Σύνδεση

View Full Version : Daytona rockstar 400

johnybak1
20/08/2024, 13:48
Γεια σας και από εμένα.σκεφτομαι να προβώ στην αγορά του Daytona rockstar 400.εψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάτι.ποια είναι η γνώμη σας?ξέρω,είναι κινεζικό κλπ κλπ αλλά θέλω μια μηχανή που να μου θυμίζει το παλιό μου yamaha sr 500.εκτος αυτού και η τιμή της είναι αρκετά δελεαστική .

panavour
21/08/2024, 16:18
https://motorbike.gr/dokimes/daytona-rockstar-400-abs-super-test/

Κοίτα στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο ,ένα τεστ .Ωραίο μηχανάκι βγαίνει απ' την μεγάλη κινέζικη εταιρεία shineray ,με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την χώρα της Ευρώπης που απευθύνεται,π.χ jawa 400,mash 400, και είναι αντίγραφο του παλιού xr 400.Σοβαρη κινεζική εταιρεία,αν σ αρέσει πάρτο, αφού πάντα το κάνεις τεστ.Εχω κινεζική μοτοσυκλέτα (voge 500 ds) εδώ και 2 χρόνια και 36000 χλμ.και είμαι ικανοποιημένος.Το Daytona είναι το εμπορικό όνομα στην Ελλάδα που έχει κατοχυρώσει ο Γκοργκολης.

AUFGEBRACHT
21/08/2024, 18:29
είναι κινεζικό και η τιμή της είναι αρκετά δελεαστική

Αυτά τα 2 πάνε μαζί...

panavour
21/08/2024, 18:56
Σαν τους Χιώτες.

johnybak1
21/08/2024, 21:43
https://motorbike.gr/dokimes/daytona-rockstar-400-abs-super-test/

Κοίτα στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο ,ένα τεστ .Ωραίο μηχανάκι βγαίνει απ' την μεγάλη κινέζικη εταιρεία shineray ,με διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την χώρα της Ευρώπης που απευθύνεται,π.χ jawa 400,mash 400, και είναι αντίγραφο του παλιού xr 400.Σοβαρη κινεζική εταιρεία,αν σ αρέσει πάρτο, αφού πάντα το κάνεις τεστ.Εχω κινεζική μοτοσυκλέτα (voge 500 ds) εδώ και 2 χρόνια και 36000 χλμ.και είμαι ικανοποιημένος.Το Daytona είναι το εμπορικό όνομα στην Ελλάδα που έχει κατοχυρώσει ο Γκοργκολης.

Ευχαριστώ πολύ.εχω και μια σκέψη για το κατά πόσο βρίσκω ανταλλακτικά.οπως όμως αναφέρεις και εφ όσον είναι αντίγραφο ας πούμε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.ακομα ψάχνοντας βλέπω ότι δεν σημείωσε και ιδιαίτερες πωλήσεις....

george.S
22/08/2024, 07:05
Καλημέρα
Εγώ έχοντας κάνει μια έρευνα και βλέποντας από κοντα προ 6μηνου κινεζικές προτάσεις για ένα πρότζεκτ θα έλεγα ότι δεν είναι όλοι οι Κινέζοι το ίδιο
Εγώ θα κοιτούσα σε cf η voge αν αγόραζα Κινέζο