Σύνδεση

View Full Version : Scooter??

γιωργο
02/07/2024, 13:27
Καλησπέρα, αποφάσισα να πέσω στα σκληρά..εεε στα Σκουτερ ενοοω..Το θέλω για ντελιβερι λόγο ανεσης κ ασφαλείας..Ελεγα να πάρω ενα οικονομικό καινούργιο αλλα ο μάστορας μου μ έπεισε να πάρω μεταχειρισμένο κ να μαχεψουμε οτο χρειάζεται..Μαλιστσ βρηκα καποιοα πολυ οικονομικά οπω sym symphony 125 με 750€!!..Θεωρω τα sh κορυφή αλλα είναι πολύ ακριβο κ το λυπάμαι για να κανω διανομη...Εχετε να μου προτείνετε καποιο??Να μη κεει πολύ κ να μην είναι ζημιαρικο είναι τα βασικά που θέλω!!

BLiTzER
02/07/2024, 13:31
Ελεγα να πάρω ενα οικονομικό καινούργιο αλλα ο μάστορας μου μ έπεισε να πάρω μεταχειρισμένο κ να μαχεψουμε οτο χρειάζεται.

Εξαιρετικό deal. Για τον μάστορα. :lol:

yannis24
02/07/2024, 13:37
Εξαιρετικό deal. Για τον μάστορα. :lol:

:bawl::bawl::bawl::bawl:

billyka
02/07/2024, 17:12
honda vision.

thunder ace
02/07/2024, 17:20
honda vision.

+1000

billyka
03/07/2024, 16:33
Εχουμε το Genio στην δουλεια,το δουλευα 2 χρονια αλλα τελευταια το παρατησα γιατι ειναι μικρο και λογω υψους παρατηρησα οτι αρχισε να με ενοχλει η μεση.Ειναι ομως το ιδιο μοτερ με το Vision.Με Start/stop για τα φαναρια και μιζα χωρις καρβουνακια.40.000χλμ δεν εχει παθει το παραμικρο.Τα υπολοιπα στην δουλεια ειναι Sym Symphony 125,ολα εχουν κοψει ιμαντα και καποια εχουν βγαλει και προβλημα στη μεταδοση.Στην καταναλωση η διαφορα με το Honda ειναι διπλασια.Το φθηνο βγαινει ακριβοτερο στην πορεια.Σκεφτομαι να δωσω το παπι και να παρω Vision.Μονο και μονο λογω υψους και σελας.Ολοι σχεδον οι διανομεις στην πολη μου δουλευουν με Vision.