View Full Version : BRIDGESTONE S23
Χαιρετώ σας συνφορουμίτες/τσες
Έχει κανείς εικόνα για τα bridgestone s23 και τυχόν διαφορές με τα s22;
Για 20 ευρώ παραπάνω στα 380 λέω να τα δοκιμάσω
(φοράω τα s22 τώρα, άρα υπάρχει εικόνα για το λάστιχο)
Καλό Καλοκαίρι & καλά χιλιόμετρα σε όλους!!!:wlae::a25:
harris_x
17/07/2024, 21:24
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το S22 είναι καλύτερο.
Χωρίς να το έχω ψάξει για το συγκεκριμένο, δεν είναι οξύμωρο να βγάζει νέο μοντέλο η εταιρία που να είναι χειρότερο απο το προηγούμενο;
Συνήθως στα λάστιχα, όσα συγκριτικά έχω διαβάσει, το νεότερο έστω και λίγο έχει καλύτερες βαθμολογίες.
Πάντως, κι εδώ (https://mcnews.com.au/bridgestone-battlax-s23-motorcycle-tyre-test/)φαίνεται να είναι καλύτερο το S23
harris_x
18/07/2024, 10:13
Χωρίς να το έχω ψάξει για το συγκεκριμένο, δεν είναι οξύμωρο να βγάζει νέο μοντέλο η εταιρία που να είναι χειρότερο απο το προηγούμενο;
όχι δεν είναι, το ίδιο συνέβη και με το D212 σε σχέση με το D211.
argiris34
18/07/2024, 11:42
όχι δεν είναι, το ίδιο συνέβη και με το D212 σε σχέση με το D211.
αααχ 211 άκουσα και ένα δακρυ κυλισε
"γινεται και ζειμπεικο-εντεχνο'
Μπήκαν τα S23 λοιπόν και μιάς και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, παρακάτω 2-3 πραγματάκια για όσους τα γλυκοκοιτάνε.
+ζεσταίνονται αρκετά γρήγορα
+σταθερότητα στις στροφές/ φρένα, με καλό κράτημα γραμμής
+καλή κορώνα (προσεγγίζει πλέον του mk3)
+εμπνέουν σιγουριά
+τιμή (στα 380Ε -120/70 εμπρός & 190/55 πίσω- συγκριτικά με τα υπόλοιπα νέα μοντέλα του ανταγωνισμού στην ίδια κατηγορία)
-λίγο πιο βαρύ ελαστικό, χωρίς να ενοχλεί όμως.
Συγκριτικά με το S22:
1) Βελτιωμένη κορώνα. Καλύτερη πληροφόρηση από το μπροστινό, με μεγαλύτερη ακρίβεια στον έλεγχο του τροχού. Δεν είμαι σίγουρος όμως ότι το πίσω έχει ακολουθήσει την ίδια βελτίωση και έχει μία πιο βαριά αίσθηση.
2) Το προηγούμενο σετ έβγαλε 10κ χλμ., με λίγες εθνικές, χρήση κυρίως σε γρήγορα επαρχιακά κομμάτια και σπανίως δικάβαλο. Από τις 7κ χλμ και έπειτα άρχισε να εμφανίζεται σταδιακή πτώση στην απόδοση, με τα τελευταία 500-1000χλμ να είναι για το μΠέος. Το S23 υποστηρίζουν ότι δίνει 5% παραπάνω χιλιόμετρα, άρα ίδωμεν
Καλές βόλτες:beer: