μια βόλτα από καταστήματα μεταχειρισμένων ή τις αντίστοιχες σελίδες περιοδικών και εφημερίδων με αγγελίες θα σας πείσει.
:ninja:
ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΦΡΙΚΑ ΛΕΜΕ..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ...
που ναι ο Μουσολινι να μας πει για τα κτμ που χαλανε??οεο?
Διάλογος.....
Θύμα -"θέλω να πάρω μηχανάκι τι να πάρω TDM ή V-strom?"
Καραμέλας -"πάρε africa"
Θύμα -"δεν θέλω africa"
Καραμέλας -"τα ΚΤΜ χαλάνε"
Θύμα -"Ποιος μίλησε για ΚΤΜ?"
ρε ήμαρτον λεμεεεεεεεε
:yuck: :yuck: :yuck:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο...ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ????ΟεΟ???:rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :rotflmao:
afrotwin
29/12/2005, 10:53
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο...ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ????ΟεΟ???:rotflmao: :lol: :lol: :bawl: :rotflmao:
re oust leme me ta xrepia ke epidi pige ke pire to kseskismeno xrepi o alos o aerinos ti na tou kanoume i8ele ftino metaxirismeno
ta dika mas den vgazoun axna leme
ke pou iste pate gia petama ta katemia sas
an den exete mixani na min simetexete se sizitisis...
parte prota mixanes ke meta milate:lol: :lol:
re oust leme me ta xrepia ke epidi pige ke pire to kseskismeno xrepi o alos o aerinos ti na tou kanoume i8ele ftino metaxirismeno
ΔΕ με λες και το αλλο ...σε εκεινη τη Λειβαδια...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ????
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΤΙ ΜΠΟΦΟΡ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΒΡΟΧΕΣ ΤΙ ΚΡΥΑ..
τιποτα εσυ..:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
29/12/2005, 11:00
ΔΕ με λες και το αλλο ...σε εκεινη τη Λειβαδια...ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ????
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΤΙ ΜΠΟΦΟΡ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ..ΤΙ ΒΡΟΧΕΣ ΤΙ ΚΡΥΑ..
τιποτα εσυ..:
to exis anagki ton diasirmo etsi?
perimene ligo ke ola 8a ginoun....
na mou pis pos 8elis ta souvlakia sou prota na exo paragkili...
Τελικα ρε Afro μας εχει μπερδεψει ασχημα. Εσυ δεν ελεγες πριν καιρο οτι ολα τα Γιαπωνεζικα ειναι μαπα και μονο τα Ευρωπαικα ειναι ΜΗΧΑΝΕΣ ? Παρε μια αποφαση επιτελους. :rotflmao:
Αυτό θα πει διάλογος με επιχειρήματα
:a029:
Στττττττ ησυχία τώρα οκ??
:a019:
:a56:
ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ..ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..
και χεσε με ρε Αφρο..που θα πας και πρωτος...
δεν εχεις ιδεα λεμε...ΙΔΕΑΑΑ!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΝΩ ΛΕΙΒΑΔΙΑ..ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ..:rotflmao: :rotflmao:
0-100...ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ..:rotflmao: :rotflmao:
Θα μας τα πρήζετε πολύ ώρα/μέρες ακόμα με το συγκεκριμένο τριμπούρδελο;
afrotwin
29/12/2005, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
Τελικα ρε Afro μας εχει μπερδεψει ασχημα. Εσυ δεν ελεγες πριν καιρο οτι ολα τα Γιαπωνεζικα ειναι μαπα και μονο τα Ευρωπαικα ειναι ΜΗΧΑΝΕΣ ? Παρε μια αποφαση επιτελους. :rotflmao:
ta evropaika ne
oxi ta zundap...:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
29/12/2005, 11:38
Αυτό θα πει διάλογος με επιχειρήματα
:a029:
Στττττττ ησυχία τώρα οκ??
:a019:
:a56:
re ante klase pou 8es ke epixirimata gia ton matraka sou ke genika gia afto to anoito oxima pou apokalite ktm ke ego den ksero pos alios..
afrotwin
29/12/2005, 11:41
ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ..ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ..ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ..
και χεσε με ρε Αφρο..που θα πας και πρωτος...
δεν εχεις ιδεα λεμε...ΙΔΕΑΑΑ!!
ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΝΩ ΛΕΙΒΑΔΙΑ..ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΛΕΜΕ..:0-100...ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
na ise sigouros oti 8a er8is meta min tozisitame
to 8ema ine an 8a er8is kiolas....
ama ine trimpourdelo to africa re to diko sou prepi na ine 1000 fores mpourdelo pou ftasame tin piotita tou honda me ta axrista ta ktm sas
ke pou sas milame re poli ine ante oust apo edo leme louzers...
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ Ε??ΠΕΡΙΜΕΝΩ...
32244
afrotwin
29/12/2005, 11:56
o kokoras ime ego?
λουλου....1,5 χρονο σε ψηνω και δε μου καθεσαι με τιποτα...
μια το ενα μια το αλλο..
ουτε με γκομενα δε το χω περασει αυτο...
αιντε μια ψυχη που ειναι να βγει...(η δικια σου δηλαδη και του αφρικα..) ασ βγει μωρε μαλακα..
σιγα δε θα το κανουμε θεμα..
12000 ατομα θα το ξερουνε μονο..:rotflmao: :lol: :rotflmao: :bawl: :D
Θα μας τα πρήζετε πολύ ώρα/μέρες ακόμα με το συγκεκριμένο τριμπούρδελο;
Διευκρινήστε πάραυτα σε πιο τριμπούρδελο αναφέρεστε !!!!
afrotwin
29/12/2005, 12:10
λουλου....1,5 χρονο σε ψηνω και δε μου καθεσαι με τιποτα...
μια το ενα μια το αλλο..
ουτε με γκομενα δε το χω περασει αυτο...
αιντε μια ψυχη που ειναι να βγει...(η δικια σου δηλαδη και του αφρικα..) ασ βγει μωρε μαλακα..
σιγα δε θα το κανουμε θεμα..
12000 ατομα θα το ξερουνε μονο..:
kane merika xiliometra prota na ine etimo na kolisi ke meta ta leme...
afrotwin
29/12/2005, 12:11
to diko sou tou julius ke tou bibikou ta tria mpourdela...xaxaxaxaxaxaxaxaxa
όλα τα χωμάτινα είναι τριμπούρδελα..... :a13: :a31: :a34: :a41: :a019:
όλα τα χωμάτινα είναι τριμπούρδελα.....
Ααααααα 'ντάξ....
Γιατί προς στιγμήν θορυβήθηκα !!!
:beer: :beer: :beer:
afrotwin
29/12/2005, 12:26
Ααααααα 'ντάξ....
Γιατί προς στιγμήν θορυβήθηκα !!!
apo tin fasolada 8a itan....
apo tin fasolada 8a itan....
Ρε τράβα και αγόρασε καμιά 10αριά Africa (τώρα που τις δίνουν κάτω από 1000€) να έχεις για ανταλλακτικά και παράτας μας !!!
(Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν λέει.. γιατί ΟΛΕΣ θα έχουν χαλασμένη αντλία βενζίνης και ανορθωτή και κόπλερ μίζας και γραναζάκι κοντέρ και διακόπτη νεκράς και βάσεις γραναζιού κίνησης κ.λ.π. κ.λ.π.).
Είπαμε, τους μ@λάκες τους αγαπάμε, αλλά τους ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ μαλάκες όχι και τόσο...
afrotwin
29/12/2005, 12:38
Ρε τράβα και αγόρασε καμιά 10αριά Africa (τώρα που τις δίνουν κάτω από 1000€) να έχεις για ανταλλακτικά και παράτας μας !!!
(Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν λέει.. γιατί ΟΛΕΣ θα έχουν χαλασμένη αντλία βενζίνης και ανορθωτή και κόπλερ μίζας και γραναζάκι κοντέρ και διακόπτη νεκράς και βάσεις γραναζιού κίνησης κ.λ.π. κ.λ.π.).
Είπαμε, τους μ@λάκες τους αγαπάμε, αλλά τους ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ μαλάκες όχι και τόσο...
ase file den ftouras leme esi ama vgalis gia poulima ton matraka sou den 8a ton perni kanis oute 100 euro
ke pou ise ama sou mini stile mou to mprostino sistima na to valo se ena xt tou 1984 pou exo ke doulevi akoma apsoga oxi san tin saxlamara pou kavalas me imerominia liksis...
................................
Δεν ξερω ποιανου το μερος (φαινεται οτι) παιρνω, αλλα εχω να καταθεσω τα εξης, για το τριμπουρδελο ...
Αυτα που μου εχει βγαλει απο "ζημιες" ειναι:
α) Το πλαστικο γραναζακι του κοντερ. Ειναι επιτιδες πλαστικο ωστε στην περιπτωση που κολησει η ντιζα του κοντερ, να καταστραφει αυτο κι οχι το οργανο. Φυσικα αλλαχθηκε με την ντιζα μαζι ...
β) Αντλια βενζινης, που ΔΕΝ με αφησε στον δρομο ομως, μιας και με λιγο χτυπηματακι ξαναπερνε μπροστα ...
γ) Διακοπτης νεκρας. Ενα σκατουλακι που ΔΕΝ σ' ενοχλει πουθενα, εκτος του οτι δεν εχεις ενδειξη στο ταμπλο.
Αυτα που εχω αλλαξει εγω για βελτιωσεις και πιθανη προληψη προφανως δεν τ' αναφερω σαν "βλαβες" ...
Αυτα τα χρονια λοιπον εχει κερδισει με το σπαθι της την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μου, ωστε να βγαινω μαζι της στο βουνο ΑΦΟΒΑ και οντας (σχεδον) σιγουρος οτι θα 'ρθουμε πισω παρεα και καβαλα (βιτσιοζος μου ακουγομαι)!
Εμενα μ' αγαπατε δηλαδη ??? :(
Δεν ξερω ποιανου το μερος (φαινεται οτι) παιρνω, αλλα εχω να καταθεσω τα εξης, για το τριμπουρδελο ...
Αυτα που μου εχει βγαλει απο "ζημιες" ειναι:
α) Το πλαστικο γραναζακι του κοντερ. Ειναι επιτιδες πλαστικο ωστε στην περιπτωση που κολησει η ντιζα του κοντερ, να καταστραφει αυτο κι οχι το οργανο. Φυσικα αλλαχθηκε με την ντιζα μαζι ...
β) Αντλια βενζινης, που ΔΕΝ με αφησε στον δρομο ομως, μιας και με λιγο χτυπηματακι ξαναπερνε μπροστα ...
γ) Διακοπτης νεκρας. Ενα σκατουλακι που ΔΕΝ σ' ενοχλει πουθενα, εκτος του οτι δεν εχεις ενδειξη στο ταμπλο.
Αυτα που εχω αλλαξει εγω για βελτιωσεις και πιθανη προληψη προφανως δεν τ' αναφερω σαν "βλαβες" ...
Αυτα τα χρονια λοιπον εχει κερδισει με το σπαθι της την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ μου, ωστε να βγαινω μαζι της στο βουνο ΑΦΟΒΑ και οντας (σχεδον) σιγουρος οτι θα 'ρθουμε πισω παρεα και καβαλα (βιτσιοζος μου ακουγομαι)!
Εμενα μ' αγαπατε δηλαδη ??? :(
σ' αγαπαμε, σ' αγαπαμε... αφου εχεις ομορφυνει τωρα τελευταια.... :lol: :lol: :D :lol:
32257
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σ' αγαπαμε, σ' αγαπαμε... αφου εχεις ομορφυνει τωρα τελευταια.... :lol: :lol: :D :lol:
Θελω κουρεμα ή ειναι ιδεα μου ??? :(
manamanam
29/12/2005, 13:51
Vlaves sta 97000 xlm.
1) Antlia venzinhs sta 95000 xlm (an den thn peiraza 8a douleve akoma)
2) Anor8wths sta 75000 xlm peripou.
3) Karbouniase mia epafh sthn fissa ths kentrikhs asfaleias
Ta (2) kai (3) prepei na sundeontai.
4) 1 fora rouleman troxwn
5) 2 fores rouleman timoniou.
Ta (4) kai (5) mporoun na 8ewrihoun analwsima
Afta
Θελω κουρεμα ή ειναι ιδεα μου ??? :(
οχι βρε συ, μια χαρα εισαι! ετσι μας αρεσεις! :a013:
μηπως κανεις παρεα τωρα τελευταια με τον καπετανιο? ή οχι ακομα? τι εσωρουχο φορας? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
..................................
αναγκάσθηκα να γυρίσω σπίτι, να πάρω εργαλεία και ναι επιστρέψω στο κέντρο
..................................
Εγω αυτο που καταλαβα ηταν πως ΔΕΝ ειχες ΠΟΤΕ μαζι σου εργαλεια ... :dizzy:
........................................
Δηλαδη ρε Καισαρα, σε πολυημερο βουνο τι μηχανη θα ηθελες να εχεις ...
Ψεκαστη ή Καρμπυρατερατη ? :winka:
Εδω θα με κανετε να συμωνησω με κ.Αφρο !!! :mad:
ΔΕΝ λεω οτι ειναι παπι, αλλα το να κινηθεις μεσα στην πολη ειναι 90% θεμα οδηγου !!!
Εχει κανει (μαλλον) τα περισσοτερα ταξιδια απο καθε αλλο μοντελο, ανα τον κοσμο ...
Αν για κατι ειναι καταλληλη ειναι γι' αυτο!
Φυσικα ΟΧΙ με την δικια της την σελα !!! :nono:
Ναι !
ΔΕΝ ειναι για εντουρο, αλλα παει παντου (αν μπορεις) ... :lol:
Ασθενικες επιδοσεις εχει, αλλα εκει ακριβως βασιζεται και η τεραστια αξιοπιστια της !
afrotwin
29/12/2005, 14:04
re ti ka8ese ke eksigis se aftous gia to africa astous sta mesanixta tous
Δηλαδη ρε Καισαρα, σε πολυημερο βουνο τι μηχανη θα ηθελες να εχεις ...
Ψεκαστη ή Καρμπυρατερατη ? :winka:
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΑΛΛΑ ποτε δε ξερεις..:rotflmao: :rotflmao:
32258
Αρχικά δημιουργήθηκε από manamanam
..........................
4) 1 fora rouleman troxwn
5) 2 fores rouleman timoniou.
Ta (4) kai (5) mporoun na 8ewrihoun analwsima
Afta
Αυτα τα εχω αλλαξει "προληπτικα" οποτε ΔΕΝ τ' αναφερω σαν βλαβες ...
Οπως ουτε τις (αλλαγμενες) ξεραμενες εισαγωγες ή ντιζες (στο οριο φθορας) ή ή ή ...
Εννοειται οτι αν δεν το προσεχεις το (οποιοδηποτε) μηχανακι θα σε αφησει οπουδηποτε!
manamanam
29/12/2005, 14:08
Egw oute ntizes den exei xreiastei na allaskw..
ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..ΑΛΛΑ ποτε δε ξερεις..:rotflmao: :rotflmao:
Με 15000 +++ ρε Δουκα ? :(
Για να την πετας απο 'δω κι απο 'κει στους λογγους και στα ρουμανια ??? :sick:
Ειναι πολλα τα λεφτα γυιε μου ...
Συν του οτι ακομα ΔΕΝ εχω πειστει, για την αξιοπιστια του ... :winka:
:look:
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν το λατρευω ... :blush: