View Full Version : Upper Crash Bars (Για ντεπόζιτο)
CorpseAlive
30/09/2024, 16:04
Ψάχνω και ψάχνω αλλά δεν βρίσκω πάνω κάγκελα για την μηχανή.
Θέλω αυτά που μπορώ να τα τοποθετήσω πάνω από τα Original της BMW .
Νομίζω βγάζει η Wunderlich αλλά ψάχνω κάτι πιο οικονομικό (κοστίζουν 400 ευρώ αυτά) .
Έχει κανείς ιδέα ποιος μπορεί να πουλάει ?
Για το σύντομο της υπόθεσης, τα κλασικά στην Αθήνα μαγαζιά δεν φέρνουν για το μοντέλο μου. ( F850 GS Adventure)
harris_x
30/09/2024, 16:06
πάμε στο "Ανταλλακτικά, Βελτιώσεις, Aftermarket"
Για δες αυτά.
https://heedshop.eu/en_US/p/Crash-bars-for-BMW-F-850-GS-Adventure-19-20-Bunker-silver-universal-lights-brackets/540
Δεν νομίζω πως μπαίνουν ταυτόχρονα με τα μαμά αλλά φαίνεται πως καλύπτουν και το κάτω μέρος
CorpseAlive
01/10/2024, 18:05
Για δες αυτά.
https://heedshop.eu/en_US/p/Crash-bars-for-BMW-F-850-GS-Adventure-19-20-Bunker-silver-universal-lights-brackets/540
Δεν νομίζω πως μπαίνουν ταυτόχρονα με τα μαμά αλλά φαίνεται πως καλύπτουν και το κάτω μέρος
Τα έχω δει, απλά θέλω κάποια που να κάθονται πάνω στα Original γιατί τα έχω ήδη αγοράσει τα καινούρια.
Μάλλον θα πάω σε Wunderlich να πάει να γαμηθεί.
karellen
01/10/2024, 19:04
Έχω την εντύπωση ότι το ρεζερβουάρ δεν βρίσκει κάτω σε πτώση,ακουμπάει χούφτα και ουρά (ή εξάτμιση) και η υπόλοιπη μηχανή προφυλάσσεται.
Στο πρόσφατο ατύχημά σου γρατζουνίστηκε;
CorpseAlive
01/10/2024, 19:13
Έχω την εντύπωση ότι το ρεζερβουάρ δεν βρίσκει κάτω σε πτώση,ακουμπάει χούφτα και ουρά (ή εξάτμιση) και η υπόλοιπη μηχανή προφυλάσσεται.
Στο πρόσφατο ατύχημά σου γρατζουνίστηκε;
Το δικό μου ρεζερβουαρ προεξέχει από τα κάγκελα, ο όγκος της είναι ψηλά σε αντίθεση με το 1200-1250.
Ναι δεξί πάνελ και δεξί φιλέτο του ντεποζίτου έχουν γρατζουνιά βαθιά (τα παρήγγειλα καινούρια και σε 1 εβδομάδα τα βάζω πάνω)
Σήμερα είδα ότι τσίμπησαν και τα πίσω κάγκελα αλλά ελάχιστα, θεωρώ ότι μπορούν να τα επαναφέρουν.
Το να μην πέφτεις, σου έχει περάσει σάν ιδέα?
motojojo
02/10/2024, 09:07
Από το μυαλό του περνάει. Από το χέρι του δεν περνάει (απόλυτα)
CorpseAlive
02/10/2024, 09:08
Υπάρχει προφανής απάντηση, αλλά θα δοθεί από κοντά (ή από δικαστικό επιμελητή , ανάλογα τον καφέ μου )
Υπάρχει προφανής απάντηση, αλλά θα δοθεί από κοντά (ή από δικαστικό επιμελητή , ανάλογα τον καφέ μου )
Ωχ.....:tooth: