Panos760
18/07/2024, 08:55
Καλημέρα σε όλους.
Μετά από 36.000 χλμ οδήγησης το εμπρός σύστημα ανάρτησης έχει γίνει σουμιές.
Πολύ μαλακό, το έντονο φρενάρισμα στις στροφές έχει γίνει επικίνδυνο.
Σκέφτομαι αλλαγή ελατηρίων ή ολόκληρο το πηρούνι.
Ως προς την πρώτη επιλογή, μόνο αλλαγή ελατηρίων με σκληρότερα έχω ακούσει κάποιοι που προτιμούν τα προοδευτικά της hyperpro, αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει βάλει στο δικό μου μηχανάκι η έστω στο NC 750 x.
Η άλλη λύση , η δεύτερη επιλογή, είναι δύο έτοιμα κιτ με πλήρεις ρυθμίσεις.
Το ένα είναι το κιτ της adreani missano που το φέρνει γνωστό κατάστημα στην Μεσογείων κ το άλλο το κιτ της matris που το φέρνει γνωστό κατάστημα στο Περιστέρι.
Αμφότερα ρυθμίζουν προφορτιση ελατηρίου, απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς.
Το μηχανάκι δεν σκέφτομαι να το δώσω, τουλάχιστον όχι άμεσα κ θέλω να κάνω αυτή την αναβάθμιση.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, έχει κάποιος τοποθετήσει ένα από τα δύο κιτ σε NC 750 ή έστω σε κάποιο μηχανάκι που να μοιάζει με τον χαρακτήρα του NC?
Ποιο από τα δύο να προτιμήσω;
Ευχαριστώ.
Μετά από 36.000 χλμ οδήγησης το εμπρός σύστημα ανάρτησης έχει γίνει σουμιές.
Πολύ μαλακό, το έντονο φρενάρισμα στις στροφές έχει γίνει επικίνδυνο.
Σκέφτομαι αλλαγή ελατηρίων ή ολόκληρο το πηρούνι.
Ως προς την πρώτη επιλογή, μόνο αλλαγή ελατηρίων με σκληρότερα έχω ακούσει κάποιοι που προτιμούν τα προοδευτικά της hyperpro, αλλά δεν ξέρω κάποιον να τα έχει βάλει στο δικό μου μηχανάκι η έστω στο NC 750 x.
Η άλλη λύση , η δεύτερη επιλογή, είναι δύο έτοιμα κιτ με πλήρεις ρυθμίσεις.
Το ένα είναι το κιτ της adreani missano που το φέρνει γνωστό κατάστημα στην Μεσογείων κ το άλλο το κιτ της matris που το φέρνει γνωστό κατάστημα στο Περιστέρι.
Αμφότερα ρυθμίζουν προφορτιση ελατηρίου, απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς.
Το μηχανάκι δεν σκέφτομαι να το δώσω, τουλάχιστον όχι άμεσα κ θέλω να κάνω αυτή την αναβάθμιση.
Το ερώτημα λοιπόν είναι, έχει κάποιος τοποθετήσει ένα από τα δύο κιτ σε NC 750 ή έστω σε κάποιο μηχανάκι που να μοιάζει με τον χαρακτήρα του NC?
Ποιο από τα δύο να προτιμήσω;
Ευχαριστώ.