View Full Version : Ανταλακτικα για BMW GS 650 (DAKAR 06)
Καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος κατοχος και δεν ξερω που να ψαξω και πως για ανταλακτικα.ψαχνω για τιμονι(οχι γνησιο) καθοτι ειναι λιγο στραβο,εχω ρωτησει σε 2 και εχω φαει ακυρο.μηπως μπορειτε να βοηθησετε?επισης ψαχνω για μανετες ρυθμιζομενες και γκριπ (εχει θερμενομενα η μηχανη μ)αλλα φοβαμαι μην παραγγειλω λαθος.
επισης ψαχνω να χαμηλωσω την σελα καθοτι 1.74 και δεν ειμαι φουλ ανετος.ειχα ρωτησει μοτοκ και μ πανε σεπτεμβρη και νομιζα με τρολαρανε. καποιος που χει κανει σωστη δουλεια σε καποιον αλλο?
ευχαριστω,καλες βολτες με προσοχη και καλες διακοπες σε οσους διακοπαρουν η θα διακοπαρουν
karellen
17/07/2024, 07:31
Θα σου πει ο @AUFGEBRACHT.
AUFGEBRACHT
17/07/2024, 21:44
Καλησπέρα, καλώς όρισες.
Για ανταλλακτικά πάρε στο 2107754801, ζήτα τον κύριο Κώστα και πες του τί ανταλλακτικό ψάχνεις.
Καλησπερα σε ολους,ειμαι νεος κατοχος και δεν ξερω που να ψαξω και πως για ανταλακτικα.ψαχνω για τιμονι(οχι γνησιο) καθοτι ειναι λιγο στραβο,εχω ρωτησει σε 2 και εχω φαει ακυρο.μηπως μπορειτε να βοηθησετε?επισης ψαχνω για μανετες ρυθμιζομενες και γκριπ (εχει θερμενομενα η μηχανη μ)αλλα φοβαμαι μην παραγγειλω λαθος.
επισης ψαχνω να χαμηλωσω την σελα καθοτι 1.74 και δεν ειμαι φουλ ανετος.ειχα ρωτησει μοτοκ και μ πανε σεπτεμβρη και νομιζα με τρολαρανε. καποιος που χει κανει σωστη δουλεια σε καποιον αλλο?
ευχαριστω,καλες βολτες με προσοχη και καλες διακοπες σε οσους διακοπαρουν η θα διακοπαρουν
Αν η μαμά σέλα είναι σε καλή κατάσταση καλύτερα να μην την χαλάσεις γιατί είναι πολύ άνετη και δεν είναι 100% σίγουρο πως με τη μετατροπή θα είναι το ίδιο άνετη.
Επιπλέον μια πιο χαμηλή σέλα επηρεάζει την θέση οδήγησης αρνητικά στην σπορ οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα αλλά βοηθάει στην ταξιδιωτική γιατι ο αναβάτης αφού κάθεται πιο χαμηλά τον προστατεύει καλύτερα το Φέρινγκ.
Οπότε ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά με τα θέλω σου και πράττεις ανάλογα.
Καλησπέρα, καλώς όρισες.
Για ανταλλακτικά πάρε στο 2107754801, ζήτα τον κύριο Κώστα και πες του τί ανταλλακτικό ψάχνεις.
καλως σας βρηκα παιδια
ευχαριστω,θα τον παρω αυριο κιολας
Αν η μαμά σέλα είναι σε καλή κατάσταση καλύτερα να μην την χαλάσεις γιατί είναι πολύ άνετη και δεν είναι 100% σίγουρο πως με τη μετατροπή θα είναι το ίδιο άνετη.
Επιπλέον μια πιο χαμηλή σέλα επηρεάζει την θέση οδήγησης αρνητικά στην σπορ οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα αλλά βοηθάει στην ταξιδιωτική γιατι ο αναβάτης αφού κάθεται πιο χαμηλά τον προστατεύει καλύτερα το Φέρινγκ.
Οπότε ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά με τα θέλω σου και πράττεις ανάλογα.
αυτο φοβαμαι και γω,μην χασει απτην ανεση γτ εχω και κατι θεματακια με την μεση
Για το τιμόνι, μπορείς να κοιτάξεις σε εξειδικευμένα καταστήματα μοτοσυκλετιστικών ανταλλακτικών ή ακόμα και σε online καταστήματα όπως το eBay ή το Amazon. Πολλές φορές μπορείς να βρεις ανταλλακτικά σε πολύ καλές τιμές και ποιότητα. Όσον αφορά τις ρυθμιζόμενες μανέτες και τα γκριπ, μπορείς να βρεις πολλές επιλογές στο internet. Σιγουρέψου να ελέγξεις τις κριτικές πριν παραγγείλεις για να είσαι βέβαιος για την ποιότητα και την εφαρμογή. Για το χαμήλωμα της σέλας, ίσως θα ήταν καλό να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό τεχνικό που έχει εμπειρία σε τέτοιες εργασίες. Κάποιοι ιδιοκτήτες μηχανών προτείνουν συνεργεία που έχουν καλή φήμη για τέτοιες δουλειές.