Σύνδεση

View Full Version : Z750 Κοψιματα στα ψηλά

Giru
20/08/2024, 05:19
Καλησπέρα σε όλους.. έχω ένα Z750 06 τον τελευταίο καιρό μετά τα 170 μου κάνει κοψιματα σαν να μπουκώνει και ανεβάζει πολύ αργά τα χιλιόμετρα. Τα κοψιματα που κάνει είναι σαν αυτά όταν μένεις από βενζίνη.. Εχεις κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να είναι?? Εμένα κάτι με τις βενζίνες μου φαίνεται.. ευχαριστώ

borbos
20/08/2024, 07:14
Εισαι σωστος. Αντλια κατα μεγαλο ποσοστο ή ρευματα. Αλλα για αντλια σε κοβω.

Volpad
20/08/2024, 09:22
Φίλτρο βενζίνης?

o_gavros
20/08/2024, 12:07
το φίλτρο στο Ζ είναι ενσωματωμένο στην τρόμπα και δεν αφαιρείται/αντικαθίστανται :devil:

η αντλία είναι κατά 99%.
μου κάνει εντύπωση το πόσο σου κράτησε, με τις κωλοβενζινες που μας πασάρουν.
αν θα δεις τι θα έχει μαζέψει από μουργα,όταν τη βγάλετε,θα σταυροκοπιεσαι.

doctor_john
20/08/2024, 12:52
Καλά, ας δούμε πως είναι η τρομπα
γιατί για όλες τα ίδια λένε, δεν αλλάζει το ένα και το άλλο και τελικά αλλάζουν.

Coyote.V
20/08/2024, 15:24
Αντλία, μου είχε βουλώσει και μένα.

o_gavros
20/08/2024, 15:36
δοχτοργιανν, στο δκομ προ αμνημονεύτων, συνοδεία δεύτερου με πτυχίο μηχανικού, ο κύβος ερρίφθη για την αντλία. Μουργα καραβισια και δεν έβγαινε το σιτακι να πεις το βγάζω το πλένω και το ξαναβάζω.
Ίδια ακριβώς βιόλα με του φίλου.
κατέβαινα από Σπαθοβούνι μενακατομυριο και ξαφνικά το μηχανάκι δεν κουμπώνει τρίτη.... ωπα ώπα, λάθος κασέτα, μενακατομυριο που λες και ξαφνικά μουρωνει χαμε και πχιανω δεξα λουρίδα με τα λελουδα.
κάνω σήμα του εταιρου καταδρομεα και βγαίνουμε έξω από Χιλιομόδι. βρε καλό μου,βρε χρυσό μου, Τρύφωνας η αντλία.
μέχρι το τέλος εκείνης της εβδομάδας δεν ανέβαζε πάνω από 5-6Κ στροφαι.
έβαλα μεταχειρο, καθότι και τα δυο μου νεφρά δεν φτουραγαν για καινούρια από τεομοτο. Επίσης έκοψα άλογα και πέλαγα στο σήμα του βενζινάδικου.

o_gavros
20/08/2024, 15:39
να πω κι ένα πτου πτου σκόρδα γιατί τωρα με Δρακουμέλ 2.0 δεν είναι να παίρνεις τίποτα αψηφιστα

455222

Coyote.V
20/08/2024, 15:40
Καλά, ας δούμε πως είναι η τρομπα
γιατί για όλες τα ίδια λένε, δεν αλλάζει το ένα και το άλλο και τελικά αλλάζουν.

Δεν θυμάμαι γιατί την είχα αλλάξει ολόκληρη αλλά ναι, έχεις δίκιο... συνήθως αντί για βίδες βάζουν πριτσίνια ή βίδες με περίεργα κεφάλια για αποτροπή στο να την ανοίξεις. Αν είσαι όμως Μαγκάιβερ την ανοίγεις και τις αλλάζεις με συμβατικές ή πριτσινώνεις πάλι.

doctor_john
20/08/2024, 18:20
Δεν αντιλέγω παιδιά, έχω δει σετ φίλτρα, λάστιχα, μοτερ και βαλβίδα για το Z750
Ολόκληρη έχει κανα 150ε από ολλανδία. Η παρακάτω δεν είναι;

455223

και όπως πάντα ρωτάμε πρώτα σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων. ;)

Volpad
20/08/2024, 18:49
δοχτοργιανν, στο δκομ προ αμνημονεύτων, συνοδεία δεύτερου με πτυχίο μηχανικού, ο κύβος ερρίφθη για την αντλία. Μουργα καραβισια και δεν έβγαινε το σιτακι να πεις το βγάζω το πλένω και το ξαναβάζω.
Ίδια ακριβώς βιόλα με του φίλου.
κατέβαινα από Σπαθοβούνι μενακατομυριο και ξαφνικά το μηχανάκι δεν κουμπώνει τρίτη.... ωπα ώπα, λάθος κασέτα, μενακατομυριο που λες και ξαφνικά μουρωνει χαμε και πχιανω δεξα λουρίδα με τα λελουδα.
κάνω σήμα του εταιρου καταδρομεα και βγαίνουμε έξω από Χιλιομόδι. βρε καλό μου,βρε χρυσό μου, Τρύφωνας η αντλία.
μέχρι το τέλος εκείνης της εβδομάδας δεν ανέβαζε πάνω από 5-6Κ στροφαι.
έβαλα μεταχειρο, καθότι και τα δυο μου νεφρά δεν φτουραγαν για καινούρια από τεομοτο. Επίσης έκοψα άλογα και πέλαγα στο σήμα του βενζινάδικου.

Θυμάμαι παλιά στο kawasaki-bikers ότι κάνανε μια μοντα και βάζανε εξωτερικό φίλτρο, ανεξάρτητο από την τρόμπα...
Το μοτερακι της τρομπας σε aftermarket παίζει να έχει κάνα 50αρικο ξέρω γω...

Δεν παίζει να μην υπάρχουν λύσεις τόσα χρόνια μηχανή...

o_gavros
20/08/2024, 20:03
η γνώση αυτή με το bypass του ενσωματωμένου φίλτρου έσβησε σιωπηλά όπως τα χρόνια του πράσινου φόρουμ.
Δεν το έκανα τότε,δεν το έκανα ποτέ. Δεν ήξερα και κανέναν να που να ξέρει και να με τσιγκλησει. Σίγουρα θα υπάρχουν παρακάμψεις. το θέμα είναι να γίνονται κινήσεις με ασφάλεια, ουχί ζαριές.

o_gavros
20/08/2024, 20:07
Δεν αντιλέγω παιδιά, έχω δει σετ φίλτρα, λάστιχα, μοτερ και βαλβίδα για το Z750
Ολόκληρη έχει κανα 150ε από ολλανδία. Η παρακάτω δεν είναι;

455223

εσύ δικε μου το παίζεις μπούλης και πολύ γουστάρω.
κοίταξε την παραπροηγουμενη δεκαετία που το μοντέλο μεσουράνησε, ατυχώς στα χέρια καγκουραιων, αυτές οι Ολλανδιες και λοιπά ματζουνια που μας τσαμπουνας δεν ήτο λύσεις. ένας μαυρομπεης υπήρχε,εμείς ακόμα διαβάζαμε νίτρο μπας και, αλλά είχαμε δρόμο ακόμα.
Να σκεφτείς, 120€ μου πήρε ο μαστορ για τη μεταχειρισμένη.
Αν ξέραμε τοτες,αυτά που ξέρουμε τώρα, oh wait...

Volpad
20/08/2024, 20:40
η γνώση αυτή με το bypass του ενσωματωμένου φίλτρου έσβησε σιωπηλά όπως τα χρόνια του πράσινου φόρουμ.
Δεν το έκανα τότε,δεν το έκανα ποτέ. Δεν ήξερα και κανέναν να που να ξέρει και να με τσιγκλησει. Σίγουρα θα υπάρχουν παρακάμψεις. το θέμα είναι να γίνονται κινήσεις με ασφάλεια, ουχί ζαριές.

Ο dynagrego υπάρχει όμως και στο fb, αλλά και εδώ μέσα.... άμα του στείλεις pm θα σου πει, στάνταρ...

o_gavros
20/08/2024, 20:43
ο άνθρωπος αυτός μου είχε ανοίξει πολύ τα μάτια τότε που έκανα τις μετατροπές στο υβρίδιο μου.
Τωρα, στο ξεκουδουνο, δε θα τον ενοχλούσα.

και πες και κάνα πτου πτου μωρη μαυρογατα,εμένα μια χαρά είναι η αντλία μο :p

Volpad
20/08/2024, 20:45
Καλά, αμα χρειαστείς τιποτας, πες μου να τον ενοχλήσω εγώ που δεν έχω τέτοια σκαλωματα...
:bawl:

grinderx
21/08/2024, 00:16
Το εξηγείς αυτό καθότι νιουφης με τα μεκανάκια :p

doctor_john
21/08/2024, 07:30
Οι τρόμπες βενζίνης είναι πολύ κοινό ανταλλακτικό.
Συχνά επιλέγουν να εξοπλίσουν μια μοτό με έναν τύπο που υπάρχει ήδη σε παραγωγή, έχουν δει πως συμπεριφέρεται κ.λπ.
Ασφαλής και πολύ οικονομική λύση για εμάς.

Έτσι αν είσαι τυχερός και η τρόμπα που έχεις είναι κοινό ανταλλακτικό στην διανομή αυτοκινήτων που υπάρχουν χιλιάδες
έχει πολύ καλύτερη τιμή.
Στα ίδια καταστήματα οι τεχνικοί έχουν μεγάλη οικειότητα με το είδος του ανταλλακτικού, σε περίπτωση που φοράς μια πιο ιδιαίτερη
τρόμπα είναι πολύ πιθανό να την επισκευάζουν γιατί και για την ιδιαίτερη τρόμπα δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουν τα διαθέσιμα ανταλλακτικά που υπάρχουν ήδη και έτσι χρησιμοποιεί τα ίδια με άλλες κ.ο.κ.

grinderx
21/08/2024, 09:10
Ευχαριστώ!

o_gavros
21/08/2024, 10:13
Οι τρόμπες βενζίνης είναι πολύ κοινό ανταλλακτικό...

Αν όλα τα παιδιά της γης
πιάναν γερά τα χέρια
κορίτσια αγόρια στη σειρά
και στήνανε χορό
ο κύκλος θα γινότανε
πολύ πολύ μεγάλος
κι ολόκληρη τη Γη μας
θ’ αγκάλιαζε θαρρώ.