Σύνδεση

View Full Version : Ταξίδι με Μότο

Aris98
24/08/2024, 21:59
Καλησπέρα σας , φέτος το πρόγραμμα είχε ένα ταξίδι με την μοτοσυκλέτα μέχρι την Ρουμανία . Ήταν το πρώτο ταξίδι που έκανα εκτος συνόρων με μοτοσυκλέτα. Στο ταξίδι είχαμε πάει 2 cb500x και ένα tracer 9 gt. Εκτός από τις φανταστικές εικόνες που αποκομίσαμε και την σχετικά παραπάνω οδηγική παιδεία (αν και ο σεβασμός που πήραμε από αυτοκίνητα ήταν πολύ παραπάνω από ότι στην Ελλάδα ) που είδαμε καθως και ίσως από τους πιο διάσημους δρόμους που οδηγήσαμε υπήρχε αρκετή κούραση. Σε ένα ταξίδι 10 ημερών κάναμε 4000 χιλιόμετρα. Στην κάθε μηχανή ο κάθε ένας ήταν μόνος του. Το παράδοξο ήταν ότι το παιδί με το τρεισερ ήταν πιο κουρασμένος από εμάς. Πιστεύεται ότι αυτά τα ταξίδια ακόμα και μεγαλύτερα είναι εύκολο να γίνουν με τα ίδια μηχανάκια αλλά δικαβαλα ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Sorath
25/08/2024, 00:40
Οι μοτοσυκλέτες μια χαρά θα πάνε. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα του συνεπιβάτη.

Aris98
25/08/2024, 01:14
Οι μοτοσυκλέτες μια χαρά θα πάνε. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα του συνεπιβάτη.
Σαν μοτοσυκλετες εννοείται ότι θα πάνε. Από θέμα κούρασης όμως τι γίνεται.

Bowleno
25/08/2024, 01:21
Σαν μοτοσυκλετες εννοείται ότι θα πάνε. Από θέμα κούρασης όμως τι γίνεται.

Κανένας κ@λος δεν είναι ίδιος με έναν άλλον, πιθανώς να μοιάζουν :lol: αλλά ΔΕΝ είναι ίδιοι. Συνεπώς.....

karellen
25/08/2024, 07:57
400 χιλιόμετρα την ημέρα,κάθε μέρα,είναι πολλά κι ας ακούγονται εύκολα.Δεν είναι μονοκοπανιά σε εθνική να πεις σε 3-4 ώρες φθάνω,μέχρι να φτάσεις στον επόμενο προορισμό σταματάς λίγο για τσιγάρο-φαγητό-αξιοθέατα και ξανά μετά στη μηχανή,στην ουσία είσαι καβάλα για πολλές ώρες.

Δικάβαλα με τα ίδια μηχανάκια μπορούν να γίνουν αλλά θα πρέπει να 'αραιώσετε' το πρόγραμμά σας,να μην είναι τόσο σφιχτό σε χιλιόμετρα.Την πρώτη μέρα ΟΚ θα βγουν ξεκούραστα άντε και τη δεύτερη.Από κει κι ύστερα θα πιάνεστε πιο γρήγορα (ειδικά τα cbx) και θα αποζητάτε πιο συχνές στάσεις.

CorpseAlive
25/08/2024, 12:05
400 χιλιόμετρα την ημέρα,κάθε μέρα,είναι πολλά κι ας ακούγονται εύκολα.Δεν είναι μονοκοπανιά σε εθνική να πεις σε 3-4 ώρες φθάνω,μέχρι να φτάσεις στον επόμενο προορισμό σταματάς λίγο για τσιγάρο-φαγητό-αξιοθέατα και ξανά μετά στη μηχανή,στην ουσία είσαι καβάλα για πολλές ώρες.

Δικάβαλα με τα ίδια μηχανάκια μπορούν να γίνουν αλλά θα πρέπει να 'αραιώσετε' το πρόγραμμά σας,να μην είναι τόσο σφιχτό σε χιλιόμετρα.Την πρώτη μέρα ΟΚ θα βγουν ξεκούραστα άντε και τη δεύτερη.Από κει κι ύστερα θα πιάνεστε πιο γρήγορα (ειδικά τα cbx) και θα αποζητάτε πιο συχνές στάσεις.

Μέχρι 200-250 τουριστικά χιλιόμετρα είσαι εντάξει πάνω από αυτό είναι δύσκολα τώρα για μικρό μηχανάκι φαντάζομαι η αναλογία είναι ΜΑΞ μέχρι 200 την ημέρα δικαβαλο .

Και το λέω εγώ που έκανα την πρώτη μέρα 700 χλμ και την τελευταία 900 μονοκοπανιά .
Το μετανιώνω .

lazkal
25/08/2024, 12:43
Για να είσαστε ΑΝΕΤΟΙ και να το ξανακάνετε υπολογίστε 3 ώρες σέλλα ανά 24ωρο (+μισή ώρα για την βραδυνή έξοδο ) .
Πράγμα που σημαίνει ότι ή 3x130=400 km/day ή 3x60=180 km/day ...
Όλα ανάλογα τις διαδρομές ...
Μια στις 3-4 μέρες μπορείς να κάνεις 5 ώρες σέλλα...
Και θυμήσου πας διακοπές και όχι σε καναγκαστικα έργα

doctor_john
25/08/2024, 13:02
Υπάρχουν και εσώρουχα με pad που αλλάζουν πολύ το πως ακουμπάμε στην σέλα.
Δεν είχα μετρήσει ποτέ χλμ, στις 3,5 ώρες οδήγησης ήθελα στάση.
Με pad δεν έφτασε ποτέ στο σημείο αυτό, να τσούζει το δέρμα και να μουδιάζεις.

lazkal
25/08/2024, 13:11
Δεν πρέπει να φτάνεις στο σημείο να πονάς και να μουδιάζεις ...
Και όταν λέω 3 ώρες σέλλα εννοώ καθαρές τα διαλείμματα έξτρα (που πρέπει να τα κάνεις οπότε το νιώθεις )

doctoras
25/08/2024, 13:45
Και η ηλικία παίζει ρόλο.
Αν βγάλουμε από την εξίσωση τον αναβάτη που ειτε μικρος είναι μεγαλοσ είναι ταυλομενος με την οδήγηση, και έχει να ασχολείται με πλοήγηση διαδρομές, ανεφοδιασμούς, διαλείμματα κλπ
«Μέρες άκρες» η συνεπιβάτιδα(ως συνήθως)
στα 20 είναι σκυλί του πολέμου,
στα 30 ανεκτική,
στα 40 με πολλές υποσχέσεις και παραχωρήσεις (από πλευράς αναβάτη),
στα 50 της δίνετε ραντεβου θα παει με το αυτοκίνητο της

Nik0s_Dk
25/08/2024, 13:46
12000 χλμ σε 20 μέρες με το πιο άβολο του κόσμου Νc (παβω απο 600 μ.ο την ημέρα).
Tα πάντα είναι θέμα διάθεσης αρχικά και παρέας και Τα πάντα είναι στο μυαλό θα πω εγώ. Το πρώτο ταξίδι ήταν 7 μέρες 3500χλμ το 2ο 6500χμ σε 16 μέρες το 3ο 20 μέρες 12000. Όπως γράφτηκε παραπάνω δεν είναι όλοι οι κωλοι ίδιοι . :beer:

Ps τα χιλιόμετρα μονός..

doctoras
25/08/2024, 14:10
Nordkapp?
:a012:

Aris98
25/08/2024, 14:11
Προφανώς δεν κάναμε σερί γινόντουσαν με στάσεις μέσω ορο η οδηγηση ήταν 5-6 ώρες την ημέρα την δεύτερη ήταν 8μιση ώρες από Σοφία μπρασοβ και η τελευταία από Σοφία Αθήνα μέσω επαρχιακού μετά την λίμνη Κερκίνης μέχρι την Λαμία. Η αλήθεια ήταν ότι κάποιες μέρες είχα πολύ κούραση άλλες τράβαγε πολύ καλά Την προτελευταία μέρα ούτε ταχύτητα δεν ήθελα να αλλάξω, κάναμε για Τρίτη φορά την τρανσαλπινα για να βρεθούμε κραιοβα μιας και κυνηγάγαμε την δροσιά μιας και είχε πολύ ζέστη εκείνη την ημέρα. Κοιμόμασταν και περίπου 5 ώρες την ημέρα γιατί βγαίναμε
Για φαΐ μπυρα όταν φτάναμε στον προορισμό μας. Μας ενδιάφερε να κερδίσουμε μέρες στον προορισμό μας . Ιδανικά θα του έβαζα 2 μέρες ακόμα για να δω και αλλα. Και να προβλέψω το απρόοπτο(καιρός ) χάσαμε ένα day off που είχαμε . Τέλος με 200 χιλιόμετρα ανά ημέρα μήπως είναι αρκετά λίγα ; Με την άποψη ότι δεν θα βγαίνει. Το πρόγραμμα με τίποτα.

CorpseAlive
25/08/2024, 14:13
Προφανώς δεν κάναμε σερί γινόντουσαν με στάσεις μέσω ορο η οδηγηση ήταν 5-6 ώρες την ημέρα την δεύτερη ήταν 8μιση ώρες από Σοφία μπρασοβ και η τελευταία από Σοφία Αθήνα μέσω επαρχιακού μετά την λίμνη Κερκίνης μέχρι την Λαμία. Η αλήθεια ήταν ότι κάποιες μέρες είχα πολύ κούραση άλλες απλά τράβαγε. Κοιμόμασταν και περίπου 5 ώρες την ημέρα γιατί βγαίναμε
Για φαΐ μπυρα όταν φτάναμε στον προορισμό μας. Μας ενδιάφερε να κερδίσουμε μέρες στον προορισμό μας . Ιδανικά θα του έβαζα 2 μέρες ακόμα για να δω και αλλα. Και να προβλέψω το απρόοπτο(καιρός ) χάσαμε ένα day off που είχαμε . Τέλος με 200 χιλιόμετρα ανά ημέρα μήπως είναι αρκετά λίγα ; Με την άποψη ότι δεν θα βγαίνει. Το πρόγραμμα με τίποτα.

Μιλάω για δικαβαλο και για να είστε σε θέση να κάνετε πράγματα αυτό είναι ξεκούραστο . Αν ειναι θέμα προγράμματος πάτε βάσει προγράμματος όπως όλοι μας :P

Aris98
25/08/2024, 14:16
Μιλάω για δικαβαλο και για να είστε σε θέση να κάνετε πράγματα αυτό είναι ξεκούραστο . Αν ειναι θέμα προγράμματος πάτε βάσει προγράμματος όπως όλοι μας :P

Το θέμα είναι μην πει η κοπέλα, τι μου εμέλλε να πάθω με το βλαμμένο

Aris98
25/08/2024, 14:17
12000 χλμ σε 20 μέρες με το πιο άβολο του κόσμου Νc (παβω απο 600 μ.ο την ημέρα).
Tα πάντα είναι θέμα διάθεσης αρχικά και παρέας και Τα πάντα είναι στο μυαλό θα πω εγώ. Το πρώτο ταξίδι ήταν 7 μέρες 3500χλμ το 2ο 6500χμ σε 16 μέρες το 3ο 20 μέρες 12000. Όπως γράφτηκε παραπάνω δεν είναι όλοι οι κωλοι ίδιοι . :beer:

Ps τα χιλιόμετρα μονός..
Το πιο άβολο;

CorpseAlive
25/08/2024, 14:22
Το θέμα είναι μην πει η κοπέλα, τι μου εμέλλε να πάθω με το βλαμμένο

Ε ναι προφανώς αυτό έχω κατά νου όταν λέω 200 χλμ την μέρα είστε άνετοι !

Aris98
25/08/2024, 14:40
Ε ναι προφανώς αυτό έχω κατά νου όταν λέω 200 χλμ την μέρα είστε άνετοι !

Με βλέπω να καταλήγω στο σενάριο πάρε αεροπλανο και τα λέμε εκεί

Sorath
25/08/2024, 16:12
Γενικά, αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι σωστό. Όσο πιο μεγάλη η ηλικία στην γυναίκα, τόσο πιο μακριά απο την σέλα σου πρέπει να είναι.
Μετά τα 30, δύσκολα τα πράγματα αν δεν είναι και η ίδια φαν.

Άσε που δεν ευχαριστιέσαι και οδήγηση με τον κόφ.... εεε τον συνεπιβάτη θέλω να πω απο πίσω.

asxetost
25/08/2024, 16:54
Όσο πιο μεγάλη η ηλικία στην γυναίκα, τόσο πιο μακριά απο την σέλα σου πρέπει να είναι..
Για αυτό η γυναίκα μου που είναι 28 είναι κολλημένη πάνω μου σα σκύλος διάσωσης και κάνω την τιμονόμπαρα χειρολαβή αστικού λεωφορείου;
Πώς τι εκπαιδεύετε ρε παιδιά τις δικές σας; Pedigree..?

o_gavros
25/08/2024, 16:59
200χλμ/μέρα προτάθηκε; είδα καλά;;;;
455362

να πάρει δηλαδή καμιά βδομάδα για να φτάσεις μέχρι τη Θράκη ασουμε;;;; κι άλλη μια για να γυρίσεις;;;

455363

έχουμε χάσει το μπουσουλα, δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς

harris_x
25/08/2024, 17:04
Για αυτό η γυναίκα μου που είναι 28 είναι κολλημένη πάνω μου σα σκύλος διάσωσης και κάνω την τιμονόμπαρα χειρολαβή αστικού λεωφορείου;

Φέρε την μαζί μια Δευτέρα να της κάνουμε σεμινάριο.

Δεν κάνω πλάκα :smokin:

Aris98
25/08/2024, 17:05
455362

να πάρει δηλαδή καμιά βδομάδα για να φτάσεις μέχρι τη Θράκη ασουμε;;;; κι άλλη μια για να γυρίσεις;;;

455363

Φαντάζομαι 200-250 εννοούν στα πάσα πάνω η σε μεροι που δεν μπορείς να τρέξεις όπου η οδηγηση σινπιου τρανσαλπινα τρανσαλπινα σιμπιου ήταν 250 αν θυμάμαι καλά αλλά 6 ώρας οδηγηση κάτι τέτοιο εννουν και όχι 200 χιλιόμετρα εθνικής

CorpseAlive
25/08/2024, 17:10
455362

455363

Ρε γαβ γαβ , προφανώς στα δύσκολα κομμάτια
αναφέρομαι όχι για τις ισιαδες … τς τς τς

Bowleno
25/08/2024, 17:21

Εγώ απλώς ΔΕΝ την ανεβάζω πάνω. Μόνο τα αισθήματα....:D

o_gavros
25/08/2024, 17:25
455365

αυτό ακριβώς,τιποτ'αλλο

husky21
26/08/2024, 16:40
Για μενα ταξιδι μεγαλο=ΜΟΝΟΚΑΒΑΛΟΣ
Αν θελω να δω αξιοθεατα κτλ παιρνω το αεροπλανακι
και την παω οπου θελει
Δεν μπορει να συγκριθει η καυλαντα που θα κανεις
με αλλους 2-3 φιλους σου με 2καβαλο με την γυναικα
οσο βολικη και να ειναι

basilis_k6
26/08/2024, 17:15
οι περισσοτερες γυναικες δεν κουραζονται, βαριουνται. αν εχουν κατι που τις ενδιαφερει να χαζευουν, αν ο προορισμος ειναι κατι που θελουν να δουν, αν στις στασεις βρισκουν κατι ενδιαφερον κτλ μπορουν να ταξιδευουν 35 ωρες. το σωμα μιας γυναικας ακολουθει το μυαλο της. μπορουν να αντεξουν τα παντα αν θελουν πολυ, αν δεν θελουν δεν καθονται στη σελα ουτε δεκα λεπτα και ξαφνικα κουραζονται! ετσι κανουν σε ολα, δεν ειναι μονο τα ταξιδια. και σε αμαξι 50κ ευρω θα πιαστουνε μεχρι την κορινθο αν δεν εχουν ορεξη. πες της ομως να πατε να δειτε ελαφια στην παρνηθα και θα πανε με τα ποδια, δεκεμβρη με κοντομανικο.

BLiTzER
26/08/2024, 17:20
Εγώ της δίνω μερικά πιάτα να πλένει και διατηρεί το ενδιαφέρον της.

harris_x
26/08/2024, 17:22
Εγώ της δίνω μερικά πιάτα να πλένει και διατηρεί το ενδιαφέρον της.

Σατραπηηηηηηηη...

o_gavros
26/08/2024, 18:08
από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα

doctoras
26/08/2024, 21:01
455392

:lol:

o teos
27/08/2024, 10:23
από μακριά ο θαυμασμός Χαριλαε, θα βγάλουμε κάνα μάτι έτσι και κάνει να στρίψει απότομα

Μπααααα δε φτάνει ρε Γιάννη άσε κριμα πολύ κριμα:D

MG-KTiNoS
27/08/2024, 12:48
Καλησπέρα σας , φέτος το πρόγραμμα είχε ένα ταξίδι με την μοτοσυκλέτα μέχρι την Ρουμανία . Ήταν το πρώτο ταξίδι που έκανα εκτος συνόρων με μοτοσυκλέτα. Στο ταξίδι είχαμε πάει 2 cb500x και ένα tracer 9 gt. Εκτός από τις φανταστικές εικόνες που αποκομίσαμε και την σχετικά παραπάνω οδηγική παιδεία (αν και ο σεβασμός που πήραμε από αυτοκίνητα ήταν πολύ παραπάνω από ότι στην Ελλάδα ) που είδαμε καθως και ίσως από τους πιο διάσημους δρόμους που οδηγήσαμε υπήρχε αρκετή κούραση. Σε ένα ταξίδι 10 ημερών κάναμε 4000 χιλιόμετρα. Στην κάθε μηχανή ο κάθε ένας ήταν μόνος του. Το παράδοξο ήταν ότι το παιδί με το τρεισερ ήταν πιο κουρασμένος από εμάς. Πιστεύεται ότι αυτά τα ταξίδια ακόμα και μεγαλύτερα είναι εύκολο να γίνουν με τα ίδια μηχανάκια αλλά δικαβαλα ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας

Λοιπόν ξέχασε ΟΛΑ όσα σου έγραψαν

Δεν υπάρχει απάντηση σ αυτό που ρωτάς +

Είναι δηλαδή μια υποκειμενική ερώτηση
Άλλο εσύ άλλο εγώ άλλο η φίλη μου (που δεν έχω) άλλο δική σου
Η μόνη σου λύση είναι η προσομοίωση.
Πάει να πει (αφού ρυθμίσεις το πίσω αμορτισέρ) καβάλα κι άρχισε τις βόλτες
Τότε θα δεις πόσα χλμ μπορείς να κάνεις τη μέρα και άρα και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις
Υπολόγισε ότι όσο περνάν οι μέρες οι αντοχές θα πέφτουν.

Nik0s_Dk
27/08/2024, 18:32
Το πιο άβολο;

Μικρή στενή σκληρή σελα by default. Θεωρητικά κοινός αποδεκτός από τους ncαδες ότι η σέλα είναι μείον στο μηχανάκι αυτό. Και γω μαμά σέλα. Τώρα το είδα σορυ.

Και όχι νορντκαπ αλλά εξίσου κάτι καλό. Θα ανέβει ταξιδιωτικό όταν τελειώσω μετακόμιση και κάποια διαδικαστικά !

tai
28/08/2024, 16:34
Στα 50 μου, δικαβαλο με σύζυγο που δεν πολυγουσταρει μηχανη, εκανα 200χλμ μεχρι το μεσημερι και αλλα 100 χλμ το απογευμα για 10 ημέρες ολα τα χλμ σε αλπικά πασα.
βγαινει.
Στα 51 τραβήξαμε ενα σερι, απο Βερντον,σαιν τροπε (μεσημερι για μπυρα) ,Αλεξανδρεια (βράδι) 8 ωρίτσες ανετα.
Εαν εχετε κάνει δικαβαλο πανω απο 150 χλμ σερι ,τοτε πιστευω οτι γίνεται σε 10 μερες 4000 για εκει που θες.
Αλλωστε, εαν στο πήγαινε που εισαστε ξεκουραστοι και με κεφι να χαζολογατε νεες εικόνες, το πατε σερι με 2-3 στασεις για καφε,και βγεις βραδι ρουμανια ( το εκανα περσι Αθήνα-Βίντιν, κούραση μεν, αλλα μπορεις!) τοτε τα μισα χλμ τα εχεις φαει, και μενουν 9 μερες για 2000 χλμ;)

Aris98
30/08/2024, 23:30
Στα 50 μου, δικαβαλο με σύζυγο που δεν πολυγουσταρει μηχανη, εκανα 200χλμ μεχρι το μεσημερι και αλλα 100 χλμ το απογευμα για 10 ημέρες ολα τα χλμ σε αλπικά πασα.
βγαινει.
Στα 51 τραβήξαμε ενα σερι, απο Βερντον,σαιν τροπε (μεσημερι για μπυρα) ,Αλεξανδρεια (βράδι) 8 ωρίτσες ανετα.
Εαν εχετε κάνει δικαβαλο πανω απο 150 χλμ σερι ,τοτε πιστευω οτι γίνεται σε 10 μερες 4000 για εκει που θες.
Αλλωστε, εαν στο πήγαινε που εισαστε ξεκουραστοι και με κεφι να χαζολογατε νεες εικόνες, το πατε σερι με 2-3 στασεις για καφε,και βγεις βραδι ρουμανια ( το εκανα περσι Αθήνα-Βίντιν, κούραση μεν, αλλα μπορεις!) τοτε τα μισα χλμ τα εχεις φαει, και μενουν 9 μερες για 2000 χλμ;)

Καλησπέρα δεν μιλάω να πάμε Ρουμανία. Πηγα φέτος Ρουμανία με άλλες 2 μηχανές μονοκαβαλος. Απλά επειδή μαρεσε η ιδέα σκέφτομαι και επόμενα ταξίδια αλλά πιθανών δικαβαλος. Σε άλλες χώρες. Απλά αναρωτιέμαι ποσό εύκολο είναι ένα τέτοιου τύπου ταξίδι με την μηχανή . Μπορεί και παραπάνω χιλιόμετρα μπορεί και λιγότερα. Στο μονοκαβαλο οι πραγματικές ελλείψεις ήταν το cruise control . Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά

PaNick67
31/08/2024, 09:30
Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά

Το ποσο διαφορετικα θα το ανακαλυψεις εσυ γιατι δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι

Ξεκινας με μικρες εκδρομες 150-200 χλμ και βλεπεις. Μετα πας σε ταξιδακια 300-400 χλμ και μετα θα ξερεις τι αρεσει, τι δεν αρεσει, τι βελτιωσεις θες κλπ

Η παραμονη πανω στην σελα γινεται πιο ευκολη με μια ζωνη μεσης, μειωνει την κοπωση του σωματος απο τον αερα

ΥΓ. Αν η γυναικα γουσταρει μηχανη μπορει να αντεξει τα παντα, αν οχι θα γκρινιαζει και μεχρι Γλυφαδα να πατε

asxetost
31/08/2024, 09:43
Φέρε την μαζί μια Δευτέρα να της κάνουμε σεμινάριο.

Δεν κάνω πλάκα :smokin:

Είναι δύσκολο εγχείρημα Χάρη πρόσεχε τι λες! Πιο εύκολα θα εκπαιδεύσεις το γάτο μας να πηγαίνει τουαλέτα και να τραβάει καζανακι παρά την κυρα Βαγγελιώ να μην πέφτει πάνω μου σα σακί!:lol:

harris_x
31/08/2024, 09:44

Bowleno
31/08/2024, 11:37
Είναι δύσκολο εγχείρημα Χάρη πρόσεχε τι λες! Πιο εύκολα θα εκπαιδεύσεις το γάτο μας να πηγαίνει τουαλέτα και να τραβάει καζανακι παρά την κυρα Βαγγελιώ να μην πέφτει πάνω μου σα σακί!:lol:

ααααα....ομοιοπαθής κι εσύ; :cry:

tai
31/08/2024, 13:42
Στο μονοκαβαλο οι πραγματικές ελλείψεις ήταν το cruise control . Στο δικαβαλο όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά
Εαν με το που σου γκρινιάζει της υποσχεσαι οτι θα σταματισεις στο πρωτο ΩΡΑΙΟ μαγαζι ΩΡΑΙΑ ΘΕΑ που θα βρείτε, καλυπτεις ευκολα την αποσταση κανα δυο χωριων παρακατω:smokin: :lol:
Περα απο την πλακα, σε συνεργασια,με κοινους στοχους (που περιλαμβανουν ακομα και το ωραιο μαγαζι ) και σεβασμος στην κουραση της συνεπιβατιδας, φτανεις στην ακρη του κόσμου μρ ομορφη διάθεση.
Άλλωστε δεν "πρεπει" να φτασεις καπου σε καποια ωρα. Δεν εισαι δρομολόγιο κτελ.
Βολτα πας, απλα λιγο ποιο μεγάλη .

bulmont
31/08/2024, 19:50
Εγώ της δίνω μερικά πιάτα να πλένει.........

Kαι τα υπόλοιπα τα πλένεις εσύ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

BLiTzER
31/08/2024, 22:01
Όχι βέβαια! Δεν ανέχομαι τέτοια εγώ στο σπίτι μου!

Έχω αναλάβει σφουγγάρισμα και πλυντήριο. :lol: