Σύνδεση

View Full Version : Το SH 150 δεν το περνάνε τα φορτηγά στις εθνικές

Σελίδες : 1 2 [3]

STF
15/02/2025, 12:41
Σε έκανα εικόνα με αυτό το "πακέτο" και.....:bawl::bawl::bawl:

:bawl:

stefanos
15/02/2025, 14:06
Γελάτε...
https://www.tucanourbano.com/en/pl/scooter-moto-coprigambe-e-manopole/honda/sh+125%25252f150+%28%3E+2020%29
έτσι γέλαγα και εγώ πριν 15 χρόνια. Μόλις πήρα χαμπάρι τι παίζει δεν κουβαλούσα ούτε αδιάβροχο, ποδίτσα με σαλιάρα και κάλυμμα σέλας μαζί, και χουφτίτσες να ιδρώνουν τα χέρια στο καταχείμωνο.
Μόνο ζελατίνα δεν έβαλα για να μην μου κόβει τελική:lol:

STF
15/02/2025, 14:09
Γελάτε...
https://www.tucanourbano.com/en/pl/scooter-moto-coprigambe-e-manopole/honda/sh+125%25252f150+%28%3E+2020%29
έτσι γέλαγα και εγώ πριν 15 χρόνια. Μόλις πήρα χαμπάρι τι παίζει δεν κουβαλούσα ούτε αδιάβροχο, ποδίτσα με σαλιάρα και κάλυμμα σέλας μαζί, και χουφτίτσες να ιδρώνουν τα χέρια στο καταχείμωνο.
Μόνο ζελατίνα δεν έβαλα για να μην μου κόβει τελική:lol:

Φαντάζομαι για την τραγιάσκα ήταν ο γέλωτας. Κατά τα λοιπά είμαι μέσα σε όλα (κι έχω την πιο παππουδιέρα ζελατίνα που είχε να βγει από την εποχή της φλωρέτας).

patinias
20/02/2025, 23:14
Χαχαχαα!!! Ωραίο!
Μετά είναι και το αναρτημένο βάρος....Χριστού θέλοντος το 27 θα το αλλάξεις υποχρεωτικά...
:smokin:

Τι τρέχει με το αναρτημένο βάρος? Τι θα αλλάξω υποχρεωτικά το 27? εξήγησε αν μπορείς γιατί με τρομάζεις...

Δεν βγαίνει πια 300ρι SH μόνο 350αρι που σημαίνει ακριβότερα τέλη και ασφάλεια και ακριβότερα Service, και είναι και ακριβότερο, λίγα θα μου πεις, μαζεύονται θα σου πω, Επίσης το 150 έχει μεγαλύτερο χώρο κάτω από τη σέλα που μου είναι απαραίτητος

Peterjackson
21/02/2025, 07:42
Κοιτα κοιτά να δεις που πάλι λάθος πράμα ψώνισα… Τοσον καιρό δεν άνοιγα το θρεντ διότι σνομπάριζα που ήταν για σκούτερ και τώρα έμαθα πως το δικό μου δεν μπιστάει

νεοσσός
21/03/2025, 22:19
Δυσκόλεψαν τα πράγματα για το SH...

https://www.instagram.com/reel/DHI_pkeoHU1/

ΓιώργοςΤΤ
21/03/2025, 22:23
Λέει ότι πρέπει να είμαι 13 χρόνων για να το δω.

Phantom
21/03/2025, 23:01
Δυσκόλεψαν τα πράγματα για το SH...

https://www.instagram.com/reel/DHI_pkeoHU1/

Η εκδίκηση της νταλίκας.. :evil::evil::evil:

Bowleno
22/03/2025, 02:12
Λέει ότι πρέπει να είμαι 13 χρόνων για να το δω.

Λέει ότι πρέπει να είσαι από 13 και πάνω......

Panos76
26/03/2025, 09:00
Λέει ότι πρέπει να είσαι από 13 και πάνω......

και σε εμένα το ίδιο λέει. Μάλλον έχει ΑΙ και αναγνωρίζει νοητική ηλικία :D

patinias
08/06/2025, 21:01
Πριν το αγοράσω το Δεκέμβρη του 2023 είχα δει το παρακάτω βίντεο και λέω ''το μηχανάκι μπισταει'', 132 χιλιόμετρα γράφει σε κάποια φάση... Τελικά έχω πιάσει 100 χιλιόμετρα στην ανηφόρα της Συγγρού (προς κέντρο) γιατί δεν εμπιστεύομαι τα φρένα του να το τελικιασω στην κατηφόρα, σίγουρα στην κατηφόρα θα πάει παραπάνω αλλά πιστεύω ή ότι το μηχανάκι στο βίντεο είναι πειραγμένο ή ότι ο αναβάτης είναι 50 κιλά, Με εμένα πάνω το μηχανάκι δεν πάει έτσι ούτε σε τελική ούτε και στο ρυθμό που επιταχύνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το μηχανάκι δεν μπισταει έτσι; Το μηχανάκι μπισταει αλλά όχι τόσο. Τι τελική έχει το δικό σας sh 150;

https://www.youtube.com/watch?v=HzsfGcBVAKM

Ύστερα θα μου πεις τι να την κάνεις την τελική άμα δεν εμπιστεύεσαι το πως θα συμπεριφερθεί αν πλακωθείς στα φρένα... Είναι απλά μια λόξα που έχω από 12 χρονών όταν οδηγούσα yamaha chappy και έβλεπα τους φίλους μου με τα honda chaly να με περνάνε σαν σταματημένο... (Ποτέ ξανά yamaha από τότε)

toyar
08/06/2025, 21:06
Μήπως θέλει φούσκωμα για να μπιστηξει κι άλλο;

Dimmanoukas
08/06/2025, 21:10
Εσύ πόσα κιλά είσαι και τι ύψος έχεις?
Επίσης μήπως έχεις ανεμοθωρακα τοποθετημένο?

Το λέω γιατί όλα αυτά παίζουν πολύ ρόλο και πόσο μάλλον σε αυτά τα κυβικά εκατοστά και δύναμη (που δεν υπάρχει)

Βέβαια το λες και ο ίδιος ότι δεν είναι του χαρακτήρα του και καλείται να επιτελέσει τέτοιο ρόλο.

Υ.γ. chappy είχα και εγώ και όντας υποψιασμένος δεν τα έστηνα με άλλους χαχα

patinias
08/06/2025, 21:28
Δεν έχω ανεμοθωρακα γιατί άκουσα ότι άμα τρέχεις με αυτό ή άμα φυσάει δεν έχεις τιμόνι... οπότε λέω αστο, είναι και κακάσχημο. 113 κιλά είμαι και 1.86

moto_Princess
08/06/2025, 22:28
Δεν έχω ανεμοθωρακα γιατί άκουσα ότι άμα τρέχεις με αυτό ή άμα φυσάει δεν έχεις τιμόνι... οπότε λέω αστο, είναι και κακάσχημο. 113 κιλά είμαι και 1.86

δικαβαλος απο μονος σου...

panavour
08/06/2025, 23:04
Πρόσεξε μην παραμπιστηξει ,και μετά μπιστηξεις κι εσύ,και μπιστηξετε αυτό στον μαστρομπιστουλα,κι εσύ στον γιατρομπιστουλα.

patinias
09/06/2025, 21:27
Ήθελα να ανοίξω ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το sh150 αλλά μου το συγχωνεύσατε και στην ουσία μου το θάψατε... Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα

Όταν μελετάμε δυστυχήματα να χτυπάμε και κανένα ξύλο να μας προστατεύουν οι νύμφες... Σε φόρουμ μηχανόβιων βρισκόμαστε, death wishes μας λένε, απαράδεκτο τα μελετάμε και οι ίδιοι

moto_Princess
09/06/2025, 21:31
Ήθελα να ανοίξω ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το sh150 αλλά μου το συγχωνεύσατε και στην ουσία μου το θάψατε... Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα

Όταν μελετάμε δυστυχήματα να χτυπάμε και κανένα ξύλο να μας προστατεύουν οι νύμφες... Σε φόρουμ μηχανόβιων βρισκόμαστε, death wishes μας λένε, απαράδεκτο τα μελετάμε και οι ίδιοι

τι ψαχνεις να βρεις δεν εχω καταλαβει...

patinias
09/06/2025, 21:36
Τίποτα απλά να μιλάμε για sh ... Το γουστάρω γι' αυτό

katsar
09/06/2025, 21:48
Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι και θέλουν να παίξουν λίγο με άνεση και στιλ χωρίς να χαλάνε πολλά λεφτά για να το συντηρήσουν και τα σχετικά έξοδα

Όλα αυτά με ένα σκούτερ που πάει με το ζόρι 100;

patinias
09/06/2025, 21:57
Δεν τα βγάζει με το ζόρι τα 100 χιλιόμετρα, τα βγάζει εύκολα, μπορείς να ταξιδέψεις με αυτή την ταχύτητα, από εκεί και πάνω δεν ξέρω, δεν ανεβάζει γρήγορα. Είναι ένα μηχανάκι που δεν το σταματάνε οι μπάτσοι ιδιαίτερα σε άσπρο χρώμα και μαμά, γιατί φαίνεται κυριλέ, εμπνέει σεβασμό και αξιοπρέπεια, είναι ο πιο in τρόπος να πας στη δουλειά το πρωί και για καφέ το απόγευμα στο κέντρο

moto_Princess
09/06/2025, 22:21
Δεν τα βγάζει με το ζόρι τα 100 χιλιόμετρα, τα βγάζει εύκολα, μπορείς να ταξιδέψεις με αυτή την ταχύτητα, από εκεί και πάνω δεν ξέρω, δεν ανεβάζει γρήγορα. Είναι ένα μηχανάκι που δεν το σταματάνε οι μπάτσοι ιδιαίτερα σε άσπρο χρώμα και μαμά, γιατί φαίνεται κυριλέ, εμπνέει σεβασμό και αξιοπρέπεια, είναι ο πιο in τρόπος να πας στη δουλειά το πρωί και για καφέ το απόγευμα στο κέντρο

η αστυνομια...??? επειδη ειναι Honda ???

patinias
09/06/2025, 22:29
Όσο πιο πολύ το πειράζεις το μηχανάκι τόσο σε σταματάνε, αν θες και εξάτμιση είσαι σίγουρος στο μπλόκο, Το SH έχει αυτή την κυριλαδα που περνάει τα μπλόκα στο έτσι

moto_Princess
09/06/2025, 22:47
Όσο πιο πολύ το πειράζεις το μηχανάκι τόσο σε σταματάνε, αν θες και εξάτμιση είσαι σίγουρος στο μπλόκο, Το SH έχει αυτή την κυριλαδα που περνάει τα μπλόκα στο έτσι

να παρεις το 350, ειναι ποιο κυριλε και γκομενοπαγιδα.

RaGe_Raptor
09/06/2025, 23:07
Διαχρονικά :bawl:

462967

kostaskk
09/06/2025, 23:55
Μάλλον δεν μπισταει,, ούτε crypton x του 2010 δεν μπορεί να περάσει τελικές. Και έχει και παραπάνω κυβικά

D3300
10/06/2025, 08:43
Λάθος μηχανάκια αγοράζετε παίδες...

patinias
10/06/2025, 22:21
Λάθος μηχανάκια αγοράζετε παίδες...

Λέγε τι ξέρεις; Δεν μπορείς να πετάς ένα στο έτσι και να μην εξηγείσαι. Επειδή ξέρω από χειμώνα με μηχανάκι και μάλιστα εκτός πόλης που έχει άλλα κλίματα σου λέω ότι η κουβέρτα που παίρνει αυτό το μηχανάκι σώζει την υγεία σου... Έχω δοκιμάσει να βάλω κουβέρτα σε μηχανάκι με το ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια από απελπισία και πραγματικά κατέληξα ότι μόνο σκούτερ με πάτωμα. Το 350αρι που προτείνει η moto_Princess ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για να μην είναι οριακά πεθαμένο

patinias
10/06/2025, 22:23
Μάλλον δεν μπισταει,, ούτε crypton x του 2010 δεν μπορεί να περάσει τελικές. Και έχει και παραπάνω κυβικά

Μπισταει αλλά λίγο, όχι πολύ

moto_Princess
10/06/2025, 22:24
Μπισταει αλλά λίγο, όχι πολύ
HRC kit να του βάλεις να μπιστάει ποιο πολύ

D3300
11/06/2025, 06:46
Λέγε τι ξέρεις; Δεν μπορείς να πετάς ένα στο έτσι και να μην εξηγείσαι. Επειδή ξέρω από χειμώνα με μηχανάκι και μάλιστα εκτός πόλης που έχει άλλα κλίματα σου λέω ότι η κουβέρτα που παίρνει αυτό το μηχανάκι σώζει την υγεία σου... Έχω δοκιμάσει να βάλω κουβέρτα σε μηχανάκι με το ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια από απελπισία και πραγματικά κατέληξα ότι μόνο σκούτερ με πάτωμα. Το 350αρι που προτείνει η moto_Princess ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για να μην είναι οριακά πεθαμένο

Για το κυνήγι των επιδόσεων μιλάω πατίνια.
Έχω (και) SH350i.

STF
11/06/2025, 20:25
Πριν το αγοράσω το Δεκέμβρη του 2023 είχα δει το παρακάτω βίντεο και λέω ''το μηχανάκι μπισταει'', 132 χιλιόμετρα γράφει σε κάποια φάση... Τελικά έχω πιάσει 100 χιλιόμετρα στην ανηφόρα της Συγγρού (προς κέντρο) γιατί δεν εμπιστεύομαι τα φρένα του να το τελικιασω στην κατηφόρα, σίγουρα στην κατηφόρα θα πάει παραπάνω αλλά πιστεύω ή ότι το μηχανάκι στο βίντεο είναι πειραγμένο ή ότι ο αναβάτης είναι 50 κιλά, Με εμένα πάνω το μηχανάκι δεν πάει έτσι ούτε σε τελική ούτε και στο ρυθμό που επιταχύνει. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι το μηχανάκι δεν μπισταει έτσι; Το μηχανάκι μπισταει αλλά όχι τόσο. Τι τελική έχει το δικό σας sh 150;

https://www.youtube.com/watch?v=HzsfGcBVAKM

Ύστερα θα μου πεις τι να την κάνεις την τελική άμα δεν εμπιστεύεσαι το πως θα συμπεριφερθεί αν πλακωθείς στα φρένα... Είναι απλά μια λόξα που έχω από 12 χρονών όταν οδηγούσα yamaha chappy και έβλεπα τους φίλους μου με τα honda chaly να με περνάνε σαν σταματημένο... (Ποτέ ξανά yamaha από τότε)

Αγορασμένο τον Δεκέμβριο 2024 και πλέον με 4.000 χλμ στο κοντέρ μπορώ να έχω μια άποψη. Κατ' αρχάς να σημειώσω πως το αγόρασα με τη ψηλή παππουδίστικη ζελατίνα και με τη μπαγκαζιέρα καθώς και με τις χούφτες που μπήκαν εκ των υστέρων. Από τις αρχές του Μάη αγόρασα και μια φιμέ και χαμηλότερη -καλοκαιρινή- ζελατίνα της GIVI η οποία μπαίνει στις υπάρχουσε βάσεις από την ζελατίαν της Honda.

Το σκούτερ το αγόρασα ξεκάθαρα σε ρόλο εργαλείου γιαυτό και προτίμησα τα 150cc πράγμα για το οποίο δεν μετάνιωσα καθόλου. Το χρησιμοποιώ για τη δουλειά μου 3-4 φορές την εβδομάδα διανύωντας περίπου 120-150 χλμ. Βέβαια με έχει βολέψει τόσο πολύ που το χρησιμοποιώ και στις εξόδους μου τις καθημερινές.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει είναι το χαμηλό του βάρος (σε συνδυασμό με χαμηλό κέντρο βάρους). Σε αυτό το τομέα -κατά τη γνώμη μου πάντα- δεν μπορεί να το ανταγωνιστή ούτε το 350cc. Έχει σημασία όμως η χρήση. Εγώ το η μεγαλύτερη απόσταση που θα κάνω σε μια μέρα είναι τα 50 χλμ πηγαίνοντας από το Γαλάτσι στη Σαλαμίνα και τριγυρίζωντας καμιά 10αριά χλμ στο νησί. Κάποιος που πρέπει να πηγαινόερχεται στο Λουτράκι προφανώς θα προτιμήσει το 350cc. Όμως στο κέντρο των πόλεων είναι τεράστια ευκολία το χαμλό του βάρος και η χαμηλή του κατανάλωση. Μιλώντας για κατανάλωση όταν το έστρωνα φλερτάριζε συνέχεια με τα 3 λίτρα ανά 100 χλμ. Από την 2η αλλαγή λαδιών και μετά (1η: 1000χλμ, 2η 3000 χλμ) δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 2,6 λίτρα/100 χλμ (και το χουφτώνω αρκετά συχνά) ενώ σήμερα που μιλάμε έχω κάνει 240 χλμ από το γέμισμα και είμαι με κατανάλωση 2,3 λίτρα/100χλμ.

Τα φρένα του έχουν αρκετά καλή αίσθηση για σκούτερ (όχι τέλεια βέβαια) αλλά τα βρίσκω ιδιαίτερα ισχυρά. Θέλουν λίγο πίεση για να αποδώσουν αλλά το κάνουν επαρκέστατα με abs που δουλεύει σωστά με λίγο πιο ευαίσθητη παρέμβαση στο πισινό.
Στους δρόμους των πόλεων είναι αρκετά ευέλικτο, χωράει παντού και μανουβράρει ανάμεσα σε σταματημένα αυτοκίνητα πολύ καλά. Σε άδειους δρόμους είναι απίστευτα διασκεδαστικό και μπορείς να μπεις με αρκετά χιλιόμετρα σε σφιχτές στροφές (π.χ. με ταχύτητες τύπου 50-60 χλμ) με πραγματικά πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Προφανώς δεν έχει πλαίσιο για τέτοια δουλειά και αυτός είναι άλλος ένας λόγος που χαίρομαι για την επιλογή των 150cc γιατί δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνο στα όρια του.

Είμαι τυπικός σιδερόκωλος αλλά πρέπει να πω πως η σέλα του μου ταίριαξε μια χαρά (δεν είμαι αξιόπιστη πηγή σε αυτόν τον τομέα).
Έχει απίστευτα ποιοτικό ρολάρισμα και μηδέν τριγμούς ασχέτως βάθους λακούβας που μπορεί να πέσεις μέσα. Βοηθάνε οι 16άρες ζάντες και το ψηλό προφίλ στα ελαστικά που φοράει.

Τελική ταχύτητα σε ευθεία χωρίς ανέμους έχω δει 124 χλμ στο κοντέρ (με την ψηλή ζελατίνα) αλλά δεν ξέρω πόσα είναι τα πραγματικά. Δεδ ου φαίνεται απίστευτό σε μεγάλη κατηφορική ευθεία με χαμηλού βάρους αναβάτη και άπνοια να πιάνει τα 132 χλμ. Το "ταξιδεύω" στο ποτάμι συνήθως με 90 χλμ κι έχω τις καταναλώσεις που ανέφερα.

Η ψηλή ζελατίνα της Honda όσο άσχημη και αν είναι για μένα είναι ένα must have, καθώς μπορείς σε 5 λεπτά να βάλεις μια sport χαμηλή όποτε το θελήσεις και τον χειμώνα σε βροχή, αέρα, κρύο κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλειά. Το καλοκαίρι που θέλεις να σε χτυπάει και λίγο ο αέρας βάζεις την χαμηλότερη.
Επίσης απίστευτη δουλειά έκανα και οι διάφανες χούφτες της Honda. Απομακρύνουν πολύ κρύο από τα χέρια και δεν τους φαίνεται (δοκιμασμένο με γυμνά χέρια επί τούτου). Πρέπει να έχουν πολύ καλά μελετημένη αεροδυναμική.

Πραγματικά η συμβίωση μαζί του είναι πάρα πολύ ευχάριστη και πλέον ζορίζομαι να σκεφτώ αν θα το αποχωριστώ ποτέ. Είναι πραγματικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ, απαλλάσει από άσκοπα χιλιόμετρα τις μοτοσυκλέτες μου και με εξυπηρετεί χρηστικά με κουβά, μπαγκαζιέρα και πάτωμα πολλές-πολλές φορές. Και θα το ξαναπώ, είναι απίστευτα διασκεδαστικό στην αστική χρήση (έως καγκούρικο όταν θέλεις). Μια αλλαγή λαδιών μου στοιχίζει 15 ευρώ, ούτε μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω μόνος μου (παίρνει 1 λίτρο λάδι).

Αυτά από εμένα.

462989

patinias
11/06/2025, 21:34
Αυτό το input περίμενα! Και εγώ το έχω ευχαριστηθεί το μηχανάκι αυτό, σε σχέση με το hornet το 900 που καβαλούσα από το 2004 πραγματικά με ξεκούρασε και στην πόλη και στο ταξίδι (γιατί έτσι και αλλιώς δεν τρέχω). Θα το πλακώσω στην ανηφόρα της Συγγρού όταν την πετύχω άδεια για να δω μέχρι που θα φτάσει... Μου κινείς την περιέργεια, ελπίζω να μην μου έτυχε μηχανάκι που δεν μπισταει... και απλά να μην το έχω πλακώσει αρκετά. Ούτε εγώ το μετανιώνω το 150αρι γιατί είναι φτηνό σε όλα από την αγορά του μέχρι τα τέλη

Αυτά τα χρώματα είναι εμένα, μαμά εντελώς

https://www.youtube.com/watch?v=cxeIbVggDdI

McGyver
11/06/2025, 23:27
να παρεις το 350, ειναι ποιο κυριλε και γκομενοπαγιδα.

Μπα, σου βγάζει τον Ινδιάνο που κρύβεις μέσα σου, μόνο κυριλέ δεν είναι :evil:

panavour
11/06/2025, 23:58
Ινδιάνοι του κόσμου ενωθείτε
Καβαληστε όλοι σκούτερ
Και στους δρόμους απλωθειτε.

D3300
12/06/2025, 06:30
Μπα, σου βγάζει τον Ινδιάνο που κρύβεις μέσα σου, μόνο κυριλέ δεν είναι :evil:

Για γκομενοπαγίδα στην ηλικία μου δεν ξέρω, αλλά ότι έγραψε ο Θωμάς, ινδιάνος και κανίβαλος μαζι σε στροφιλίκια και για μέσα στη πόλη το 350.

@STF καταπληκτικός για μια ακόμη φορά Στέφανε!

462992

Manalishi
12/06/2025, 08:46
Εν πάση περιπτώσει το sh είναι ένα εργαλείο για ψαρομάλληδες που έχουν φάει την άσφαλτο με το κουτάλι

Και εγώ ο μαλ@κας πήγα και πήρα Speed triple 1050??

Βουρ στις αγγελίες ΓΤΠΜ το μαμημένο που μου βγάζει την (μ)πίστη κάθε φορά για να πιάσω 247χλμ/ώρα....

granazi
12/06/2025, 11:33
Και εγώ ο μαλ@κας πήγα και πήρα Speed triple 1050??

Βουρ στις αγγελίες ΓΤΠΜ το μαμημένο που μου βγάζει την (μ)πίστη κάθε φορά για να πιάσω 247χλμ/ώρα....

Τι να μπιστηξει το τριμπο@@λο σου, μαθετε μπαλιΤΣΑ

spyrval
12/06/2025, 12:21
Πριν μερικά χρόνια είχα κι εγώ το 150. Μου είχαν κάνει πολύ θετική εντύπωση τα φρένα του. Το μόνο που δεν ξέρω για την ψηλή ζελατίνα: Όταν έχει αέρα και κρύο είναι προφανώς σωτήρια. Όταν βρέχει όμως οι σταγόνες δεν εμποδίζουν την ορατότητα; Αφού είναι πολύ ψηλή και πρέπει να κοιτάς από μέσα.

patinias
12/06/2025, 13:08
Όπως βολεύεται ο κάθε ένας... Και εγώ ήμουν 20 χρονών κάποτε και ήθελα να φέρνω το πίσω μπροστά και έψαχνα παλιά γυαλιστερή άσφαλτο για να μην μου τρώει τα λάστιχα τα οποία κάνουνε 350 ευρώ... Τώρα έχω ηρεμήσει, ξέρω πια ότι δεν υπάρχει δρόμος για πάνω από 200χ/ω στην Ελλάδα, κάποιοι μαθαίνουν ακόμα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα μάθουν με τον άσχημο τρόπο

Nostradamus
12/06/2025, 15:05
ετσι για την κουβεντα, ποσο εισαι φετος ?

motojojo
12/06/2025, 15:12
Φέρνεις και στο SH το πισω μπροστά ή τωρα που μεγάλωσες έγινες πιο large?

patinias
12/06/2025, 23:08
Το sh έχει traction control το οποίο αν το απενεργοποιήσω το πίσω παραμένει πίσω και όντας στα early 40s πια δεν το απενεργοποιώ ποτέ... Ελπίζω να σας κάλυψα

sanctusan
13/06/2025, 00:56
Μου είχε πει κάτι η γιαγιά μου η τρελιάρα κάπου στα 75 της.

Πουλάκι μου, τα γεροντάματα, δεν έχουν ηλικία.....

Τότε η γιαγιά μου ακόμα πήγαινε διακοπές με τις φίλες της, έβαφε τα μαλιά της, πρόχεσε τον εαυτό της, έβγαινε καθημερινά έξω (μερικά τα κάνει ακόμα και τώρα στα 85).
Οι συνομήλικες της, ήταν κλεισμένες στο σπίτι και φοβόντουσαν να βγουν να μην πάθουν τίποτα.

moto_Princess
13/06/2025, 01:01
15 σελιδες θεμα για το αν πηγαινει το SH150 δεν το περιμενα...
που να οδηγαγε δηλαδη και κανα Gilera FXR 180

Bowleno
13/06/2025, 02:42

Δεν ασχολούμεθα με το αν πηγαίνει αλλά με το αν μπιστάει η όχι...:D

panavour
13/06/2025, 09:02

Εδώ έχουμε 100 σελίδες,αν τα μέγαρα έχουν νομότυπα άδεια η οχι Στο μπιστημα θα κολλήσουμε;;

sanctusan
13/06/2025, 12:53
Πάρτε και ένα εργαλείο που μπιστάει και τα φορτηγά ούτε που το βλέπουν...

https://www.youtube.com/watch?v=n1guslPxhaY

Manalishi
13/06/2025, 13:09
Ίδια προέλευση με το Chaos...Μόνο στην φαντασία τα βρίσκεις...

sanctusan
13/06/2025, 13:31
Μα γιαυτό δεν το βλέπουν τα φορτηγά....

patinias
30/06/2025, 15:54
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να πηγαίνεις για μπάνιο με το sh 150... χωράει όλα τα συμπράγκαλα του μπάνιου κάτω από τη σέλα, μπρατσάκια πετσέτα αντηλιακό και το πάτωμα είναι εξαιρετικό για οδήγηση με παντόφλα... Δεν ξέρετε τι σας γίνεται εσείς που οδηγείτε μηχανάκια με το ντεπόζιτο στα σκέλια

bulmont
30/06/2025, 16:07
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να πηγαίνεις για μπάνιο με το sh 150... χωράει όλα τα συμπράγκαλα του μπάνιου κάτω από τη σέλα, μπρατσάκια πετσέτα αντηλιακό και το πάτωμα είναι εξαιρετικό για οδήγηση με παντόφλα... Δεν ξέρετε τι σας γίνεται εσείς που οδηγείτε μηχανάκια με το ντεπόζιτο στα σκέλια

Πάντα έχει μια διαφορά, όπως και να το κάνουμε, να υπάρχει
κατι ανάμεσα στα σκέλια μας................

harris_x
30/06/2025, 16:09
Έχεις βάλει και μεγάλη ζελατίνα για να μη σου χαλάει το μαλλί;
Δε πιστεύω να φοράς κράνος με τέτοια ζέστη :look:

SeniorCanardo
30/06/2025, 16:32

Τι κράνος ρε μαν που ζεις!:a21:

Γυμνός από τη μέση και πάνω, πασαλειμμένος λάδι φυσικά γιατί ο ήλιος καίει, μοχιτάκι σε θερμός με μπόλικα παγάκια, τρίφυλλο "αλβανό" στο στόμα, σαγιονάρα δίχαλο και γυαλί καθρέφτης 24".

Δεν ξέρετε να ζείτε ρε, με τα κωλομηχανάκια σας..:bawl:

patinias
30/06/2025, 16:33

Δεν έχω βάλει ζελατίνα για να μην μου κόβει τελική, πάντα κράνος και το μαλλί κοντό γιατί έχουν αρχίσει να μου πέφτουν. Πέστε μου πως χειρίζεσαι 6άρι κιβώτιο με παντόφλα και να πρέπει να οδηγήσεις ένα δίωρο; Τα σκούτερ με πάτωμα και ιδικά το sh 150 είναι για γκάγκστερ και ανέμελους τύπους

katsar
30/06/2025, 16:40
μας γλεντάει ο πατινιας με τρολάρισμα του 2000,ωραιος.

BLiTzER
30/06/2025, 18:00
Δεν έχω βάλει ζελατίνα για να μην μου κόβει τελική

Το δικό μου μπιστόλι με ζελατίνα 60 πόντους, με το συμπάθειο, δε χάνει καθόλου τελική. Χαλασμένο μηχανάκι σου έδωσαν.

patinias
30/06/2025, 18:13
Το δικό μου μπιστόλι με ζελατίνα 60 πόντους, με το συμπάθειο, δε χάνει καθόλου τελική. Χαλασμένο μηχανάκι σου έδωσαν.
Μπορεί και το δικό μου να μην χάνει τελική από τη ζελατίνα... Δεν την έχω δοκιμάσει απλά έτσι έχω ακούσει, και ότι όταν φυσάει δεν έχεις τιμόνι έχω ακούσει. Ότι μπορεί να μου δώσανε μηχανάκι που δεν μπισταει μπορεί να είναι αλήθεια, μέχρι 100 χιλιόμετρα έχω δει σε κάπως ανηφορικό δρόμο ενώ άλλοι μιλάνε για πάνω από 120 χιλιόμετρα στην ευθεία. Είμαι βαρύς και ψηλός με επιτυχία στις γυναίκες, πράγματα που μπορεί αν παίζουν ρόλο

νεοσσός
30/06/2025, 22:59
...Είμαι βαρύς και ψηλός με επιτυχία στις γυναίκες, πράγματα που μπορεί αν παίζουν ρόλο
Η επιτυχία στις γυναίκες πώς σχετίζεται με την τελική ταχύτητα;

karellen
30/06/2025, 23:59
Μεγέθη αντιστρόφως ανάλογα.
Όσο πιο αργός τόσο πιο πετυχημένος με αυτές,ιφ γιου νόου γουατ άι μην.

https://youtube.com/shorts/ZxsILoJD9O8?si=P5INqg3LQDytranr

patinias
01/07/2025, 21:37

Όλα σχετίζονται με όλα τα άλλα, τίποτα δεν είναι τυχαίο

panavour
01/07/2025, 21:44
Οσο πιο πολυ ,σου μπισταει,τοσο πιο πολυ θα σου μπιστανε οι γυναικες.ΝΟΜΟΣ.το μπιστειν ,εστι γυναικοκραττειν.:lol:

STF
02/07/2025, 17:34
Μπορεί και το δικό μου να μην χάνει τελική από τη ζελατίνα... Δεν την έχω δοκιμάσει απλά έτσι έχω ακούσει, και ότι όταν φυσάει δεν έχεις τιμόνι έχω ακούσει. Ότι μπορεί να μου δώσανε μηχανάκι που δεν μπισταει μπορεί να είναι αλήθεια, μέχρι 100 χιλιόμετρα έχω δει σε κάπως ανηφορικό δρόμο ενώ άλλοι μιλάνε για πάνω από 120 χιλιόμετρα στην ευθεία. Είμαι βαρύς και ψηλός με επιτυχία στις γυναίκες, πράγματα που μπορεί αν παίζουν ρόλο

Δε ξέρω τι εννοείς βαρύς, εγώ 93 κιλά είμαι. Η κοντερίσια τελική μου σε ευθεία χωρίς κόντρα άνεμο είναι 124 που δεν μπόρεσα να σου αποτυπώσω με το κινητό καθώς κομμάτι επικίνδυνο, ότι πρόλαβα έπιασα. Τα 115 τα έχει για πλάκα, ακόμη και σε ανηφορικά στο ποτάμι, από εκεί και πάνω θέλει το χρόνο του.

463457

Bowleno
02/07/2025, 17:41
Ρε μην μπιστάτε με τέτοια ζέστη, προκύπτουν παρενέργειες......:cry:

:lol:

Nomand
02/07/2025, 23:11
Δε ξέρω τι εννοείς βαρύς, εγώ 93 κιλά είμαι. Η κοντερίσια τελική μου σε ευθεία χωρίς κόντρα άνεμο είναι 124 που δεν μπόρεσα να σου αποτυπώσω με το κινητό καθώς κομμάτι επικίνδυνο, ότι πρόλαβα έπιασα. Τα 115 τα έχει για πλάκα, ακόμη και σε ανηφορικά στο ποτάμι, από εκεί και πάνω θέλει το χρόνο του.

463457

Ο πατίνιας λόγω της επιτυχίας στα κορίτσια μπορεί να εννοεί τρικαβαλο με τις γυναίκες μαζί δεν τραβάει, εσύ μοναχός τα πιάνεις τα χλμ:D

patinias
02/07/2025, 23:55
Και εγώ μονοκαβαλος τα πιάνω τα 100 χιλιόμετρα, έχω προβληματιστεί τώρα, μπορεί να το τουρμπίσω

thunder ace
03/07/2025, 04:34
εχω ενα μοτερ απο thunderace
Αν θες το βαζουμε επανω και σιγουρα θα πηγαινει καλυτερα (οχι πολυ)
Αν δεν σου κανει το στελνουμε στον Νταλτον ,το φτιαχνει ,στο στελνει πισω και μετα ποιος σε πιανει!!!!!

harris_x
03/07/2025, 06:31
εχω ενα μοτερ απο thunderace
Αν θες το βαζουμε επανω και σιγουρα θα πηγαινει καλυτερα (οχι πολυ)
Αν δεν σου κανει το στελνουμε στον Νταλτον ,το φτιαχνει ,στο στελνει πισω και μετα ποιος σε πιανει!!!!!

Νομίζω πρέπει κατευθείαν να παει για tuning στον Ντάλτον και μετά πάνω στο SH.

Kickstart
03/07/2025, 07:16
πάντως πατίνιας και δικαβαλος μπιστάει το θηρίο..

πέτυχα κάτι φιλαράκια σε ταξίδι για Σέρρες.
463464