View Full Version : Με τι πήγατε/πάτε διακοπές;
harris_x
24/08/2024, 12:36
Με τι πήγατε/πάτε διακοπές;
Erάκι πέρα - δώθε στη Χαλκιδική, φιμέ ζελατίνα στο κράνος και φουλ καλοκαιρινό εξοπλισμό :beer:
αν και φετος δεν πηγα διακοπες λογο δουλειας, η αληθεια ειναι πως
ενω θελω παρα πολυ να πηγαινω με τη μηχανη, καταληγω να μη πηγαινω
ποτε μονος και τελικα αναγκαζομαι να νοικιαζω πουλμαν...
... να οριστε εδω μια φωτο απο τις περσινες διακοπες μου...
455304
doctoras
24/08/2024, 21:24
455334
:D
Family rules
Να μπει παρακαλω και επιλογη οικογενεια με αμαξι εγω με μηχανη.:D
grinderx
24/08/2024, 22:13
455304
:D :D
Αυτοκίνητο λόγω οικογένειας
harris_x
24/08/2024, 22:14
Να μπει παρακαλω και επιλογη οικογενεια με αμαξι εγω με μηχανη.:D
Έχεις δυνατότητα για πολλαπλή επιλογή ;)
Ελέω παντόφλας και σκύλου, αμάξι, αναγκαστικά.
ΓιώργοςΤΤ
25/08/2024, 02:22
Eγώ μένω στις διακοπές οπότε δεν χρειάζεται καν να περπατήσω!
Οικογένεια με ιχ, με την Άφρικα εγώ.
Πριν τις οικογενειακές διακοπές πετάχτηκα μια βόλτα στα Βαλκάνια με φίλους (5.000km πάλι με το Άφρικα αφού δεν έχω άλλη μοτό και ούτε πρόκειται σύντομα).
455304
Καλού κακού μια επίσκεψη στον καρδιολόγο πρώτα.
:blush::eyepop:
Παναήαμ
2η χρονιά φέτος που πήγα με το scooter, μια και τα παιδιά μου πλέον δεν ακολουθούν (ποιος τα θέλει μαζί του άλλωστε; :bawl: )
(Πέρσι Άνδρο, φέτος Κρήτη)
Panos760
25/08/2024, 18:40
Με αυτοκίνητο λόγω αποσκευών.
Και τι είσαι εσυ και θα σου πούμε και με τι πήγαμε διακοπές ρε φιλαι??δουλεύεις για την εφορία??:p
Με το καλύτερο μέσο για διακοπές, δηλαδή αυτοκίνητο.
motojojo
27/08/2024, 18:20
Μόνο κάτι μονοήμερες αποδράσεις με το μηχανακιο.
Ολιγοήμερες διακοπές έπαιξε αμάξι και αεροπλάνο/νοικιαρικο (αμαξι).
Με αυτοκίνητο στις διακοπές ( πήγενε με στο σουπερμάρκετ, κτλ) με μηχανή τα σαββατοκύριακα .
Αναβάτης του ΣΚ....έγινα
sanctusan
31/08/2024, 20:48
Η δευτερη φορά στη ζωή μου που πήγα διακοπές με μοτό και η πρώτη φορά που πήγα διακοπές δικάβαλος και φορτωμένος
Τα 3ήμερα δεν τα μετράω ως διακοπές, από 5 και πάνω
Τις πολυήμερες εκδρομές πάλι δεν τις μετράω ως διακοπές
Προσωπικα και τα 3ημερα και τα 2ημερα διακοπες τα μετραω :p
Απο τοτε που την απεκτησα, μονο με αυτην παω. Αλλωστε ηταν και ενας απο τους λογους αποκτησης.
Φετος το ετερον ημισυ μου τσινισε οτι δεν θελει να ξαναπαει καλοκαιρινες διακοπες με moto αλλα θα της περασει αν θελει να ξαναπαει. :D
455304
Τωρα εξηγειται γιατι θελεις να παρεις πουλμαν :lol:
strokt up
02/09/2024, 22:16
Με το αυτοκίνητο για να είναι άνετες και οι δύο γυναίκες μου.
TheRegulator
04/09/2024, 09:44
Φετος πηγα ας πουμε διακοπες με το αμαξι. Το πανε ηταν πενα, Superfast Ferries εγγυηση. Καμπινα, υπνος και ολα καλα! Το γυρνα λογο αλλαγης τελευταιας στιγμης ηταν με Grimaldi, με εκεινο το σαπιοΦλορεντσια το οποιο ηταν δραμα απο μονο του και στα εξτρα ειχαμε την ελλειψη καμπινας εκαναν το ταξιδι να ειναι το τελευταιο με πλοιο!
Το προσωπικο πλην ορισμενων εξαιρεσεων ηταν φιλικο και εξυπηρετικο (Λουιτζι ιταλε καντινιερη λακαμα Μακαρι ζεστες παντοφλες ρε κρτ τρικργιολε, γλιτωσες τα σουτια καταλαθος αλλα καποιος ισως να εχει λιγοτερα να χασει και να σου δωσει και για το σπιτι) αλλα το πλοιο ηταν ΚΑΤΑΙΣΧΡΟ. POS δεν λειτουργουσαν, η βρωμα ηταν ΑΠΕΙΡΗ, στις τουαλετες φλερταρες με το σουμουνου για πλακα.
Κλασσικα τιγκα με γειτονες εξ ανατολας που μενουν στην Γαλλια και απο τροπους δεν το εχουν γενικα καθολου και συνηθιζουν να πλυμμηριζουν τις τουαλετες..
Tallyban
04/09/2024, 19:41
Και της ΑΝΕΚ λένε ότι οι Τούρκοι φταίνε που βουλώνουν οι τουαλέτες.
........ POS δεν λειτουργουσαν.........
Εδώ δεν λειτουργούσαν τα POS στα περισσότερα καταστήματα (εστιατόρια, καφέ, σουπερμάρκετ....) στην
Αυστρία στην Βιέννη, πόσο μάλλον πάνω σε καράβι....και δη του Γκριμάλντι.
Και μου αρέσει, που έρχονται εδώ τουρίστες αυστριακοί και αν δεν δουλεύει το POS σε οτιδήποτε μας
κουνάνε το δάκτυλο .....απειλητικά.
Γαμώ την ενωμένη ευρώπη.....μη χέσω...............................
TheRegulator
04/09/2024, 21:42
Και της ΑΝΕΚ λένε ότι οι Τούρκοι φταίνε που βουλώνουν οι τουαλέτες.
Σε αυτούς αναφερόμουν που πάνε με το μπουκαλάκι νερό στην τουαλέτα.. Απλά δεν είναι ΤΟΣΟΙ πολλοί στα πλοία της ΑΝΕΚ-Αττικα γκρουπ γιατί το εισιτήριο είναι κανα 40αρι πιο ακριβο όποτε στην 6-10μελη οικογένεια το κόστος είναι μεγάλο!
TheRegulator
04/09/2024, 21:45
Εδώ δεν λειτουργούσαν τα POS στα περισσότερα καταστήματα (εστιατόρια, καφέ, σουπερμάρκετ....) στην
Και μου αρέσει, που έρχονται εδώ τουρίστες αυστριακοί και αν δεν δουλεύει το POS σε οτιδήποτε μας
Δεν έχω πάει Βιέννη ακόμα αλλά μόλις επισκεφτώ θα δώσω feedback γιατί μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός!
motojojo
05/09/2024, 09:48
Μα καλά πόσο χέζουν οι τουρκοι;
Ilias_83
05/09/2024, 10:30
Βιέννη 8 ημέρες τον Ιούλιο δεν έδωσα πουθενά μετρητά.
Το ίδιο και 2 χρόνια πριν για άλλες 10 ημέρες.
CorpseAlive
05/09/2024, 10:40
Καλά ρε Βάγγο και εσύ σε ''μασατζίδικο'' με κάρτα πήγες? :lol::lol::bawl::evil:
giorgosb
05/09/2024, 10:40
Βιέννη 8 ημέρες τον Ιούλιο δεν έδωσα πουθενά μετρητά.
Το ίδιο και 2 χρόνια πριν για άλλες 10 ημέρες.
Κάποια καταστήματα δηλώνουν ότι δεν δέχονται κάρτα, μόνο μετρητά.
πυξιδας990
05/09/2024, 11:42
αυτοκινητο,οικογενεια μεσα,μια βδομαδα σλοβενια με ενδιαμεση σταση νις πανω και κατω
Καλησπέρα σε όλα τα ομορφόπαιδα... Εγώ ήμουν απ τ' άτομα που δεν είχα σε εκτίμηση τα μηχανάκια, τα έβλεπα κ έλεγα ασε ρε τώρα βαβούρα δίχως νόημα... Τώρα αρχίζει το καλό όμως... Από τα 18 μου είχα το αμάξι μου που με πήγαινε κ με φερνε παντού δίχως πρόβλημα.. Το καλοκαίρι του 23 όμως γυρίζοντας από την Πατρα στην πόλη μου την Λαμία μου καρφώθηκε στο μυαλό μια τρέλα, να πάρω μια μηχανή και όχι όποια κ όποια αλλά honda cbf 600 που είχε ο πατέρας και πάντα όταν την έβλεπα χαμογελούσα και την χάζευα... Να μην πολυλογώ, πιάνω δουλειά σε δύο βενζινάδικα και μέσα σε ενάμιση μήνα πετυχαίνω να βρω μία σε θαλασσί χρώμα όπως του πατέρα μου και χωρίς να χω βγάλει ακόμη δίπλωμα παίρνω τηλ τον ιδιοκτήτη και συζητάμε... Μετά από 3 μέρες κατεβαίνω Λιβαδειά και δίνω ανταλλαγή ένα παπί που είχα πάρει για να μάθω να οδηγάω και παίρνω το όνειρό μου... Έκτοτε αγαπητοί σύντροχοι δεν ακούμπησα ξανά τ αμάξι μου... Παντού με την λατρεία μου, ταξίδια ανά την Ελλάδα, στρατό πήγα Θήβα, Καρδίτσα, Κύπρο και τέλος Θεσσαλονίκη και πριν ένα μήνα ταξίδεψα για σεζόν Κεφαλονιά με όλα μου τα υπάρχοντα φορτωμένα και με μια ανεμελία και χαμόγελο που έμοιαζαν όλα παραμύθι... Αγαπώ την ρόδα μου και την προσέχω διότι μου βγάζει το παιδί που κρύβει ο καθένας μέσα μας. Ανυπομονώ για εκδρομή του γκρουπ να τα πούμε να περάσουμε ωραίες στιγμές όπως πριν από περίπου ένα χρόνο στην Ιτέα! Να μαστε καλά παίδες και πάντα ασφαλείς!
sanctusan
06/09/2024, 14:38
Καλησπέρα σε όλα τα ομορφόπαιδα... Εγώ ήμουν απ τ' άτομα που δεν είχα σε εκτίμηση τα μηχανάκια, τα έβλεπα κ έλεγα ασε ρε τώρα βαβούρα δίχως νόημα... Τώρα αρχίζει το καλό όμως... Από τα 18 μου είχα το αμάξι μου που με πήγαινε κ με φερνε παντού δίχως πρόβλημα.. Το καλοκαίρι του 23 όμως γυρίζοντας από την Πατρα στην πόλη μου την Λαμία μου καρφώθηκε στο μυαλό μια τρέλα, να πάρω μια μηχανή και όχι όποια κ όποια αλλά honda cbf 600 που είχε ο πατέρας και πάντα όταν την έβλεπα χαμογελούσα και την χάζευα... Να μην πολυλογώ, πιάνω δουλειά σε δύο βενζινάδικα και μέσα σε ενάμιση μήνα πετυχαίνω να βρω μία σε θαλασσί χρώμα όπως του πατέρα μου και χωρίς να χω βγάλει ακόμη δίπλωμα παίρνω τηλ τον ιδιοκτήτη και συζητάμε... Μετά από 3 μέρες κατεβαίνω Λιβαδειά και δίνω ανταλλαγή ένα παπί που είχα πάρει για να μάθω να οδηγάω και παίρνω το όνειρό μου... Έκτοτε αγαπητοί σύντροχοι δεν ακούμπησα ξανά τ αμάξι μου... Παντού με την λατρεία μου, ταξίδια ανά την Ελλάδα, στρατό πήγα Θήβα, Καρδίτσα, Κύπρο και τέλος Θεσσαλονίκη και πριν ένα μήνα ταξίδεψα για σεζόν Κεφαλονιά με όλα μου τα υπάρχοντα φορτωμένα και με μια ανεμελία και χαμόγελο που έμοιαζαν όλα παραμύθι... Αγαπώ την ρόδα μου και την προσέχω διότι μου βγάζει το παιδί που κρύβει ο καθένας μέσα μας. Ανυπομονώ για εκδρομή του γκρουπ να τα πούμε να περάσουμε ωραίες στιγμές όπως πριν από περίπου ένα χρόνο στην Ιτέα! Να μαστε καλά παίδες και πάντα ασφαλείς!
To θαλασσί από τη Λιβαδειά φόραγε και εξάτμηση; Από έναν ψηλό και τεράστιο 60άρι;