Σύνδεση

View Full Version : 5o DUKATI ψήνεται

azar41
23/06/2024, 20:51
454021

Μην Κολλάς, Έλα με ό,τι Καβαλάς!
Το αγαπημένο moto festival DUCATIψήνεται επιστρέφει για 5η φορά την Κυριακή 7 Ιουλίου στο Κλημέντι Κορινθίας

-Live band: Κούπες
-Free Camping

ΜΟΝΟ με κράτηση
6972867640
ducatipsinetai@gmail.com
--------------------------------------
LIVE
Κυριακή 7/7/24
13.30 ΚΟΥΠΕΣ, η 6μελής μπάντα από την Καστοριά που ακροβατεί ανάμεσα στο ροκ και την παράδοση
Σάββατο 6/7/24
21.00 Party στο καφενείο
Είσοδος 22€------------------------
Περιλαμβάνεται το menu, τα παιδιά δωρεάν
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ MENU---------------
Γουρνοπούλα κριτσανιστή (ατομική μερίδα), χειροποίητη χορτόπιτα, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, τζατζίκι, φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, ζυμωτό ψωμί στον ξυλόφουρνο
Οι vegeterian φίλοι μπορούν να επιλέξουν μπριάμ από ντόπια λαχανικά
ΔΙΑΜΟΝΗ ---------------------------
Δωρεάν camping σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Κράτηση σκηνής απαραίτητη
Τοπικοί ξενώνες: Αγγελικά στα Ορεινά (1 χλμ) 6974752584, Αρμονία (8 χλμ) 2747022475, Πλειάδες (12 χλμ) 6977016990
Τοποθεσία--------------------------
Κλημέντι Κορινθίας, 20' από το Κιάτο https://g.page/KlimentiCafe?share
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ—---------
Κάθε χρόνο όλα τα έσοδα από τα tshirt DucatiΨήνεται διατίθενται σε φιλανθρωπικές δράσεις. Φέτος το DucatiΨήνεται είναι αφιερωμένο στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και θα ενισχύσουμε τους πρόσφυγες μέσω της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα μας www.paradoxevents.gr
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ—-----------------------
Το φετινό DucatiΨήνεται υποστηρίζουν η FIX Hellas & ο Δήμος Σικυωνίων. Ευχαριστούμε!
follow us
Facebook Page: DUCATIψήνεται www.facebook.com/DUCATIpsinetai
Instagram: @ducatipsinetai
www.instagram.com/ducatipsinetai
Διοργάνωση --------------------------
Paradox Events
www.ParadoxEvents.gr
Η βραβευμένη ομάδα (Event Awards 2020, Silver award) που ''ευθύνεται'' για το ΓουρνοπουΛάτιν Party, το Φεστιβάλ Προβατίνας και το Pig Floyd!
----------------------------------------
ΜΟΝΟ με κράτηση
6972867640
ducatipsinetai@gmail.com
----------------------------------------

https://www.facebook.com/events/7390720137705209/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A

Ψήνεται κανείς;Μοιάζει ενδιαφέρων!

azar41
12/07/2024, 19:35
Τελικά εγώ και η Μαίρη ψηθήκαμε να ανηφορήσουμε στο Κλημέντι να δούμε τι παίζει!
Ακολούθησε ο Βασίλης με το χιλιάρι του και απο Λεβίδι,Μάτι, Μοσιά,κάναμε δεξιά για στάση στο πάσο της Καστανιάς,πριν κατηφορήσουμε για Στυμφαλία.
454407
Απο κει το Κλημέντι ήταν δίπλα, γνωρίσαμε τον Κώστα και πήγαμε στις κατασκηνώσεις να στήσουμε το τσαντίρη μας.
454409454410
Το βράδυ περπατήσαμε στο χωριό,ήπιαμε τις μπύρες μας στο καφενείο και κατά τις δώδεκα πήγαμε για ύπνο!
454412454413
Το πρωί περπατήσαμε με τον Βασίλη μέχρι την καρυφή πάνω απο το χωριό.
454415454416454417454418

Tsber
12/07/2024, 19:39
:beer:

giorgosb
12/07/2024, 19:44
Πολύ ωραία, μπράβο! :beer:

azar41
12/07/2024, 19:53
Επιστρέψαμε στο καφενείο,κόσμος είχε αρχίσει να έρχεται,σε λίγο άρχισε και η μουσική,γενικά υπήρχε μια χαλαρότητα και ήταν ωραία !
454419454420454421454422454423454424454425454426

Ως συνήθως η ώρα πέρασε γρήγορα και έπρεπε να επιστρέψουμε!
Με βαριά καρδιά αφήσαμε το δροσερό Κλημέντι(χίλια σχεδόν μέτρα υψόμετρο) και απο Στυμφαλία,Εξοχή,Κεφαλόβρυσο,βγήκαμε στον κόμβο του Νεοχωρίου και πήραμε τον αυτοκινητόδρομο για τη βάση μας!
Καλές βόλτες σε όλους!

Pan
12/07/2024, 21:58
Ζήλεψα , ωραίες εικόνες. :beer:

doctoras
12/07/2024, 22:55
:beer:
Τέλειο οδοιπορικό!

basilis_k6
13/07/2024, 14:23
δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το ασπρο ντουκατι με την αναρτηση του fb. το πηρε καποιος και το μαζεψε?

karellen
13/07/2024, 15:11
δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο το ασπρο ντουκατι με την αναρτηση του fb. το πηρε καποιος και το μαζεψε?

Ήταν τότε με τις μεγάλες πλημμύρες του '23,το παιδί τό δινε όσο όσο γιατί ήταν απελπισμένος.
Και τότε συσπειρώθηκε μια ομάδα στήριξης απ' όλη την Ελλάδα,συνεισέφεραν πολλοί σε ανταλλακτικά-εργασία και του το φτιαξαν καινούργιο!

basilis_k6
13/07/2024, 15:39
Ήταν τότε με τις μεγάλες πλημμύρες του '23,το παιδί τό δινε όσο όσο γιατί ήταν απελπισμένος.
Και τότε συσπειρώθηκε μια ομάδα στήριξης απ' όλη την Ελλάδα,συνεισέφεραν πολλοί σε ανταλλακτικά-εργασία και του το φτιαξαν καινούργιο!

that makes sense
thanks

Volpad
13/07/2024, 15:49

Του είχε καταστραφεί το σπίτι και το μηχανάκι είχε βουλιάξει όλο μέσα στο νερό.
Το έβαλε αγγελία στο car και στο fb και το πόσταρε στην ομάδα ducatisti.gr

Δεν τον αφησαν να το πουλησει και ο κοσμος εβαλε οτι μπορούσε για να το φτιαξει.
Κάποιοι έδωσαν χρήματα, κάποιοι προσέφεραν ανταλλακτικά, κάποιοι προσέφεραν τη μεταφορά του στην Αθήνα και το συνεργείο προσέφερε την εργασία.

Περίπου 2 μήνες μετά, αφού λύθηκε οοοοολο το μηχανάκι και το μοτέρ, ήταν έτοιμο και το παρέλαβε.

Σοβαρά τώρα. Πείτε μου μια άλλη κοινότητα που θα το έκανε αυτό.

karellen
13/07/2024, 17:35
Την ώρα που απαντούσα στο Βασίλη ξαναθυμόμουν το περιστατικό και είχα βουρκώσει.

azar41
13/07/2024, 21:15
Γνωρίσαμε τον Βασίλη Βαρλάμη,έμενε δίπλα μας στην κατασκήνωση,ένας σεμνός πενηντάρης που έχει περάσει πολλά και δεν το βάζει κάτω!
Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την κίνηση των Ντουκατίστι και φυσικά είναι για πάντα ευγνώμων!

BLiTzER
14/07/2024, 17:38

Καμία άλλη κοινότητα δε χρειάζεται να λύνει ολόκληρα μηχανάκια κάθε 6 μήνες για να δουλεύουν. Η εμπειρία βοηθάει πολύ. :lol:

Όχι, σοβαρά, μπράβο τους.

Λευκάδιος
14/07/2024, 18:05
Ωραία βόλτα :beer:

Pan
15/07/2024, 19:29
Του είχε καταστραφεί....

Αυτό γινόταν Αντρέα, πιο παλιά σε μεγαλύτερο βαθμό , γίνεται και τώρα ,από όσους είναι ενεργοί ακομα. Όλοι είχαμε από κάποιο spare που δίνονταν είτε σε συμβολικό ποσό είτε δωρεάν σε όποιον το χρειάζονταν. Βέβαια αυτή είναι περίπτωση που έγινε ευρύτερα γνωστή ,και καλά έκανε και έγινε γνωστή και λύθηκε ολόκληρη η μηχανή .
Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει μόνο ανάμεσα στους κατόχους Ducati, ίσως να είναι πιο συνηθισμένο .

Καμία άλλη κοινότητα δε χρειάζεται να λύνει ολόκληρα μηχανάκια κάθε 6 μήνες για να δουλεύουν. Η εμπειρία βοηθάει πολύ. :lol:

Δεν το παίρνεις το κορίτσι να ησυχάσεις ;
:D

Volpad
16/07/2024, 01:15
Αυτό γινόταν Αντρέα, πιο παλιά σε μεγαλύτερο βαθμό , γίνεται και τώρα ,από όσους είναι ενεργοί ακομα. Όλοι είχαμε από κάποιο spare που δίνονταν είτε σε συμβολικό ποσό είτε δωρεάν σε όποιον το χρειάζονταν. Βέβαια αυτή είναι περίπτωση που έγινε ευρύτερα γνωστή ,και καλά έκανε και έγινε γνωστή και λύθηκε ολόκληρη η μηχανή .
Δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει μόνο ανάμεσα στους κατόχους Ducati, ίσως να είναι πιο συνηθισμένο .

Δεν το παίρνεις το κορίτσι να ησυχάσεις ;
:D

Το γνωρίζω...
Αλλα ρε φίλε, μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση αυτή η κοινότητα...

Όταν ήμουν νέος στους ντουκατεους, (πολύ νέος όμως... 2 μήνες ξέρω γω), είχα γραφτεί στο ducati.ms.
Εκεί είχα ζητήσει βοήθεια για ένα πρόβλημα που είχε η μηχανή από όταν την πήρα με το συμπλεκτη.
Τελικά, έφταιγε η τρόμπα, την οποία αντικατεστησα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πάνω στις κουβέντες μου πρότεινε κάποιος να βγάλω την καμπάνα και να φάω τα δόντια που θα είχαν δημιουργηθεί.
Όταν τους είπα ότι δεν έχω το εργαλείο για να τη κρατήσω και να τη λύσω, ένας άλλος από τη Γαλλία, μου είπε θα σου το στείλω εγώ και όταν τελειώσεις στείλτο πίσω...

2 μέρες μετά, το είχα στα χέρια μου......

Τελικά δεν το χρησιμοποίησα βέβαια, γιατί βρήκα ότι έφταιγε η τρόμπα και του το έστειλα πίσω άμεσα, αλλά ρε φίλε, 2 μήνες μέλος, με 3-4 post ήμουν...

Έχω υπάρξει μέλος και στους καβασακιδες (για πολλά χρονια) και στους μπεμβεδακιδες (για λίγες βδομάδες γιατί ήταν τέρμα μαλακες) αλλά αυτό το πράμα με τους ντουκαταιους δεν υπάρχει...

AUFGEBRACHT
16/07/2024, 19:04

Ιεχωβάδες.

Pan
16/07/2024, 19:52
Το γνωρίζω...

Υπάρχουν πολλές τέτοιες ιστορίες , σίγουρα έχεις ακούσει και άλλες και εμένα μου έχουν τύχει , ακόμα και με συνεργεία (εξουσιοδοτημένα).
Αλλά τι να κάνουμε , αυτοί είμαστε...:jrs:

Ιεχωβάδες.

Πρώτη φορά το ακούω , μέχρι τώρα κάτι για ψιλο-μασόνους έλεγαν :a05:

AUFGEBRACHT
16/07/2024, 20:32
Πρώτη φορά το ακούω , μέχρι τώρα κάτι για ψιλο-μασόνους έλεγαν :a05:

Αστείο ήταν μωρέ...

Pan
16/07/2024, 20:49
Αστείο ήταν μωρέ...

Πάντα.. :).