View Full Version : Δικαστηριο για διπλωμα
Xristoskkk
09/09/2024, 00:51
Καλησπερα σε ολους!
Σημερα με εγραψαν για διπλωμα στη μηχανη 100ευρω. Ρωτησα τον κυριο αστυνομο τι θα γινει και πως με το δικαστηριο μου ειπε οτι θα μου ερθει ειδοποιητηριο σε ενα χρονο απο τωρα περιπου και το δικαστηριο θα γινει σε 2 με 3 χρόνια. Αληθεύουν αυτα που λεει?Περα απο την αποπληρωμη του προστιμου τι κινησεις θα πρεπει να κανω εγω τωρα?Ξερει κανεις τι αντιμετωπηση θα εχω στο δικαστηριο και τι ποινες θα μου επιβληθουν και αν θα μπορεσω να τις αποφυγω?
Υ.Γ
Ναι γνωριζω οτι ειμαι μαλακας που οδηγουσα χωρις διπλωμα απλα εχθες μου ηρθε η μηχανη απο τη μεταφορικη και την εκανα ενα μικρο τεστακι , ουτε την αδεια δεν προλαβα να αλλαξω.( ειναι περασμενη στο ονομα μου)
Για να καταλαβαίνουμε τι λέμε και τι ρωτάμε..
Σε γράψανε γιατί οδηγούσες χωρίς να έχεις το δίπλωμα πάνω σου ή σε γράψανε γιατί δεν έχεις βγάλει δίπλωμα;
o_gavros
09/09/2024, 07:19
έχει απ' όλα το μενού, από απλή διαπόμπευση με κρεμασμένη ταμπέλα όπου θα αναγράφεται "είμεθα τεντημποης" έως πιο βαριές κυρώσεις που περιλαμβάνουν πίσσα και πούπουλα.
η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.
doctoras
09/09/2024, 07:50
Ξεκίνησε διαδικασία να βγάλεις δίπλωμα αμεσα
Kickstart
09/09/2024, 07:55
καλημέρα!
πας να βγάλεις δίπλωμα και περιμένεις τη δικάσιμη, εκεί ειναι σημαντικό να εμφανιστείς με το δίπλωμα, ελπίζω το "μικρό τεστάκι" που λες να μην ήταν τίποτα ακράνωτες μπάντες, παραβίαση ορίων σε κατοικημένη, σφαξίματα κόκκινων κτλ.
το τι θα γίνει στο δικαστήριο έχει να κάνει με το τι λέει στην αναφορά το όργανο που σε παραπέμπει.
Xristoskkk
09/09/2024, 08:34
καλημέρα!
πας να βγάλεις δίπλωμα και περιμένεις τη δικάσιμη, εκεί ειναι σημαντικό να εμφανιστείς με το δίπλωμα, ελπίζω το "μικρό τεστάκι" που λες να μην ήταν τίποτα ακράνωτες μπάντες, παραβίαση ορίων σε κατοικημένη, σφαξίματα κόκκινων κτλ.
το τι θα γίνει στο δικαστήριο έχει να κάνει με το τι λέει στην αναφορά το όργανο που σε παραπέμπει.
Καλα ενα διακοσαρι πηρα και το πηγα μεχρι ενα βενζιναδικο... σταματημενο με εκαναν ελεγχο... ζητημα να ξεπερασα το οροιο ταχυτητας
Xristoskkk
09/09/2024, 09:00
Οχι δεν εχω βγαλει διπλωμα
Οχι δεν εχω βγαλει διπλωμα
Να πας να βγάλεις και μην οδηγείς οχήματα για τα οποία δεν έχεις άδεια χειρισμού τους, αν γίνει καμιά στραβή, το δικαστήριο για δίπλωμα θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει.
Όταν γίνει το δικαστήριο να εμφανιστείς με το δίπλωμα στο χέρι και το πιθανότερο, να χρεωθείς μόνο τα λεγόμενα "δικαστικά έξοδα", (κανένα 200αρι νομίζω) αν δεν εμφανιστείς και δεν έχεις βγάλει, εκεί πας ερήμην και το κόστος θα ανέβει αρκετά.....
Xristoskkk
09/09/2024, 09:18
Να πας να βγάλεις και μην οδηγείς οχήματα για τα οποία δεν έχεις άδεια χειρισμού τους, αν γίνει καμιά στραβή, το δικαστήριο για δίπλωμα θα είναι το τελευταίο που θα σε νοιάζει.
Όταν γίνει το δικαστήριο να εμφανιστείς με το δίπλωμα στο χέρι και το πιθανότερο, να χρεωθείς μόνο τα λεγόμενα "δικαστικά έξοδα", (κανένα 200αρι νομίζω) αν δεν εμφανιστείς και δεν έχεις βγάλει, εκεί πας ερήμην και το κόστος θα ανέβει αρκετά.....
Να παω νε δικηγορο η μονος? Γιατι δεν νομιζω ο δικηγορος μαζι με τα εξοδα να παρει μονο 200ευρω
@CorpseAlive πελάτης :bawl:
CorpseAlive
09/09/2024, 12:25
@CorpseAlive πελάτης :bawl:
Εγώ κάθομαι στην γωνίτσα μου χτυπημένος από την ζωή και σας καμαρώνω για τις συμβουλές!
rainmike
09/09/2024, 12:43
Καλησπερα σε ολους!
Σημερα με εγραψαν για διπλωμα στη μηχανη 100ευρω. Ρωτησα τον κυριο αστυνομο τι θα γινει και πως με το δικαστηριο μου ειπε οτι θα μου ερθει ειδοποιητηριο σε ενα χρονο απο τωρα περιπου και το δικαστηριο θα γινει σε 2 με 3 χρόνια. Αληθεύουν αυτα που λεει?Περα απο την αποπληρωμη του προστιμου τι κινησεις θα πρεπει να κανω εγω τωρα?Ξερει κανεις τι αντιμετωπηση θα εχω στο δικαστηριο και τι ποινες θα μου επιβληθουν και αν θα μπορεσω να τις αποφυγω?
Υ.Γ
Ναι γνωριζω οτι ειμαι μαλακας που οδηγουσα χωρις διπλωμα απλα εχθες μου ηρθε η μηχανη απο τη μεταφορικη και την εκανα ενα μικρο τεστακι , ουτε την αδεια δεν προλαβα να αλλαξω.( ειναι περασμενη στο ονομα μου)
Το προβλημα εδω δεν ειναι οτι σε γραψανε αλλά οτι κατα πασα πιθανοτητα ,θα συνεχισεις να οδηγεις τη μηχανη σου χωρις διπλωμα μολις το ξεχασεις λιγο.
Πανε σε μια σχολη και βγαλε διπλωμα και το μηχανακι βαλτο σε ενα γκαραζ και περιμενε.
o_gavros
09/09/2024, 12:54
Εγώ κάθομαι στην γωνίτσα μου χτυπημένος από την ζωή και σας καμαρώνω για τις συμβουλές!
η καλύτερη στιγμή να πιάσεις το μπουζούκι... ντρίγκι ντρίγκι σου διωχνε το μπονο, ντρίγκι ντρίγκι και κυλούσε, η παλιό ζωή
karellen
09/09/2024, 13:02
Καλησπερα σε ολους!
Υ.Γ
Αγαπητέ φίλε.
Πήγαινε ρώτα στην Αστυνομία για το τι μέλλει γενέσθαι ή καλύτερα έναν δικηγόρο.
Στα φόρα είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη.
:wave2: