Σύνδεση

View Full Version : λάστιχα και αλυσιδογράναζα για tracer 07

Aps07
24/09/2024, 19:00
Καλησπέρα θα ήθελα την βοηθεια σας.Ηρθε η ωρα για την αλλαγή αλυσιδογραναζα καθώς ή μαμά αλυσίδα σκούριασε και έχει κάνει κόμπους στα 18.000χλμ και ήμουν ανάμεσα σε did ή afam.Εχω ακουσει για χρυσή κλπ δεν έχω ιδεα από αυτά μπάτζετ ιδανικά μέχρι 160-180.
Για τα λάστιχα θέλω κατι καθημερινό αλλά να βγάζει χλμ καθως πηγαινοέρχομαι κάθε μερα στη δουλεια,25χλμ πηγαινε ελα καθε μερα και έλεγα να βάλω κάτι σε σπορτ τουρινγκ michelin road 5.Μπάτζετ εκεί γυρω στα 300.
Υπάρχουν κραδασμοί στο τιμόνι και υπάρχει πιθανότητα να προσέρχονται από τα αλυσιδογραναζα;Ο μαστορας μου είπε ότι μπορεί να είναι από τα λάστιχα ή απο τα γρανάζια.

Nomand
26/09/2024, 08:31
Αν του κραδασμους τους αισθάνεσαι κυρίως στο κλείσιμο του γκαζιού οδεύοντας πχ προς φανάρι τότε ναι πολύ πιθανόν να ειναι από το μπροστινό, είχα την ίδια αίσθηση μέχρι που τα άλλαξα

DoctoR_k6
26/09/2024, 08:42
Με 18Κ τα λαστιχα ειναι για πεταμα σιγουρα.
Οποτε αλλαζοντας τα θα τελειωσουν οι κραδασμοι.
Αλυσιδα εγω προτεινω DID καλη σειρα.

Aps07
26/09/2024, 14:26
Εβαλα τα michelin road 5 και περιμένω να στρώσουν για να εχω καλυτερη γνωμη,σιγουρα φρενάρει πολύ πιο γρηγορα και εχει την αισθηση οτι βεντουζάρει η μηχανή στο δρόμο.Για τα αλυσιδογράναζα μου πρότεινε ο μηχανικός χρυσή ενισχυμένη της AFAM.