View Full Version : Πρόγραμμα και ώρες του 10ου αγώνα MotoGP 2024 στο Silverstone
GIOTIS750
30/07/2024, 08:05
Πρόγραμμα και ώρες του 10ου αγώνα MotoGP 2024 στο Silverstone – Ώρες των δοκιμαστικών, του αγώνα SPRINT και των Αγώνων στις 2-3-4/08/2024
Παρασκευή 2 Αυγούστου
11:00-11:35 Moto3™ Free Practice
11:50-12:30 Moto2™ Free Practice
12:45-13:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1
15:15-15:50 Moto3™ Practice Nr. 1
16:05-16:45 Moto2™ Practice Nr. 1
17:00-18:00 MotoGP™ Practice
Σαββάτο 3 Αυγούστου
10:40-11:10 Moto3™ Practice Nr. 2
11:25-11:55 Moto2™ Practice Nr. 2
12:10-12:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2
12:50-13:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1
13:15-13:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2
14:50-15:05 Moto3™ Qualifying Nr. 1
15:15-15:30 Moto3™ Qualifying Nr. 2
15:45-16:00 Moto2™ Qualifying Nr. 1
16:10-16:25 Moto2™ Qualifying Nr. 2
17:00 MotoGP™ 10 Laps Sprint
Κυριακή 4 Αυγούστου
11:40-11:50 MotoGP™ Warm Up
13:15 Moto3™ 15 Laps Race
15:00 MotoGP™ 20 Laps Race
16:30 Moto2™ 17 Laps Race
https://bikerspirit.net/main/programma-kai-ores-tou-10ou-agona-motogp-2024-sto-silverstone-ores-ton-dokimastikon-tou-agona-sprint-kai-ton-agonon-stis-2-3-4-08-2024/
Tsber:beer:
azar41:beer:
Xlitos:beer:
karellen:beer:
simoril:beer:
MG-KTiNoS:beer:
argiris34:beer:
sapila racing:beer:
sanctusan
31/07/2024, 14:38
Άντε ντε, μας έλειψεεεεεε!!!
:vroum: :vroum: :vroum: :vroum: :vroum:
ratamahatta
31/07/2024, 16:04
Ανεβάστε κάνα site που μπορούμε να δούμε δοκιμες κ αγώνες εμείς που βρισκόμαστε χωριό
Ανεβάστε κάνα site που μπορούμε να δούμε δοκιμες κ αγώνες εμείς που βρισκόμαστε χωριό
https://motorsport4.sportshub.stream/
British Grand Prix
GIOTIS750
01/08/2024, 13:08
https://paktech2.com/watch/906-tv-
https://motomundo.net/2024/08/motogp-2024-round-10-britishgp-silverstone-watch-online-free/
https://motogpstream.me/motogp-streams
https://papahd.pro/motogp-2024-british-gp-2024/
https://reddit.formula1stream.cc/watch/moto3-2024-british-gp-2024-live-stream
sek:beer:
ratamahatta:beer:
sanctusan
01/08/2024, 15:01
Αυτό το ΣΚ είναι που θα τρέξουν με τα ιστορικά χρώματα;
GIOTIS750
01/08/2024, 19:04
Αυτό το ΣΚ είναι που θα τρέξουν με τα ιστορικά χρώματα;
Ναι, η γιαμαχα νομιζω σημερα κατι σαν να πηρε το ματι μου.
ΠΕΔΡΟ ΠΕΔΡΟ ΠΕΔΡΟ:D
454966
GIOTIS750
01/08/2024, 19:26
454967
sanctusan
01/08/2024, 19:32
Μόνο το επίσημο Ducati δεν έχει αλλάξει πολύ!
Όλα τα άλλα μου αρέσουν.
Υπάρχουν σχεδόν όλα στη σελίδα του MotoGP στο Instagram
GIOTIS750
01/08/2024, 20:03
454970
peterTHErider
01/08/2024, 21:06
Το πιο ωραίο νομίζω είναι το εργαστασιακο aprilia.
GIOTIS750
02/08/2024, 08:20
Το πιο ωραίο νομίζω είναι το εργαστασιακο aprilia.
ολα ειναι πολυ ομορφα .
ολα ειναι πολυ ομορφα .
να χαμε 2 τυχαια..
GIOTIS750
02/08/2024, 17:12
να χαμε 2 τυχαια..
:beer::beer:
GIOTIS750
02/08/2024, 17:12
454983
azar41:beer:
ratamahatta
03/08/2024, 12:38
Η πτωση του βινιαλες στο τέλος χάλασε την προσπάθεια των αναβατών, ψάχνοντας να ακολουθήσουν τους πιο γρήγορους κ αλεις τους την έφερε
Καλά να πάθουν
454996
Νομιζω είναι νέα προσθήκη τα στηρίγματα στα πλαϊνά του ντεπόζιτου του ακοστα
Λογικά για επιπλέον στήριξη, ο αγκουστο δεν τα έχει ούτε τα κτμ
ratamahatta
03/08/2024, 20:05
Ο Bastia έχει επανέλθει πλέον για τα καλά και μπαίνει στο παιχνιδι δυνατά
Κριμα που θα τον χάσει η duc.
Ο peco με την πτωση του βάζει επιπλέον πίεση στον εαυτό του
Ο μαρκ όσο προσπαθεί να πάει τέρμα στο όριο θα πέφτει.
Ελπίζω να δούμε ωραίο αγώνα αυριο
peterTHErider
03/08/2024, 21:27
Η ντουκατι έχει βάλει μεγάλο αυτογκόλ που έχασε Μάρτιν και μπεστια.ηταν όλη η διαχείριση λάθος για να παρουν τον μαρκεζ.
Ο Μπέστια φαινόταν οτι τον είχε τον Martin σήμερα. Καθόταν χαλαρός πίσω του.
Peco, 6η πτώση σε sprint!! Και άλλο ένα Σ/Κ που δεν τον "θελει" τον Marquez.
Άντε να δούμε, τι θα γίνει κι αύριο.
Βλεπω περναει στα ψιλα το οτι
ο κολλητος Αλεις δεν εκανε καμια προσπαθεια
να περασει τον Μαρτιν(το ειπε κ στις δηλωσεις του μετα)
Κατα τα αλλα η Ντουκατι εδινε εντολες κ εσμπρωχνε τον Πεκο
ολα αυτα τα χρονια...
Τα ισπανακια που αλληλοβοηθιουνται τοσα χρονια(μην γραψω το πιο τρανταχτο παραδειγμα,ολοι το ξερουμε)
δεν μας πειραζουν
labrosDR800
04/08/2024, 09:54
Η παράγκα Εσπελετα - ισπανοί οδηγοί χρόνια καλά κρατεί.
Ο Μάρτιν είναι τσιγγάνος οπότε δεν είναι μέλος της ισπανικής παράγκας..
sanctusan
04/08/2024, 10:55
Βλεπω περναει στα ψιλα το οτι
ο κολλητος Αλεις δεν εκανε καμια προσπαθεια
να περασει τον Μαρτιν(το ειπε κ στις δηλωσεις του μετα)
....
455014
.....
Κατα τα αλλα η Ντουκατι εδινε εντολες κ εσμπρωχνε τον Πεκο
ολα αυτα τα χρονια...
Τα ισπανακια που αλληλοβοηθιουνται τοσα χρονια(μην γραψω το πιο τρανταχτο παραδειγμα,ολοι το ξερουμε)
δεν μας πειραζουν
Ας μη μπερδευουμε την αλληλοβοήθεια με τις εντολές τύπου Mapping 8.
Έχουν τελείως άλλη έννοια και άλλο σκοπό, ακόμα και αν εσένα σου φαίνεται το ίδιο αποτέλεσμα.
455014
Ας μη μπερδευουμε την αλληλοβοήθεια με τις εντολές τύπου Mapping 8.
Έχουν τελείως άλλη έννοια και άλλο σκοπό, ακόμα και αν εσένα σου φαίνεται το ίδιο αποτέλεσμα.
Εδω το λινκ
https://m.gpone.com/en/2024/08/03/motogp/espargaro-if-i-had-caught-up-with-martin-i-probably-wouldnt-have-overtaken-him
Τις υποτιθεμενες εντολες θες να πεις....
οι οποιες αν υπηρχαν/υπαρχουν ειναι φυσικα καταπτυστες
αλλα δεν φτανουν σε εμμετιλα αυτο που κανουν μεταξυ τους οι Ισπανοι καθως ειναι/ηταν σε διαφορετικες ομαδες και υποτιθεται
οτι πρεπει να τα δινουν ολα για το καλο της ΔΙΚΗΣ τους ομαδας
sanctusan
04/08/2024, 11:26
αλλα δεν φτανουν σε εμμετιλα αυτο που υποθετικά(εδώ γιατί το ξέχασες; ) κανουν μεταξυ τους οι Ισπανοι καθως ειναι/ηταν σε διαφορετικες ομαδες και υποτιθεται
Αν υποθέσουμε ότι συμβαίνουν και τα δύο, προσωπικά προτιμώ την αλληλοβοήθεια από την εντολή.
peterTHErider
04/08/2024, 12:26
Εδω το λινκ
https://m.gpone.com/en/2024/08/03/motogp/espargaro-if-i-had-caught-up-with-martin-i-probably-wouldnt-have-overtaken-him
αλλα δεν φτανουν σε εμμετιλα αυτο που κανουν μεταξυ τους οι Ισπανοι καθως ειναι/ηταν σε διαφορετικες ομαδες και υποτιθεται
Αναφέρεσαι σε 2 κολλητούς και συνεταιρους με κοινό μάνατζερ και που ο 2ος είναι ο λόγος που πήγε ο μαρτιν στην απριλια. Αν τους ακολουθείς στα σοσιαλ θα δεις ότι είναι συνέχεια παρέα. Από ποδηλασία μέχρι διακοπές.
Που φυσικά ο αλεις θέλει να το πάρει ο Μάρτιν που ξέρει πόσο άδικα του φέρθηκε η μαμά ντουκατι.
Που είναι το παράξενο?
Και μιλάμε για αλεις που σταματάει στο τέλος της χρονιάς.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει?
Να προσπαθήσει να περάσει με κίνδυνο να ρίξει τον Μαρτιν η να του στερήσει 2 βαθμούς που μπορεί να ειναι καθοριστικοι για το πρωτάθλημα?
Εσύ θα το έκανες?
Αναφέρεσαι σε 2 κολλητούς και συνεταιρους με κοινό μάνατζερ και που ο 2ος είναι ο λόγος που πήγε ο μαρτιν στην απριλια.
Που φυσικά ο αλεις θέλει να το πάρει ο Μάρτιν που ξέρει πόσο άδικα του φέρθηκε η μαμά ντουκατι.
Που είναι το παράξενο?
Να προσπαθήσει να περάσει με κίνδυνο να ρίξει τον Μαρτιν η να του στερήσει 2 βαθμούς που μπορεί να ειναι καθοριστικοι για το πρωτάθλημα?
Εσύ θα το έκανες?
Περιμενα οτι περιμενει ο μεσος τηλεθεατης απο εναν
επαγγελματια αθλητη
Να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να κανει το καλυτερο δυνατο
δεν ειπα ντε και καλα να τον περασει
αλλα να μην το κανει τοσο προκλητικα
ολα τα αλλα που γραφεις θα ηταν αποδεκτα αν
ΔΕΝ πληρωνοταν απο καπου(χεστηκα για την Απριλια,το αντιεπαγγελματικο του θεματος θιγω)
thunder ace
04/08/2024, 12:34
Κάποτε στο μακρινο πλέον 80κατι,σε έναν αγώνα ο Μαμολα ήταν πρώτος και σταμάτησε!!!! ναι.. σταμάτησε και περίμενε τον Σπένσερ να περάσει και μετά τερμάτισε.
Φυσικά έγινε της πουτανας και έφαγε το κράξιμο της δεκαετίας.
Από τότε ξενερώνω αφάνταστα όταν κάποιος κάνει αβάντα στον ομοσταβλο του.
Και φυσικά καταλαβαίνω ότι ακολουθεί εντολές από αυτον που τον πληρώνει,αλλά ρε φίλε... ΑΓΏΝΑΣ είναι..το λέει και η λέξη..αγώνας.
Σεβασου τα εκατομμύρια μαλακές που στήνονται να σε δούνε.
Φαντασου οταν μιλαμε για μη ομοσταυλους.....
sanctusan
04/08/2024, 13:05
.....
δεν μας πειραζουν
Είμαι σχεδόν σύγουρος ότι έχει στο μυαλό σου κάτι από το 2015
Που κάποιος, αν και με χαμένο πρωτάθλημα συνέχισε να τρέχει για τη νίκη...
Περιμενα οτι περιμενει ο μεσος τηλεθεατης απο εναν
επαγγελματια αθλητη
Να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ να κανει το καλυτερο δυνατο
....
ΑΝ κάνω σωστή πρόβλεψη........φάσκεις και αντιφάσκεις
sanctusan
04/08/2024, 13:13
Φαντασου οταν μιλαμε για μη ομοσταυλους.....
Το mapping 8 το έχουμε δει και σε ΜΗ ομόσταυλους πάντως
Είμαι σχεδόν σύγουρος ότι έχει στο μυαλό σου κάτι από το 2015
Που κάποιος, αν και με χαμένο πρωτάθλημα συνέχισε να τρέχει για τη νίκη...
ΑΝ κάνω σωστή πρόβλεψη........φάσκεις και αντιφάσκεις
Δεν αντιφασκω,εσυ μπερδευεσαι...δεν ετρεξε για την νικη αλλα για την 2η θεση και να μεινει εκει σαν τοιχος σε φαουλ αγωνα ποδοσφαιρου
Το mapping 8 το έχουμε δει και σε ΜΗ ομόσταυλους πάντως
Μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης...Ειπα οτι κ τα 2 ειναι καταπτυστα
Δεν εχει καποιο νοημα να συνεχισουμε την συζητηση
sanctusan
04/08/2024, 13:38
Δεν αντιφασκω,εσυ μπερδευεσαι...δεν ετρεξε για την νικη αλλα για την 2η θεση και να μεινει εκει σαν τοιχος σε φαουλ αγωνα ποδοσφαιρου
Είναι θέμα οπτικής, ο καθένας βλέπει τα πράγματα όπως θέλει (συμπεριλαμβάνω και εμένα μέσα)
Μαλλον εχεις προβλημα κατανοησης...Ειπα οτι κ τα 2 ειναι καταπτυστα
αλλα....
Μόνος σου τα γράφεις και τα συγκρίνεις νομίζω...
Το αν έχω πρόβλημα δεν θα μου το πεις εσύ
peterTHErider
04/08/2024, 14:20
Δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα και δεν με νοιάζει,αλλα είναι δεδομένο πως ο Μαρκ το 2015 σε εκείνον τον αγώνα βάση τηλεμετρίας ήταν πιο γρήγορος από τον ροσσι. Παρόλα αυτά ΈΚΟΒΕ εσκεμμένα για να καθυστερεί τον ροσσι μην φτάσει τον Χόρχε και ίσως τους φτάσουν και οι υπόλοιποι και έτσι περάσει και κανένας άλλος.
Και στο τελευταίο αγώνα έκανε σε όλο τον αγώνα την οπισθοφυλακη του Χόρχε ενώ ήταν πιο γρήγορο και δεν έκανε καμία κίνηση να περάσει.
Με αποκορύφωμα μόλις τον πέρασε ο Ντάνι(Ισπανός αλλά μαγκας) και πήγε να ορμηξει στον χορχε χώθηκε με τσαμπουκά για να δείξει τι πρέπει να γίνει γιατί αλλιώς δεν το είχε σε τίποτα να τον πάρει μαζί του έξω... Ξέρεις έτσι τυχαία...
Αν εσύ δεν βλέπεις τη διαφορά μάλλον είσαι προκατειλημμενος...
sanctusan
04/08/2024, 14:58
...ο Μαρκ το 2015 σε εκείνον τον αγώνα βάση τηλεμετρίας ήταν πιο γρήγορος από τον ροσσι. Παρόλα αυτά ΈΚΟΒΕ εσκεμμένα .....
Θα το ήθελα πολύ αυτό το συμπέρασμα από κάποιον που έχει την τηλεμετρία, κάποιον που ξέρει να την διαβάσει και κάποιον που πραγματικά μπορεί να βγάλει αυτό το συμπέρασμα ότι συνέβει κάτι τέτοιο. Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο όσες φορές έχω ψάξει.
Αν δεν υπάρχουν αυτά, καλύτερα να μεταφερθούμε εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478) και να συνεχήσουμε την κουβέντα.
Παρόλα αυτά φύγαμε από την κουβέντα.
Η κουβέντα ήταν στην αλληλοβοήθεια και στο πόσο εμετικό είναι αυτό.
Ωραίος αγώνας ο σημερινός.
Ο Bestia πήγε πολύ καλά και του άξιζε η πρώτη νίκη!!!
Silver Alert.....mapping 8 mapping 8
GIOTIS750
04/08/2024, 15:35
Αναφέρεσαι σε 2 κολλητούς και συνεταιρους με κοινό μάνατζερ και που ο 2ος είναι ο λόγος που πήγε ο μαρτιν στην απριλια. Αν τους ακολουθείς στα σοσιαλ θα δεις ότι είναι συνέχεια παρέα. Από ποδηλασία μέχρι διακοπές.
Που είναι το παράξενο?
Εσύ θα το έκανες?
:beer::beer:
peterTHErider
04/08/2024, 15:54
Θα το ήθελα πολύ αυτό το συμπέρασμα από κάποιον που έχει την τηλεμετρία, κάποιον που ξέρει να την διαβάσει και κάποιον που πραγματικά μπορεί να βγάλει αυτό το συμπέρασμα ότι συνέβει κάτι τέτοιο. Δεν έχω βρει κάτι τέτοιο όσες φορές έχω ψάξει.
Αν δεν υπάρχουν αυτά, καλύτερα να μεταφερθούμε εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163478) και να συνεχήσουμε την κουβέντα.
Παρόλα αυτά φύγαμε από την κουβέντα.
Η κουβέντα ήταν στην αλληλοβοήθεια και στο πόσο εμετικό είναι αυτό.
Ωραίος αγώνας ο σημερινός.
Ο Bestia πήγε πολύ καλά και του άξιζε η πρώτη νίκη!!!
Ψάξε καλύτερα λοιπόν.
MG-KTiNoS
04/08/2024, 17:10
Είσαι έτοιμος 1 2 3
Λιν Γιάρβις σε πιθανή μεταγραφή Άλεξ Μάρκεζ στη γιαμάχα
-Κανένας Μάρκεζ δεν θα πατήσει το πόδι στη γιαμάχα ΠΟΤΕ
Μαρκ Μάρκεζ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που έφτιαξε μόνος του
Πρόσεξε δεν τον ρώτησε κανείς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ
455020
455021
455022
για τον αγώνα στην Βαλέντσια το 15.
Και μπορώ να συνεχίσω αλλά μην χαλάμε το θέμα
στο κάτω κάτω όταν δεν μπορείς με ίδιο μηχανάκι
να περάσεις τον Μπούλεγκα και αναγκάζεσαι να το πετάξεις κάτω για να πας βάθρο
πίσω απ το Γιαννόνε....
=================================
Ο Εσπαργκαρό δεν τον έχει τον Μάρτιν και όσο φίλοι και να ναι γιατί να κινδυνέψει πριν την σύνταξη?
ratamahatta
04/08/2024, 17:43
O Bastia ροκανίζει την διαφορά σιγά σιγά , όντας πιο γρήγορος το ΣΚ, ούτε Martin ούτε peco μπορούσαν να τον κοντράρουν.
Δεν διάβασα τι πρόβλημα είχε ο binder που στο warm up ήταν ο πιο γρήγορος , ωραίος αγώνας και από digia που άργησε να ανεβάσει ρυθμό
O Bastia ροκανίζει την διαφορά σιγά σιγά , όντας πιο γρήγορος το ΣΚ, ούτε Martin ούτε peco μπορούσαν να τον κοντράρουν.
Δεν διάβασα τι πρόβλημα είχε ο binder που στο warm up ήταν ο πιο γρήγορος , ωραίος αγώνας και από digia που άργησε να ανεβάσει ρυθμό
Ο Ντιτζια αν δεν ειχε τον καταχαζο Αλεξ Μαρκεζ ισως προλαβαινε να παιξει με ΜΜ
εφτασε μεχρι το σημειο να του κανει νοημα πανω στη στροφη:eek:
να κατσει πισω του ωστε μαζι να προφτασουν
τους πιο μπροστα αντι να αλληλοπροσπερνιουνται
με χωσιματα κ μπλοκ πας που τους εκαναν να χανουν χρονο
sanctusan
04/08/2024, 19:05
Ψάξε καλύτερα λοιπόν.
Είσαι έτοιμος 1 2 3
Λιν Γιάρβις σε πιθανή μεταγραφή Άλεξ Μάρκεζ στη γιαμάχα
-Κανένας Μάρκεζ δεν θα πατήσει το πόδι στη γιαμάχα ΠΟΤΕ
Μαρκ Μάρκεζ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που έφτιαξε μόνος του
Πρόσεξε δεν τον ρώτησε κανείς ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ
455020
455021
455022
για τον αγώνα στην Βαλέντσια το 15.
Και μπορώ να συνεχίσω αλλά μην χαλάμε το θέμα
στο κάτω κάτω όταν δεν μπορείς με ίδιο μηχανάκι
να περάσεις τον Μπούλεγκα και αναγκάζεσαι να το πετάξεις κάτω για να πας βάθρο
πίσω απ το Γιαννόνε....
=================================
Ο Εσπαργκαρό δεν τον έχει τον Μάρτιν και όσο φίλοι και να ναι γιατί να κινδυνέψει πριν την σύνταξη?
Με γεμήσατε τηλεμετρία και οι 2...
peterTHErider
04/08/2024, 19:39
Σιγά μην ασχοληθώ να σου ανοίξω τα μάτια.
Οποίος θέλει βρίσκει. Είχαν γραφτεί δεκάδες άρθρα εκείνη τη χρονιά από αναλυτές και ανθρώπους μέσα από το παντοκ που λέγανε το ίδιο. Τώρα αν εσύ έχεις άλλες πληροφορίες να μας τις παραθέσεις.
CBR900RR 98-99
04/08/2024, 23:56
Αγώνας σπριντ:
Ο Μπαστιανινη το βρήκε επιτέλους και με την εκκίνηση και μαζί με το υπερόπλο gp24 έδειξε το πραγματικό του επίπεδο πολλά μπράβο του.
O Μάρτιν πήρε μια πανάξια δεύτερη θέση χωρίς περιττό ρίσκο.
Ο αλεις πήρε ένα βάθρο ακομα σε αγώνα σπριντ όντας η καλύτερη απριλια στον αγώνα και μπράβο του.
Τα ktm δεν και πάλι....
Ο Πεκο είχε μια αχρειαστη πτώση για αυτόν αλλά that is racing....
Ο Μαρκεζ φάνηκε από της κατατακτήριες το πόσο πιέζει στα φρένα για να είναι κοντά στα gp24 και το πλήρωσε στον αγώνα όντας και πάλι η καλύτερη gp23 εκεί...
Αγώνας κανονικός.
Ο Μπαστιανινη πλέον σε διεκδικήσει πρωταθλήματος πολλά μπράβο θα έχει πολύ ενδιαφέρον πιστεύω παρακάτω μιας και είναι ο μόνος που μπορεί να σπάσει το δίπολο Πεκο- Μαρτίν μιας οδηγάει την ίδια μηχανή gp24 και κάτι βασικό δεν μπορούν να του χρεώσουν ότι δεν βοήθησε τον Πεκο μιας και πέρασε και τον Μάρτιν.
Ο Μάρτιν πηρε πάλι μια πανάξια δεύτερη θέση και μπράβο πέρασε και πάλι μπροστά ψυχολογικό boost για αυτόν.
Ο Πεκο τόσο μπορούσε σήμερα είχε και την πτώση εχθες οπότε αρκέστηκε στην τρίτη θέση και τους πολύτιμους 16 βαθμούς της...
Ο Μαρκεζ μεχρι τον 8 γύρο ακολουθούσε μιας και δεν πατούσε τέρμα γκάζι ο Πεκο που ήταν πρώτος μετά άρχισαν να πατάνε γκάζι και φάνηκε και πάλι η διαφορά gp23-gp24 δεν βλέπω νίκη δυστυχώς φέτος ούτε σε αγώνα και όποιες ελπίδες για πρωτάθλημα εξανεμίζονται τώρα που μπήκε και ο Μπαστιανινη στο παιχνίδι...
Ο ντιτζιαναντώνιο πήρε και αυτός μια πανάξια πέμπτη θέση και προσωπικά μου άρεσαν τα αλληλωπροσπερασματα με τον Άλεξ μαρκεζ.
Off topic επειδή θέλω να υπάρχει γραμμένο...το 2015 ΝΑΙ ο Μαρκεζ στην sepang ήταν ποιο γρήγορος από τον Ροσσι και από όλους και ΝΑΙ του χαλούσε τον αγώνα και το πρωτάθλημα όπως και η κλωτσιά που έφαγε από τον Ροσσι ήταν κανονικη κλωτσιά και στην Valencia ΝΑΙ δεν άφηνε κανέναν ανάμεσα σε αυτόν και τον Χόρχε που τον είχε και αυτόν.
Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν η ισπανική παράγκα που υπάρχει όντως ούτε ότι είχε άμεση πρόθεση να βοηθήσει το Χόρχε όντας Ισπανός και αυτός ούτε στο να μην πάρει τον 10ο τίτλο ο Ροσσι...
Το πρόβλημα ήταν μεταξύ δύο βασιλιάδων και τα σκατό σαν και η δύο τους γιατί μλκιες έκανε και ο Ροσσι πολύ πριν την sepang όταν πήρε πρέφα ότι ο μικρός τότε μαρκεζ ζοριζοταν με το πλαίσιο του 2015 στην αρχή του πρωταθλήματος και έκανε κάποια από τα γνωστά mind games και εντός και εκτός πίστας αυτα ο Μαρκεζ όντας ο μόνος πραγματικός βασιλιάς το 2015 μόλις γύρισε στο πλαίσιο του 2014 του έδειξε ποιος είναι το αφεντικό.
Αν είναι ηθικό η όχι δεν με απασχολεί μπορούσε και το κάνε και δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύεται...
Και ο Ροσσι μπορούσε να του χώσει κλοτσιά και του την έριξε απαγορευόταν ΝΑΙ και την πλήρωσε.
Τα υπόλοιπα όλα είναι συμπάθειες και αντιπάθειες.
Lioulios
05/08/2024, 00:53
The brilliant british gran prix κονσερβα
https://fullmatchsports.cc/motogp-2024-great-britain-gp-race-replay-round-10/?tab=motogp-race-1080p
:wave2:
peterTHErider
05/08/2024, 07:33
Επειδή διαβάζω συνεχώς πώς ο Μαρκ είναι η καλύτερη gp23 και ξαναμανα πως είναι ο ταχύτερος από όλους τους άλλους με gp23 λες και είναι κάποιο κατόρθωμα, ρε παιδια ποιοι είναι οι άλλοι με gp 23? Δηλαδή είναι ταχύτερος από ντιτζια, μπεζ και τον Αλεξ και το κάνουμε θέμα? Αυτό έλειπε να μην είναι δηλαδή πιο γρήγορος με το ίδιο μηχανάκι από αυτους! Θα έπρεπε να το παρατήσει το άθλημα αν δεν ήταν.
Με ίδιο μηχανάκι είδαμε ότι δεν περνάει ούτε τον ιαννονε και τον μπουλεγκα.
Εγώ θυμάμαι στα πρώτα δοκιμαστικά που καβάλησε το ντουκατι παχυλούς τίτλους του τύπου "ψάξτε τον 2ο" και πως γράφει τρομερούς χρόνους χωρίς να πιέζει και μόλις μάθει το μηχανάκι θα σαρώσει.
Αντίθετα βλέπω 20 αγώνες μέχρι τωρα(με τους σπριντ) να μην έχει κάνει μια Νικη. Αυτό απέχει πολύ από το να ψάξουμε τον 2ο...
Ναι ξέρω θα πείτε πως η gp24 είναι τοοοοοσο καλύτερη,που δεν είναι, αλλά παρακαλώ σταματήστε να λέτε σαν κατόρθωμα που είναι η καλύτερη gp23.
CBR900RR 98-99
05/08/2024, 10:43
Κοίτα φίλε μου σίγουρα αντιπαθείς τον μαρκεζ δικαίωμα σου αυτό ούτε εγώ τον συμπαθώ ιδιαίτερα παρα μόνο τον θαυμάζω γιατί είναι ακόμη ο καλύτερος εκεί και ας μην το δείχνουν τα αποτελέσματα.
Ναι είναι κατόρθωμα το ότι είναι ο καλύτερος οδηγός με gp23 μόνο και μόνο ότι τα τελευταία 4 χρόνια μετά από τόσα χειρουργεία συν αποχή από αγώνες είναι εκεί μπροστά σταθερά και τον περνάνε μόνο όσοι έχουν καλύτερο μηχανάκι.
Στο weekend της ντουκατι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηναν τον Πεκο απροετοίμαστο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της ντουκατι στα gp να ξεφτιλιστει (αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη) και ναι ο Μαρκεζ ήταν ποιο γρήγορος από Μάρτιν και Μπαστιανινη χωρίς να έχω κανένα μένος με τον Πεκο αλήθεια τι έκανε μια βδομάδα μετά έπεσε στο σπριντ και τερμάτισε τρίτος στον αγωνα τώρα οποίος νομίζει ότι το να οδηγείς sbk και gp μηχανή είναι το ίδιο δεν νομίζω!
Ο Ιανονε το ξεκαθάρισε αυτό λέγοντας το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους μόνο ικανοποίηση του έδωσε και τπτ αλλο μιας και ξέρει τι θα πει gp.
Έλα παραδεξου το ότι στο τύπο όλοι τα φουσκώνουν και ότι είχες και εσύ περιέργεια του τι θα γίνει τελικά μην μου πεις ότι το ήξερες από πριν μόνο!
Νίκη δεν βλέπω να παίρνει φέτος ειδικά τώρα που μπήκε και ο Μπαστιανινη στο παιχνίδι αλλά και πάλι το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη και η μηχανή του λείπει και ο gigi το είπε preseason ότι φέτος τα ντουκατι θα έχουν μεγαλύτερη διαφορά με τα περσινά και ναι έχουν και μεγάλη μάλιστα το ταλέντο του μαρκεζ την μικραίνει!
sanctusan
05/08/2024, 11:10
Επειδή διαβάζω συνεχώς πώς ο Μαρκ είναι η καλύτερη gp23 και ξαναμανα πως είναι ο ταχύτερος από όλους τους άλλους με gp23 λες και είναι κάποιο κατόρθωμα, ρε παιδια ποιοι είναι οι άλλοι με gp 23? Δηλαδή είναι ταχύτερος από ντιτζια, μπεζ και τον Αλεξ και το κάνουμε θέμα? Αυτό έλειπε να μην είναι δηλαδή πιο γρήγορος με το ίδιο μηχανάκι από αυτους! Θα έπρεπε να το παρατήσει το άθλημα αν δεν ήταν.
Με ίδιο μηχανάκι είδαμε ότι δεν περνάει ούτε τον ιαννονε και τον μπουλεγκα.
Εγώ θυμάμαι στα πρώτα δοκιμαστικά που καβάλησε το ντουκατι παχυλούς τίτλους του τύπου "ψάξτε τον 2ο" και πως γράφει τρομερούς χρόνους χωρίς να πιέζει και μόλις μάθει το μηχανάκι θα σαρώσει.
Αντίθετα βλέπω 20 αγώνες μέχρι τωρα(με τους σπριντ) να μην έχει κάνει μια Νικη. Αυτό απέχει πολύ από το να ψάξουμε τον 2ο...
Ναι ξέρω θα πείτε πως η gp24 είναι τοοοοοσο καλύτερη,που δεν είναι, αλλά παρακαλώ σταματήστε να λέτε σαν κατόρθωμα που είναι η καλύτερη gp23.
Γενικά έχεις ένα δίκιο με το αν είναι κατόρθωμα ή όχι. Προφανώς και θα περιμέναμε τον Marquez να είναι το καλύτερο GP23 με βάση του υπόλοιπους οδηγούς που έχουν GP23. Οι φυλλάδες και ο κόσμος ψάχνει για σουσου...
To κατόρθωμα είναι ότι ήρθε από μία πολύ κακή τριετία με σκέψεις συνταξιοδότησης και τελικά είναι στην πρώτη 5άδα του πρωταθλήματος και με αρκετά βάθρα. Και δεν έχει να κάνει με τον Μarquez, όποιος και να ήταν.
Αυτό με τον Bulega και τον Iannone μου φαίνεται λίγο λάθος, αν σκεφτείς ότι ο Martin τερμάτησε 9ος στο WBW αλλά στο GP είναι πρώτος στο πρωτάθλημα.
peterTHErider
05/08/2024, 11:13
Αν είδες τον αγώνα στο wdw ο Μάρτιν στον πρώτο γύρο σταμάτησε και έκανε σήμα σε όλους να τον περάσουν και έμεινε τελευταίος!
Γιατί απλά δεν είχε καμία όρεξη να ασχοληθεί με το πανηγύρι της ducati.
Να ήταν μπροστά και να ρισκάρει να τον εμβολισει ο μαρκεζ πχ και να έχει πρόβλημα στο πρωτάθλημα?
Γιατι να δώσει σόου σε μια εταιρία που τον πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι?
Κοίτα φίλε μου σίγουρα αντιπαθείς τον μαρκεζ δικαίωμα σου αυτό ούτε εγώ τον συμπαθώ ιδιαίτερα παρα μόνο τον θαυμάζω γιατί είναι ακόμη ο καλύτερος εκεί και ας μην το δείχνουν τα αποτελέσματα.
Ναι είναι κατόρθωμα το ότι είναι ο καλύτερος οδηγός με gp23 μόνο και μόνο ότι τα τελευταία 4 χρόνια μετά από τόσα χειρουργεία συν αποχή από αγώνες είναι εκεί μπροστά σταθερά και τον περνάνε μόνο όσοι έχουν καλύτερο μηχανάκι.
Στο weekend της ντουκατι δεν υπήρχε περίπτωση να άφηναν τον Πεκο απροετοίμαστο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της ντουκατι στα gp να ξεφτιλιστει (αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη) και ναι ο Μαρκεζ ήταν ποιο γρήγορος από Μάρτιν και Μπαστιανινη χωρίς να έχω κανένα μένος με τον Πεκο αλήθεια τι έκανε μια βδομάδα μετά έπεσε στο σπριντ και τερμάτισε τρίτος στον αγωνα τώρα οποίος νομίζει ότι το να οδηγείς sbk και gp μηχανή είναι το ίδιο δεν νομίζω!
Ο Ιανονε το ξεκαθάρισε αυτό λέγοντας το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους μόνο ικανοποίηση του έδωσε και τπτ αλλο μιας και ξέρει τι θα πει gp.
Έλα παραδεξου το ότι στο τύπο όλοι τα φουσκώνουν και ότι είχες και εσύ περιέργεια του τι θα γίνει τελικά μην μου πεις ότι το ήξερες από πριν μόνο!
Νίκη δεν βλέπω να παίρνει φέτος ειδικά τώρα που μπήκε και ο Μπαστιανινη στο παιχνίδι αλλά και πάλι το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη και η μηχανή του λείπει και ο gigi το είπε preseason ότι φέτος τα ντουκατι θα έχουν μεγαλύτερη διαφορά με τα περσινά και ναι έχουν και μεγάλη μάλιστα το ταλέντο του μαρκεζ την μικραίνει!
Ο καλύτερος είναι αυτός που όταν μεγαλώσαμε ήταν ο αγαπημένος μας και οσο τρέχει ακόμα και αποτελέσματα να μην φέρνει εμείς θα ψάχνουμε να βρίσκουμε κάτι καλό που κάνει να ενισχύσει την ήδη ειλημμένη απόφαση μας για το ποιος είναι ο καλύτερος. Ένα απλό παράδειγμα σε αυτό που λεω είναι η φράση σου:
"το ότι είναι ΣΤΑΘΕΡΑ τριτο- τέταρτος εμένα μου λέει ότι το έχει ακόμη"
κατα τά αλλα θέλω να πω οτι στους τελευταίους αγώνες όποτε βλέπουμε την κάμερα να ασχολείται με τον Binder ολο και κάποια πατάτα θα γίνεται. Μακριά απο τον μπάχαλο θα πρότεινα στους υπόλοιπους οδηγούς
CBR900RR 98-99
05/08/2024, 14:10
Ναι στην περίπτωση μου αυτός ο ήρωας είναι ο Πεντρόσα που και wildcard εμφάνιση να κάνει πιστεύω μέσα μου ότι θα πάρει την νίκη αν και ξέρω τι θα πάρει.....
Ο Μαρκεζ είναι άλλη φάση και ο ίδιος δήλωσε preseason ότι ο στόχος ρεαλιστικά φέτος είναι η 5αδα 6αδα και πάει καλύτερα από αυτόν τον στόχο,ήξερε καλά που πηγαίνει και τι έχει να αντιμετωπίσει οπότε ας δούμε τι θα κάνει φέτος παρακάτω και του χρόνου θα δούμε αν είναι καλύτερος από τον Πεκο μιας και οι άλλοι δύο Μάρτιν και Μπαστιανινη δεν νομίζω στην απριλια και στην κτμ να κάνουν κάτι ανεξάρτητα του τι πιστεύω εγώ.
Η ντουκατι κάτι είδε και τον έφερε στην εργοστασιακή ομάδα δεν τον έφερε μετά από 5 χρόνια σύνολο μαζί με τον φετινό για τα μάτια του και τους σπόνσορες του η ζωή θα κυλάει και μετά από αυτόν ούτε φυσικά για να τον μείωση απέναντι στο Πεκο φάση τυπου κοίτα εμείς φέραμε τον Μαρκεζ εδώ με ίδιο μηχανάκι και τον κάνει πλάκα ο Πεκο τον φέρανε για να πάνε ένα βήμα παρακάτω το ντουκατι ώστε μέχρι τουλάχιστον και το 26 οι ντουκατι να παίρνει πρωτάθλημα.
MG-KTiNoS
07/08/2024, 10:25
Κατ αρχήν ο ΜΜ93 δεν έχει απλή 23 έχει πάρει αναβαθμίσεις και δεν μιλάει κανένας
πχ πήρε χολ σοτ 24 και προφανώς έχει και κάτι στο μοτέρ
Μετά η ντουκάτι πάει ταμείο
Κόβει ένα εργοστασιακό
αυξάνει την ορατότητα με ΜΜ93 που όλοι βρίζονται για πάρτι του (άρα ασχολούνται)
και μαζεύει και σπόνσορες
Κόβει μια ομάδα ίσως την καλλίτερη δορυφορική όλων των εποχών
και παίρνει την ομάδα του Ρόσσι που την ξέρουν όλοι
Η άουντι έχει οικονομικά προβλήματα και είναι σαφές
Εν όψη του νέου κανονισμού φυσικά που όλα θ αλλάξουν
Ο ΜΜ93 τώρα δεν νομίζω ότι μπορεί να πάρει τίτλο αλλά κι αν πάρει?
Καλλίτερα!
Είναι όμως μακράν ο πιο έμπυρος οδηγός και σίγουρα θα έχει γνώμη για το καινούριο μηχανάκι
Τώρα αν το συμπαθώ?
καθόλου
Δεν έχει καμία σχέση με τον Στόνερ κατ αρχήν που πολύ τους μπερδεύουν
και δεν έχει κανένα πρόβλημα να πετάξει κάποιον κάτω ή να επιτεθεί χωρίς αύριο
Είναι γενικά μεγάλο γαϊδούρι και έχει κάνει ολόκληρη λίστα με τα συγνώμη που ζήτησε χωρίς
όμως ν αλλάξει οτιδήποτε στη άθλια συμπεριφορά του
Ο Κράφαρ πάντως έχει δηλώσει ότι δε γουστάρει κοτσαδούρες
sanctusan
07/08/2024, 18:27
Κατ αρχήν ο ΜΜ93 δεν έχει απλή 23 έχει πάρει αναβαθμίσεις και δεν μιλάει κανένας
πχ πήρε χολ σοτ 24 και προφανώς έχει και κάτι στο μοτέρ
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου ή είναι σαν τις τηλεμετρίες που παρέθεσες πιο πάνω;
MG-KTiNoS
07/08/2024, 20:16
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο από κάπου ή είναι σαν τις τηλεμετρίες που παρέθεσες πιο πάνω;
Κατ αρχήν δεν παρέθεσα καμία τηλεμετρία πιο πάνω.
Τηλεμετρία περιμένουμε τη χόντα να φέρει αλλά τελικά μάλλον δεν χρειάστηκε γιατί ο ΜΜ93
τα είπε μόνος του (αυτό δεν σημαίνει ότι η ιστορία αυτή δεν είναι άθλια και ευθύνη έχει μόνο αυτός
αλλά αν πιάσουμε τι είπε ο Στόνερ θα πάμε πολύ μακριά)
Τώρα σχετικά με την επιβεβαίωση το χολ σοτ το είδαν όταν πέταγε σπίθες το μηχανάκι του
και το μοτέρ επιβεβαιώθηκε απ το τιμ του Μπαστιανίνι όταν έφαγε προσπέραση στην ευθεία
Πέρα απ αυτό όμως -μάθημα ιστοριογραφίας-
Υπάρχουν 2 σχολές ιστορίας
Η μια του Ηρώδοτου που παραθέτει πάντα πηγές για τις πληροφορίες που δίνει
και η άλλη του Θουκυδίδη όπου δεν παραθέτει καμία πυγή γιατί πυγή είναι ο ίδιος
Είναι έτσι γιατί το λέω εγώ και δεν υπάρχει κουβέντα απ αυτού.
Εγώ λοιπόν όταν δίνω πληροφορίες είμαι σαν το Θουκυδίδη
Είναι έτσι γιατί το λέω εγώ
Τώρα που το ξέρω είναι δικό μου θέμα και πηγές γιοκ
Αν πιστεύετε ότι λέω μλκιες δεν είναι δικό μου πρόβλημα
Μη με διαβάζετε
:a3:
Εγω επειδη σε πιστευω,πες μας τι ακριβως αλλαγες εχει το μοτερ του
MG-KTiNoS
12/08/2024, 19:05
Εγω επειδη σε πιστευω,πες μας τι ακριβως αλλαγες εχει το μοτερ του
Εγώ όμως δε γουστάρω να μιλάω μαζί σου
:D