View Full Version : MotoGP Γερμανίας 2024: πρόγραμμα μεταδόσεων
GIOTIS750
04/07/2024, 16:41
MotoGP Γερμανίας: πρόγραμμα μεταδόσεων στην COSMOTE TV
Πρόγραμμα μεταδόσεων 03/07/2024 - 13:29
To MotoGP μετά τον 8ο Αγώνα στην πίστα του Assen στην Ολλανδία, μεταφέρεται στην πίστα Sachsenring στην Γερμανία για το 9ο Grand Prix της χρονιάς.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ώρες της τηλεοπτικής κάλυψης του αγωνιστικού τριημέρου από την COSMOTE TV.
Παρασκευή 5/7
09:55 Moto3 ΕΔ1
10:45 Moto2 ΕΔ1
11:40 MotoGP ΕΔ1
14:10 Moto3 ΕΔ2
15:00 Moto2 ΕΔ2
15:55 MotoGP ΔΟΚΙΜΕΣ
Σάββατο 6/7
09:35 Moto3 ΕΔ3
10:20 Moto2 ΕΔ3
11:05 MotoGP ΕΔ2
11:45 MotoGP ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ 1 & 2
13:10 MotoE Πρώτος Αγώνας
13:45 Moto3 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ 1 & 2
14:40 Moto2 ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ 1 & 2
15:45 MotoGP Αγώνας Sprint
17:05 MotoE Δεύτερος Αγώνας
Κυριακή 7/7
10:40 MotoGP Ζέσταμα
11:45 Moto3 Αγώνας
13:00 Moto2 Αγώνας
14:30 MotoGP Αγώνας
https://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=48073
Tsber:beer:
thunder ace:beer:
harris_x:beer:
Coyote.V:beer:
azar41:beer:
sapila racing:beer:
niou:beer:
MG-KTiNoS:beer:
karellen
04/07/2024, 18:07
MotoGP Γερμανίας: πρόγραμμα μεταδόσεων στην COSMOTE TV
:beer:
sanctusan
05/07/2024, 00:28
Sachsenring!!!
:beer: :a016:
ratamahatta
05/07/2024, 10:11
Αν και σαν πίστα δεν μου αρέσει , ελπίζω να έχει θέαμα
Από μεγάλη μλκ μου το χάνω , θα είμαι Γερμανία και όταν έκλεινα εισιτήρια ούτε καν το σκέφτηκα
GIOTIS750
05/07/2024, 11:20
GIOTIS750
05/07/2024, 11:21
Sachsenring!!!
:beer: :a016:
DoctoR_k6
05/07/2024, 12:43
Για να δουμε...
454223
Από μεγάλη μλκ μου το χάνω , θα είμαι Γερμανία και όταν έκλεινα εισιτήρια ούτε καν το σκέφτηκα
Αν σου το επιτρέπει το πρόγραμμά σου, πήγαινε! Εισιτήρια θα βρεις, δεν μπορεί! Υπάρχουν και κανονικά εισιτήρια στα εκδοτήρια, αλλά και κάποιοι ατομικά προσπαθούν να τα πουλήσουν.
DoctoR_k6
05/07/2024, 15:26
Δυνατες πτωσεις απο ΜΜ και Ντιτζια.
Μαλλον ο Ντιτζια εσπασε κλειδα...
Ο ΜΜ χαι με 180... :eek:
Update: Καλα ειναι ο Ντιτζι τελικα.
Παλευει και για χρονο.
https://motorcyclesports.net/video-massive-and-a-very-ugly-crash-of-marc-marquez/
GIOTIS750
05/07/2024, 17:04
https://watchf1full.com/browse-motogp-videos-1-date.html
GIOTIS750
05/07/2024, 18:28
Update: Καλα ειναι ο Ντιτζι τελικα.
Παλευει και για χρονο.
Ευτυχως και οι δυο δεν σπασανε τιποτα .
Πολλες πτωσεις σημερα.
Ευτυχως και οι δυο δεν σπασανε τιποτα .
Δυστυχώς κάταγμα δείκτη και μελανιασμένος θώρακας για τον ΜΜ...
Βλέποντας και κάνοντας αύριο, τον απασχολεί κυρίως η κατάσταση του θώρακα.
https://www.gpone.com/en/2024/07/05/motogp/index-finger-fracture-and-severe-rib-contusion-for-marc-marquez.html
GIOTIS750
06/07/2024, 10:06
ΛΙΝΚ
https://motomundo.net/2024/07/motogp-2024-round-9-germangp-sachsenring-watch-online-free/
GIOTIS750
06/07/2024, 10:16
Δυστυχώς κάταγμα δείκτη και μελανιασμένος θώρακας για τον ΜΜ...
Βλέποντας και κάνοντας αύριο, τον απασχολεί κυρίως η κατάσταση του θώρακα.
https://www.gpone.com/en/2024/07/05/motogp/index-finger-fracture-and-severe-rib-contusion-for-marc-marquez.html
Το πλευρο ειναι που ποναει, το δαχτυλο οχι τοσο.Ετσι δηλωσε.:beer:
MG-KTiNoS
06/07/2024, 10:26
Το πλευρο ειναι που ποναει, το δαχτυλο οχι τοσο.Ετσι δηλωσε.
Η ιστορία με τον άνθρωπο αυτό έχει κουράσει !
Κάθε Σ/Κ Θα πέσει θα μπλεχτεί με κάποιον και γενικά θα υπάρχει τουλάχιστον ένα περιστατικό.\
Ο άνθρωπος δεν μπορεί.
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβουν οι διοργανωτές, οι φίλοι του οι συγγενείς του και εν τέλει ο ίδιος?
Να σκοτωθεί ή να σκοτώσει κανέναν?
Γιατί εκεί πάει κι όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός (1 2 3 23 33 256 τούμπες κάθε μέρα τ Άη Γιαννιού δεν είναι)
Θα μου πεις είσαι χέιτερ
Ε ναι ρε είμαι και ξέρεις γιατί?
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις (έχει αγγλικούς υπότιτλους)
Δηλαδή άι σιχτίρ τελικά κι εσύ και τα ρεκόρ που δεν μπορείς να σπάσεις
https://youtu.be/DlO_1t4piVU?si=HatEo4Du5ovuA8JT&t=236
GIOTIS750
06/07/2024, 12:40
Η ιστορία με τον άνθρωπο αυτό έχει κουράσει !
Κάθε Σ/Κ Θα πέσει θα μπλεχτεί με κάποιον και γενικά θα υπάρχει τουλάχιστον ένα περιστατικό.\
Ο άνθρωπος δεν μπορεί.
Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβουν οι διοργανωτές, οι φίλοι του οι συγγενείς του και εν τέλει ο ίδιος?
Να σκοτωθεί ή να σκοτώσει κανέναν?
Γιατί εκεί πάει κι όποιος δεν το βλέπει είναι στραβός (1 2 3 23 33 256 τούμπες κάθε μέρα τ Άη Γιαννιού δεν είναι)
Θα μου πεις είσαι χέιτερ
Ε ναι ρε είμαι και ξέρεις γιατί?
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις (έχει αγγλικούς υπότιτλους)
Δηλαδή άι σιχτίρ τελικά κι εσύ και τα ρεκόρ που δεν μπορείς να σπάσεις
https://youtu.be/DlO_1t4piVU?si=HatEo4Du5ovuA8JT&t=236
Αμα δει οτι δεν μπορει πλεον και εχει μεγαλη διαφορα απο τους πρωτους δεν νομιζω να κατσει(λεμε τωρα υποθεσεις κανω)
αλλα αμα ο τζιτζι τον παιρνει στην εργοστασιακη(λαθος και το ξαναλεω) τι να κανει να μην παει ,
θελω να δω τι θα κανει ο Τζιτζι εαν ειναι κοντα με τον Πεκο και παιζεται η κουπα
ποιος θα ειναι στα χαλικια??
σκεψου να στειλη τον Πεκο για αγορα οικοπεδου μετα απο μαχη στην πιστα με νικητη τον Μαρκ
και πως θα το αντιμετωπιση το θεμα.
MG-KTiNoS
06/07/2024, 13:21
Αμα δει οτι δεν μπορει πλεον και εχει μεγαλη διαφορα απο τους πρωτους δεν νομιζω να κατσει(λεμε τωρα υποθεσεις κανω)
αλλα αμα ο τζιτζι τον παιρνει στην εργοστασιακη(λαθος και το ξαναλεω) τι να κανει να μην παει ,
θελω να δω τι θα κανει ο Τζιτζι εαν ειναι κοντα με τον Πεκο και παιζεται η κουπα
ποιος θα ειναι στα χαλικια??
σκεψου να στειλη τον Πεκο για αγορα οικοπεδου μετα απο μαχη στην πιστα με νικητη τον Μαρκ
και πως θα το αντιμετωπιση το θεμα.
Τον Πέκο δεν θα τον στείλει για οικόπεδα γιατί δεν θα τον δει
Το ερώτημα είναι αν θα ζήσει μέχρι τότε
ή τέλος πάντως θα μείνει ένα κομμάτι όλος
για να πάει στην εργοστασιακή
DJTaurus
06/07/2024, 15:28
Νοοτροπίες formula 1. Άξια δεύτερος οδηγός ο Μπαστια. Στρογγυλοκαθισε πίσω από τον μπαναια και δεν τόλμησε καν να κόψει βαθμούς. Το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν το έργο.
Νοοτροπίες formula 1. Άξια δεύτερος οδηγός ο Μπαστια. Στρογγυλοκαθισε πίσω από τον μπαναια και δεν τόλμησε καν να κόψει βαθμούς. Το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν το έργο.
Εδω το εχουμε ξαναδει απο μη ομοσταυλους καποτε.....
Εμένα μου έκανε αρνητική εντύπωση ο Βιναλες στο τέλος. Έχεις πίσω τον ΜΜ, είναι στην ρόδα σου και το ξέρεις και μου μπαίνεις τελευταία στροφή απλωτά. Κλείσε ρε μεγάλε την πόρτα, αφού ξέρεις θα ορμήξει ο άλλος...
sanctusan
06/07/2024, 17:33
Ξεσπάνε οι haters μόλις δουν συμβαν, ενώ προσπαθούν να κρατηθούν όταν πάει καλά. Είτε κερδίσει, είτε χάσει, είτε διαμελιστεί μόνο με αυτόν ασχολείστε.
Δε πειράζει θα σας/μας περάσει, εμείς εδώ είμαστε μόνο για να βλέπουμε και να λέμε τις αερολογίες μας. Αυτοί είναι εκεί προσπαθώντας να προσφέρουν θέαμα για εμάς.
GIOTIS750
06/07/2024, 20:56
Ξεσπάνε οι haters μόλις δουν συμβαν, ενώ προσπαθούν να κρατηθούν όταν πάει καλά. Είτε κερδίσει, είτε χάσει, είτε διαμελιστεί μόνο με αυτόν ασχολείστε.
Δε πειράζει θα σας/μας περάσει, εμείς εδώ είμαστε μόνο για να βλέπουμε και να λέμε τις αερολογίες μας. Αυτοί είναι εκεί προσπαθώντας να προσφέρουν θέαμα για εμάς.
Άμα νομίζεις ότι είμαι χεητερ κανείς μεγάλο λάθος ,το είχα γράψει πολλές φορές παλιότερα ότι δεν υπάρχει οδηγός που να μισώ γιατί είναι απλά ένα χόμπι βλέπω περισσότερο τα θετικά.Εγω με την ντουκατι στραβωσα ...
peterTHErider
06/07/2024, 21:37
Γιατί να θέλει να το παίξει καλός ομοσταυλος ο μπεστια αφού τον πετάξανε σαν στυμμενη λεμονοκουπα?
Ισα ίσα που θα θέλει να αποδείξει πράματα.
Νομίζω πως απλά είναι αρκετά δυνατός στα φρένα ο πεκος.
sanctusan
06/07/2024, 21:41
Άμα νομίζεις ότι είμαι χεητερ κανείς μεγάλο λάθος ,το είχα γράψει πολλές φορές παλιότερα ότι δεν υπάρχει οδηγός που να μισώ γιατί είναι απλά ένα χόμπι βλέπω περισσότερο τα θετικά.Εγω με την ντουκατι στραβωσα ...
Όχι όχι, δεν απευθήνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.
...εμείς εδώ είμαστε μόνο για να βλέπουμε και να λέμε τις αερολογίες μας. Αυτοί είναι εκεί προσπαθώντας να προσφέρουν θέαμα για εμάς.
Και εδώ μάλλον συμφωνούμε απόλυτα....
sanctusan
06/07/2024, 21:44
Γιατί να θέλει να το παίξει καλός ομοσταυλος ο μπεστια αφού τον πετάξανε σαν στυμμενη λεμονοκουπα?
Ισα ίσα που θα θέλει να αποδείξει πράματα.
Νομίζω πως απλά είναι αρκετά δυνατός στα φρένα ο πεκος.
Γενικά είναι πολύ δυνατός οδηγός, και πύραυλος στις εκκινήσεις
Ο Μαρκεζ ειναι 3ος στο πρωταθλημα με GP '23.Με τεραστια διαφορα απο τις αλλες GP '23.
Περσυ ισως κα ιμε το δικιο του ο Πεκο διαμαρτυρηθηκε στην Ducati για το οτι τα δορυφορικα GP ειναι ολα πολυ κοντα σε ικανοτητες με την μοτοσυκλετα του.Η Ducati τον ακουσε και φετος η GP '23 εχει κατεβει σκαλι.Νομιζω ολοι το βλεπουμε αυτο.Το γιατι δεν βλεπουμε ολοι οτι ο Μαρκεζ που δεν ειχε ιδεα απο Ducati ειναι ο μονος που κραταει ανταγωνιστικη την GP '23 με ξεπερνα.Κουτσος στραβος αλλα και παλι πιο γρηγορος απο οποιονδηποτε εχει ισαξια μοτοσυκλετα ή και λιγο καλυτερη απο την δικη του.
Ο τυπος παει να χτυπησει την Ιταλια του Rossi μεσα στο ιδιο της το σπιτι.... :ninja:
Ο Μαρκεζ ειναι 3ος στο πρωταθλημα με GP '23.Με τεραστια διαφορα απο τις αλλες GP '23.
Περσυ ισως κα ιμε το δικιο του ο Πεκο διαμαρτυρηθηκε στην Ducati για το οτι τα δορυφορικα GP ειναι ολα πολυ κοντα σε ικανοτητες με την μοτοσυκλετα του.Η Ducati τον ακουσε και φετος η GP '23 εχει κατεβει σκαλι.Νομιζω ολοι το βλεπουμε αυτο.Το γιατι δεν βλεπουμε ολοι οτι ο Μαρκεζ που δεν ειχε ιδεα απο Ducati ειναι ο μονος που κραταει ανταγωνιστικη την GP '23 με ξεπερνα.Κουτσος στραβος αλλα και παλι πιο γρηγορος απο οποιονδηποτε εχει ισαξια μοτοσυκλετα ή και λιγο καλυτερη απο την δικη του.
Ο τυπος παει να χτυπησει την Ιταλια του Rossi μεσα στο ιδιο της το σπιτι.... :ninja:
Σε διπλανό φόρουμ ο ΚΤινΟς, που φαίνεται ότι γνωρίζει πράγματα λόγω επαφών με Ιταλία, ισχυρίζεται ότι σιωπηρά η Ντουκάτι έχει ήδη δώσει πολλά εξαρτήματα από gp24, αν όχι σχεδόν ολόκληρη μοτοσυκλέτα, στον ΜΜ.
thunder ace
07/07/2024, 11:00
https://cdn.xsportbox.com/embed77/?event=stack.html&link=1&domain=&force=https%3A%2F%2Fsportsurge.stream%2Fembed%2Fmotogp.php&ask=1719736800&lgt=3&noplayer=0σε εμενα παιζει πολυ καλα
Σε διπλανό φόρουμ ο ΚΤινΟς, που φαίνεται ότι γνωρίζει πράγματα λόγω επαφών με Ιταλία, ισχυρίζεται ότι σιωπηρά η Ντουκάτι έχει ήδη δώσει πολλά εξαρτήματα από gp24, αν όχι σχεδόν ολόκληρη μοτοσυκλέτα, στον ΜΜ.
Δε το ξερω αυτο.Βαθμους παντως εχει μαζεψει και απο την αρχη της χρονιας που αποκλειεται να ειχε αναβαθμισμενο μηχανακι.Μιλαμε για εναν οδηγο που δεν τον ηθελε ο Τζιτζι ουτε καν σε δορυφορικο.Αν δεχτω την συνομωσιολογια λογικα θα πηρε βοηθεια τον τελευταιο μηνα αφου αποφασιστηκε να παει lenovo.Αν εγινε παντως κατι τετοιο καποιος απο τους αλλους οδηγους θα μιλουσε σιγουρα.Σιγα μην το αφηνε πχ ο Μπεζεκι να περασει ετσι.
ratamahatta
07/07/2024, 12:53
Ο μαρκεζ εξακολουθεί να είναι πολύ γρήγορος οδηγός, όχι ο γρηγορότερος αυτή την στιγμή, αλλά δεν έχει υπομονή νομίζει ότι είναι ακόμα 20χρονων που μπορεί να πέφτει κ να σηκώνεται ατσαλάκωτος , και χθες στο sprint έσωσε μια πτωση …ακόμα
Τα προηγούμενα χρόνια τον είχαμε συνηθίσει να κινείται λίγο πάνω από το όριο, πλέον όχι και θέλει προσοχή γιατί δεν είναι μόνος του
Η aprillia φάνηκαν δυνατές χθες και βοήθησαν στο θέαμα , από την άλλη η KTM ακόμα παλεύει φέτος αλλά δεν βλέπω φως
Ελπίζω να δούμε ωραίο αγώνα σήμερα
Καλα ναι αμα το ειπε ο συγκεκριμενος,σιγουρα ΔΕΝ ειναι ετσι
thunder ace
07/07/2024, 13:15
ωχ...
Βρε Martiiiiiiin......!!!
Το κακό με την εμμονή είναι οτι γρήγορα σε εκθέτει. Τέλος πάντων, το καλό για όσους επιθυμούν ανταγωνιστικούς αγώνες και μάχες, είναι πως το πρωτάθλημα πήρε φωτιά..
thunder ace
07/07/2024, 15:06
Έχει διαφορες το μοτέρ του ΜΜ με του Μάρτιν και του Πεκο και όποιος δεν το βλέπει,απλά δεν θέλει να το δει.
DJTaurus
07/07/2024, 15:12
Έχει διαφορες το μοτέρ του ΜΜ με του Μάρτιν και του Πεκο και όποιος δεν το βλέπει,απλά δεν θέλει να το δει.
Εννοείται και φάνηκε ξεκάθαρα σήμερα πως άρπαζε και άνοιγε στην ανηφόρα πριν την ευθεία του τερματισμού. Δύσκολα κολλούσε ο άλλος από πίσω.
πυξιδας990
07/07/2024, 15:18
Λάθος ψυχολογίας η πτώση Μάρτιν, κρίμα..
Ατιμη Ντουκατι παλι τα μαγειρεψαν για να κερδισει
το καλομαθημενο τους ο Πεκο
Δολιοφθορα σιγουρα η πτωση του Μαρτιν
Ωραιος αγωνας.
Θεωρητικα απο φυσικη ταχυτητα ο Μαρτιν ειναι πιο γρηγορος απο τον Πεκο.Αλλα θες ολο το πακετο για να εισαι πρωταθλητης.Οπως και να εχει δε νομιζω οτι ειναι ανταξιοι των Rossi/Marquez/Stoner/Lore...
Απο τον Πεκο λειπει λιγη φυσικη ταχυτητα παραπανω ενω απο τον Μαρτιν το μενταλιτι.Αποψη μου αυτα.ΔΗλαδη για μενα ο Πεκο βρηκε ενα κενο αναμεσα στα προηγουμενα ΑΛιεν και στα επομενα που θα ερθουν και φυσικα το εκμεταλλευτηκε με το καλυτερο τροπο και μπραβο του.Τα πηρε αξια τα πρωταθληματα απλα εγω προσωπικα περιμενω καποιον αλλο καλυτερο(ισως Ακοστα θα δουμε)
Ο άνθρωπος δεν μπορεί.
Πάλι μέσα έπεσες ρε φίλε :lol:
ratamahatta
07/07/2024, 17:19
Καλός αγώνας με μαχες για την 6αδα , κριμα για τον μαρτιν που έπρεπε να προσέξει στην 1 η οποία είχε δώσει πολλές πτώσεις
Ο πεκο για να μείνει κοντά το εκμεταλλεύτηκε , ωραίος ο μορμπι μακάρι να ανεβεί όπως ο Μπαστια
Ο μαρκεζ πήρε το βάθρο κερδίζοντας πολλές θέσεις
CBR900RR 98-99
07/07/2024, 17:22
Ίσως η πρώτη πίστα που δεν είχαν το κάτι παραπάνω τα gp24 δλδ το κάτι πολύ παραπάνω εννοώ έναντι τον gp23 και τον απριλια το υπόλοιπο που φάνηκε είναι η διαφορά κλάσης τον οδηγών της.
Αγώνας σπριντ:
Ο Μάρτιν φαινόταν ότι είχε το κάτι παραπάνω και το έδειξε γιατί δούλεψε ποιο πολύ όλο το τριήμερο από τον άμεσο αντίπαλο του σε αυτόν τον αγώνα και μπράβο του για την πρώτη θέση.
Ο Ολιβέιρα μια ευχάριστη αναλαμπή τα απριλια εδώ κάτι κάνανε έφταιγε μάλλον η πίστα και η πολλές αριστερές στροφές της.
Ο Πεκο όλο το τριήμερο μου φάνηκε πολύ χαλαρός και σίγουρος το πλήρωσε στον αγώνα σπριντ αυτό.
O Μπαστιανινη τον είχε τον Πεκο για μένα αλλά επειδή δεν κυνηγάει πρωτάθλημα συν ότι είναι Ιταλός και μάλλον έχει καλές σχέσεις με τον Πεκο έκατσε πίσω του κανένα πρόβλημα με αυτό εφόσον ήταν μπροστά ο Μάρτιν.
Μορμιντελη ευχάριστη αναλαμπή και αυτός βρισκει ρυθμό και αυτοπεποίθηση σιγά σιγά το τρένο δεν ξέρω αν πέρασε...
Μαρκεζ τι να πω τώρα εδώ ότι σακατευτεικε ότι έχασε τα μισά δοκιμαστικά ότι Μπραντλ του χάλασε το αποτέλεσμα ίσως αυτό μιας και με τα ΘΑ δεν τα πάω καλά θα πω αυτό μόνο από 13ος έφτασε 6ος και το ξανά λέω αυτός ο άνθρωπος τον συμπαθούμε δεν τον συμπαθούμε αυτά που κάνει δεν τα κάνει κανείς τους εκεί.
Αγώνας κανονικός:
Ο Πεκο πήρε μια άξια πρώτη θέση έκανε καλή διαχείριση ελαστικών και για μένα παρά την πτώση του Μάρτιν πάλι πρώτος θα τερμάτιζε.
Ο Μαρκεζ πήρε ένα αποτέλεσμα όχι αναμενόμενο δεδομένων το συνθηκών αλλά μόνο αυτός θα μπορούσε να το κάνει αυτό και μπράβο του απέδειξε γιατί δεν είναι τυχαία ο βασιλιάς εκεί πέρα με τρέλα παραδείγματα το τζαρτζαρισμα με τον μορμιντελη και το πώς μηδένισε και πέρασε τον αδερφό του.
Ο Άλεξ μαρκεζ έκανε έναν καταπληκτικό αγώνα δεδομένου του επιπέδου του και μπράβο του.
Ο Μπαστιανινη σήμερα δεν το βρήκε συν ότι η διαφορές ήταν μικρότερες και η μηχανή του δεν είχε το κάτι πολύ παραπάνω άξια τέταρτος αλλά θέλει δουλειά στην αρχή του αγώνα και να ξεκινάει από ποιο μπροστά.
Ο μορμιντελη πραγματικά τα έδωσε όλα σε αυτόν τον αγώνα δλδ αυτό που μπορούσε δεδομένου του επιπέδου του και πήρε άξια την πέμπτη θέση.
Ο Μάρτιν τι να πω τώρα για το παλληκάρι πρώτος με διάφορα σχετικής ασφάλειας και πέφτει και μας χαλάει και τον αγώνα τους θεατές και χαλάει και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα για αυτόν αυτά συμβαίνουν και έχουν ξανασυμβεί και θα ξανασυμβούν αγωνιστικό λάθος που καθορίζει κάποιες φορές πρωταθλήματα λόγω μετεπειτας ψυχολογίας.
Καλό καλοκαίρι με ηρεμία μιας και το πρωτάθλημα ξαναπήρε φωτιά.
Λιγότερο κακία και περισσότερο αντικειμενικότητα.
Ο Πεντρόσα είναι ο καλύτερος οδηγός που πέρασε ποτέ από τα μοτοτζιπι ορίστε ένα αντικειμενικό παράδειγμα!
peterTHErider
07/07/2024, 18:20
Αυτός ο ακοστα που όλοι στην αρχή βάφτισαν next big thing κλπ που εχει εξαφανιστεί?
Καλός αναβάτης αλλά στην ktm που θα μείνει για χρόνια δεν νομίζω να ξεχωρίσει ποτέ.
Αυτός ο ακοστα που όλοι στην αρχή βάφτισαν next big thing κλπ που εχει εξαφανιστεί?
Καλός αναβάτης αλλά στην ktm που θα μείνει για χρόνια δεν νομίζω να ξεχωρίσει ποτέ.
Κρίνοντας και από τα υπόλοιπα ΚΤΜ φαίνεται πώς αντί να κλείσει η ψαλίδα με τις Ducati φέτος μάλλον έχει ανοίξει ακόμα περισσότερο, πιθανώς λόγω της καινούργιας κατασκευής των ελαστικών. Πολύ καλός ο Ακόστα αλλά παραμένει rookie και θαύματα στο σημερινό MotoGP δεν γίνονται. Η ΚΤΜ έχει τους πόρους, το ανθρώπινο δυναμικό και την τεχνογνωσία να τα καταφέρει αλλά η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει κολλήσει στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω. Εμένα με εντυπωσιάζει το πόσο καλή δουλειά έχει κάνει η Aprilia με τα μέσα που έχει, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και του χρόνου που θα έχει επιτέλους και ένα μεγάλο όνομα στο ρόστερ της.
Ε ρε τι έχει να γίνει του χρόνου.
https://vm.tiktok.com/ZGeGkYNUm/
CBR900RR 98-99
07/07/2024, 19:04
Ο Ακοστα αν είναι της μοίρας του γραφτό θα πρωταγωνιστήσει από το 27 και μετά που θα αλλάξουν η κανονισμοί και όλοι θα ψάχνονται με τα 850 κυβικά όπως το 2007 το κατάφερε ο στονερ με την ντουκατι που γύρισαν στα 800 κυβικά ποιο πριν χλωμό το βλέπω με Πεκο και μαρκεζ στην εργοστασιακή συν οποίον άλλο οδηγεί ντουκατι ντιτζιαναντώνιο κλπ.
Καλός η κακός η συγκυρίες και η επιλογές καθορίζουν πλέον τον πρωταθλητή από το 2020-21 και μετά και το ταλέντο μόνο δεν μπορεί αν δεν μπορεί και η μηχανή βλέπε μαρκεζ εδώ φέτος που οδηγεί περσινό ντουκατι και τερματίζει πίσω από τα ντουκατι του 24 συν ότι όποιος δεν οδηγεί ντουκατι δεν κάνει τπτ.
peterTHErider
07/07/2024, 19:19
Λέμε και ξαναλέμε για το 27 και τις αλλαγές στους κανονισμούς αλλά έχουμε 2.5 γεμάτες σεζόν μέχρι τότε. Αγωνιστικά ένας αιώνας!
Ο άνθρωπος δεν μπορεί.
:a01: