Σύνδεση

View Full Version : BMW Motorrad – Τέλος συνεργασίας με την Βαγιανέλης Α.Ε.

giorgosb
12/07/2024, 14:46
"Η BMW Motorrad Hellas και η εταιρεία Βαγιανέλης ΑΕ (https://www.bikeit.gr/reportaz/item/38767-bmw-motorrad-telos-synergasias-me-tin-vagianelis-a-e) συμφώνησαν αμοιβαία στη διακοπή της συνεργασίας τους με ισχύ από την 30η Ιουνίου 2024."

"Η BMW Motorrad Hellas ευχαριστεί θερμά τη Βαγιανέλης ΑΕ για τη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή της στην επιτυχημένη πορεία της μάρκας BMW Motorrad στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, από την 1η Ιουλίου 2024 τέθηκε σε ισχύ νέα συνεργασία μεταξύ της BMW Motorrad Hellas και της εταιρείας Σπανός ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται ήδη ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Επισκευαστής Αυτοκινήτων BMW & MINI.

Η BMW Motorrad Σπανός ΑΕ θα δραστηριοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις της επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 339, Ηλιούπολη.

Η BMW Motorrad Hellas εύχεται στην Σπανός ΑΕ καλή επιτυχία στην νέα της δραστηριότητα."

sanctusan
12/07/2024, 14:53
Κάπου εδώ μέσα έχει ξανασυζητηθεί

giorgosb
12/07/2024, 14:59
Κάπου εδώ μέσα έχει ξανασυζητηθεί

Αν δεν κάνω λάθος ήταν για τον Παναγιωτόπουλο.

sanctusan
12/07/2024, 15:01
Μπορεί να κάνω εγώ λάθος

Taz
12/07/2024, 17:42
Ουσιαστικά η Βαγιανέλης εξαγοράστηκε από την Σπανός και αλλάζει επωνυμία

AUFGEBRACHT
12/07/2024, 18:49
Μου κάνει εντύπωση που η είδηση δεν έχει "παίξει" αλλού, παρά μόνο στο bikeit, απ΄όπου και η πηγή.

Άλλο ένα "βαρύ" όνομα κι εμβληματικό όνομα, συνυφασμένο με τις μοτοσικλέτες της BMW. Δεν ξέρω εάν εξαγοράστηκε από τον Σπανό, ή ο Σπανός απλά αγόρασε τις εγκαταστάσεις του Βαγιανέλη, όπως αναφέρει ο από πάνω... Πριν 2 χρόνια, είχε ανακοινωθεί η ένταξή του στο επίσημο δίκτυο της MUVUS, δεν ξέρω εάν αυτή η κίνηση ήταν κάτι που δεν άρεσε στην BMW, από τη μία μεριά να πουλάς το status της BMW, κι από την άλλη μεριά να πουλάς CFMoto και Royal Enfield. Πλέον δεν εμφανίζεται στο ανωτέρω δίκτυο, και νομίζω -δεν ξέρω αν κάνω λάθος- πως το διαζύγιο ήταν στα μουλωχτά, σε αντίθεση με το όταν ανακοινώθηκε.

Πάντως τώρα τελευταία υπήρχαν αρκετές αρνητικές κριτικές για τον Βαγιανέλη, δεν ξέρω εάν ήταν απόρροια του εν λόγω διαζυγίου...Μετά το διαζύγιο με τον Παναγιωτόπουλο, πολλοί ιδιοκτήτες είχαν στραφεί στον Βαγιανέλη, ιδιαίτερα για λόγους που είχαν να κάνουν με την εγγύηση, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έτρεχε εδώ και καιρό για 3 και 5 χρόνια δωρεάν service.

CorpseAlive
12/07/2024, 18:58
Μου κάνει εντύπωση που η είδηση δεν έχει "παίξει" αλλού, παρά μόνο στο bikeit, απ΄όπου και η πηγή.

Άλλο ένα "βαρύ" όνομα κι εμβληματικό όνομα, συνυφασμένο με τις μοτοσικλέτες της BMW. Δεν ξέρω εάν εξαγοράστηκε από τον Σπανό, ή ο Σπανός απλά αγόρασε τις εγκαταστάσεις του Βαγιανέλη, όπως αναφέρει ο από πάνω... Πριν 2 χρόνια, είχε ανακοινωθεί η ένταξή του στο επίσημο δίκτυο της MUVUS, δεν ξέρω εάν αυτή η κίνηση ήταν κάτι που δεν άρεσε στην BMW, από τη μία μεριά να πουλάς το status της BMW, κι από την άλλη μεριά να πουλάς CFMoto και Royal Enfield. Πλέον δεν εμφανίζεται στο ανωτέρω δίκτυο, και νομίζω -δεν ξέρω αν κάνω λάθος- πως το διαζύγιο ήταν στα μουλωχτά, σε αντίθεση με το όταν ανακοινώθηκε.

Πάντως τώρα τελευταία υπήρχαν αρκετές αρνητικές κριτικές για τον Βαγιανέλη, δεν ξέρω εάν ήταν απόρροια του εν λόγω διαζυγίου...Μετά το διαζύγιο με τον Παναγιωτόπουλο, πολλοί ιδιοκτήτες είχαν στραφεί στον Βαγιανέλη, ιδιαίτερα για λόγους που είχαν να κάνουν με την εγγύηση, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έτρεχε εδώ και καιρό για 3 και 5 χρόνια δωρεάν service.

Άσχετο αλλά σχετικό, πόσο κρίμα για τον Παναγιωτόπουλο ρε φίλε.

Με διαφορά το καλύτερο συνεργείο .Άλλαξα πρόσφατα τακάκια εκεί , η μέρα με την νύχτα με λοιπούς.

AUFGEBRACHT
12/07/2024, 19:04
Άσχετο αλλά σχετικό, πόσο κρίμα για τον Παναγιωτόπουλο ρε φίλε.

Με διαφορά το καλύτερο συνεργείο .Άλλαξα πρόσφατα τακάκια εκεί , η μέρα με την νύχτα με λοιπούς.

Θες να εξηγήσεις το γιατί; Όταν το λες για μια απλή εργασία, όπως είναι η αλλαγή σε τακάκια, που δεν είναι κάτι εξειδικευμένο και πολύπλοκο...που έγκειται η διαφοροποίηση που λες;

CorpseAlive
12/07/2024, 19:53
Θες να εξηγήσεις το γιατί; Όταν το λες για μια απλή εργασία, όπως είναι η αλλαγή σε τακάκια, που δεν είναι κάτι εξειδικευμένο και πολύπλοκο...που έγκειται η διαφοροποίηση που λες;

Τα τακάκια άλλαξα προσφατα .
Μόνο το τελευταίο σερβις έκανα άλλου λόγω εγγύησης
Τα προηγούμενα πάλι εκεί τα έκανα .

AUFGEBRACHT
12/07/2024, 20:02
Τα τακάκια άλλαξα προσφατα .
Μόνο το τελευταίο σερβις έκανα άλλου λόγω εγγύησης
Τα προηγούμενα πάλι εκεί τα έκανα .

Επειδή έγραψες ότι άλλαξες τακάκια πρόσφατα, κι ήταν η μέρα με τη νύχτα με άλλους....κατάλαβα ότι μίλαγες για την αλλαγή στα τακάκια.

CorpseAlive
12/07/2024, 20:18
Επειδή έγραψες ότι άλλαξες τακάκια πρόσφατα, κι ήταν η μέρα με τη νύχτα με άλλους....κατάλαβα ότι μίλαγες για την αλλαγή στα τακάκια.

Ε ναι δεν μιλάω για αυτή την εργασία προφανώς ..

peterTHErider
12/07/2024, 20:32
Μεγάλο κανόνι ο βαγιανελης.
Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ρόδινα όπως παρουσιάζονται.

panavour
12/07/2024, 21:39
Πιθανώς οι εταιρειες να θελουν καθετοποιηση των εργασιων και αποκλειστικοτητα στην μαρκα.Επισης λογω εγγυησεων,συνεργεία που εχουν αναλαβει εξουσιοδοτήσεις,αποσυρονται και χαρακτηριζονται ''εξειδικευμένα'' και οχι ''εξουσιοδοτημενα'' ωστε να αποφυγουν τον σφιχτο εναγκαλισμο τιμων και ωρων εργασιας ,ενος εξουσιοδοτημενου.

Tallyban
13/07/2024, 08:30
Λογικά κάπου θα είδαν ότι μεγάλο ποσοστό μπεμβεδακηδων δεν έχει μηχανή και αυτοκίνητο της μαρκας,ενώ έχει οικονομική δυνατότητα και για τα δύο.

ΟΚΤΑΝΙΟ
13/07/2024, 12:37
Μεγάλο κανόνι ο βαγιανελης.
Τα πράγματα δεν ήταν καθόλου ρόδινα όπως παρουσιάζονται.

Ετσι, σου εκανα βρουμ κ εκει εγραΠΣα το λογο που εγω ακουσα για τα διαζυγια

giorgosb
17/07/2024, 09:18
Βαγιανέλης Α.Ε. - Η ανακοίνωση του για την λύση συνεργασίας με την BMW Motorrad (https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/38787-vagianelis-a-e-i-anakoinosi-tou-gia-tin-lysi-synergasias-me-tin-bmw-motorrad)

(ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση Βαγιανέλης Α.Ε.)

Διακοπή συνεργασίας με την BMW Motorrad Hellas.

Η Βαγιανέλης Α.Ε ανακοινώνει την διακοπή συνεργασίας με την BMW Motorrad μετά από 34 χρόνια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην πορεία της BMW Motorrad στην Ελλάδα.

Βαγιανέλης ΑΕ.

husky21
17/07/2024, 17:39
Ετσι, σου εκανα βρουμ κ εκει εγραΠΣα το λογο που εγω ακουσα για τα διαζυγια

δεν κανεις κ ενα σε μενα που ειμαι περιεργος