PDA

View Full Version : Κεντρικό stand fazer 600...ταιριάζει στο naked?

fz600
17/09/2024, 10:04
Καλημέρα..έχω τo naked χωρίς το κεντρικό stand, και δεν είναι καθόλου πρακτικό για εργασίες στον πίσω τροχό...λογικά μπαίνει κεντρικό stand η κάνω λάθος;

o_gavros
17/09/2024, 10:54
πάρε ένα παντοκ σταντ να λύσεις το πρόβλημα σου φτηνά και ασχέτως μοντέλου μηχανής

harris_x
17/09/2024, 13:58
Αυτό:

πάρε ένα παντοκ σταντ να λύσεις το πρόβλημα σου φτηνά και ασχέτως μοντέλου μηχανής

... ένα σετάκι bobbins

455854

και τέλος!

o_gavros
17/09/2024, 15:38
ούτε καν μπομπινς χρειάζονται. το δεύτερο που πήρα έχει αλλαζομενα ποδαράκια και χρησιμοποιώ τα τύπου L στο cbx.ρυθμιζεις μόνο άνοιγμα του ψαλιδιού

motojojo
17/09/2024, 17:55
Για δουλειές στη μηχανη το σταντακι που λεει ο γαυρος ειναι ό,τι πιο οικονομικό και πρακτικό.

telegonos
17/09/2024, 18:16
Καλημέρα..έχω τo naked χωρίς το κεντρικό stand, και δεν είναι καθόλου πρακτικό για εργασίες στον πίσω τροχό...λογικά μπαίνει κεντρικό stand η κάνω λάθος;

Το πλαίσιο ανάμεσα στα δυο είναι το ίδιο, το λογικό κι επόμενο είναι να μπαίνει.

Λογικά θα θέλεις και το ελατήριο, τον άξονα με τα παξιμάδια του, και ενδέχεται να έχει κι ένα μικρό λαμάκι που βιδώνει στο πλαίσιο, για να πιάνει σε αυτό η άκρη του ελατηρίου.

Αν θες να αποφύγεις όλη αυτή την πολυπλοκότητα, μπορείς να πάρεις απλά ένα γρύλο, με πολύ μικρό κόστος.
455875
Τον βάζεις σε κατάλληλο σημείο πίσω δεξιά, συνήθως στο κάτω μέρος του σωλήνα της εξάτμισης, και τσουπ ο πίσω τροχός ανεβαίνει στον αέρα, για να κάνεις ότι εργασία χρειάζεται.

fz600
17/09/2024, 20:59
ούτε καν μπομπινς χρειάζονται. το δεύτερο που πήρα έχει αλλαζομενα ποδαράκια και χρησιμοποιώ τα τύπου L στο cbx.ρυθμιζεις μόνο άνοιγμα του πηρούνιου
Αυτό το, τύπου paddoc stand, με τα L ποδαράκια, που πιάνει στο ψαλίδι, θα με βόλευε καλύτερα νομίζω από τα bobbins, γιατί θα μπορώ να βγάλω και τον τροχό...

DoctoR_k6
17/09/2024, 22:35
Αυτό το, τύπου paddoc stand, με τα L ποδαράκια, που πιάνει στο ψαλίδι, θα με βόλευε καλύτερα νομίζω από τα bobbins, γιατί θα μπορώ να βγάλω και τον τροχό...

Σε βολεύει γιατί απλά δεν αγοράζεις τα bobbins. Αλλά και με τα 2 βγάζεις τροχό γιατί πιάνουν στο ψαλίδι.