View Full Version : Stay tuned! Σχόλια - ερωτήσεις για ΒΟΥΝΙΣΙΑ
Στο μεταξύ ο ξενώνας φανταστικός.
Εκεί θα γίνει και η μάσα το βράδυ;
Έχει προμηθευτεί ο ξενώνας αρκετό αλκοόλ ή θα ζητιανεύουμε τεντούρες; :bawl:
CorpseAlive
23/09/2024, 15:01
Στο μεταξύ ο ξενώνας φανταστικός.
Εκεί θα γίνει και η μάσα το βράδυ;
Έχει προμηθευτεί ο ξενώνας αρκετό αλκοόλ ή θα ζητιανεύουμε τεντούρες; :bawl:
Η ιδιοκτήτρια έχει την ταβέρνα του χωριού που λέγεται ''Το στέκι του Μερακλη''.
Επειδή την έκοψα, είναι όντως μερακλού, επομένως το γλέντι εκεί θα γίνει, για τιμές κλπ θα τα πούμε αφού ξεκαθαρίσουμε το τοπίο με τις κρατήσεις.
Κρίμα για την αλλαγή τοποθεσίας,είχα ψηθεί για τα Δολιανά,είναι άλλη φάση μέσα στα έλατα,έχει και γιορτή κάστανου εκείνες τις μέρες.
Και η Δήμητρα μια χαρά είναι εννοείται,έρχεσται και πιο κοντά!
Κρίμα για την αλλαγή τοποθεσίας,είχα ψηθεί για τα Δολιανά,είναι άλλη φάση μέσα στα έλατα,έχει και γιορτή κάστανου εκείνες τις μέρες.
Και η Δήμητρα μια χαρά είναι εννοείται,έρχεσται και πιο κοντά!
Άρα τα ξέρεις και εκεί τα μέρη, σωστά;
Θα τους σκίσουμε όλους
*(στα τσίπουρα)
Την ξέρω καλά την περιοχή και είναι πάντα ενδιαφέρουσα με καταρράκτες,μοναστήρια και την λίμνη του Λάδωνα δίπλα!
CorpseAlive
23/09/2024, 16:02
Την ξέρω καλά την περιοχή και είναι πάντα ενδιαφέρουσα με καταρράκτες,μοναστήρια και την λίμνη του Λάδωνα δίπλα!
Μαγιό να πάρετε, λέω εγώ τώρα...
... ή θα ζητιανεύουμε τεντούρες; :bawl:
Zητιανιά ποτέ.
Οπου υπάρχει ο Βαγγέλας η τεντούρα ρέει άφθονη.....
(θα 'χει και ξερολούκουμα έξτρα........)
....και κάνα σωβρακάκι τσίγγινο, να συμπληρώσω.....ποτέ δεν ξέρεις.....βουνά είναι..........
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
harris_x
23/09/2024, 18:38
Zητιανιά ποτέ.
Οπου υπάρχει ο Βαγγέλας η τεντούρα ρέει άφθονη.....
(θα 'χει και ξερολούκουμα έξτρα........)
:a8:
....και κάνα σωβρακάκι τσίγγινο, να συμπληρώσω.....ποτέ δεν ξέρεις.....βουνά είναι..........
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Κάτι δεν μας λες καλά εσύ....:hmm:
:lol:
Ωχ, spoiler alert.
(πάω να βρω το speedo που φόραγα πριν 40 χρόνια) :p
456083
εδω ανεβάζω λογότυπο ομάδας? :D
με συνγχωρατε για την καθυστερα αλλά παντρευομανε
αρχηγός Νοστραδαμος κτλπ κτλπ
456084
Nostradamus
24/09/2024, 08:57
Τι αρχηγος Νοστραδαμος ρε!! Πας καλα? Να πρεπει να τραβιεμαι σε καθε φωτογραφια ??
Την αλλη την δωσε "γκαζι μωρη αναπηρη" θα βαλουμε που εχει και χωματινο να παει στα δυσκολα !! :D
P.S. να ζήσιτ' που λενε και στο χωριο μου !!
CorpseAlive
24/09/2024, 09:25
Κύριοι ενημερώνω πως οι παρακάτω έχουν σίγουρα ''κρατήσει'' τα παρακάτω δωμάτια , προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
1. Azar ( 1 Δίκλινο , Διαμονή Σάββατο)
2. Bullmont- Dimos ( 1 Δίκλινο , Διαμονή Σάββατο)
3. Volpad (1 Τρίκλινο , Διαμονή Σάββατο)
4. Granazi( 1 Τρίκλινο , Διαμονή Σάββατο)
5. Eirinim97( 2 Δίκλινα , Διαμονή Παρασκευή- Σάββατο)
--------------------------------------------------------- Επομένως τα δωμάτια στο κεντρικό χώρο έχουν κλείσει.-----------------------------------------------------------------
Μένουν τα άτομα
1. Nostradamus-Φίλη του (2 Άτομα)
2. SonOne (1 άτομο)
3. Road Pirate (1 άτομο)
4. Φίλοι του Jojo72 (δεν γνωρίζω ακόμα αριθμό)
Υπάρχει διαθέσιμο ένα σπίτι (μεζονέτα ) στα 150 ευρώ την βραδιά που έχει 3 δωμάτια και 1 μπάνιο (με ερωτηματικό το 1 , μπορεί να είναι δύο) και διαθέτει και καναπέ κρεββάτι στο ισόγειο.
Δηλαδή χωράει από από 6 άτομα σίγουρα έως 7.
Θεωρείτε ότι την παλεύετε να μείνετε σε αυτό?
Να ξέρετε ότι όσον αφορά τα κλεισίματα και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις , τηρήθηκε αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Επιπλέον κατόπιν συμφωνίας μεταξύ σας κάποια δίκλινα που έχουν κλειστεί παραπάνω είναι ουσιαστικά τετράκλινα, επομένως αν δεν έχετε θέμα μπορείτε να κάνετε συνεννόηση μεταξύ σας να τραμπάρετε ζευγάρια.
Τέλος ενημερώνω πως αυστηρά οι συμμετέχοντες που θα έρθουν ζευγάρι με την σύζυγο,γυναίκα,κοπέλα τους, προφανώς θα έχουν το καθαρό δίκλινο.
Θα αποσταλεί εντός της ημέρας λογαριασμός IBAN του Ξενώνα όπου θα κάνετε κατάθεση το 50% της κράτησης ως προκαταβολή. Το IBAN θα αποσταλεί στους αρχηγούς των ομάδων και μόνο με το ποσό που πρέπει ο καθένας να προκαταβάλει.
Για το Σπίτι (μεζονέτα, όποιος το προλάβει , θα πρέπει να μιλήσει μαζί μου για να γίνει κράτηση και εκεί. )
Στην κατάθεση θα βάλετε αιτιολογία Κράτηση Moto.gr , Ονοματεπώνυμο σας.
Όταν ολοκληρώσετε την κράτηση παρακαλώ ενημερώστε με.
θελω απο Παρασκευή + Σάββατο ενα δωματιο στο σπιτι. (αν δεν ερθει κανεις αλλος θα κυκλοφορώ με αντίστοιχο μαγιο με του Dimos μονος στο σπιτι ;))
CorpseAlive
24/09/2024, 12:36
θελω απο Παρασκευή + Σάββατο ενα δωματιο στο σπιτι. (αν δεν ερθει κανεις αλλος θα κυκλοφορώ με αντίστοιχο μαγιο με του Dimos μονος στο σπιτι ;))
Το Σπίτι που αναφέρω έχει κλείσει.
Η κράτηση έγινε για την Ομάδα Nostradamus- SonOne για Παρασκευή-Σάββατο 18-19-10-2024.
CorpseAlive
24/09/2024, 12:37
Κύριοι και κυριές, όσοι δεν έχουν προλάβει κράτηση, παρακαλώ να ψάξουν στην περιοχή γύρω από το Χωριό Δήμητρα και να κλείσουν μόνοι τους.
Τα δωμάτια που είναι διαθέσιμα για τον Ξενώνα και την Μεζονέτα έχουν ήδη εξαντληθεί .
υ.γ. κατοπιν συνεννόησης και μόνο θα μπορούσαν να γίνουν 2 δίκλινα σε τετράκλινα.
Προτείνω όμως σε κάθε περίπτωση να βρείτε άλλο κατάλυμα .!
CorpseAlive
24/09/2024, 18:05
Έχουν αποσταλεί σε όλους τους Αρχηγούς που η ομάδα τους έχει επιβεβαιώσει κράτηση δωματίου τα εξής :
1. ΙΒΑΝ Επιχείρησης
2. Πρότυπο αιτιολογίας συναλλαγής
Πλέον για τις κρατήσεις σας μιλάτε απευθείας με την επιχείρηση.
Το ποσό που θα κάνετε έμβασμα θα είναι το 50% της συνολικής κράτησης σας.
_-------------------------------------
Σχετικά με το φαγητό η κάθε ομάδα θα έχει από ένα τραπέζι και θα κάνει τα κουμάντα της αλά κάρτ.
Από φαγητά έχει της ώρας τα κλασικά και μου έδωσε 4 επιλογές για μαγειρευτά τα οποία θα πρέπει να ξέρει ποσότητες 1 εβδομάδα πριν.
Αυτά αφορούν :
1. Mοσχαρι λεμονάτο/κοκκινιστό
2. Kοκκορας κοκκινιστoς
3. Aρνί
4. Aγριογούρουνο μαγειρευτό
Οι τιμές είναι νορμάλ με ανώτερο κόστος μερίδας 13 ευρώ . (Αγριογούρουνο)
Προφανώς το υπόλοιπο 50% της κράτησης το πληρώνετε εκεί μετρητοίς όπως και το φαγητό στην επιχείρηση.
OVER AND OUT.
Υ.γ. όποιος θέλει πληροφορίες εξτρά βοήθεια με οτιδήποτε ή έχει απορίες να με πάρει τηλ ή να μου στείλει PM.
Οι επόμενες ανακοινώσεις θα γίνουν την τελευταία εβδομάδα πριν το Event και θα αφορούν τα του EVENT.
Με διαμονή και Φαγητό κλείσαμε κύριοι και κυρίες.
Το ανεβάζω εδώ γιατί το άλλο νήμα είναι κλειδωμένο και παρακαλώ οι διαχειριστές να το μεταφέρουν στο σωστό.
Για logo της ομάδας "Αναποφάσιστοι" (τέτοια ώρα τέτοια λόγια, μην έχετε απαιτήσεις ούτε να αρχίσουμε τα περί πνευματικών δικαιωμάτων κλπ...)
456168
CorpseAlive
27/09/2024, 17:24
Το ανεβάζω εδώ γιατί το άλλο νήμα είναι κλειδωμένο και παρακαλώ οι διαχειριστές να το μεταφέρουν στο σωστό.
Για logo της ομάδας "Αναποφάσιστοι" (τέτοια ώρα τέτοια λόγια, μην έχετε απαιτήσεις ούτε να αρχίσουμε τα περί πνευματικών δικαιωμάτων κλπ...)
456168
2 Caponoid και βάλατε V-strom για LOGO?
Απίστευτοι!
Αφού βρήκα και φωτογραφία με μηχανή μη μιλάς καθόλου!!! Είπαμε, είμαι σε διακοπές!!! :)
Άσε που αυτά τα ιταλικά δεν "πουλάνε" καθόλου σε κάτι τέτοια. Όλο BMW και KTM βρίσκεις... :D:D
Υ. Γ. Από Δευτέρα με το καλό, αν δεν είναι αργά έως τότε, θα βάλω άλλο. Θέλω να το δουλέψω λίγο όμως μπας και βγει κάτι καλύτερο...
Ρε παιδιά έκλεισαν τα λογότυπα των ομάδων;
Μπορούμε να βάλουμε αυτό που έχει και τον τίτλο;
456212
CorpseAlive
29/09/2024, 21:37
Θα ανέβουν αναλυτικά οι κανόνες της Βουνίσιας και ο τρόπος που κερδίζετε πόντους.
Ωστόσο θέλω όποιος δεν είναι σίγουρος αν έχει καταλάβει κάτι ή έχει γενικά οποιαδήποτε απορία για τον διαγωνισμό να μου στείλει ένα PM με τις απορίες του ή να μου κάνει ένα τηλέφωνο . (προφανώς τις Δευτέρες παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μετά μπύρας)
Ανέβηκαν εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163759&p=3223250&viewfull=1#post3223250) !
CorpseAlive
04/10/2024, 12:15
ΟΠΑ?
15 μέρες έμειναν μόνο για την 1η Βουνίσια?
2ο Hint, πάρτε βολταρέν μαζί σας , θα σιδεροκωλιαστείτε .
Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στις ερωτήσεις για τους κομπιουτεράδες.
Το θέμα. Στην βουνίσια και κατά την διάρκεια του event θα πρέπει να ανεβάζουμε φωτο στο site από κινητό.
Από PC το έχω, από κινητό όμως δεν το έχω κάνει ποτέ.
Και επείδη η μαλακία που έχω, δεν μπορεί να βγάλει μικρές σε όγκο φωτο, παρά μόνο μέχρι 12Μ που σημαίνει κάποια MB υπάρχει κάποια εφαρμογή που αβασάνιστα και αβίαστα μετατρέπει τις φωτό σε ικανοποιητικό μέγεθος;
Γενικά τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω φωτο από κινητό; Θα μπορέσω ή θα χάσουμε από τα αποδυτήρια; :beer:
karellen
13/10/2024, 10:03
Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ ή στις ερωτήσεις για τους κομπιουτεράδες.
Το θέμα. Στην βουνίσια και κατά την διάρκεια του event θα πρέπει να ανεβάζουμε φωτο στο site από κινητό.
Από PC το έχω, από κινητό όμως δεν το έχω κάνει ποτέ.
Και επείδη η μαλακία που έχω, δεν μπορεί να βγάλει μικρές σε όγκο φωτο, παρά μόνο μέχρι 12Μ που σημαίνει κάποια MB υπάρχει κάποια εφαρμογή που αβασάνιστα και αβίαστα μετατρέπει τις φωτό σε ικανοποιητικό μέγεθος;
Γενικά τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσω φωτο από κινητό; Θα μπορέσω ή θα χάσουμε από τα αποδυτήρια; :beer:
Κατεβάζεις την εφαρμογάρα Photo & Picture Resizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobilephotoresizer),εκτός από τα συνήθη crop κλπ έχει μια χρήσιμη λειτουργία που συμπιέζει την εικόνα σου στο μέγεθος που θέλεις εσύ,οπότε την κάνεις 1 ΜΒ για να μπορεί να ανέβει στο μοτο.γρ. To moto.gr όμως θα πρέπει στο κινητό σου να το τρέχεις σε πλήρες site και όχι mobile version (το δείχνει κάτω κάτω.)
Κατεβάζεις την εφαρμογάρα Photo & Picture Resizer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobilephotoresizer),εκτός από τα συνήθη crop κλπ έχει μια χρήσιμη λειτουργία που συμπιέζει την εικόνα σου στο μέγεθος που θέλεις εσύ,οπότε την κάνεις 1 ΜΒ για να μπορεί να ανέβει στο μοτο.γρ. To moto.gr όμως θα πρέπει στο κινητό σου να το τρέχεις σε πλήρες site και όχι mobile version (το δείχνει κάτω κάτω.)
:a23: Πιο πλήρη απάντηση δεν μπορούσα να φανταστώ, σε ευχαριστώ πολύ.
Τώρα τους έχουμε όλους :beer:
harris_x
13/10/2024, 10:43
Αν δεν θέλεις πάντως να κατεβάσεις εφαρμογή, μπορείς αφού βγάλεις τη φωτογραφία, να την κάνεις screenshot και να ανεβάσεις το screenshot
Θα τους :a021: όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν δεν θέλεις πάντως να κατεβάσεις εφαρμογή, μπορείς αφού βγάλεις τη φωτογραφία, να την κάνεις screenshot και να ανεβάσεις το screenshot
Καλό κι αυτό για back up plan. Thanks. :beer:
Θα τους :a021: όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χοχο, εννοείται!
doctoras
13/10/2024, 16:33
Έχετε υπόψη ως προς τον ρουχισμό που θα πάρετε μαζι, θα έχει ηλιοφάνεια αλλά πτώση 8 βαθμούς το ερχόμενο ΣΚ.
karellen
13/10/2024, 16:39
Ε ναι!
o_gavros
14/10/2024, 07:17
Έχετε υπόψη ως προς τον ρουχισμό που θα πάρετε μαζι, θα έχει ηλιοφάνεια αλλά πτώση 8 βαθμούς το ερχόμενο ΣΚ.
τους λες με τακτ, να πάρουν ζακέτα; :lol:
CorpseAlive
14/10/2024, 09:02
Ο Καιρός μέχρι σήμερα φαίνεται ιδανικός
Χαμηλότερη θερμοκρασία 11 βαθμοί (βράδυ) Υψηλότερη 18 βαθμοί (Μεσημέρι)
Φαίνεται ότι δεν θα βρέξει , αλλά βουνό είναι να έχετε μαζί σας αδιάβροχα.
Την Τετάρτη θα αναρτηθούν τα Φανερά σημεία και οι Δοκιμασίες.
Οι γρίφοι και το Κυνήγι Θησαυρού θα δοθούν το πρωί της Βουνίσιας.
Οι γρίφοι και το Κυνήγι Θησαυρού θα δοθούν το πρωί της Βουνίσιας.
:a012::a012:
:a33::a33::a33:
:a54::a54::a54:
:wlae::wlae:
:priest::priest::priest:
harris_x
14/10/2024, 10:51
Στυλό να πάρετε... :tooth:
456662
CorpseAlive
14/10/2024, 12:25
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κύριοι και κυρίες !
Όποιος θέλει για το βράδυ του Σαββάτου κάτι εκτός των κλασικών ψητών κλπ ήτοι :
2. Kοκκορας κοκκινιστoς
3. Aρνί
Οι τιμές είναι νορμάλ με ανώτερο κόστος μερίδας 13 ευρώ . (Αγριογούρoυνο)
Παρακαλώ να με ενημερώσει μέχρι και αύριο(15-10-2024) ειδάλλως δεν θα υπάρχουν σαν επιλογές!
Τιμές που παίζουν τα παραπάνω είναι από 10 ευρώ ανά μερίδα έως μαξ 13 ευρώ ανά μερίδα.
harris_x
14/10/2024, 12:36
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κύριοι και κυρίες !
Όποιος θέλει για το βράδυ του Σαββάτου κάτι εκτός των κλασικών ψητών κλπ ήτοι :
2. Kοκκορας κοκκινιστoς
3. Aρνί
Οι τιμές είναι νορμάλ με ανώτερο κόστος μερίδας 13 ευρώ . (Αγριογούρoυνο)
Παρακαλώ να με ενημερώσει μέχρι και αύριο(15-10-2024) ειδάλλως δεν θα υπάρχουν σαν επιλογές!
Τιμές που παίζουν τα παραπάνω είναι από 10 ευρώ ανά μερίδα έως μαξ 13 ευρώ ανά μερίδα.
Για την Παρασκευή το βράδι θα ήθελα 2 μερίδες Foie gras με κρέμα αχλάδι, παστέλι, σουσάμι και ζωμό πατάτα παρακαλώ.
CorpseAlive
14/10/2024, 12:44
Για την Παρασκευή το βράδι θα ήθελα 2 μερίδες Foie gras με κρέμα αχλάδι, παστέλι, σουσάμι και ζωμό πατάτα παρακαλώ.
Καλησπέρα , παγωτό βατόμουρο θέτε?
karellen
14/10/2024, 12:51
Αμό μορτογκάλι?
harris_x
14/10/2024, 12:54
Καλησπέρα , παγωτό βατόμουρο θέτε?
Ωωωω, εξαιρετική πρόταση!
Ναι, 2 μερίδες παρακαλώ :a05:
Μετά το γλυκό θα ήθελα και 2 εσπρεσσάκια Illy Guatemala :a55:
doctoras
18/10/2024, 16:07
Καλως να πατε καλως να έρθετε!
Οσοι ξεκινήσατε ήδη καλό δρόμο
:beer:
harris_x
18/10/2024, 16:26
Καλως να πατε καλως να έρθετε!
Οσοι ξεκινήσατε ήδη καλό δρόμο
:beer:
Ευχαριστούμε Χρήστο :beer::beer::beer:
Που είστε ρεϊιιιιι
Έφτασα
patsavour
18/10/2024, 21:27
πουπατερε χωρις προβατινα.:cry:
Eλα για να ξυπνάμε σιγά-σιγά.......
:wave2::wave2:
karellen
19/10/2024, 07:40
Eλα για να ξυπνάμε σιγά-σιγά.......
:wave2::wave2:
Ωχ.
harris_x
19/10/2024, 08:52
456836
harris_x
19/10/2024, 10:56
Briefing :lol:
456837
Briefing :lol:
Legal notice & disclaimer λέγεται :bawl:
karellen
19/10/2024, 11:32
Ο Χάρης πάντως έχει το ύφος το καθοδηγητικό.:smokin:
Dimmanoukas
19/10/2024, 14:58
Να ξέρετε όλοι εμείς που φυλάμε πίσω τα πράγματα* ζηλεύουμε πολύ.
Να περάσετε τέλεια, να πιείτε ένα ποτήρι στην υγεία μας :beer: και υπόσχεση στην επόμενη να έρθουμε και εμείς.
* Μένουμε πίσω όπως μένουν αυτοί να φυλάνε κινητά πορτοφόλια στις παραλίες... χαχα.
Θα θέλαμε να θέσουμε υποψηφιότητα για την καλύτερη φώτο με την παρακάτω φωτογραφία
456936
Σπίτι ασφαλής.
Ευχαριστώ όλους για όλα.
Υπέροχο event.
Φτάσαμε κι' εμείς αλλά μην ρωτάτε πώς....(οχι δεν είχαμε ατύχημα, βλάβη, βροχή ή οτιδήποτε άλλο.....)
:pantofla::pantofla::pantofla:
Manalishi
20/10/2024, 13:59
Σπίτι και εγώ, όλα καλά!
Και εις άλλα με υγεία και λιγότερη ανωμαλία.....
harris_x
20/10/2024, 15:05
456950
456951
Παιδιά περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!! Μπράβο σας...
Να το ξανακάνουμε!!:beer:
Πίσω κι εμείς, όλα καλά φωτό αργότερα!
Εξαιρετική οργάνωση, συμμετοχή και διάθεση που φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες δείχνουν μία απολύτως επιτυχημένη διήμερη εκδήλωση που ευχαρίστησε στο μέγιστο βαθμό τους τυχερούς συμμετέχοντες!
Μπράβο σε όλους και κυρίως στους εμπνευστές και οργανωτές που το τόλμησαν και φυσικά δικαιώθηκαν :beer:
Καθ' οδόν για το σημείο συνάντησης στο χωριό Δήμητρα...
456954
Αφιξη στον χώρο συνάντησης και αφετηρία του event....
456955
456956
Kατά την διάρκεια του παιχνιδιού.....
456957
456958
456959
456960
456961
456962
456959
Και το βράδυ μετά το πέρας της δοκιμασίας....
456966
456967
456969
Επιστρέφοντας σήμερα το πρωί Πάτρα......
456968
Μπράβο σε όσους το έτρεξαν, μπράβο σε όσους συμμετείχαν, μπράβο στους νικητές.
Πολύ καλή η επιλογή του χωριού, άψογοι οι οικοδεσπότες, τα φαγητά και τα πρωινά
απλά υπέροχα....
:beer::beer::beer:
(μήπως πρέπει να μπεί και εμότικον ''ΤΕΝΤΟΥΡΑ'' ;;;;; )
Μπράβο σε όλες και σε όλους !!
Back to base
Συγχαρητήρια πολλά παιδιά
Το όλο εγχείρημα ήταν άψογα οργανωμένο
Ευχαριστούμε άλλη μια φορά που γεμίζετε το δισάκι μας ωραίες αναμνήσεις
Back to base και εμείς...
Φωτο και βίντεα, σιγά σιγά...
CorpseAlive
20/10/2024, 23:11
Back to base!
Λίγα λόγια εδώ τώρα μαζεμένα για όλο αυτό που ζήσαμε στην Αρκαδία.
Η Βουνίσια προφανώς δεν είναι μία πρωτότυπη ιδέα, το έχουν κάνει αρκετοί , το έχουν φέρει από εξωτερικό και το έχουν κάνει θεσμό για τον κόσμο τους .
Επομένως , οφείλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ τόσο στα παιδιά της Παρέας του Λεωνιδίου με το Οδοιπορικό τους , στην ΣΥΜΟΦΕ με τα Ράλλυ τους και στο Hellas Transalp Club με το Φωτογραφικό Ράλλυ .
Αυτή ήταν η πηγή της έμπνευσης μας με ένα μπαστάρδεμα δικό μας τόσο ως προς την δυσκολία , όσο και ως προς την επιλογή σημείων + κάποια κομμάτια του θησαυρού και της αλυσίδας γρίφων.
Πάραυτα , στα δικά μας τώρα.
Όπως είπα και στην ταβέρνα,
Ευχαριστώ ειλικρινά όσους συμμετείχαν και μας εμπιστευτήκαν σε κάτι καινούριο και επένδυσαν χρόνο , χρήμα και διάθεση στην προσπάθεια μας.
Δεν ήταν εύκολο.
Ευχαριστώ τον Ανδρέα (Volpad) για την Καθοριστική συμβολή του με τα μπλουζάκια (μόνος του το έτρεξε). Είναι σοβαρό επίτευγμα να είμαστε ΤΟΣΑ χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ανεξάρτητοι και ανά τον καιρό παιδιά όπως ο Ανδρέας έχουν βάλει το λιθαράκι τους σε αυτό.
Τέλος, ευχαριστώ τον Χάρη (harris_x) που εμπιστεύτηκε έναν νέο εντελώς στον χώρο να διοργανώσει ένα Event χωρίς να υπάρχει δίχτυ ασφαλείας και που ανέχτηκε όλες τις ηλίθιες ή μη ιδέες μου. (επίσης όχι εύκολο)
Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που όλα πήγαν καλά, ακόμα και αυτά που δεν πήγαν , τελικά φαίνεται να έχουν Happy Ending και ας κρατήσουμε αυτό.
Προσωπικά είδα κόσμο γνώριμο , συνήθεις υπόπτους που μας βοηθούν να το κρατήσουμε ζωντανό το Forum , τόσο Δευτέρα με Δευτέρα , βόλτα με βόλτα μέχρι και Event.
Το moto.gr , όπως τουλάχιστον εγώ το βιώνω , είναι ομαδικό άθλημα και χαίρομαι που σας έχω συμπαίκτες.
Είδα όμως και νέο κόσμο που δίψαγε να συμμετάσχει σε ένα Event λίγο έξω από την ποζεριά που παίζει γύρω γύρω. Αν εξαιρέσεις τα κινητά και τα γαμάτα μηχανάκια , ένιωσα σαν να έκανα ταξίδι στον χρόνο με αυθεντικό μοτοσυκλετισμό.
Όπως φαίνεται , το Event είχε επιτυχία και θα έχει και συνέχεια.
Το βασικό όμως είναι ότι πλέον έχουμε κοινές αναμνήσεις πέραν από Posts.
Και είμαι περήφανος που ήμουν εκεί !
Καλή ξεκούραση. :beer:
Υ.γ.
Αν όλη η βουνίσια μπορούσε να χωρέσει σε μία φωτογραφία , κατά την ταπεινή μου γνώμη θα ήταν αυτή. :bawl:
3 μαντράχαλοι ένα Honda και μία γιαγιά αμήχανη από πίσω.
456981
grinderx
20/10/2024, 23:56
Μπράβο παιδιά! Συγχαρητήρια :)
Πρέπει μα ανοίξει θέμα για φωτό και βίντεα...
456982
456983
harris_x
21/10/2024, 06:52
Ανεβάστε τις εδώ και θα το φτιάξω εντός της ημέρας.
Δεν τις έχω ακόμα... :bawl:
Θελει δουλίτσα
harris_x
21/10/2024, 07:47
Δεν τις έχω ακόμα... :bawl:
Θελει δουλίτσα
harris_x
21/10/2024, 10:06
Πρέπει μα ανοίξει θέμα για φωτό και βίντεα...
456982
456983
Ready... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164136)