View Full Version : Honda Adv350 (Ρύθμιση φώτα)
Zipkin67
16/08/2024, 23:33
Μια ερώτηση...
Υπάρχει κάτοχος του Honda Adv350 που να έχει ρυθμίσει το φανάρι μπροστά;
Η μικρή σκάλα είναι ενοχλητική (σαν μεγάλη σκάλα)...
Μήπως το έχει ρυθμίσει κάποιος;
Ευχαριστώ !!!
Στο manual αναφέρεται που βρίσκεται η βίδα ρύθμισης
Zipkin67
17/08/2024, 12:10
Στο manual του ιδιοκτήτη 162 σελ. δεν αναφέρεται τίποτα για βίδα ρύθμισης ... Εκτός αν υπάρχει σε κάποιο άλλο manual (τεχνικού Honda)
Με ένα Philips 2αρι, μακρι σχετικά , από την κάτω μεριά του φαναριού (σχεδόν παράλληλα με τις μπουκάλες ).
Θα προσπαθήσω να βρω τη φωτό από το service manual.
Βρήκα την φωτό , είναι από το ηλεκτρονικό manual των συνεργείων ( την έβγαλα στην λούφα για να προσπαθήσω να κάνω την ρύθμιση μόνος μου αργότερα , γιατί στο συνεργείο θέλανε να λύσουν το μισό μούτρο για την ρύθμιση
Το θέμα είναι ότι είμαι διακοπές , μπαίνω από κινητό και δεν ξέρω πως να ανεβάσω φωτό από κινητό (αν γνωρίζει κανείς ας μου πει )
455206
Τελικά τα κατάφερα ...
Σκύβεις ΠΟΛΥ χαμηλά, και έχεις και φακό μέχρι να το καταλάβεις...
Μετά την πρώτη φορά το βρίσκεις και στο σκοτάδι...
Zipkin67
17/08/2024, 18:07
Σ ευχαριστώ πολύ... Καλές διακοπές !!!
Σε μια δυο φορές θα τα έχεις ρυθμίσει μια χαρά ...
Εμένα στην αρχή όλοι μου έπαιζαν τα φώτα
Lioulios
19/08/2024, 10:07
Για πειτε ρε σεις που χετε ρυθμισει και φωτα ....
Εγω σε αλλο σκουτερ ( joyride 300) τα ρυθμισα να φεγγουν λιγο πιο μακρυα , γιατι εκτος πολης και σκοταδι δεν εβλεπα τη μυτη μου .
Ακριβως οπως το μηχανακι του τιτλου βρεθηκε καπου εκει η βιδα και το αποτελεσμα ειναι μεν ικανοποιητικο αλλα στο δρονο φαινεται σαν να εχει μπει η μια σκαλα μεσα στην αλλη .
Δηλ βλεπω τον δρομο σαν να εχω δυο φωτα διαφορετικα και το ενα φεγγει πανω στο αλλο κανοντας ενα κατι σαν σκιά μεσα στο αλλο .
Είναι δυο φώτα (στο honda ) και πρέπει να τα ρυθμίζεις και τα δύο