View Full Version : TL1000R Και διάφορες άλλες πληροφορίες.
ThatSlowMF
09/08/2024, 18:08
Ας συστηθώ λοιπόν με το δικό μου ν2 το οποίο οργώνει (τρακτέρ αφού :D) τους δρόμους προς Κοζάνη μεριά.
Σχόλια περί ψαριών παρακαλώ να λείπουν "regulator" τυχαία αναφορά
455108
doctoras
09/08/2024, 18:13
Ωω επιτέλους μηχαναρα!!Πήξαμε στα αντβε!
Να το χαίρεσαι!
ThatSlowMF
09/08/2024, 18:15
Ένα γρήγορο άβολο μηχανάκι που καίει πολύ πάντα προηγείται ενός adv.. στο μέλλον ίσως
Ευχαριστώ πολύ :beer:
TheRegulator
09/08/2024, 18:21
Άσε μας ρε με την χαλαζοχτυπημενη τσιπούρα που μπλέχτηκε στα δίχτυα Σομαλου ψαρά έξω απ την Φουκουσίμα..
Να σε πω, πως αισθάνεσαι που εχεις το πιο αναξιόπιστο σουτζούκι ακόμα και από νιτρατο fx 65mm ενώ είναι ένα άβολο freewind?
TheRegulator
09/08/2024, 18:25
Ωω επιτέλους μηχαναρα!!Πήξαμε στα αντβε!
Να το χαίρεσαι!
Που είναι η μηχαναρα?
ThatSlowMF
09/08/2024, 18:28
Τι αναξιόπιστο ρε κοκοβιέ... Δεν είναι όλα τα ν2 ντουκατια.
Αλλά τώρα τι κάθομαι και συζητάω με άτομο που πήρε πίσσα μαύρο καβασακι γιατί ντρέπεται για το μηχανάκι του
TheRegulator
09/08/2024, 18:31
Τι αναξιόπιστο ρε κοκοβιέ... Δεν είναι όλα τα ν2 ντουκατια.
Αλλά τώρα τι κάθομαι και συζητάω με άτομο που πήρε πίσσα μαύρο καβασακι γιατί ντρέπεται για το μηχανάκι του ������
Εγώ κοκοβιος ρε? Να σε ρωτήσω, αφού είναι τοσο αξιόπιστη η μλκια σου γιατί εκτελώ χρέη ταρίφα?
Καλά το πράσινο της καβασακι δεν είναι για όλους….. σίγουρα δεν είναι για μένα..
ThatSlowMF
09/08/2024, 18:33
Έχει και μια ηλικία η μπάμπω δείξε λίγο σεβασμό
Dimmanoukas
09/08/2024, 18:37
:a014:
Σας χαίρομαι αφάνταστα
Ωραίο μοτέρ , μερακλίδικο ! Να το χαίρεσαι !
Καλώς ήρθες :beer:
Καλώς ήρθες και επίσημα φίλε μου, εσύ και η Σουζουκάρα :beer:
doctor_john
09/08/2024, 19:26
Έλα ρε, γούστα είναι αυτά μη μαλώνουτε.. και εμένα η ξαδέρφη μου μαύρο πήρε το 636.. :bawl:
Πολυ μ αρεσει αυτο το μηχανακι!Εχω διαβασει ομως οτι υπαρχει καποιο θεμα με το πισω αμορτισερ ή το μοχλικο του,δεν θυμαμαι.Καλα χιλιομετρα!
RaGe_Raptor
09/08/2024, 19:38
επικό sbk! και σε στοκ μορφή!:beer:
TheRegulator
09/08/2024, 19:57
επικό sbk! και σε στοκ μορφή!:beer:
Αλήθεια τώρα?
Σταύρωσε τον, τον αμαρτωλό…
TheRegulator
09/08/2024, 19:59
ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ!! Θα πάει να πάρει κανα R.E μετά και θα κλαίμε απ τα γέλια…
Λευκάδιος
09/08/2024, 20:05
Νόμιζα ότι μπήκα σε νήμα του moto.gr άλλης δεκαετίας :look:.
Μηχανάρα το TL-R ,έχω οδηγικη εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο TL-S φίλου (με το περιστροφικό αμορτισέρ) και είναι φοβερό old school μηχάνημα.
ThatSlowMF
09/08/2024, 20:10
Η αλήθεια είναι πως το θέμα ήταν πιο εμφανές στο TLS αλλά και στο πιο ενισχυμένο μοχλικο του TLR υπήρχαν θέματα ειδικά σε πίστα λόγω θερμοκρασιών γι'αυτό και πολλοί έκαναν μετατροπές σε άλλα συστήματα... Προς το παρόν εμένα δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά για το μέλλον.
Λευκάδιος
09/08/2024, 20:17
Όσο είχα διαβάσει στο παρελθόν για το S η αλλαγή του αμορτισέρ με συμβατικό (bitubo έβαζαν αρκετοί) μεταμόρφωνε προς το πολύ καλύτερο την μοτοσυκλέτα.
Tallyban
09/08/2024, 20:18
Ακόμα θυμάμαι,(15 χρόνια+), Κυριακή πρωί ένα κατάμαυρο με τελικα ανθρακονήμα και κοκοβιο,Κωνσταντινουπόλεως στο φανάρι κάτω από τη γεφυρα...
ThatSlowMF
09/08/2024, 20:19
Νόμιζα ότι μπήκα σε νήμα του moto.gr άλλης δεκαετίας :look:.
Μηχανάρα το TL-R ,έχω οδηγικη εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο TL-S φίλου (με το περιστροφικό αμορτισέρ) και είναι φοβερό old school μηχάνημα.
Αυτό το tls καημό έχω να το οδηγήσω έστω από περιέργεια
ThatSlowMF
09/08/2024, 20:19
Όσο είχα διαβάσει στο παρελθόν για το S η αλλαγή του αμορτισέρ με συμβατικό (bitubo έβαζαν αρκετοί) μεταμόρφωνε προς το πολύ καλύτερο την μοτοσυκλέτα.
Και για το R είναι ίσως η πιο διαδεδομένη κι λυση το bitubo
Λευκάδιος
09/08/2024, 20:28
Και για το R είναι ίσως η πιο διαδεδομένη κι λυση το bitubo
Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για καιρό ίσως αξίζει μια τέτοια αλλαγή.
Όπως και να'χει είναι μια κούκλα και να την χαίρεσαι :beer:
ThatSlowMF
09/08/2024, 22:56
Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις για καιρό ίσως αξίζει μια τέτοια αλλαγή.
Όπως και να'χει είναι μια κούκλα και να την χαίρεσαι :beer:
Δεν νομίζω να φύγει από τα χέρια μου για αρκετό καιρό οπότε θα το ευχαριστηθω όταν το κάνω
TheRegulator
09/08/2024, 23:00
Δεν νομίζω να φύγει από τα χέρια μου για αρκετό καιρό οπότε θα το ευχαριστηθω όταν το κάνω
1ον είπαμε ότι θα παρουμε άλλο μηχανάκι συνεταιρικό, εχουμε και μάρτυρες τον Πέτρο και τον Παντελή.
2ον εσυ σε πάρτυ με διαβόλους δεν εισαι? Τι δουλειά έχεις να μιλάς για το μεταλλαγμένο του Ναγκασάκι?
RaGe_Raptor
09/08/2024, 23:06
Πω, δώσε καμία φώτο ακόμα.
Έχεις κανα ινστα για το tlr?
Coyote.V
10/08/2024, 00:06
Καλοτάξιδο φίλε, θα ευχαριστηθείς ροπή...
Με τα ψάρια τι εννοείς, από ποια μεριά τα ψήνουν;
Lioulios
10/08/2024, 00:40
Σοβαρο εργαλειο .
Μονο που το κοιτας ...
ThatSlowMF
10/08/2024, 01:28
Καλοτάξιδο φίλε, θα ευχαριστηθείς ροπή...
Με τα ψάρια τι εννοείς, από ποια μεριά τα ψήνουν;
Ροπή να φαν και τα ψάρια :D
Τα ψάρια είναι ένα inside joke με τον κύριο regulator που ζηλεύει
ThatSlowMF
10/08/2024, 01:29
Πω, δώσε καμία φώτο ακόμα.
Έχεις κανα ινστα για το tlr?
Δεν έχει δικό του αλλά έχω σπαμαρει αρκετές στο προσωπικό μου προφιλ _loxias_
Ζαχάρωνα ένα παλιότερα σε κατάστημα , τότε που είχαμε χρόνο και ήμασταν ελεύθερα πουλιά.
Πέρναγα για κανα μήνα μια- δυό φορές την βδομάδα να το βάζουμε μπροστά να το ελέγξω .
Ο ήχος του είναι ονείρωξη. Μηχανάκι όνειρο, να το λιώνεις!
ThatSlowMF
10/08/2024, 11:27
Ζαχάρωνα ένα παλιότερα σε κατάστημα , τότε που είχαμε χρόνο και ήμασταν ελεύθερα πουλιά.
Πέρναγα για κανα μήνα μια- δυό φορές την βδομάδα να το βάζουμε μπροστά να το ελέγξω .
Ο ήχος του είναι ονείρωξη. Μηχανάκι όνειρο, να το λιώνεις!
Δεν το χορταινω... V2 στις 10.000+ συν τις διπλές Remus είναι συνταγή που θα κάνω πολυυυ καιρο να βαρεθω
DoctoR_k6
10/08/2024, 12:03
Σουζουκαρα λεμε!!! :beer:
Η αλήθεια είναι πως το θέμα ήταν πιο εμφανές στο TLS αλλά και στο πιο ενισχυμένο μοχλικο του TLR υπήρχαν θέματα ειδικά σε πίστα λόγω θερμοκρασιών γι'αυτό και πολλοί έκαναν μετατροπές σε άλλα συστήματα... Προς το παρόν εμένα δεν με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αλλά το σκέφτομαι σοβαρά για το μέλλον.
εχει ενα στο car με προβλημα στο μοτερ που πισω φοραει ohlins που καταργει το μοχλικο και λυνει το προβλημα νομιζω.Καντον μια ερωτηση μηπως και τραμπαρετε αμορτισερ με μια διαφορα
εχει ενα στο car με προβλημα στο μοτερ που πισω φοραει ohlins που καταργει το μοχλικο και λυνει το προβλημα νομιζω.Καντον μια ερωτηση μηπως και τραμπαρετε αμορτισερ με μια διαφορα
Αφήστε το κάτω αυτό βρεεεεε....
Το ζαχαρώνω εδώ και λίγο καιρό και σκέφτομαι να πάρω κι άλλο 90s sbk.
Ωραίος φίλε, να το χαρείς. Για γράψε δύο λόγια για το Σουζούκι, πως σου φαίνεται. Είχα τον απόγονο (SV1000) και ήταν λίγο άχρωμο...
ThatSlowMF
10/08/2024, 16:59
Ναι ναι το χω δει αν θυμάμαι έχει και μπροστινό αλλαγμένο και σκεφτόμουν να τον ρωτήσω και για αυτό.
ThatSlowMF
10/08/2024, 17:16
Ωραίος φίλε, να το χαρείς. Για γράψε δύο λόγια για το Σουζούκι, πως σου φαίνεται. Είχα τον απόγονο (SV1000) και ήταν λίγο άχρωμο...
Ευχαριστώ πολύ... Τα κοιτούσα τα sv1000S με το σεμιφερινγκ αλλά με αποθάρρυνε το ότι διάβαζα ότι είναι λίγο άχρωμα... Γενικά πέρα από την πιο επιθετική προσέγγιση που έχει το τλ νομίζω ότι εδώ είναι που ευθυγράμμισαν τους πλανήτες, γιατί ακόμα και το TLS ηταν πιο άγριο στο γκάζι από ότι έχω διαβάσει. Στο R ναι μεν έχει τα περισσότερα άλογα που έχουν βγει από αυτό το μοτέρ αλλά είναι γραμμικοτατο κατ εμέ (είχα καρμπυρατέρ 4κυλινδρο πριν) και όλα αυτά με έναν κουβά ροπη και δύναμη σε όλο φάσμα... Οπότε ναι γενικά πολύ ωραίο σύνολο θα έλεγα, η μόνη σημαντική αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια στιγμή το πίσω μοχλικο σε συμβατικό και ένα σετ φερινγκ γιατί δεν έχω την καρδιά να μπω πιστα με τα μαμά που θέλω κάποια στιγμή.
TheRegulator
10/08/2024, 19:49
Είναι για πούλημα το TLR του Σταυρακα και ας λέει ότι θέλει!
Συμφωνήσαμε να παρουμε κάτι πιο σύγχρονο και με ABS συνεταιρικά :lol:
ThatSlowMF
10/08/2024, 22:12
Είναι για πούλημα το TLR του Σταυρακα και ας λέει ότι θέλει!
Συμφωνήσαμε να παρουμε κάτι πιο σύγχρονο και με ABS συνεταιρικά :lol:
Δεν φεύγει δεν πάει πουθενά... άσε τα abs και αυτά τα τεχνολογικά τα περίεργα και πάμε να πάρουμε κανένα να πατάει χωματακι
Ευχαριστώ πολύ... Τα κοιτούσα τα sv1000S με το σεμιφερινγκ αλλά με αποθάρρυνε το ότι διάβαζα ότι είναι λίγο άχρωμα... Γενικά πέρα από την πιο επιθετική προσέγγιση που έχει το τλ νομίζω ότι εδώ είναι που ευθυγράμμισαν τους πλανήτες, γιατί ακόμα και το TLS ηταν πιο άγριο στο γκάζι από ότι έχω διαβάσει. Στο R ναι μεν έχει τα περισσότερα άλογα που έχουν βγει από αυτό το μοτέρ αλλά είναι γραμμικοτατο κατ εμέ (είχα καρμπυρατέρ 4κυλινδρο πριν) και όλα αυτά με έναν κουβά ροπη και δύναμη σε όλο φάσμα... Οπότε ναι γενικά πολύ ωραίο σύνολο θα έλεγα, η μόνη σημαντική αλλαγή που σκοπεύω να κάνω είναι κάποια στιγμή το πίσω μοχλικο σε συμβατικό και ένα σετ φερινγκ γιατί δεν έχω την καρδιά να μπω πιστα με τα μαμά που θέλω κάποια στιγμή.
Ευχαριστώ!
Πήρες αυτό που ήταν σε μαγαζί στην Κρήτη? Πώς ήταν η κατάσταση του? Ανταλλακτικά κτλ έχεις εικόνα τι υπάρχει?
ThatSlowMF
11/08/2024, 12:01
Ευχαριστώ!
Πήρες αυτό που ήταν σε μαγαζί στην Κρήτη? Πώς ήταν η κατάσταση του? Ανταλλακτικά κτλ έχεις εικόνα τι υπάρχει?
Αυτό πήρα ναι... Να σου πω την αλήθεια λόγω της τιμής του ήξερα ότι θέλει κάνα δυο πραγματακια οπότε τώρα που το χάρηκα λίγο θα μείνει μέσα τον χειμώνα να γίνει ένα ολικό σέρβις της μπροστινής ανάρτησης (ίσως και ελατήρια), σίγουρα λάστιχα, καινούργιο σταμπιλιζατερ, να φτιαχτούν κανα δύο γρατσουνιές που έχει και μικροχτυπηματακια. Γενικά σε καλή κατάσταση είναι απλά έχει τα χρονακια του και φαίνεται σε ορισμένα σημεία και αυτά είναι που θέλω να φτιάξω.
Τώρα για ανταλλακτικά στην Ελλάδα πολύ λίγη τύχη αλλά υπάρχει μεγάλο κοινό στο εξωτερικό οπότε καλυμμένος είμαι σε ότι έχω ψάξει. Επίσης το καλό είναι ότι αρκετά περιφερειακά του μοτέρ είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα μοντέλα που έμπαινε (πχ vstrom 1000) οπότε και αυτό καλό σημάδι.
George_M.
12/08/2024, 13:28
Να κ ένα αντρικό μηχανάκι,με ήχο συμφωνικής ορχήστρας.
Ούτε μπαγκάζια ούτε τσαντάκια ούτε τπτ...
Μοτέρ εξατμίσεις κ μπραου μπραου κάργα!:beer:
ThatSlowMF
12/08/2024, 18:20
Να κ ένα αντρικό μηχανάκι,με ήχο συμφωνικής ορχήστρας.
Ούτε μπαγκάζια ούτε τσαντάκια ούτε τπτ...
Μοτέρ εξατμίσεις κ μπραου μπραου κάργα!:beer:
Και η πίσω σέλα υπερβολή είναι αλλά έχε χάρη που δεν είχε το μονοσελο ο προηγούμενος :cool:
RaGe_Raptor
12/08/2024, 19:47
Και η πίσω σέλα υπερβολή είναι αλλά έχε χάρη που δεν είχε το μονοσελο ο προηγούμενος :cool:
το χρειάζεται όμως οπωσδήποτε για να ολοκληρωθεί το iconic '90s look.
doctor_john
12/08/2024, 20:27
ορθά τα περί ορθού του καθήμενου, so 90s :a30:
ThatSlowMF
13/08/2024, 11:19
το χρειάζεται όμως οπωσδήποτε για να ολοκληρωθεί το iconic '90s look.
eBay... Αυτό ξέρουμε αυτό εμπιστευόμαστε... Θα βγει κάποια στιγμή το ένα που είναι σετ με το φερινγκ της ουράς και θα δέσει το γλυκό
ThatSlowMF
20/11/2024, 07:41
Επιστρέφω καθυστερημένα στο παλαιό ποστ επειδή χθες διάβασα αυτό και το μυαλό μου γύρισε σε αυτή την συζήτηση με τον Lospsi :D
χαχαχα, εντάξει λίγο υπερβολικός μου φαίνεται ο τύπος.
Για μένα, που είχα και 3 Aprilia Tuono V2, το SV μου φάνηκε άχρωμο ακόμα και με τελικά Yoshi. Επίσης ήταν αρκετά χαμηλό για τα κυβικά μου, μαλακό παρόλο που είχε ελατήρια εμπρός και πίσω αμορτισέρ απο GSXR. Το μοτεράκι του όμως ήταν γραμμικό και ευχάριστο, συνολικά για γενική χρήση το μηχανάκι ήταν μια χαρά απλά σε εμένα δεν κούμπωσε.
Το TLR απο την άλλη μου βγάζει μια αλητεία, βέβαια έχοντας κάνει ούτε 800χλμ με το CBR σε ένα χρόνο, νομίζω πως θα παραμείνει μόνο σαν σκέψη η αγορά του.
Δεν βάζεις όμως καμιά φωτό να γουστάρουμε!!
ThatSlowMF
20/11/2024, 09:25
Ορίστε μια μικρή αναδρομή στις φωτογραφίες μου
Κρατάω μερικές για μελλοντικά ποστ :beer:
ThatSlowMF
20/11/2024, 09:27
Επίσης αν με ρωτούσες τώρα πάρε μια μηχανή οποία θες η απάντηση μου θα ήταν ήταν ν2 rsv Mille ή Tuono... εννοείται πρώτης γενιάς, είμαι αρχαιολαγνος :D
motojojo
20/11/2024, 09:34
Ένα δίκιο το έχει ο ρεγκουλάτορ, από μπροστά σα θλιμένο σκουμπρι ειναι :p
Απ'το πλάι ειναι πιο ωραία.
Καμία σχέση όμως με ό,τι κυκλοφορεί και αυτο την κανει ιδιαίτερη.
ThatSlowMF
20/11/2024, 09:52
Θα συμφωνούσα αλλά δεν θέλω να δώσω βήμα στον ρεγκουλατορ γιατί μετά θα το πάρει πάνω του και ποιος τον ακούει :rolleyes:
DoctoR_k6
20/11/2024, 09:59
Ελα μωρη Σουζουκαρα!!
Βαλε ομως και το καλυμμα πισω στη σελα...θα δειξει πολυ ομορφοτερο!!!
ThatSlowMF
20/11/2024, 10:12
Ελα μωρη Σουζουκαρα!!
Βαλε ομως και το καλυμμα πισω στη σελα...θα δειξει πολυ ομορφοτερο!!!
Μακάρι να το είχα... Έσπασε η καρδούλα μου όταν ο προηγούμενος μου είπε ότι το έχασε... Περιμένω να πεταχτεί κανένα στο eBay
DoctoR_k6
20/11/2024, 10:25
Μακάρι να το είχα... Έσπασε η καρδούλα μου όταν ο προηγούμενος μου είπε ότι το έχασε... Περιμένω να πεταχτεί κανένα στο eBay
Ειναι λιγο τσιμπημενο (https://www.ebay.com/itm/326282667320?chn=ps&mkevt=1&mkcid=28&google_free_listing_action=view_item)...
ThatSlowMF
20/11/2024, 10:47
Είναι μωρέ το ρημάδι... Μετά σκέφτηκα ίσως ακολουθήσω τον δρόμο της sebimoto και πάρω ολόκληρο το πλαστικό της ουράς που θα έχει πιο λεπτό και πιο επιθετικό προφίλ γενικά
DoctoR_k6
20/11/2024, 11:45
Είναι μωρέ το ρημάδι... Μετά σκέφτηκα ίσως ακολουθήσω τον δρόμο της sebimoto και πάρω ολόκληρο το πλαστικό της ουράς που θα έχει πιο λεπτό και πιο επιθετικό προφίλ γενικά
Καταργεις το 2καβαλο μετα.
ThatSlowMF
20/11/2024, 12:58
1μιση χρόνο τώρα μισό δικαβαλο δεν το πήρα. Άμα αλλάξει τώρα αυτό τι να πω.. άξιος της μοίρας μου είμαι :bawl:
Για μένα, υπομονή να βρεθεί το καπάκι. Μην βάλεις κάτι όχι ΟΕΜ, έχει την ομορφιά του όπως είναι πλέον.
Εντιτ: Βλέποντας τις φωτό και που είναι τα κλιπον σε σχέση με την σέλα, σίγουρα δεν θα χωράω. Κρίμα...
ThatSlowMF
20/11/2024, 14:32
Για μένα, υπομονή να βρεθεί το καπάκι. Μην βάλεις κάτι όχι ΟΕΜ, έχει την ομορφιά του όπως είναι πλέον.
Εντιτ: Βλέποντας τις φωτό και που είναι τα κλιπον σε σχέση με την σέλα, σίγουρα δεν θα χωράω. Κρίμα...
Λόγω χαμηλών κλιπ ον?
telegonos
20/11/2024, 15:37
Πέντε σελίδες θέμα με τίτλο TL1000R, περιμένεις κάτι να διαβάσεις, κάτι να δεις σχετικό, και ουδεμιά σχέση έχει με TL1000R.
Κατά τα άλλα βέβαια, οι πληροφορίες που έδινα εγώ για τον κοφτη ταχύμετρου στο CB400SF ήταν εκτός θέματος... CB400 και έπρεπε να αφαιρεθούν.
ThatSlowMF
20/11/2024, 15:58
Κουβέντα για το ίδιο και το αδελφικό του μοντέλο γίνεται πλην μερικών εξαιρέσεων. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Και σίγουρα δεν είμαι κατάλληλος να σου απαντήσω για την δεύτερη πρόταση μιας και δεν έχω καμία επαφή με το θέμα
ThatSlowMF
20/11/2024, 15:59
Problem solved...
:a10::a10:
Επιστρέφω καθυστερημένα στο παλαιό ποστ επειδή χθες διάβασα αυτό και το μυαλό μου γύρισε σε αυτή την συζήτηση με τον Lospsi :D
χωρις να έχω κοντεξτ, θα στοιχημάτιζα ότι αναφερεται στο S κι όχι στο R.
Να την χαίρεσαι, πολύ ωραία μοτοσυκλέτα το R, την έφαγε ο εσωτερικός ανταγωνισμός του gsxr και ειδικά ο ερχομός του Κ1 (που μαζί κατασπάραξε και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.)
πρίν τον κοκοβιό, σε παρακαλάει για μια αφτερ βαση πινακίδας η καψερη.
CorpseAlive
20/11/2024, 16:09
Problem solved...
:owned:
ThatSlowMF
20/11/2024, 16:10
χωρις να έχω κοντεξτ, θα στοιχημάτιζα ότι αναφερεται στο S κι όχι στο R.
Να την χαίρεσαι, πολύ ωραία μοτοσυκλέτα το R, την έφαγε ο εσωτερικός ανταγωνισμός του gsxr και ειδικά ο ερχομός του Κ1 (που μαζί κατασπάραξε και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε εκείνη την περίοδο.)
πρίν τον κοκοβιό, σε παρακαλάει για μια αφτερ βαση πινακίδας η καψερη.
Αυτά τα δύο μαζί θα τα κάνω για να μου κάνει πιο μεγάλη εντύπωση η αλλαγή ;) :D
ThatSlowMF
20/11/2024, 16:13
Επίσης ναι δυστυχώς βγήκε στο τέλος εποχής για την κατηγορία του... Αμέσως μετά εδραιώθηκε η έννοια του 1000σεσε 4κυλινδρου και μαζί με αρκετά της κατηγορίας έμειναν στην αφάνεια, το οποίο βέβαια δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά
doctor_john
20/11/2024, 18:18
Ένα δίκιο το έχει ο ρεγκουλάτορ, από μπροστά σα θλιμένο σκουμπρι ειναι :p
Απ'το πλάι ειναι πιο ωραία.
Καμία σχέση όμως με ό,τι κυκλοφορεί και αυτο την κανει ιδιαίτερη.
Θα συμφωνούσα αλλά δεν θέλω να δώσω βήμα στον ρεγκουλατορ γιατί μετά θα το πάρει πάνω του και ποιος τον ακούει :rolleyes:
που το βλέπετε θλιμμένο; η καμπύλη είναι προς τα επάνω, οι προβολείς φαίνονται ολόκληροι..
Άλλο σχέδιο βαφής ήθελε απο τότε. Σήμερα τσεκάρεις αν έχει πουλήσει κάτω από 2500 μοτό και πράττεις ανάλογα.
Επίσης ναι δυστυχώς βγήκε στο τέλος εποχής για την κατηγορία του... Αμέσως μετά εδραιώθηκε η έννοια του 1000σεσε 4κυλινδρου και μαζί με αρκετά της κατηγορίας έμειναν στην αφάνεια, το οποίο βέβαια δεν με ενοχλεί καθόλου προσωπικά
Εγώ θυμάμαι πως τα 4K είχαν την τιμητική τους τότε, πολύ παραπάνω ιστορία από τα δικύλινδρα που προσπαθούσαν να πάρουν κεφάλι στα 90s.
Όσοι δεν το οδήγησαν, άκουγαν δεξια αριστερα διάφορα για τις αναρτήσεις και σύγκριναν ίππους με 4K.
Όσοι το οδήγησαν και δεν το επέλεξαν, συνήθως τους τρόμαζε.
Eίχε και σοβαρό ανταγωνισμό από το vtr..
ThatSlowMF
21/11/2024, 07:38
που το βλέπετε θλιμμένο; η καμπύλη είναι προς τα επάνω, οι προβολείς φαίνονται ολόκληροι..
Άλλο σχέδιο βαφής ήθελε απο τότε. Σήμερα τσεκάρεις αν έχει πουλήσει κάτω από 2500 μοτό και πράττεις ανάλογα.
Εγώ θυμάμαι πως τα 4K είχαν την τιμητική τους τότε, πολύ παραπάνω ιστορία από τα δικύλινδρα που προσπαθούσαν να πάρουν κεφάλι στα 90s.
Όσοι δεν το οδήγησαν, άκουγαν δεξια αριστερα διάφορα για τις αναρτήσεις και σύγκριναν ίππους με 4K.
Όσοι το οδήγησαν και δεν το επέλεξαν, συνήθως τους τρόμαζε.
Eίχε και σοβαρό ανταγωνισμό από το vtr..
Εγώ πλακιζω ούτε θλιμμένο βλέπω ούτε σκουμπρί βλέπω αλλιώς δεν θα το είχα :beer:
Όσο για τα 4cyl προφανώς είχαν και πιο παλιά έδαφος αλλά μέχρι τότε δεν υπήρχε τόσο η έννοια του liter - bike.
Είχαμε cbr900, ΧΧ, zx9, zx12 ,gsxr1100 ένα σκασμό 750αρια και ακόμα και τα 1000αρια που υπήρχαν, είχαν άλλο προσανατολισμό. Προσωπικά τραβάω μια νοητή γραμμή και θα πω ότι η έννοια του "χιλιαρι" ξεκίνησε με το πρώτο R1. Πολύ οφ τοπικ :rolleyes:
doctor_john
21/11/2024, 08:06
Εγώ πλακιζω ούτε θλιμμένο βλέπω ούτε σκουμπρί βλέπω αλλιώς δεν θα το είχα :beer:
Όσο για τα 4cyl προφανώς είχαν και πιο παλιά έδαφος αλλά μέχρι τότε δεν υπήρχε τόσο η έννοια του liter - bike.
Είχαμε cbr900, ΧΧ, zx9, zx12 ,gsxr1100 ένα σκασμό 750αρια και ακόμα και τα 1000αρια που υπήρχαν, είχαν άλλο προσανατολισμό. Προσωπικά τραβάω μια νοητή γραμμή και θα πω ότι η έννοια του "χιλιαρι" ξεκίνησε με το πρώτο R1. Πολύ οφ τοπικ :rolleyes:
Εμείς είχαμε τέτοιες έννοιες! και έκαιγε 6.5λ με πέμπτη και κλειστό γκάζι σε κατηφόρα..
Εμένα η γραμμή είναι στο πρώτο exup.
το σκουμπρί είναι πολύ σπορ ψάρι, ζηλεύουν..
Η γραμμή, να ξέρετε, είναι συνυφασμένη με την ηλικία αυτού που την τραβάει:p
ThatSlowMF
21/11/2024, 15:26
Η γραμμή, να ξέρετε, είναι συνυφασμένη με την ηλικία αυτού που την τραβάει:p
Καλά μη το λες... 26 χρονωνε σκατιαρικο είμαι, 2 χρόνια το περνάω το TL... Κάτι πήγε λάθος στην πορεία βέβαια και οι γραμμή μου και τα γούστα μου κάπως ξέφυγαν.
Αααα και να πω ότι η προηγούμενη μου μηχανή ήταν cbr600 f2 του '94. Όχι τίποτα άλλο αλλά για να σας δώσω μια ιδέα για την κατάσταση μου :D
ThatSlowMF
21/11/2024, 15:50
Πάντως να αναφέρω κιόλας ότι ο λόγος που έμεινε στην αφάνεια πέρα από 4κυλινδρα, αλλαγές μοντέλων κτλ. Κατά κύριο λόγο ήταν η ανάρτηση του. Το αναφέραμε αλλά πρέπει να το ξαναπώ στην μαμά μορφή του είναι στην καλύτερη μέτρια το οποίο δεν είναι αρκετό όταν έχει απέναντι σου rsv Mille και rc51 ακόμα και αν είχε το πιο δυνατό μοτέρ στην κατηγορία.
moto_Princess
21/11/2024, 20:25
Πάντως να αναφέρω κιόλας ότι ο λόγος που έμεινε στην αφάνεια πέρα από 4κυλινδρα, αλλαγές μοντέλων κτλ. Κατά κύριο λόγο ήταν η ανάρτηση του. Το αναφέραμε αλλά πρέπει να το ξαναπώ στην μαμά μορφή του είναι στην καλύτερη μέτρια το οποίο δεν είναι αρκετό όταν έχει απέναντι σου rsv Mille και rc51 ακόμα και αν είχε το πιο δυνατό μοτέρ στην κατηγορία.
ωραια ηταν καποτε, σπανια στο σημερα.
https://www.cycleworld.com/sport-rider/sr-archive-v-twin-comparison-ducatis-996-vs-aprilia-rsv-mille-vs-honda-rc51-vs-suzuki-tl1000r/
ThatSlowMF
22/11/2024, 07:10
ωραια ηταν καποτε, σπανια στο σημερα.
https://www.cycleworld.com/sport-rider/sr-archive-v-twin-comparison-ducatis-996-vs-aprilia-rsv-mille-vs-honda-rc51-vs-suzuki-tl1000r/
Αυτό το αρθρακι το διαβάζω μια φορά κάθε μήνα περίπου όταν σκέφτομαι αν έκανα καλή επιλογή και δεν πήρα κάνα καινούργιο μικρο γυμνό με abs για να πηγαίνω δουλειά σαν άνθρωπος :bawl:
doctor_john
22/11/2024, 07:49
Θα μιλήσω με ευθύτητα και ειλικρίνεια :D
Ανθρωποι σαν εμας δεν θα πάνε ποτέ στην δουλειά τους "σαν άνθρωποι". Απλά αποφεύγουμε το hypermotard για να μη γίνουμε τελείως μλκς :lol:
argiris34
22/11/2024, 14:25
Πως το εχασα αυτο το θεμα!!!!!
το 1ο μου χιλιαρι ηταν το TL και το μοναδικο που μετανιωσα που πουλησα , βαλε αμορτισερ χτες εγω ειχα βαλει ενα ohlins η νυχτα με την μερα καλη βελτιωση εδωσαν και ενα ζευγαρι δισκοι braking που εβαλα οταν στραβωσα την μια δισκοπλακα
βαρυ μηχανακι ακομα και τα πλαστικα του ηταν βαρια οταν το εκανα καμμια βολτα μετα απο service , πριν ξαναβαλω τα πλαστικα , λες και καβαλαγα αλλο μηχανακι ηταν, βαλε κιενα φιλτρο αν δεν εχει να παρει ανασα
το βαρος σε συνδιασμο με το κοντο ψαλιδι το εκαναν να κανει τις πιο αρχοντικες σουζες τα 4Κ ηταν νευρικα σουζα 2α αλλαγη τριτη κατεβασμα οταν εσκαγε ήταν συνηθες ασε τα endo απολαυση
οποιος ηταν πατρα 2003 2005 μπορει να θυμαται ενα κοκκινο με ολοσωμες YOSHI
ααχ γερασαμε αμα σε φερει ο δρομος πατρα δωσε μου βολτα καλε
ThatSlowMF
22/11/2024, 17:58
Πως το εχασα αυτο το θεμα!!!!!
το 1ο μου χιλιαρι ηταν το TL και το μοναδικο που μετανιωσα που πουλησα , βαλε αμορτισερ χτες εγω ειχα βαλει ενα ohlins η νυχτα με την μερα καλη βελτιωση εδωσαν και ενα ζευγαρι δισκοι braking που εβαλα οταν στραβωσα την μια δισκοπλακα
βαρυ μηχανακι ακομα και τα πλαστικα του ηταν βαρια οταν το εκανα καμμια βολτα μετα απο service , πριν ξαναβαλω τα πλαστικα , λες και καβαλαγα αλλο μηχανακι ηταν, βαλε κιενα φιλτρο αν δεν εχει να παρει ανασα
το βαρος σε συνδιασμο με το κοντο ψαλιδι το εκαναν να κανει τις πιο αρχοντικες σουζες τα 4Κ ηταν νευρικα σουζα 2α αλλαγη τριτη κατεβασμα οταν εσκαγε ήταν συνηθες ασε τα endo απολαυση
οποιος ηταν πατρα 2003 2005 μπορει να θυμαται ενα κοκκινο με ολοσωμες YOSHI
ααχ γερασαμε αμα σε φερει ο δρομος πατρα δωσε μου βολτα καλε
Είπα και σε προηγούμενο ποστ τον χειμώνα θα μείνει μέσα να γίνουν οι μπροστινές και ιδανικά αλλαγή της πίσω με Bitubo κατά πάσα πιθανότητα.
Είναι αρκετά γουρούνι το ρημάδι θυμάμαι όταν είχα ανέβηκα δοκιμαστικά σε ένα gsxr600 k7(?) φίλου μου φάνηκε σαν ποδηλατακι μπροστά του.
Δεν το χορταινω όμως η ροπή του με κάνει να χαμογελάω μέσα στο κράνος κάθε φορά που το ανοίγω.
Πάτρα λίγο μακριά μου πέφτει αλλά έχω φιλαράκια εκεί οπότε ποτέ δεν ξες. Το ίδιο ισχύει και αν ανέβεις προς Κοζάνη με χαρά να στο δώσω να ξανανιώσεις. :beer: :beer: :beer:
argiris34
25/11/2024, 14:25
αν ανεβω προς τα πανω θα ερθω και μην ξεχνας το πες το κανες θα το δωσεις:D :D:D:D:D:D
το δικο μου το ειχα βρει στο car ετοιμος ημουν να το ξαναπαρω
ThatSlowMF
26/11/2024, 07:17
αν ανεβω προς τα πανω θα ερθω και μην ξεχνας το πες το κανες θα το δωσεις:D :D:D:D:D:D
το δικο μου το ειχα βρει στο car ετοιμος ημουν να το ξαναπαρω
Ναι αμέ ότι λέγεται δεν ξελεγεται :bawl:
RaGe_Raptor
01/12/2024, 20:44
λατρεύονται τα τλρ . πρέπει να φτιάξουν ένα νέο. (καλά εδώ σταμάτησαν τα gsx-r αλλά λέμε τώρα...)
https://youtu.be/0l3J9YRlMF8?si=SIOcuYPBmfPKijUk
telegonos
01/12/2024, 22:07
Σταμάτησα να κλικάρω τα βίντεο του Iconic εδω και καιρό.
Δεν είναι κατάσταση αυτή, σε κάθε βίντεο, πουλάνε τα RC30 και τα NR, λες και είναι παπάκια SYM.