View Full Version : Μια στα γρηγορα please
Lioulios
17/09/2024, 10:23
Καντε ενα κοπο ρε παιδες να μας δωσετε ενα λάικ γιατι του λεω ...
" Κοιμησου αντράκι μου και αυριο που θα γυρισεις απι το σχολειο θα χεις μπόλικα "
Σημεια των καιρων .οι περισσοτεροι καταλαβαινετε.
:cry:
https://youtu.be/KCFmUDLn-ts?si=OOnPjASDNgaokfkG
RaGe_Raptor
17/09/2024, 10:28
:a013:
CorpseAlive
17/09/2024, 10:29
" Κοιμησου αντράκι μου και αυριο που θα γυρισεις απι το σχολειο θα χεις μπόλικα "
Ready, αλλά φιλικά στο λέω, δεν είναι καλή ιδέα να φαίνεται ο μικρός στο internet!
DoctoR_k6
17/09/2024, 10:34
Ετοιμος!!
@Corpse Πλεον τα πιτσιρικια ειναι youtubers λεμε...
Ασχετα αν συμφωνουμε/διαφωνουμε αλλαξε η κατασταση.
Θα καταλαβεις σε λιγα χρονια με το καλο!! :D
CorpseAlive
17/09/2024, 10:40
Ετοιμος!!
@Corpse Πλεον τα πιτσιρικια ειναι youtubers λεμε...
Ασχετα αν συμφωνουμε/διαφωνουμε αλλαξε η κατασταση.
Θα καταλαβεις σε λιγα χρονια με το καλο!! :D
Δεν ήταν δεικτικό το σχόλιο προφανώς, ούτε συμφωνώ ή διαφωνώ.
Όπως και να έχει το πήρε το Like ο εκκολαπτόμενος μηχανοβίος!
Το παιδί το βάζεις να μαστορεύει και να μαθαίνει από τώρα, πληρώνει τις πορτοκαλί (KTM) καταβολές του.... :bawl:
harris_x
17/09/2024, 10:41
:lol:
:a013:
Ετοιμος με λαικ κ εγγραφη
DoctoR_k6
17/09/2024, 11:04
Δεν ήταν δεικτικό το σχόλιο προφανώς, ούτε συμφωνώ ή διαφωνώ.
Όπως και να έχει το πήρε το Like ο εκκολαπτόμενος μηχανοβίος!
Το παιδί το βάζεις να μαστορεύει και να μαθαίνει από τώρα, πληρώνει τις πορτοκαλί (KTM) καταβολές του.... :bawl:
Εχει Honda πλεον...εμαθε.
Με γιαπωνεζικο το παιδι θα ειναι μια χαρα...εκτος και αν ανοιξει συνεργειο. :lol:
doctoras
17/09/2024, 11:18
να τον χαίρεσαι τον τσάκαλο! κούκλος είναι το πήρε και το like
όμως εντελώς καλοπροαίρετα, θα συμφωνήσω α) με τον corpse και β) πρέπει με κάποιο τρόπο (δεν ξέρω ποιο) να μπορέσουμε να τα αποτραβήξουμε απο τις οθόνες τουλάχιστο σε αυτές τις μικρές ηλικίες. Οτι μπορεί ο καθέ ενας
Και επίσης πρέπει να τα μαθαίνουμε οτι η επιβράβευση (σε γενικότερα πλαίσια) δεν θα πρέπει να είναι επικοινωνιακή αλλά ουσιαστική
Lioulios
17/09/2024, 11:20
Εγω παντως οταν βλεπω το βιντεο γελαω .
Ειδικα στο 34" που εμφανιζεται και το κεφαλι του γειτωνα .
Αυτοι και αλλοι δυο ειναι οι AGcrew
PortisHead
17/09/2024, 11:54
Like εννοειται στον μικρο, να τον χαιρεστε !!!
Ωραίος ο πιτσιρίκος, τσάκωσε και από μένα like, να τον χαίρεσαι! :beer:
sheanachai
19/09/2024, 10:17
Like και να τον χαίρεσαι.
Vassilis
22/09/2024, 21:08
Μελλοντικός YouTuber!
asxetost
22/09/2024, 21:20
Να τον χαίρεσαι αδερφέ, το κλεψε και από μένα.
Και αν μου επιτρέπεται χωρίς να με ρώτησε κανείς θα πω και εγώ οτι τα σοσιαλ παίζουν λίγο περίεργα παιχνίδια με το μυαλό, ίσως να μην είναι το πιο βαρύ αλλά και το youtube εξακολουθεί να ανήκει σε αυτά, με οτι αυτό συνεπάγεται στο πώς χειρίζεται τους μηχανισμούς επιβράβευσης του ανθρώπου. Σορρυ για το οφφ τοπικ, μακριά από τα καβασακι μόνο μην το καταστρέψεις το παιδι:lol:
Lioulios
23/09/2024, 00:19
Το παλευουμε οσο μπορουμε να απεχει οσο γινεται.
Κανει αγγλικα , εχει κοκκινη ζωνη στο τεκβοντο και παει για μιση μαυρη , παιζει πιανο και οποτε μπορουμε λογω χρονου , παει και ποδοσφαιρο .
Παλιοτερα εκανε στιβο , αναρριχιση και δυο χρονια σκακι ...
Ολα αυτα ειναι πραγματα που επελεξε ο ιδιος και δεν του τα χουμε επιβαλει πλην τα αγγλικα που του ειπαμε πως πρεπει... και του αρεσει κιολας ...Αλλα οταν βρεθει η σημορια , δεν μπορεις να εισαι ασχετος .
Εχουν αλλαξει οι εποχες .Πρεπει να εισαι και μεσα σφα πραγματα και τωρα αυτα ειναι που τους εξιταρουν ...το κανουν και αυτα οπως οι μεγαλοι .
Το nikos pro που εχει βαλει στο καναλι της.γυναικας ...ασχετο .δεν τον λενε νικο .τον ρωταω και μου λεει ...για να μην μας βρει κανενας χακερ ρε μπαμπα.
Φετος και λογω γειτωνιας (επαρχια) ειναι η 1η φορα που φευγει μονος του να παει να παιξει.
...και πανε και μαζευονται και αγοραζουν απο τα περιπτερα σκατουλολοιδια και τα τρωνε ...και μεις τηλεφωνιομαστε και συζηταμε με τους αλλους και λεμε τι και πως ....και καταληγουμε να θυμομαστε τα δικα μας ....τα ιδια καναμε ,αλλα αλλιως .
Δυσκολευομαι να το χωνεψω , αλλα οκ .
Μεγαλωνει και δεν το χω χωνεψει ακομα .
Στραβωνει κιολας ...
Περασαν κιολας 9,5 χρονια απο τοτε που εδωσα το 950....σαν χθες https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145241&highlight=%CE%93%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CE%B1%CF%82+%CE%BC%C E%BF%CE%BD%CE%BF
CorpseAlive
23/09/2024, 00:31
Το παλευουμε οσο μπορουμε να απεχει οσο γινεται.
Κανει αγγλικα , εχει κοκκινη ζωνη στο τεκβοντο και παει για μιση μαυρη , παιζει πιανο και οποτε μπορουμε λογω χρονου , παει και ποδοσφαιρο .
Παλιοτερα εκανε στιβο , αναρριχιση και δυο χρονια σκακι ...
Ολα αυτα ειναι πραγματα που επελεξε ο ιδιος και δεν του τα χουμε επιβαλει πλην τα αγγλικα που του ειπαμε πως πρεπει... και του αρεσει κιολας ...Αλλα οταν βρεθει η σημορια , δεν μπορεις να εισαι ασχετος .
Εχουν αλλαξει οι εποχες .Πρεπει να εισαι και μεσα σφα πραγματα και τωρα αυτα ειναι που τους εξιταρουν ...το κανουν και αυτα οπως οι μεγαλοι .
Το nikos pro που εχει βαλει στο καναλι της.γυναικας ...ασχετο .δεν τον λενε νικο .τον ρωταω και μου λεει ...για να μην μας βρει κανενας χακερ ρε μπαμπα.
Φετος και λογω γειτωνιας (επαρχια) ειναι η 1η φορα που φευγει μονος του να παει να παιξει.
...και πανε και μαζευονται και αγοραζουν απο τα περιπτερα σκατουλολοιδια και τα τρωνε ...και μεις τηλεφωνιομαστε και συζηταμε με τους αλλους και λεμε τι και πως ....και καταληγουμε να θυμομαστε τα δικα μας ....τα ιδια καναμε ,αλλα αλλιως .
Δυσκολευομαι να το χωνεψω , αλλα οκ .
Μεγαλωνει και δεν το χω χωνεψει ακομα .
Στραβωνει κιολας ...
Περασαν κιολας 9,5 χρονια απο τοτε που εδωσα το 950....σαν χθες https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145241&highlight=%CE%93%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%B1+%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CE%B1%CF%82+%CE%BC%C E%BF%CE%BD%CE%BF
Πάντως 1ο Video Youtube πως να φτιάχνεις το ποδήλατο σου μετά από ''καγκουριές στα σκαλοπάτια'' το λες καλό πρώτο δείγμα.
Επόμενο στάδιο μαθήματα σε καμία ακαδημία τύπου Χούντρας (Yamaha Junior)
Να τον χαίρεσαι!