View Full Version : Ταξίδι τσεκ . Ατύχημα Τσεκ
CorpseAlive
06/09/2024, 11:45
Και που λέτε βυθισμένος στις σκέψεις μου και ακούγοντας την μουσική μου επι της λεωφόρου Αλεξάνδρας μια κυρία με ηλεκτρικό σκούτερακι βυθισμένη και αυτή στις σκέψεις της πήγαινε ολοένα και πιο αριστερά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ναι μεν να την αποφύγω αλλά το τιμόνι μου να βρει στον ώμο της και η μηχανή να διπλώσει .
Σε γενικά πλαίσια και εγώ και η μηχανή είναι καλά . Σε γενικά όμως πλαίσια .
Επομένως ατύχημα τσεκ . Ολοκληρώθηκα ως μοτοσυκλετιστής
Υ.γ. Μακάρι όλα τα μακάρι στα πάσης φύσεως ηλεκτροκίνητα μαλακισμενα μέσα που δεν χρειάζονται δίπλωμα
Υ.Γ. 2 το απο πάνω με βρισιές
karellen
06/09/2024, 11:53
Να ναι το τελευταίο Χάρη.
sanctusan
06/09/2024, 12:20
Ω ρε φίλε, welcome to the club και μακάρι να μην χρειαστεί να καλωσορίσουμε κανέναν άλλον.
Περαστηκά και σιδερένιος
CorpseAlive
06/09/2024, 12:24
Ω ρε φίλε, welcome to the club και μακάρι να μην χρειαστεί να καλωσορίσουμε κανέναν άλλον.
Περαστηκά και σιδερένιος
Εσένα σκέφτηκα γιατί έγινε με παρόμοιο τρόπο και το δικό μου …
Ένα θα πω
Δεν μπορούσα να ανασάνω όταν ήμουν στην άσφαλτο αλλά σηκώθηκα με κωλο δάκτυλο στην τυπισα φωνάζοντας τι έκανες ….
Επική σκηνή θεωρώ για όσους είχαν την τύχη να την δουν …
Τώρα είμαι σχετικά καλά ..
Πω ρε φίλε περαστικά σου ,γάμησετα δυστυχώς αυτοί είναι οι κίνδυνοι των 2τροχων.
Μάθημα και αυτό αφού δεν χτύπησε κάποιος ,πιο υποψιασμένος από δω και πέρα .
DoctoR_k6
06/09/2024, 12:34
Αφου πηγανε ολα καλα εν τελει χωρις τραυματισμους αυτο μετραει. :beer:
Θελει προσοχη γενικα.
Αλλα ας ειναι ετσι μικρα τα ατυχηματα.
Δεν εβγαζες κανα ποδι να την σπρωξεις περα...
Να υποθεσω ουτε κορνα ακουσε ουτε τιποτα?
Περαστικά αδερφέ...
Άν όχι όλοι, οι περισσότεροι έχουμε περάσει κάποιο ατύχημα στο οποίο δεν φταίγαμε.
Άλλοι ελαφρότερα και άλλοι βαρύτερα.
Να λές πάλι καλά που είσαι στην 1η κατηγορία.
motojojo
06/09/2024, 12:43
Περαστικά κι αγυριστα Χάρη, αφού δεν τραυματίστηκες εσύ και η κοπέλα πάλι καλά.
Αν μπορεί να γίνει ζημιά με ένα πατίνι, δεν θέλω να σκεφτομαι τι μπορεί να γίνει με άλλη μοτοσυκλέτα ή -ακομη χειρότερα- με άλλο αμάξι.
Τα ματια 14 παντου και πάντα.
ΥΓ. Το διπλωμα πλέον δεν κάνει καμία διαφορά στην άγνοια και αναισθησία του οδηγού.
CorpseAlive
06/09/2024, 12:53
Παίδες εγώ δυστυχώς χτύπησα γιατί έφυγα κωλοτούμπες από την μηχανή αλλά ήμουν τυχερός και δεν έσπασα ( λογικά ) κάτι . Επιφυλάσσομαι γιατί ακόμα δεν έβγαλα ακτινογραφίες .
Μέχρι τώρα ο απολογισμός είναι : ξεπετσιασμα χεριου , έγκαυμα σε αγκώνες γόνατα , κακο διάστρεμμα στον αστράγαλο , αιμάτωμα σε πλευρά και λεκάνη και μάλλον θλάσεις εκεί . Τυχερός πολύ όμως γιατί έφυγα άσχημα από το μηχανάκι .
Τώρα σχετικά με μηχανή 1 πάνελ και λίγο ξύσιμο στο ντεπόζιτο και κάγκελα προστασίας όχι όμως σοβαρή βλάβη εκ των όσων πρόλαβα να δω γιατί έφυγα
Περαστικά και αγύριστα ρεεε...όλα στο πρόγραμμα είναι δυστυχώς
CorpseAlive
06/09/2024, 13:03
Περαστικά και αγύριστα ρεεε...όλα στο πρόγραμμα είναι δυστυχώς
Βιλια Δευτέρα απόγευμα ;
giorgosb
06/09/2024, 13:10
Περαστικά και ποτέ ξανά. Μην παραλείψεις να κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να δεις όλα κομπλέ. Δυστυχώς, κυρίως στην μετά κοβιντ εποχή, οι δρόμοι είναι ένα τεράστιο μπουρδέλο που καθένας κάνει ότι να ναι.
Ήρθε τροχαία στο συμβάν; Η τύπισσα τι έγινε;
:( :(
Υπομονή φίλε Χάρη ,θέλουν τον χρόνο τους αυτές οι θλάσεις και τα ματώματα στις αρθρώσεις.
Να τα ψάξεις σίγουρα και να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού-φυσιοθεραπευτή , ο πάγος μεγάλο γιατρικό !
DoctoR_k6
06/09/2024, 13:13
Α ειχε και κωλοτουμπες το προγραμμα? Ειχα την εντυυπωση οτι απλα διπλωσε στα φρενα/μπλεξιμο με το τιμονι.
Να κανεις τις εξετασεις σου να εισαι σιγουρος.
Περαστικα!!
γ@μημενα πατινια κ ποδηλατα
περαστικα κ να ναι το τελευταιο
giorgosb
06/09/2024, 13:21
ο πάγος μεγάλο γιατρικό!
+100
Βάζε συνέχεια
Περαστικά και αγύριστα.
Ποτέ κοντομάνικο και βερμούδα πάνω στο μηχανάκι.
motojojo
06/09/2024, 13:30
Ωωω ρε φίλε, κατάλαβα εντελώς λάθος. Περαστικά και γρήγορη αναρρωση.
Για Βίλια μέσα.
Θα με πάρεις δικάβαλο;
RaGe_Raptor
06/09/2024, 13:41
περαστικά κι αγύριστα. + το τετριμένο dress for the slide,not for the ride παιδιά
harris_x
06/09/2024, 13:53
:vava:
Περαστικά και αγύριστα ρε παλικάρι :beer::beer::beer::beer::beer:
Καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο και να είναι το τελευταίο!
Εσύ να είσαι καλά και όλα διορθώνονται φίλε.
SeniorCanardo
06/09/2024, 14:27
Περαστικά και αγύριστα!
Καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο.
:beer:
Περαστικά να 'ναι και ποτέ ξανά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το κομενάκι καλό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όχι ρε σύ,περαστικά και υπομονή!
dumutrus
06/09/2024, 15:03
Περαστικά και με το καλό να ξανακαβαλήσεις
Χαρη, ιππαρχουν 2 κατηγοριες δικυκλιστων:
Α) Αυτοι εχουν πεσει.
Β) Αυτοι που ΘΑ πεσουν
Περαστικα, μη το πολυσκεφτεσαι αφου εισαι εδω και μας γραφεις, θα μπορουσε να ειναι χειροτερα.
Ακουπουσαι (μια λεξη)....
οπωςΚΑΙδηποτε
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
να παρεις τη γνωμη ενος δικηγορου :lol:
(ελα, γελας, το βλεπω :D )
PaNick67
06/09/2024, 17:38
Περαστικα κι αγυριστα να ειναι και χωρις αλλες εκπληξεις
Να πας σε γιατρο - νοσοκομειο να σε εξετασουν καλα
Περαστικά και καλή ανάρρωση :(
Να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις.
περαστικα κι αγυριστα ρε φιλε...
με τα διαδικαστικα τι θα κανεις?
αν θες να κινηθεις νομικα, καπου πηρε το αφτι μου οτι
εδω μεσα συχναζει ενας δικηγορος με ειδικευση στα τροχαια..
στειλε του ενα πμ.
:D :D :p
CorpseAlive
06/09/2024, 19:02
Ευχαριστώ κύριοι !
Πήγα έκανα τις εξετάσεις και ο απολογισμός ήταν 3 δάκτυλα σπασμένα (ποδιού) θλάσεις που δεν έχω μόνο στο κεφάλι και στην μέση (οπουδήποτε αλλού) 4 μικρά εγκαύματα σε χέρια αγκώνες γόνατα .
Γενικά το λες οκ δεδομένου ότι είμαι σοβαρός μαλάκας και δεν φόρεσα σήμερα μπουφάν-γάντια που πάντα φοράω.
Η μηχανή προς το παρόν μόνο γρατζουνίες σε κάγκελα και ένα πάνελ και ένα μικρό ξύσιμο στο νεύρο του ντεποζίτου . Θα πάω να την τσεκάρω αλλά θεωρώ τραβηγμένο να έχει πάρει πλαίσιο-μπροστινό από τν στιγμή που δεν υπήρχε σύγκρουση. Πάντως λειτουργεί κανονικά την έφερε ο πατέρας μου σπίτι άνετα.
Κατά τα λοιπά , παίδες τουλάχιστον γάντια πάντα και παντού και εννοείται κράνος. |
Ευχαριστώ για τις ευχές , επιτέλους λίγος χρόνος να φτιάξω το ταξιδιωτικό μου !
ratamahatta
06/09/2024, 19:17
Περαστικα και ας είναι η τελευταία
Αρκετούτσικα τσίμπησες για την πτωση όπως την περιέγραψες , παίζει κάποιο ρόλο επίσης ότι είσαι βαρυς
Και ξεβράκωτος ,που λέει ο λόγος , να ανέβω στην μηχανη γάντια φοράω πάντα
Road Pirat
06/09/2024, 20:13
περαστικά Χάρη, εσύ να αναρρώσεις γρήγορα, η μηχανή φτιάχνεται
o_gavros
06/09/2024, 20:18
περαστικά γρήγορα αφενός, είναι ψιλό νομοτελειακό ότι θα τη φάμε.
αφετέρου, αναρωτιέμαι τι κυρώσεις ενδεχομένως μπορεί να τσιμπήσει η κυρία με το πατίνι. δεδομένου ότι δε τους ελέγχει κανένας, ότι δεν τους πιάνει τίποτα, ότι τσακωνουν ένα πατίνι και γιολο όποιον πάρει ο χάρος
Λευκάδιος
06/09/2024, 22:04
Περαστικά και γρήγορη επάνοδο αγορίνα .
doctoras
06/09/2024, 23:36
Περαστικα Χάρη!! Να εκτελέσεις κατά γράμμα το πρόγραμμα αποθεραπείας του ιατρού.
Πρόσθεσες ενα «γαλόνι» για την συνέχεια της μπτοσυκλετιστικης πορείας, τα μηχανάκια φτιάχνονται εύκολα
grinderx
07/09/2024, 00:10
Χάρη περαστικά! Αυτό να είναι το τελευταίο. Καλή δύναμη και ξεκουρασου :)
asxetost
07/09/2024, 00:25
Αουτς. Περαστικά και γρήγορα ρε φίλε. Ποτέ ξανά εύχομαι.
Περαστικά μπρο.
Δευτέρα απόγευμα Βίλια λέει?
Nostradamus
07/09/2024, 06:07
Περαστικά Χάρη, και καλή επάνοδο το συντομότερο!
Περαστικά Χάρη.
Πολύ ατυχές που δεν φορούσες μπουφάν και γάντια. Το καλοκαίρι δυστυχώς μας χαλαρώνει και σ'αυτό το θέμα. Λίγο η ζέστη, λίγο η ανεμελιά.
Τους τελευταίους 3 μήνες "τσακωνόμουν" με τη σύζυγο για τον ίδιο λόγο. Ζεστένομαι, δεν θα βάλω μπουφάν κλπ και εγώ να της λέω τότε πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε όπου θέλεις αλλά στη μηχανή δεν ανεβαίνεις. Και στο τέλος το έβαζε βέβαια με μουρμούρα. Αλλά τα γάντια δεν τα έβαζε με την καμία. Ούτε το παντελόνι. Ομηρικές μάχες. Της εξηγούσα ότι μια φορά θα γίνει η στραβή και θα πρέπει να είσαι έτοιμη. Το κατάλαβε αλλά και πάλι δεν ήθελε να τα φορέσει (τον χειμώνα τα φοράει, το καλοκαίρι δεν τα θέλει). Εγώ και για μπάνιο στο νησί ντυμένος σαν αστακός (κράνος, μπουφάν, τούμπανα αγωνιστικά γάντια, παντελόνι μηχανής, μπότες) και με το που φτάνω στην παραλία ξεντύσιμο κλπ. Μάλιστα μου έτυχε 2 φορές φέτος το καλοκαίρι να με σχολιάσουν (μια κυρία σε κομμωτήριο και ένας κύριος σε βενζινάδικο) για το "υπερβολικό" ντύσιμο. Δεν ζεσταίνεσαι βρε αγόρι μου με όλα αυτά; Απάντηση άμεση: καλύτερα να ιδρώσω παρά να ματώσω.
Προσωπικά δεν βλέπω την ώρα να πέσει η θερμοκρασία στους 25 για να μπορώ να ξαναβάλω το δερμάτινο. Τώρα με το καλοκαιρινό (παρότι του έχω βάλει προστασίες level 2 σε στήθος, πλάτη, ώμους, αγκώνες) νιώθω γυμνός. Δυστυχώς το δερμάτινο (αν και perforated) δεν παλεύεται το καλοκαίρι, το δοκίμασα... Ξέρω ότι είναι μέγα λάθος που δεν το φοράω αλλά δέχομαι ότι παίρνω ένα ρίσκο.
Προστασίες παντού και πάντα.
Τέλος σχολίου. Και πάλι περαστικά!
doctor_john
07/09/2024, 08:12
Χάρη περαστικά σου! χτύπησες γερά, να είσαι καλά να το θυμάσαι.
Αν συμφωνεί ο φαρμακοποιός σου βάζε Histoplastin στα εγκαύματα, δεν θα ξέρεις που ήταν σε λίγες μέρες.
Έχει λίγο ταλαιπωρία, είναι σαν μαρμελάδα φρούτα με έντονη οσμή. Πολύ ανακουφιστική όμως, δεν τραβάει ποτέ το δέρμα με αυτήν και κλείνει γρήγορα.
Περαστικά!
CorpseAlive
07/09/2024, 10:57
περαστικά γρήγορα αφενός, είναι ψιλό νομοτελειακό ότι θα τη φάμε.
αφετέρου, αναρωτιέμαι τι κυρώσεις ενδεχομένως μπορεί να τσιμπήσει η κυρία με το πατίνι. δεδομένου ότι δε τους ελέγχει κανένας, ότι δεν τους πιάνει τίποτα, ότι τσακωνουν ένα πατίνι και γιολο όποιον πάρει ο χάρος
Δεν ήταν πατίνι αλλά ηλεκτρικό σκούτερ σαν πενηντάρι αλλά πιο μικρό δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν το έχω ξαναδεί. (είχε πινακίδες και ασφάλεια κανονικά)
Ilias_83
07/09/2024, 11:59
Περαστικά και από εμένα!
Εύχομαι να είναι το πρώτο και το τελευταίο...
taisteal
07/09/2024, 12:57
Περαστικά φίλε!
telegonos
07/09/2024, 14:42
3 δάκτυλα σπασμένα (ποδιού) θλάσεις που δεν έχω μόνο στο κεφάλι και στην μέση (οπουδήποτε αλλού)
Δεν είναι λίγα αυτά που γράφεις, είναι αρκετά σοβαρά. Και μου κάνει εντύπωση γιατί η πτώση έτσι όπως την περιγράφεις, δεν ήταν για τόση ζημιά.
Τα σπασίματα στα δάκτυλα, θέλουν επέμβαση με βελόνες ή θα γίνουν καλά με νάρθηκες;
Περαστικά σε κάθε περίπτωση, και προσοχή ειδικά σε αστικές συνθήκες, πρέπει να οδηγούμε σαν ανά πάση στιγμή να θέλει να έρθει κάτι να πέσει πάνω μας.
Αυτά τα πεσίματα είναι μεγάλο ξενέρωμα.
Περαστικά και ποτέ ξανά.
CorpseAlive
07/09/2024, 22:08
Δεν είναι λίγα αυτά που γράφεις, είναι αρκετά σοβαρά. Και μου κάνει εντύπωση γιατί η πτώση έτσι όπως την περιγράφεις, δεν ήταν για τόση ζημιά.
Τα σπασίματα στα δάκτυλα, θέλουν επέμβαση με βελόνες ή θα γίνουν καλά με νάρθηκες;
Περαστικά σε κάθε περίπτωση, και προσοχή ειδικά σε αστικές συνθήκες, πρέπει να οδηγούμε σαν ανά πάση στιγμή να θέλει να έρθει κάτι να πέσει πάνω μας.
Όχι μου είπε τίποτα απλά ακινησία και καθόλου φορτίο γιατί είμαι τυχερός και δεν υπάρχει μετατόπιση στα κατάγματα. Νάρθηκας εκεί δεν μπαίνει (από όσο μου είπε γιατί τον ρώτησα και εγώ)
navarxos
07/09/2024, 23:18
Περαστικά και αγύριστα.
stefanos
08/09/2024, 08:24
Περαστικά, καλή και γρήγορη ανάρρωση.
Περαστικά και ποτέ ξανά :beer:
πως εισαι ρε φιλε? ηρεμησες καθόλου....
rainmike
09/09/2024, 08:04
Περαστικα ολα καλα απο εδώ και πέρα:beer:
Περαστικά κι αγύριστα φίλε. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Coyote.V
09/09/2024, 09:02
Όχι ρε γμτ... περαστικά Χάρη και πιο υποψιασμένος από εδώ και πέρα!
Περαστικα και ποτε ξανα.
Η κυρια ειναι ενταξει?
Manalishi
09/09/2024, 10:43
Χαρη, ιππαρχουν 2 κατηγοριες δικυκλιστων:
.
.
να παρεις τη γνωμη ενος δικηγορου :lol:
(ελα, γελας, το βλεπω :D )
Καλού όμως, όχι σαν κάτι κομπογιαννίτες που γυρνάνε στα φόρουμ και σε καφετέριες τις Δευτέρες.....
Περαστικά και αγύριστα, πάντα εξοπλισμό!
Περαστικά Χάρη!!!!
Καλή ανάρρωση και περαστικά να είναι!!!
:wave2:
Ευχαριστώ κύριοι !
Πήγα έκανα τις εξετάσεις και ο απολογισμός ήταν 3 δάκτυλα σπασμένα (ποδιού) θλάσεις που δεν έχω μόνο στο κεφάλι και στην μέση (οπουδήποτε αλλού) 4 μικρά εγκαύματα σε χέρια αγκώνες γόνατα .
Γενικά το λες οκ δεδομένου ότι είμαι σοβαρός μαλάκας και δεν φόρεσα σήμερα μπουφάν-γάντια που πάντα φοράω.
Η μηχανή προς το παρόν μόνο γρατζουνίες σε κάγκελα και ένα πάνελ και ένα μικρό ξύσιμο στο νεύρο του ντεποζίτου . Θα πάω να την τσεκάρω αλλά θεωρώ τραβηγμένο να έχει πάρει πλαίσιο-μπροστινό από τν στιγμή που δεν υπήρχε σύγκρουση. Πάντως λειτουργεί κανονικά την έφερε ο πατέρας μου σπίτι άνετα.
Κατά τα λοιπά , παίδες τουλάχιστον γάντια πάντα και παντού και εννοείται κράνος. |
Ευχαριστώ για τις ευχές , επιτέλους λίγος χρόνος να φτιάξω το ταξιδιωτικό μου !
Περαστικα...Κριμα...Παντα φοραμε εξοπλισμο ρε φιλε! Γρηγορη αναρρωση...ευχομαι...
Περαστικά Χάρη! Καλή ανάρρωση...
CorpseAlive
10/09/2024, 15:32
Περαστικα και ποτε ξανα.
Η κυρια ειναι ενταξει?
Η κυρία επειδή έκανα τα πάντα για να την αποφύγω δεν έπεσε καν από την μαλακία που ονομάζει μηχανάκι. Την ακούμπησα κάπου με το τιμόνι (χούφτα-πλαστική-ευκαμπτή) . Ούτε γρατζουνιά δεν έπαθε.
Μόλις επέστρεψα από ολιγοήμερες διακοπές, οπότε έστω και καθυστερημένα: Περαστικά Χάρη! Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά, εγώ είχα το δικό μου πρώτο ατύχημα μόλις 6 μήνες από την αγορά της μηχανής, ευτυχώς χωρίς δυσμενείς επιπτώσεις. Όπως και στη δική σου περίπτωση δεν ήταν δική μου ευθύνη. Καλή ανάρρωση, να μας επιστρέψεις σιδερένιος και ποτέ ξανά!
Και που λέτε βυθισμένος στις σκέψεις μου και ακούγοντας την μουσική μου
Χάρη περαστικά φίλε.
Ουτε μουσική ούτε σκεψεις ουτε κουραση,με το που πατησεις μιζα θελει να σκεφτεσαι μονο αυτο που κανεις,δηλαδη την οδηγηση.Το εχω παλεψει πολυ μεσα μου για να μπορω να αδειαζω το μυαλο.Καμια φορα ισως επιτηδες τρεχω και λιγο παραπανω για να πιεσω το μυαλο να σκεφτει την οδηγηση και οχι την δουλεια γκομενα λογαριασμους κτλ Δεν μας παιρνει γαμωτ με τοσους τρελους εκει εξω,στο αμαξι σαφως ειμαι πιο χαλαρος.Και παλι περαστικα.
CorpseAlive
11/09/2024, 00:54
Κοιτάξτε , ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που όσοι έχετε χτυπήσει ξέρετε την αίσθηση. Πόνος , νεύρα και ξενέρα.
Όλα καλά όμως.
Η μηχανή φαίνεται ότι έχει από ζημιά 2 πλαστικά και κάγκελα προστασίας , θα ελεγχθεί αλλά το θεωρώ ακραίο να έχει κάτι περαιτέρω.
Εγώ είμαι κωλόφαρδος γιατί τα κατάγματα σε 2η εξέταση ήταν ραγίσματα χωρίς μετατόπιση επομένως θα επανέλθω γρηγορότερα από όσο ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Για να κλείσει και αυτό το Thread αν κάτι έμαθα από την όλη εμπειρία είναι τα εξής :
1. Ποτέ μην βαρεθείτε να βάλετε τον εξοπλισμό σας , δεν ξέρεις ποτέ.
2. Το κράνος το θεωρώ δεδομένο γιατί σας θεωρώ έξυπνους εδώ μέσα και δεν θα το αναφέρω.
3. Όσοι μπορείτε να αποφύγετε την οδήγηση κεντρικά σε ώρες αιχμής καλό θα είναι, ο κόσμος είναι εντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ.
Υ.γ.
Δεν ξενερώνουμε , προχωράμε, θα σας δω τους περισσότερους είτε σε κάποια Δευτέρα είτε στην Βουνίσια. (Τι νομίζατε ότι γλιτώσατε από εμένα έτσι εύκολα?)
Ευχαριστώ για τα περαστικά . Πάντα όρθιοι. |
peterTHErider
11/09/2024, 06:44
Περαστικά χάρη,όλα θα περάσουν και θα μείνει απλά μια εμπειρία.
Μια διευκρίνιση,το ότι έχεις σπάσιμο χωρίς μετατόπιση δεν το κάνει ράγισμα.
Ρογμωδες κάταγμα έχεις.σπασιμο κανονικό, απλά επειδή δεν μετακινήθηκαν δεν χρειάζεται ανάταξη και απλά θα κολλήσουν πιο γρήγορα.
Σωστά?
Τα ατελή κατάγματα,αυτά δηλαδή που ονομάζουμε ραγισματα συμβαίνουν στα παιδιά που έχουν πιο μαλακά οστά.σε ενήλικες είναι σχεδόν αδύνατο να συμβούν.
CorpseAlive
11/09/2024, 07:48
Περαστικά χάρη,όλα θα περάσουν και θα μείνει απλά μια εμπειρία.
Μια διευκρίνιση,το ότι έχεις σπάσιμο χωρίς μετατόπιση δεν το κάνει ράγισμα.
Ρογμωδες κάταγμα έχεις.σπασιμο κανονικό, απλά επειδή δεν μετακινήθηκαν δεν χρειάζεται ανάταξη και απλά θα κολλήσουν πιο γρήγορα.
Σωστά?
Τα ατελή κατάγματα,αυτά δηλαδή που ονομάζουμε ραγισματα συμβαίνουν στα παιδιά που έχουν πιο μαλακά οστά.σε ενήλικες είναι σχεδόν αδύνατο να συμβούν.
Ακριβώς αυτό !
Κοιτάξτε , ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο που όσοι έχετε χτυπήσει ξέρετε την αίσθηση. Πόνος , νεύρα και ξενέρα.
Όλα καλά όμως.
Η μηχανή φαίνεται ότι έχει από ζημιά 2 πλαστικά και κάγκελα προστασίας , θα ελεγχθεί αλλά το θεωρώ ακραίο να έχει κάτι περαιτέρω.
Εγώ είμαι κωλόφαρδος γιατί τα κατάγματα σε 2η εξέταση ήταν ραγίσματα χωρίς μετατόπιση επομένως θα επανέλθω γρηγορότερα από όσο ήταν αρχικά προγραμματισμένο.
Για να κλείσει και αυτό το Thread αν κάτι έμαθα από την όλη εμπειρία είναι τα εξής :
1. Ποτέ μην βαρεθείτε να βάλετε τον εξοπλισμό σας , δεν ξέρεις ποτέ.
2. Το κράνος το θεωρώ δεδομένο γιατί σας θεωρώ έξυπνους εδώ μέσα και δεν θα το αναφέρω.
3. Όσοι μπορείτε να αποφύγετε την οδήγηση κεντρικά σε ώρες αιχμής καλό θα είναι, ο κόσμος είναι εντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ.
Υ.γ.
Δεν ξενερώνουμε , προχωράμε, θα σας δω τους περισσότερους είτε σε κάποια Δευτέρα είτε στην Βουνίσια. (Τι νομίζατε ότι γλιτώσατε από εμένα έτσι εύκολα?)
Ευχαριστώ για τα περαστικά . Πάντα όρθιοι. |
Χάρη από τη σύντομη γνωριμία μας κατάλαβα ότι είσαι άτομο αποφασιστικό και γεμάτο αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσεις τον συγκεκριμένο σκόπελο σύντομα και σε λίγο καιρό δεν θα είναι παρά μια ανάμνηση από αυτές που όλοι μας μαθαίνουμε και κουβαλάμε στο πίσω μέρος του μυαλού!
Να ξέρεις ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες που λέει και το ρητό, it happens, καλή ανάρρωση και πάντα δυνατός :beer:
RaGe_Raptor
11/09/2024, 19:10
Χάρη περαστικά φίλε.
Ουτε μουσική ούτε σκεψεις ουτε κουραση,με το που πατησεις μιζα θελει να σκεφτεσαι μονο αυτο που κανεις,δηλαδη την οδηγηση.Το εχω παλεψει πολυ μεσα μου για να μπορω να αδειαζω το μυαλο.Καμια φορα ισως επιτηδες τρεχω και λιγο παραπανω για να πιεσω το μυαλο να σκεφτει την οδηγηση και οχι την δουλεια γκομενα λογαριασμους κτλ Δεν μας παιρνει γαμωτ με τοσους τρελους εκει εξω,στο αμαξι σαφως ειμαι πιο χαλαρος.Και παλι περαστικα.
αυτό ρε φίλε! και γαμώ τις δικαιολογίες για μπλόκο τροχαίας!!!:bawl:
harris_x
11/09/2024, 19:19
αυτό ρε φίλε! και γαμώ τις δικαιολογίες για μπλόκο τροχαίας!!!:bawl:
:bawl::bawl::bawl:
CorpseAlive
10/10/2024, 20:02
Φορέστε ζώνες, βάλτε κράνη και εξοπλισμό.
ΕΡΧΟΜΑCTE.
Αύριο επιστρέφω πάνω στο μηχανάκι μου (για να το πάω για φτιάξιμο ).
Φορέστε ζώνες, βάλτε κράνη και εξοπλισμό.
ΕΡΧΟΜΑCTE.
Αύριο επιστρέφω πάνω στο μηχανάκι μου (για να το πάω για φτιάξιμο ).
Με το καλό!
....ΕΡΧΟΜΑCTE.
Αύριο επιστρέφω.............
https://www.youtube.com/watch?v=wcfRO76_-eo