PDA

View Full Version : Stay tuned! Σχόλια - ερωτήσεις για ΒΟΥΝΙΣΙΑ

Σελίδες : [1] 2

harris_x
03/07/2024, 12:28
454164
...

karellen
03/07/2024, 12:49
:beer: :rockon:

bulmont
03/07/2024, 13:02
:a014::a014::a014::a014:

Manalishi
03/07/2024, 13:47
Ωπα....

Σαν ενα θείο μου πυ έφτιαχνε σε κάτι σύντεκνους του, "σουπιές βουνίσιες.." (πολύ γέλιο, άμα έρθω θα σας πω την ιστορία...)

Tsber
03/07/2024, 14:58
Οκτωβριανή "επανάσταση" :D

asxetost
03/07/2024, 15:10
Άντε να δούμε αν θα μπορούμε και εμεις επιτέλους.
Μας έφαγε η εργατιά!

taisteal
03/07/2024, 15:17
Ναι!

yes-u
03/07/2024, 15:51
Θέλει λίγο διόρθωση η αφίσα...
454167

Dimos35
03/07/2024, 15:58
Flower power, group θα έχει; :vroum:

harris_x
03/07/2024, 16:00
Flower power, group θα έχει; :vroum:
Βεβαίως!

ratamahatta
03/07/2024, 16:42
Δεν πιστεύω να "οργωσουμε";;

harris_x
03/07/2024, 16:57
Δεν πιστεύω να "οργωσουμε";;

Ίσως χρειαστεί :bawl:

SeniorCanardo
03/07/2024, 17:13
Οκτωβριανή "επανάσταση" :D

Προλαβαίνω να ραφτώ. :bawl:

o_gavros
03/07/2024, 18:27
...με ρολεξ στα χεργια, με γούνες στους ώμους...ιτε παίδες Ελλήνων...:bawl:

mikes
03/07/2024, 19:36
παιδες μη ψαρωνετε... και το αιγαλεω εδω διπλα, βουνο ειναι.. :lol: :p

2stroker
03/07/2024, 19:59
θα μας φανε τα τσακάλια!!! :lol::lol:

sanctusan
04/07/2024, 10:44
Λέγε ημερομηνίες να βάλω άδεια.....

CorpseAlive
05/07/2024, 12:13
Να το δώσω Χάρη?
Παρασκεύουλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι είναι...:a016::rockon::rockon:

harris_x
05/07/2024, 12:24
Να το δώσω Χάρη?
Παρασκεύουλα ζάχαρη Παρασκευούλα μέλι είναι...:a016::rockon::rockon:

Λες;;;

Μπααααα!
Όχι ακόμα.

CorpseAlive
05/07/2024, 12:36
Λες;;;

Μπααααα!
Όχι ακόμα.

Και τι θα συζητάμε πάλι στην Αιθανόλη?
Πόσο υπερήφανα πάμε με τα ευρωπαικά υπερκυβισμένα μηχανάκια μας να μας κερνάνε τζάμπα πατατάκια?

harris_x
05/07/2024, 12:38
Και τι θα συζητάμε πάλι στην Αιθανόλη?
Πόσο υπερήφανα πάμε με τα ευρωπαικά υπερκυβισμένα μηχανάκια μας να μας κερνάνε τζάμπα πατατάκια?

αυτό, αλλα και πόσο περιττά είναι τα πολλά κ.εκ.

CorpseAlive
05/07/2024, 12:39
αυτό, αλλα και πόσο περιττά είναι τα πολλά κ.εκ.

Κοιτά να δεις ένα τύπο που οδηγά και ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ και 13.000.000 ΚΥΒΙΚΆ ΜΗΧΑΝΗΣ ....
ΣΕ ΟΙΚΤΙΡΩ.

CorpseAlive
05/07/2024, 15:02
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163759

ΚΑΜΠΟΥΓΙΑ

granazi
05/07/2024, 15:05
Που υπογράφω?

harris_x
05/07/2024, 15:13
Που υπογράφω?

ποια θα είναι η ομάδα σου;

motojojo
05/07/2024, 15:35
Ρωταμε εδω; (να μη χαλαμε το "επισημο" ποστ)

min-max μελων ομάδας;

Όλοι αιθανολη τη δευτέρα!

Volpad
05/07/2024, 15:37
Ρωταμε εδω; (να μη χαλαμε το "επισημο" ποστ)

min-max μελων ομάδας;

Όλοι αιθανολη τη δευτέρα!

"Η Βουνίσια είναι ένα ολοήμερο Event στο οποίο συμμετέχουν ΟΜΑΔΕΣ από 2 έως 3 μηχανές. "

azar41
05/07/2024, 15:50
Πάρα πολύ ωραία,αν τυχόν θέλετε βοήθεια για διαδρομές ευχαρίστως να βοηθήσω, δίπλα είμαι!

CorpseAlive
05/07/2024, 15:56
Πάρα πολύ ωραία,αν τυχόν θέλετε βοήθεια για διαδρομές ευχαρίστως να βοηθήσω, δίπλα είμαι!

Να συμμετάσχεις κύριε Αζάρ! Φτιάχτε μια ομάδα να μας βάλετε τα γυαλιά!

Coyote.V
05/07/2024, 15:58
θα μας φανε τα τσακάλια!!! :lol::lol:

Υπερβολές...

Tsber
05/07/2024, 17:55
Για να είμαι ειλικρινής με τρώει από καιρό μία βόλτα στην Πελοπόννησο και πιστεύω πως το event μπορεί να συνδυαστεί με μία όμορφη τριήμερη εκδρομή :D

Προσωπικά είμαι θετικός λοιπόν γιατί μου αρέσει η εποχή και η τοποθεσία και υπάρχει αρκετός χρόνος για συνεννόηση μεταξύ βορείων μέχρι την προθεσμία, αλλά σε περίπτωση που έρθω μεμονωμένα ψηφίζω ομάδα azar41 δαγκωτό :beer:

azar41
05/07/2024, 20:05
Έκλεισε Παντελή,θα φάει η μύγα σίδερο!

granazi
05/07/2024, 21:05
ποια θα είναι η ομάδα σου;

Οι Γ.Α.Β Γ.Ο.Β

karellen
05/07/2024, 21:55
Για να είμαι ειλικρινής με τρώει από καιρό μία βόλτα στην Πελοπόννησο και πιστεύω πως το event μπορεί να συνδυαστεί με μία όμορφη τριήμερη εκδρομή :D

Προσωπικά είμαι θετικός λοιπόν γιατί μου αρέσει η εποχή και η τοποθεσία
:
Θα χαρώ να τα πουμε από κοντά Παντελή.

Tsber
05/07/2024, 23:06
Θα χαρώ να τα πουμε από κοντά Παντελή.

Κι εγώ το ίδιο Νίκο :beer:

doctoras
05/07/2024, 23:10
Έκλεισε Παντελή,θα φάει η μύγα σίδερο!

Να έρθω και εγώ να το πάμε αεροπορία;
:lol:

azar41
06/07/2024, 10:11
Εννοείται Χρήστο και όποιος άλλος μπορεί είναι ευπρόσδεκτος!

CorpseAlive
06/07/2024, 13:19
:beer::beer:

Manalishi
08/07/2024, 11:07
Δηλώνω απολωλό πρόβατο που αναζητά τον τσομπάνη του...καμιά όμάδα?

o_gavros
08/07/2024, 11:42
Θα βρεθεί στάνη να σε μαντρωσει μη σε μέλει.

Νομίζω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός,θα είναι πιο σαφές ποιοί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν.
Εγώ πχ ενώ λυσσαω, δεν μπορώ να ξέρω από τώρα.

CorpseAlive
08/07/2024, 11:45

Καλημέρα, σε έχω στο νου μου εγώ , αλλά θα φτιάξω πιο μετά αφού ανακοινωθούν κάποιες ομάδες τουλάχιστον , ένα Thread για να δηλώνουν οι Solo που θέλουν ομάδα!

Θα βρεθεί στάνη να σε μαντρωσει μη σε μέλει.

Νομίζω ότι όσο πλησιάζει ο καιρός,θα είναι πιο σαφές ποιοί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν.
Εγώ πχ ενώ λυσσαω, δεν μπορώ να ξέρω από τώρα.

Τοίχε βάστα θα σπρώξω!

granazi
08/07/2024, 14:12

Ελα να φτιάξουμε μία μαζί

Maira
08/07/2024, 14:50
Κι εγώ ακόμα δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορώ ή όχι. Να μπει ο Σεπτέμβρης για να φτιαχτούν τα νέα προγράμματα..... :wave2:

SONone
08/07/2024, 15:53
:a014:

""Το 10% θα είναι από χωμάτινες, εκ των οποίων 1-2 θα είναι από ''πιο απαιτητικές χωμάτινες''. ""

ωραία θα έρθω με το cbr τα αλλα τα φοβάμαι στο χωμα. :D

CorpseAlive
08/07/2024, 16:33
:a014:

""Το 10% θα είναι από χωμάτινες, εκ των οποίων 1-2 θα είναι από ''πιο απαιτητικές χωμάτινες''. ""

ωραία θα έρθω με το cbr τα αλλα τα φοβάμαι στο χωμα. :D

:bawl::bawl:

Nostradamus
08/07/2024, 16:56
θελω και εγω τον βοσκο μου !

o_gavros
08/07/2024, 17:22
Λυσσαρες...

CorpseAlive
09/07/2024, 10:03
Κυρίες και κύριοι, κατόπιν λαικού αιτήματος, συστάθηκε ειδική επιτροπή στο Moto.gr (έστειλα στον Χάρη μήνυμα )και αλλάζει το ανώτατο όριο μελών σε μία ομάδα από 3 σε 4.

Άρα από 2 μηχανές (ανεξάρτητα αν είναι δικάβαλο ή όχι) έως 4 η κάθε ομάδα!

Dimos35
09/07/2024, 10:24
Αναζητούνται αδελφές ψυχές για την συμπλήρωση γκρουπ με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- Να αντέχουν ή και να επιδιώκουν χαλαρούς ρυθμούς.
- Να μην καίγονται να μπουν χώμα.
- Να μην τους ενδιαφέρει η κατάταξη, όχι ότι δεν θα προσπαθήσουμε αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας.
- Να είναι άτριχοι (όχι εντάξει πλακίτσα, ας είναι και αξύριστοι)

CorpseAlive
09/07/2024, 10:31
Παίδες όσοι ψάχνετε ΟΜΑΔΑ :
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163772&p=3214619#post3214619

granazi
09/07/2024, 22:06
Κυρίες και κύριοι, κατόπιν λαικού αιτήματος, συστάθηκε ειδική επιτροπή στο Moto.gr (έστειλα στον Χάρη μήνυμα )και αλλάζει το ανώτατο όριο μελών σε μία ομάδα από 3 σε 4.

Άρα από 2 μηχανές (ανεξάρτητα αν είναι δικάβαλο ή όχι) έως 4 η κάθε ομάδα!

Α τότε μπορούμε ενδεχομένως να προσαρτήσουμε ένα μέλος ακόμα
Αποστείλατε βιογραφικά στην ΓΑΒΓΟΒ
θα γίνονται συνεντεύξεις τις Δευτέρες

CorpseAlive
10/07/2024, 16:35
Μέχρι τώρα 2 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή ( περιμένω να δω αν θα κατέβει ο Νοστράδαμος σαν ομάδα ή σαν μεμονωμένοι )

Για τους λάτρεις της στατιστικής και οι δύο ομάδες έχουν 100% πιθανότητα μεταλλίου .

o_gavros
10/07/2024, 16:46
Επειδης ακόμα το εβεντ είναι πολύ μακριά, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις συνθέσεις.
Εμένα ήδη το στανταρακι μου μάλλον με στέλνει κουβά.
Αλλά για το μουχαμπετι δηλώθηκαν τα χρώματα.

Πι.ες: δε πατάμε μίζα για οτιδήποτε λιγότερο από πόντιουμ μετά προβατινης.

motojojo
10/07/2024, 16:48
Καπου σε καποια ομάδα θα μπω κι εγω σφηνα. Δεν εχει οριστικοποιηθει ενα ταξιδι στις αρχες οκτωβρη και αυτο με κρατάει αλλά πιθανότα μέχρι τις 20/10 θα εχω επιστρέψει.
Υπολογίζω μέσα στον αυγουστο να ξεκαθαρισει.

spyro
11/07/2024, 14:39
αυτο με τα ζεμπέκικα στις πλατείες των χωριών πάντως με φόβισε να ξες

harris_x
11/07/2024, 14:48
αυτο με τα ζεμπέκικα στις πλατείες των χωριών πάντως με φόβισε να ξες
έεεεεεεεελα μωρε, απλά θα χορέψει κάποιος άλλος ή θα χάσετε μερικούς βαθμούς :winka:

OldMan
11/07/2024, 16:21
δε πατάμε μίζα για οτιδήποτε λιγότερο από πόντιουμ μετά προβατινης.

Συγγνωμη κιολας αλλα με μιζάτα μηχανάκια θα πατε χωμα..??

McGyver
11/07/2024, 20:12
Ερώτηση...

Στο bannerάκι θα βάλετε "Χ" ή να ξαναμπώ από Νοέμβρη;

sanctusan
11/07/2024, 21:08
1. Τσοπαν-array
2. o_gavros, sotostzav, we're recruiting...
3. Z750(μ'άλλον), bandit1250
4. 454348

5. Τι πόσα;

Πι.ες: κατακαημενο Λετσοβο...

Σε βλέπω μοναχό να χαιδεύεσαι με την προβατίνα...

SeniorCanardo
12/07/2024, 11:25
Ερώτηση...

Στο bannerάκι θα βάλετε "Χ" ή να ξαναμπώ από Νοέμβρη;

uBlock Origin-->Pick Element και άντε γεια.

yes-u
12/07/2024, 15:57
Δεν ξέρω από τώρα αν θα μπορέσω να συμμετάσχω, αλλά το λογότυπο το έχω έτοιμο..

454440

CorpseAlive
19/07/2024, 11:56
** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ **

Επειδή αρκετοί αναρωτιέστε για τα κόστη συμμετοχής και το πως θα οργανωθεί η διαμονή έχω να σας αναφέρω τα εξής:

Έχουμε υπολογίσει πως στα περίπου 30-40 άτομα το κόστος συμμετοχής θα είναι 20 ευρώ ανά ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ.
Προφανώς γίνονται προσπάθειες να μειωθεί το κόστος και θα μειωθεί αναλόγως των συμμετοχών.

Ο συνεπιβάτης ΔΕΝ πληρώνει συμμετοχή.
Το πακέτο συμμετοχής θα περιλαμβάνει τα εξής :
1. Μπλούζα της 1ης Βουνίσιας ( 1 τεμάχιο)
2. Αυτοκόλλητα της 1ης βουνίσιας. (2 τεμάχια)
3. Συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Τα έπαθλα θα ανακοινωθούν όταν κλείσουν οι συμμετοχές.

Σχετικά με την διαμονή :

Γίνονται κάποιες επαφές με το Δασικό Χωριό Άνω Δολιανών.
Το Χωριό αυτό θα είναι και πιθανότατα το Base Camp της διοργάνωσης.
Πρόκειται για καμπίνες μέσα στο Δάσος (ξύλινες) οι οποίες χωράνε από 2 έως 4 άτομα και κάποιες πιο μεγάλες από 2 έως 6 άτομα. Όλες από όσο έχω ενημερωθεί έχουν από 2 χώρους .

Μέσο όρο το κόστος διανυκτέρευσης κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ το άτομο.

Τέλος σχετικά με τα φαγητά.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις μας πάνω σε αυτό το κομμάτι οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.
Το ως άνω κατάλυμα μας έδωσε προσφορά πάντως για 20 ευρώ το άτομο σε μπουφέ με ψητά-κυνήγια κλπ κλπ. Η επιλογή αυτή ακόμα δεν έχει κλειδώσει λόγω του κόστους της.
Λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν αναλόγως των επιλογών.

Γενικά γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια να πέσουν τα κόστη για το Event αυτό.
Ωστόσο για να μπορούμε να διαπραγματευτούμε ή έστω να πάρουμε προσφορά που να έχει νόημα θα πρέπει να ξέρουμε πόσα άτομα υπολογίζουμε.

Το παρόν Post , φτιάχτηκε για να ξέρετε τι κόστη παίζουν, να δείτε αν ενδιαφέρεστε ή όχι και για να σας καλέσουμε, στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατό.
Θα μας διευκολύνει πολύ στην διοργάνωση .

Σε ότι αφορά την διαμονή και το ''γλέντι'' μετά το Moto.gr και οι συντελεστές του δεν έχουμε καμία ανάμιξη.
Θα πληρώσει ο καθένας ΜΑΣ απευθείας στην επιχείρηση.
Επίσης είναι προφανές πως όλα αυτά είναι προαιρετικά. Ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει την διαμονή του ή όχι .
Ωστόσο στο γλέντι καλό θα ήταν να είμαστε όλοι γιατί πάνω κάτω για αυτό γίνεται και η βόλτα :bawl::beer:

sanctusan
19/07/2024, 18:59
Κάπου έχω μπερδευτεί λίγο και έχω αρκετές απορείες. Πιθανόν να μην έχω διαβάσει κάτι σωστά.

Η έναρξη του Event είναι στις 09:00, ποια μέρα; Σάββατο;

Αν η έναρξη είναι στις 09:00 στην Αρκαδία στο Δασικό Χωριό Άνω Δολιανών (υποθετικά αφού δεν έχει κλείσει ακόμα), πρέπει να ξεκινήσουμε απο Αττική στις 06:00 το πρωι χωρίς στάσεις ώστε να είμαστε εκεί στην ώρα μας (όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι).

Προτείνεις διαμονή το Σάββατο, σωστά;
Το γλέντι θα γίνει Σάββατο βράδυ, σωστά;
Γιατί θεωρείται 2ήμερο event αφού μόνο το Σάββατο υπάρχουν δρόμενα;

.......Ημερομηνία : 19/10/2024-20/10/2024 (Σαββατοκύριακο) .......

.......Η Βουνίσια είναι ένα ολοήμερο Event ........

Καταλαβαίνω το σκοπό αλλά μου φάνηκε λίγο μπέρδεμα.

Γιατί δεν οργανώνουμε κάτι και για την Κυριακή ώστε να αξίζει περισσότερο την διαμονή του Σαββάτου; Ή να σπάσουμε η περιπέτεια στα 2 ώστε να προλάβουν να έρθουν όλοι και να είναι πιο έυκολο και για αυτούς που δεν είναι εξοικειομένοι σε απαιτητικές διαδρομές και σε πολλές ώρες πάνω στη σέλα;

Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.

CorpseAlive
19/07/2024, 19:30
Κάπου έχω μπερδευτεί λίγο και έχω αρκετές απορείες. Πιθανόν να μην έχω διαβάσει κάτι σωστά.

Η έναρξη του Event είναι στις 09:00, ποια μέρα; Σάββατο;

Αν η έναρξη είναι στις 09:00 στην Αρκαδία στο Δασικό Χωριό Άνω Δολιανών (υποθετικά αφού δεν έχει κλείσει ακόμα), πρέπει να ξεκινήσουμε απο Αττική στις 06:00 το πρωι χωρίς στάσεις ώστε να είμαστε εκεί στην ώρα μας (όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι).

Προτείνεις διαμονή το Σάββατο, σωστά;
Το γλέντι θα γίνει Σάββατο βράδυ, σωστά;
Γιατί θεωρείται 2ήμερο event αφού μόνο το Σάββατο υπάρχουν δρόμενα;

Καταλαβαίνω το σκοπό αλλά μου φάνηκε λίγο μπέρδεμα.

Γιατί δεν οργανώνουμε κάτι και για την Κυριακή ώστε να αξίζει περισσότερο την διαμονή του Σαββάτου; Ή να σπάσουμε η περιπέτεια στα 2 ώστε να προλάβουν να έρθουν όλοι και να είναι πιο έυκολο και για αυτούς που δεν είναι εξοικειομένοι σε απαιτητικές διαδρομές και σε πολλές ώρες πάνω στη σέλα;

Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις περισσότερες:

1. Η έναρξη είναι Σάββατο η ώρα μπήκε 09:00 αλλά είναι κάτι που υπάρχει συζήτηση να αλλάξει ή να γίνει μία συνεννόηση του τύπου :
Κάποιοι πιθανόν να έχουν διανυκτερεύσει από την προηγούμενη άρα θα κανονίσουμε αυτοί να ξεκινήσουν πρώτοι (που θα είναι εύκολο να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα) και σε όσους θα έρθουν από Αθήνα και άλλες περιοχές να ξεκινήσουν αργότερα χωρίς Penalty. Όπως και να έχει ακόμα και να αργήσετε ,το Penalty που θα υπάρχει δεν θα είναι κάτι τρομερό για τις πρώτες 2 ώρες (δεν σας τσεκουριάζει τους πόντους) και αυτό είναι έτσι γιατί δεν θέλω να βιάζεστε στην επιστροφή και γίνει καμία μλκια. Μετά τις 2 ώρες όμως αργοπορίας θα είναι βάναυσο. :evil:

2. Το Σάββατο θεωρώ πιο ασφαλές ,να κάνετε διαμονή γιατί και πολλά θα είναι τα χιλιόμετρα και η απονομή θα ξεκινήσει αργά και ''πιθανόν'' να τελείωσει αργά
Κάποιος που οδηγά από τις 9 το πρωί κάνει 600+ χιλιόμετρα , φάει πιεί , είναι δύσκολο να ξεκινήσει για Αθήνα 01:00 τα χαράματα .
Επομένως οι ημερομηνίες δόθηκαν έτσι για να είναι ξεκάθαρο για το πότε θα χρειαστεί πιθανώς να κλείσετε δωμάτιο ή να υπολογίσετε την διαμονή.

3. Υπάρχουν πλάνα στα σκαριά για την Κυριακή και από διαδρομές και από φαγητό . Ωστόσο επειδή ακόμα όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά στον αέρα δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου και να ανακοινώσω κάτι. Πρέπει πρώτα να κλειδώσουν οι συμμετοχές για το βασικό κομμάτι του Σαββάτου και μετά ΑΜΕΣΑ θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω!

Πάντως Ναι. Το 09:00 είναι όπως το λες ζήτημα, αλλά και η εποχή δεν μας δίνει περιθώρια να ξεκινήσει το Event πολύ πιο αργά.

Edit: Ξέχασα να γράψω ότι αποφασίσαμε να γίνει Σάββατο ώστε να μπορεί να γίνει και η απονομή-γλέντι-πάρτι χωρίς να σκεφτόμαστε ότι την επόμενη δουλεύουμε και να πάει αργά.

4. ''Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.''

Προσωπικά μιλώντας είναι φουλ ευπρόσδεκτες και οι απορίες και οι προτάσεις και δεν θα το πάρω από κανέναν στραβά να ρωτήσεις-προτείνει ότι θέλει, ο μόνος σκοπός είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαβαλεδιάσουμε !

sanctusan
19/07/2024, 20:02
Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις περισσότερες:

1. Η έναρξη είναι Σάββατο η ώρα μπήκε 09:00 αλλά είναι κάτι που υπάρχει συζήτηση να αλλάξει ή να γίνει μία συνεννόηση του τύπου :
Κάποιοι πιθανόν να έχουν διανυκτερεύσει από την προηγούμενη άρα θα κανονίσουμε αυτοί να ξεκινήσουν πρώτοι (που θα είναι εύκολο να είναι στο σημείο εκείνη την ώρα) και σε όσους θα έρθουν από Αθήνα και άλλες περιοχές να ξεκινήσουν αργότερα χωρίς Penalty. Όπως και να έχει ακόμα και να αργήσετε ,το Penalty που θα υπάρχει δεν θα είναι κάτι τρομερό για τις πρώτες 2 ώρες (δεν σας τσεκουριάζει τους πόντους) και αυτό είναι έτσι γιατί δεν θέλω να βιάζεστε στην επιστροφή και γίνει καμία μλκια. Μετά τις 2 ώρες όμως αργοπορίας θα είναι βάναυσο. :evil:

2. Το Σάββατο θεωρώ πιο ασφαλές ,να κάνετε διαμονή γιατί και πολλά θα είναι τα χιλιόμετρα και η απονομή θα ξεκινήσει αργά και ''πιθανόν'' να τελείωσει αργά
Κάποιος που οδηγά από τις 9 το πρωί κάνει 600+ χιλιόμετρα , φάει πιεί , είναι δύσκολο να ξεκινήσει για Αθήνα 01:00 τα χαράματα .
Επομένως οι ημερομηνίες δόθηκαν έτσι για να είναι ξεκάθαρο για το πότε θα χρειαστεί πιθανώς να κλείσετε δωμάτιο ή να υπολογίσετε την διαμονή.

3. Υπάρχουν πλάνα στα σκαριά για την Κυριακή και από διαδρομές και από φαγητό . Ωστόσο επειδή ακόμα όπως καταλαβαίνεις είναι πολλά στον αέρα δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου και να ανακοινώσω κάτι. Πρέπει πρώτα να κλειδώσουν οι συμμετοχές για το βασικό κομμάτι του Σαββάτου και μετά ΑΜΕΣΑ θα ανακοινωθούν τα περαιτέρω!

Πάντως Ναι. Το 09:00 είναι όπως το λες ζήτημα, αλλά και η εποχή δεν μας δίνει περιθώρια να ξεκινήσει το Event πολύ πιο αργά.

Edit: Ξέχασα να γράψω ότι αποφασίσαμε να γίνει Σάββατο ώστε να μπορεί να γίνει και η απονομή-γλέντι-πάρτι χωρίς να σκεφτόμαστε ότι την επόμενη δουλεύουμε και να πάει αργά.

4. ''Δεν θα αλλάξω τη διοργάνωση, απορίες έχω.''

Προσωπικά μιλώντας είναι φουλ ευπρόσδεκτες και οι απορίες και οι προτάσεις και δεν θα το πάρω από κανέναν στραβά να ρωτήσεις-προτείνει ότι θέλει, ο μόνος σκοπός είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να χαβαλεδιάσουμε !

Μου αρέσει το μουντ και η διάθεση, της βόλτας και η δικιά σου.

Ακόμα μια ερώτηση.

Πόσα χλμ μέσω όρο θα έχει η Βουνίσια και μόνο η Βουνίσια. Δηλαδή από το Base Camp μέχρι την επιστροφή στο Base Camp;

CorpseAlive
19/07/2024, 20:06
Μου αρέσει το μουντ και η διάθεση, της βόλτας και η δικιά σου.

Ακόμα μια ερώτηση.

Πόσα χλμ μέσω όρο θα έχει η Βουνίσια και μόνο η Βουνίσια. Δηλαδή από το Base Camp μέχρι την επιστροφή στο Base Camp;

Δεν μπορώ να στο απαντήσω γιατί εμείς δεν θα σας βγάλουμε την διαδρομή.
Ουσιαστικά θα υπάρχουν στον Χάρτη ΠΟΛΛΑ σημεία (μπορεί και 70 ) που μπορείτε να κατακτήσετε αλλά αυτό θα το επιλέξετε εσείς.
Δεν χρειάζεται να τα κατακτήσετε όλα, κάποιος π.χ. που θα έρθει για τον χαβαλέ μπορεί απλά να πάει σε 10 και να πίνει μπύρες μετά.
Ουσιαστικά η ομάδα σας θα κανονίσει την διαδρομή για αυτό θα σας δώσουμε τον χάρτη, τους γρίφους και τις δοκιμασίες τουλάχιστον 2 μέρες πριν για να καταστρώσετε το σχέδιο σας.

o_gavros
19/07/2024, 20:08
Αφού σ'r's τότε γιατί κάνεις τη δύσκολη μωρρρη;

sanctusan
19/07/2024, 20:33
Αφού σ'r's τότε γιατί κάνεις τη δύσκολη μωρρρη;

1. Γενικά ρωτάω για να καταλάβω τι παίζει.
2. Αφού ξέρ'ς, μ'RS να κάνω τη δύσκολη.

Αν έρθω θα στήσω σκηνή από τη Παρασκευή μέχρι τη Κυριακή.

Μόλις αποφασίσω αν θα πάω στη βαφτιση θα ενημερώσω.

o_gavros
19/07/2024, 20:41
454607

sanctusan
19/07/2024, 20:45
454607

Και τι νακανα;

CorpseAlive
03/09/2024, 14:15
Κύριοι και κυρίες , κάνατε τα μπάνια σας και τα ταξίδια σας , ήρθε όμως η ώρα να κατακτήσουμε τα βουνά (Κυρίως τις ταβέρνες) της πανέμορφης Αρκαδίας .

Θα μείνει ανοιχτό το θέμα της Βουνίσιας μέχρι τέλος του μήνα (με το ανάλογο ρίσκο του να κανονίσουμε την διαμονή τελευταία στιγμή) , παίξτε μπαλίτσα με τις ομάδες, δηλώστε συμμετοχή οι σόλο αναβάτες στα ανάλογα θέματα !

harris_x
03/09/2024, 14:28
[...]

παίξτε μπαλίτσα με τις ομάδες, δηλώστε συμμετοχή οι σόλο αναβάτες στα ανάλογα θέματα !

Σε αυτά δηλαδή:

1η ΒΟΥΝΙΣΙΑ του moto.gr (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163759)
1η ΒΟΥΝΙΣΙΑ (Μόνοι αναβάτες ψάχνονται) (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163772)

jojo72
04/09/2024, 21:50
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να γνωρίζω αν υπάρχει κάποια άλλη προηγούμενη συνεννόηση μήπως τα.. "παντρέματα" δεν είναι και τόσο πολύ επιτυχημένα ή έχει γίνει λάθος συνδυασμός; Δεν βλέπω συμφωνία ούτε στο ρυθμό ούτε στο είδος της διαδρομής....

CorpseAlive
04/09/2024, 22:05
Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος ή να γνωρίζω αν υπάρχει κάποια άλλη προηγούμενη συνεννόηση μήπως τα.. "παντρέματα" δεν είναι και τόσο πολύ επιτυχημένα ή έχει γίνει λάθος συνδυασμός; Δεν βλέπω συμφωνία ούτε στο ρυθμό ούτε στο είδος της διαδρομής....

Γιατί το λες αυτό?

(το χώμα ή όχι θα εξαρτηθεί από το αν θα βγει αμιγώς χωμάτινη, μέτρια χωμάτινη από τις συμμετοχές, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν συμμετοχές για χώμα ή για adv διαδρομές )

jojo72
04/09/2024, 23:48
Συγγνώμη, σε λάθος νήμα δημοσιεύθηκε.... Μιλάω για τα "παντρέματα" των solo αναβατών.

Οι διαχειριστές παρακαλούνται να μεταφέρουν το σχόλιο στο σωστό νήμα...

CorpseAlive
05/09/2024, 00:38
Συγγνώμη, σε λάθος νήμα δημοσιεύθηκε.... Μιλάω για τα "παντρέματα" των solo αναβατών.

Οι διαχειριστές παρακαλούνται να μεταφέρουν το σχόλιο στο σωστό νήμα...

Εγώ το μετέφερα , εδώ είναι το σωστό νήμα για σχολιασμό . Στο άλλο νήμα είναι αυστηρά και μόνο για δηλώσεις συμμετοχής

jojo72
05/09/2024, 14:48
Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία μου, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το site καθώς μπαίνω αραιά και πού.....:wave2:

CorpseAlive
05/09/2024, 14:52
Ζητώ συγγνώμη για την αβλεψία μου, η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένος με το site καθώς μπαίνω αραιά και πού.....:wave2:

Κανένα θέμα , μιλήστε με την ομάδα σου πλέον να βρείτε όνομα/Logo και να κάνετε τις απαραίτητες συνεννοήσεις!

CorpseAlive
11/09/2024, 01:00
Κύριοι & κυρίες !

Όσοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή στα σίγουρα και απλά δεν έχουν κάνει το Post εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163759) , να σπεύσουν για να έχουμε και εμείς οι κουτσοί διοργανωτές έναν μπούσουλα στο τι κόσμος θα έρθει!

Ευχαριστώ !!

jojo72
11/09/2024, 09:06
Έχω στείλει π.μ. στα άλλα δύο μέλη της ομάδας αλλά δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι σήμερα και δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους..... Δε θέλω να αποφασίσω μόνος μου αλλά στην τελική, αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (επειδή μετά θα φύγω για διακοπές) δεν έχω λάβει απάντηση, θα βάλω ένα όνομα και βλέπουμε τι γίνεται.

CorpseAlive
11/09/2024, 15:51
Έχω στείλει π.μ. στα άλλα δύο μέλη της ομάδας αλλά δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι σήμερα και δεν έχω άλλο τρόπο επικοινωνίας μαζί τους..... Δε θέλω να αποφασίσω μόνος μου αλλά στην τελική, αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας (επειδή μετά θα φύγω για διακοπές) δεν έχω λάβει απάντηση, θα βάλω ένα όνομα και βλέπουμε τι γίνεται.

Έγινε φίλε!

CorpseAlive
11/09/2024, 15:54
Επειδή το νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, ένα Teaser για τα Δρώμενα της 2ης ημέρας του Event .

Όταν κλείσουν οι συμμετοχές θα υπάρξει Post με το πρόγραμμα αναλυτικά!

Βον Απετιτ

455678

455679

Dimos35
12/09/2024, 10:05
Με κέρδισες με το μπριζολίδι.

Στο μεταξύ ούτε όνομα έχουμε, ούτε λογότυπο. Να προτείνω το "μικροί εξερευνητές" ; (BTW ο μικρότερος είμαι εγώ, μόλις 58 χειμώνων :lol: )
455690

**θα κάνω προσπάθεια για να ψήσω και την γυναίκα, τελική απάντηση αύριο.

azar41
12/09/2024, 10:28
Σκεφτόμουν το ... χαμένοι αλλά καί μικροί εξερευνητές μια χαρά είναι,μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! Εννοείται να φέρεις και την συμβία!

Dimos35
12/09/2024, 10:38
Σκεφτόμουν το ... χαμένοι αλλά καί μικροί εξερευνητές μια χαρά είναι,μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! Εννοείται να φέρεις και την συμβία!

Και δεν το κάνουμε "χαμένοι εξερευνητές" ; Ωραίο είναι. Ας μιλήσει κι ο Βαγγέλης.

bulmont
12/09/2024, 14:57
Και δεν το κάνουμε "χαμένοι εξερευνητές" ; Ωραίο είναι. Ας μιλήσει κι ο Βαγγέλης.

:lipssealed::lipssealed::lipssealed::lipssealed:

granazi
13/09/2024, 10:04
455729

Προτείνω αυτό για τους Γ.Α.Β.Γ.Ο.Β

CorpseAlive
14/09/2024, 16:54
Υπενθύμιση!

Όποιος έχει έτοιμη την ομάδα του να κάνει το ανάλογο POST.

Οι Σολο που έχουν ενταχθεί σε ομάδες παρακαλώ να φτιάξουν το POST.

Είναι σημαντικό να ξέρω πόσα άτομα θα είμαστε για να οργανωθεί και το κομμάτι καταλύματος-εστιάσης και το οργανωτικό των δοκιμασιών της ΒΟΥΝΙΣΙΑΣ.

Παρακαλώ όποιος χρειάζεται κάτι από τις ομάδες να μου στέλνει ο ΑΡΧΗΓΟΣ και μόνο για να βγει άκρη.

Ευχαριστώ πολύ!

Dimos35
17/09/2024, 08:25

Δυστυχώς δεν ψήνεται με τίποτα.

Ισχύει λοιπόν ότι έχω γράψει αρχικά, είμαι σόλο.

bulmont
17/09/2024, 09:17
Aν είναι κι' ΑΖΑΡ σόλο, μήπως να το βγάζαμε το γκρουπάκι ''ΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ'' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:bawl::bawl::bawl:

Dimos35
17/09/2024, 09:48
Aν είναι κι' ΑΖΑΡ σόλο, μήπως να το βγάζαμε το γκρουπάκι ''ΤΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙΑ'' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:bawl::bawl::bawl:

Αχχαχαχαχχα,:lol::lol:

azar41
17/09/2024, 11:12
Μεγάλα λόγια ας μην λέω αλλά η Μαρία έχει φροντίσει απο τώρα να μην έχει άλλες υποχρεώσεις το συγκεκριμένο ΣΚ!:)

bulmont
17/09/2024, 13:04
Mας γ@μησες.....................

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

CorpseAlive
18/09/2024, 13:18
Κύριοι και κυρίες, ενημερώνω ότι μέχρι αύριο 19/09/2024 , θα δεχόμαστε τις τελευταίες συμμετοχές.

Από αύριο κλειδώνουν οι ομάδες και θα υπάρξει Post που θα αναλύει τα πάντα από πλευράς κόστους, προσφορών για διαμονή και φαγητό.

Παρακαλώ όσοι σκοπεύουν να δηλώσουν ομάδα να το πράξουν ΑΜΕΣΑ.

bulmont
20/09/2024, 10:23
Χώμα κανένας;;;;;;............................

https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE

harris_x
23/09/2024, 15:36
Τελευταίες πληροφορίες: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163759&p=3222287&viewfull=1#post3222287

harris_x
23/09/2024, 15:42
******Ενημέρωση νούμερο 2******

Αποφασίσαμε ως διοργάνωση να ΜΗΝ υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Θα βγουν κατόπιν παραγγελίας μπλουζάκια της Βουνίσιας με κόστος 15 ευρώ ανά μπλουζάκι. Θα φτιαχτεί νέο Thread για τις παραγγελίες εντός της εβδομάδος.
Για να συμμετέχει κάποιος στην Βουνίσια δεν είναι απαραίτητο να αγοράσει μπλουζάκι.

Όλα τα έσοδα από τα μπλουζάκια θα πάνε στα λειτουργικά έξοδα του Forum.
:hmm:

Κύριε πτώμα;

να προσθέσω το παρακάτω ή θα δεχθώ συνέπειες;

"Για να αγοράσει κάποιος μπλουζάκι, δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχει στην Βουνίσια."

CorpseAlive
23/09/2024, 15:44
:hmm:

Κύριε πτώμα;

να προσθέσω το παρακάτω ή θα δεχθώ συνέπειες;

"Για να αγοράσει κάποιος μπλουζάκι, δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχει στην Βουνίσια."

Κάνε δουλειά σου αγόρι μου!

Το μπλουζάκι για όσους δεν θα είναι , θα έχει και Quote Παίσιου, θα είναι σαν να ήσουν αλλά δεν θα είναι σαν να ήσουν.

bulmont
23/09/2024, 15:50
Κάνε δουλειά σου αγόρι μου!

Το μπλουζάκι για όσους δεν θα είναι , θα έχει και Quote Παίσιου, θα είναι σαν να ήσουν αλλά δεν θα είναι σαν να ήσουν.

Bάλε και ''οτι γίνει στην βουνίσια, μένει στην βουνίσια'' κι' έδεσε το γλυκό.......

...........γιομίσαμε..............................................

CorpseAlive
23/09/2024, 15:52
Bάλε και ''οτι γίνει στην βουνίσια, μένει στην βουνίσια'' κι' έδεσε το γλυκό.......

...........γιομίσαμε..............................................

Βαγγέλ , πιάνω την πίσω πίσω θέση, βλέπω παράξενες διαθέσεις, οριακά βουκολικές.