PDA

View Full Version : Πρόβλημα με ήχο στην κεφαλή Lifan 110

Teo_kab
09/10/2024, 11:12
Καλησπέρα μάγκες έχω ένα παπι λιφαν 110 και άρχισε και έκανε έναν ήχο στην κεφαλή πολύ ξαφνικά όταν είναι ζεστό είναι πιο έντονο πιστεύω ότι μπορεί να είναι και από το καρμπ η είναι η ιδέα μου τα λάδια μόλις αλλάχτηκαν γιατί φοβήθηκα μήπως είμαι θέμα λίπανσης το μοτερ είναι 2 χρονων θα ανεβάσω και ένα βίντεο μήπως κάποιο έμπειρο αυτί μπορεί να με βοηθήσει σορυ που το ξέθαψα αυτό

Tsber
09/10/2024, 11:17
Είμαι ο μόνος που μόλις διάβασα τον τίτλο νόμισα ότι κάποιος κρητικός έχει εμβοές;

Πριν αλλάξει ο τίτλος, αυτό :D

SeniorCanardo
09/10/2024, 12:07
Καλησπέρα μάγκες έχω ένα παπι λιφαν 110 και άρχισε και έκανε έναν ήχο στην κεφαλή πολύ ξαφνικά όταν είναι ζεστό είναι πιο έντονο πιστεύω ότι μπορεί να είναι και από το καρμπ η είναι η ιδέα μου τα λάδια μόλις αλλάχτηκαν γιατί φοβήθηκα μήπως είμαι θέμα λίπανσης το μοτερ είναι 2 χρονων θα ανεβάσω και ένα βίντεο μήπως κάποιο έμπειρο αυτί μπορεί να με βοηθήσει σορυ που το ξέθαψα αυτό

Ρύθμιση βαλβίδων και έλεγχος καδένας έγιναν ποτέ;

Teo_kab
09/10/2024, 16:01
Ρύθμιση βαλβίδων και έλεγχος καδένας έγιναν ποτέ;το πήρα μεταχειρισμένο δεν το γνωρίζω αυτό ούτε υπαρχει κάποιο βιβλίο σέρβις σκέφτομαι να κάνω μόνος μου μια ρύθμιση βαλβίδων μήπως γνωρίζει κανείς τι φιλερ χρειάζονται για εισαγωγή εξαγωγή ;

pkemmos
24/10/2024, 10:58
Σαν αντίγραφο απο honda μάλλον θέλει φίλερ 0,05 και για τις 2 βαλβίδες.

pkemmos
24/10/2024, 11:20
Απο τη πλευρά των πηνίων έχει 2 πλαστικές βίδες.Λύνοντας την πάνω βλέπεις τον ρότορα(βολάν) , στη συνέχεια λύνεις την κάτω που είναι πιο μεγάλη και με 17 καρυδάκι (αν δεν κάνω λάθος) γυρίζεις αργά μέχρι να ευθυγραμμιστεί η γραμμή πάνω στο καπάκι του μοτερ με τη γραμμή με το γράμμα Τ που είναι χαραγμένα στο βολάν.Μετά ξεβιδώνεις τις τάπες των βαλβίδων.Κουνώντας με το χέρι τις βαλβίδες αν είναι χαλαρές και κουνιούνται , μπορείς να τις ρυθμίσεις ,αν όχι τότε γυρίζεις πάλι τη καστάνια αργά μέχρι να πετύχεις το σημείο Τ και ξανατσεκάρεις.Όλα αυτά με κρύο μοτερ.
Προσοχή μηχανικός δεν είμαι ,είναι διαδικασία που ακολουθώ στο c50 μου.Αν έχω γράψει κάτι λάθος ή κάνω κάτι λάθος παρακαλώ να με διορθώσει κάποιος.

OldMan
24/10/2024, 12:10
Αν έχω γράψει κάτι λάθος ή κάνω κάτι λάθος παρακαλώ να με διορθώσει κάποιος.

Λαθος δεν κανεις αλλα αν ηταν με ενα post να μαθαινε καποιος πως ρυθμίζονται οι βαλβίδες θα ζούσαμε σε εναν ιδανικό κόσμο..

billyka
25/10/2024, 12:05
Ξέχασες να αναφέρεις να βγάλει το μπουζί πρωτα

D3300
30/10/2024, 05:40
Η εξαγωγής παίζει στο 0.07 λόγω θερμοκρασιών.
Πήγαινε σε ένα συνεργείο να κάνεις τη δουλειά σου.
Πρώτη φορά βαλβίδες παίζει να χαλάσεις το σπείρωμα του ρεγουλατόρου μέχρι να καρφωθεί καμία βαλβίδα στο πιστόνι λόγω λάθους στον χρονισμό...