Σύνδεση

View Full Version : Ψυχραιμία!!!!

Loudovikos
17/03/2004, 16:09
Παίδες δεν ξέρω εάν διαβάσατε την χθεσινή Ελευθεροτυπία αλλά
έλεγε για ένα απίστευτο συμβάν που έγινε στην Αγ. Παρασκευή με
ΙΧ και μηχάνη.

Οι τύποι πλακώθηκαν στο ξύλο για το ποίος είχε προτεραιότητα
και ο οδηγός του αυτοκινήτου μαχαίρωσε 5 φορές στην πλάτη
τον τυπο με την μηχανή που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ευτυχώς
φορούσε κροκόδειλο και δεν τον τραυμάτισε αλλά οταν κατάφερε
να ξεφύγει ο τύπος πηγε και έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω του
αλλά και πάλι τον έσωσε το κράνος και ο προστατευτικός
εξοπλισμός.

Όπως έχετε καταλάβει ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως. Όποτε
ψυχραίμια σε ανάλογες περιπτώσεις!!

almalibera
17/03/2004, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Παίδες δεν ξέρω εάν διαβάσατε την χθεσινή Ελευθεροτυπία αλλά
έλεγε για ένα απίστευτο συμβάν που έγινε στην Αγ. Παρασκευή με
ΙΧ και μηχάνη.

Οι τύποι πλακώθηκαν στο ξύλο για το ποίος είχε προτεραιότητα
και ο οδηγός του αυτοκινήτου μαχαίρωσε 5 φορές στην πλάτη
τον τυπο με την μηχανή που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ευτυχώς
φορούσε κροκόδειλο και δεν τον τραυμάτισε αλλά οταν κατάφερε
να ξεφύγει ο τύπος πηγε και έπεσε με το αυτοκίνητο πάνω του
αλλά και πάλι τον έσωσε το κράνος και ο προστατευτικός
εξοπλισμός.

Όπως έχετε καταλάβει ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως. Όποτε
ψυχραίμια σε ανάλογες περιπτώσεις!!

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Εγω το χω πει: Μην διαπληκτίζεστε παντα ή σχεδόν καθόλου θα έλεγα..Δεν ξερετε τί τρέλλα κουβαλάει ο αλλος...

code
17/03/2004, 16:36
να μεταφέρω την εν λόγω αναφορά όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε!!!!!

τελικά ΚΡΑΝΟΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ .....η μόνη ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!:p :) :beer: :wave2:

Ψάχνουν το μαχαιροβγάλτη οδηγό

Τα προστατευτικά, που είχε το μπουφάν του, έσωσαν έναν 35χρονο μοτοσικλετιστή από τη μανία ενός οδηγού Ι.Χ., ο οποίος τον μαχαίρωσε πέντε φορές στην πλάτη ύστερα από λογομαχία. Το πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής, στην αρχή της λεωφόρου Μεσογείων. Οι δύο οδηγοί λογομάχησαν έντονα για το ποιος είχε προτεραιότητα. Λόγο στο λόγο τα αίματα άναψαν. Ο οδηγός του Ι.Χ. τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στο δικυκλιστή, μαχαιρώνοντάς τον πέντε φορές στην πλάτη. Ο 35χρονος όμως δεν έπαθε το παραμικρό, καθώς τον έσωσαν τα προστατευτικά που είχε στο μπουφάν του και φορούν οι μοτοσικλετιστές για να μην τραυματιστούν σε ενδεχόμενη πτώση. Ο δικυκλιστής προσπάθησε να διαφύγει. Ο οδηγός του Ι.Χ. δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Σε μικρή απόσταση έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στη μοτοσικλέτα. Και σε αυτή την περίπτωση όμως ο 35χρονος είχε άγιο, αφού τον έσωσαν το κράνος του και τα προστατευτικά του μπουφάν του. Αμέσως μετά τις πράξεις του ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται.

.
.
.
.ΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!!!!!!!:eek: :mad: :hypnotize :uplate: :confused:

almalibera
17/03/2004, 16:48
......ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ????? ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ 16.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ???

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...."Ο Γ@Μ@Ω ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ!!!"

ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΑΓΕ ΑΥΤΑ...

bikersonly
17/03/2004, 16:49
Το καλό είναι να είμαστε κάπως προσεκτικοί με τους γύρω μας.Δεν ξέρουμε τι είναι ο άλλος.Καθημερινά βλέπουμε σκηνικά γύρω μας.Είναι πολλοί πλέον που είναι "φορτωμένοι" και 'ετσι κινιούνται.Είτε με κουμπούρια, είτε με μαχαίρια είτε είτε...Άλλοι είναι "φτιαγμένοι", άλλοι χαρμανιασμένοι , άλλοι ληστές,δολοφόνοι κτλ κτλ.Θα μου πεις ώπα ρε μάγκα δηλαδή και να έχω δίκιο και να το βουλώνω?Ε κάπως έτσι είναι δυστυχώς.Μην ξεχνάμε το περιστατικό της Λίλιαν και του Γιώργου.Γιατί και οπλισμένος να μην είναι γκαζώνει τον κουβά του και σε περνάει από πάνω.

Με τα λόγια καλώς ή κακός ΔΕΝ βγάζεις τίποτα.Πόσες φορές δεν έχουμε κάνει παρατήρηση ευγενικά και μας γράφουν στα αρχί@! τους?Ούτε με μπινελίκια βγάζεις τίποτα.Τσεκαρισμένο και αυτό.

Οπότε δύο λύσεις υπάρχουν :

1. Ή το βουλώνεις :cry: και παραμιλάς :alien: και φεύγεις ήρεμα χωρίς να έχει συμβεί τίποτα ευχαριστώντας τον Θεό που είσαι ζωντανός...

Ή

2. Όπως είσαι δίπλα του σπάστου κάνα καθρέφτη,βαθούλωμα με κλωτσιά ειδικά Alpine Stars ή Enduro μποτες μμμμούρλια και φεύγεις επίσης κύριος. :evil:

Προσωπικά δεν κάνω κανένα από τα δύο. :confused:

XTMPAM
17/03/2004, 16:54
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΒΑΘΟΥΛΩΜΑ)!!!ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΣΕ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΤΑΡΙΦΑΣ!!!

almalibera
17/03/2004, 17:13
ΤΟΠΟΣ: στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Χαϊδαρίου

ΧΡΟΝΟΣ: Κάποιο Σαββατο Ιουνιου. Ειχαμε κανονισει ΣΚ εκτός Αθηνών

Συμβαν: Ενα ζευγαρακι πανω στη μοτο του πηγαινε προς το ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ωστε να συναντήσει τους άλλους συνταξιδιώτες του όπως παραλληλα και ενας τυπος με το τουτου του.
Ο τυπος με το τουτου τον κλεινει και τα παιδια κοντεψαν-οπως φυσικα ολοι γνωριζετε-να πεσουν. Κατι του λενε...κατι τους απανταει...ΜΠΑΜ! Παρε μια γροθια στο καπο απο δερματινο γαντακι με ενισχύσεις...:D
Τα παίρνει ο τυπος αρχιζει και φωναζει, καλει την αστυνομια "Μια παρεα μηχανοβιων (γιατι ειχαν μαζευτεί και οι υπόλοιποι...;) ) ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ.." και αλλα τετοια ωραια...
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:rolleyes:

Δεν θυμάμαι τί εγινε στο τελος...:sad: ....Ελατε, μην με κοροίδευετε εγω πηγα μετα, αφου είχαν γίνει και εμαθα αλλα απο τον έναν, αλλα απο τον αλλον...τες πα!
Το θεμα ειναι ένα: ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!

christin
17/03/2004, 17:57
ΚΑΛΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ? ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΕΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Μ@@@@@Σ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!! ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ!!! Ε, ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!

CyBeRseXX
17/03/2004, 18:03
Na moirazete mesaia daxtila!!:D

afrotwin
17/03/2004, 18:06
kala min leme parlapipes tora giati ke o mixanovios an tou ipe g@m0 to pipi tis mamas sou as poume ke o tipos sto aftokinito itan trofimos kapiou psixiatriou ti perimenate na gini :lol: :lol: :lol:
genika pantos kalo ine na min to pezoume magkes ke tsampoukades giati ke afti me mia bereta epanaliptiki volevonte mia xara :lol: :lol: :lol:
ke den ine opos palia pou piraze tora ama ka8arisis kanenan pernis ke prim apo to kratos pou to glitoses apo ta eksoda tis sintaksis:lol: :lol: :lol:
pantos ama ine i ora sou na pe8anis kapios 8a se skotosi :lol:

Spazz
17/03/2004, 18:26
πουλαω σπαθια katana σε φοβερες τιμες.ετσι οπως εισαι και σου κανει την μαλακια κατεβαινεις κατω απο το ninja κατα προτιμηση και τον κανεις φετες.μετα φευγεις επισης φετες.........

afrotwin
17/03/2004, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
πουλαω σπαθια katana σε φοβερες τιμες.ετσι οπως εισαι και σου κανει την μαλακια κατεβαινεις κατω απο το ninja κατα προτιμηση και τον κανεις φετες.μετα φευγεις επισης φετες.........

den mou les megale ine atsali 440 ta spa8ia sou?
an ine 8elo dio

milaber
17/03/2004, 22:21
O εξοπλισμός ασφαλείας του αναβάτη δικύκλου πλέον θα αποτελείται από: κράνος, μπουφάν με προστατευτικά, μπότες, γάντια, παντελόνι και δίκανη επανλληπτική καραμπίνα...

afrotwin
17/03/2004, 22:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
O εξοπλισμός ασφαλείας του αναβάτη δικύκλου πλέον θα αποτελείται από: κράνος, μπουφάν με προστατευτικά, μπότες, γάντια, παντελόνι και δίκανη επανλληπτική καραμπίνα...

de les psarontoufeko kalitera :lol: :lol:
ine pio cool
ke am se riksoune stin 8alasa xtpas ke kana xtapodi
:lol: :lol:

cityfly
17/03/2004, 22:27

και από πάνω την σιδερένια στολή του ιππότη στο μεσαίωνα για να είμαστε σίγουροι

afrotwin
17/03/2004, 23:31
pantos an ipirxe 8eos 8a mporousame na vroume afton to ipokimeno pou travikse maxeri se mia tetia stigmi. pou ke dikio na exis den ftanis se afto to simio ektos ke an ise (..........) den mporo na vro xaraktirismo vrite ton esis.
an ine dinaton gia to pios ixe protereotita? oxi oti iparxi kapia aformi sigkekrimeni pou mporis na to kanis afto ala leme esto oti kindinevis apo kapion ke aminomenos travas oti vris mprosta sou
edo o tipos erikse kata ta legomena 5 maxeries stin plati tou mixanoviou diladi stin ousia ton exi skotosi exi diapraksi egklima asxetos an den petixe ton skopo tou. an den forage to prostateftiko spondilikis stilis 8a itan nekros tora ke tin aformi na min tin ksanaleme. episis prospa8ise ke defteri fora na tou kani kako xtipontas tou tin mixani ke to petakse kato ke kata ta legomena ton esose to kranos. diladi milame gia ktinodes enstikta. lipame ala aftos o an8ropos den exi kamia 8esi stin kinonia mas ke kati prepi na gini na vre8i me kapio tropo ke na eksere8i apo tin kinonia ke nomizo oti i pio sosti pini gia tin ktinodia tou ine na tou afere8oun ola ta organa ke na do8oun se an8ropous pnevmatika igiois. fantazome oti to gegonos oti den imastan mprosta ke den kseroume ti akrivos egine ke ti ipo8ike na mas vazi se 8esi pou na min mporoume efkola na katadikazoume katastasis. omos afto pou metrai ine o logos ke i praksi. ite to katalavenoume tora ite oxi o filos motosikletistis ine nekros asxetos ton ti ton esose 8a mporouse na tixi ston ka8e ena apo mas.den forame oloi korkodilous ke iparxoun stigmes pou gia to opio dipote logo mpori na ipervoume ta oria simperiforas an8ropoi imaste me oti sinepagete afto den imaste robot ke oute prokite na ginoume pote ke pragmatika den ksero pou na katalikso me aftin tin katastasi. ti prepi na gini na forame oloi korkodilous? na oploforoyme? na to pezoyme tetrimeni sigkenis ka8e fora pou 8a simveni kati tetio?
pistevo oti prepi na timori8i afto to ka8iki pou travikse maxeri na kinitopioi8oun lesxes motosikletiston gia na vre8i ke na do8i stin dikeosini to apovrasma ke na antimetopisi pini gia fono
ke ek ton proteron 8elo aplos na po

g@m0 to m0u...ni tis manas sou re p0u....sti fonia 8a xeso ston tafo sou. eprepe na ime eki na tou fao to larigki ke na ton afiso anapiro gia oli tou tin zoi

signomi pou ta pira ala exo mia maxeria sto podi apo ntavatzi pou proorizotan gia to stomaxi mou ke mou dimiourgi apo8imena

milaber
17/03/2004, 23:34
signomi pou ta pira ala exo mia maxeria sto podi apo ntavatzi pou proorizotan gia to stomaxi mou ke mou dimiourgi apo8imena

Ωχ...
Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε στον afro από δω και πέρα...
Πρέπει να έχει κονέ με τον υπόκοσμο...

Πως την απέκτησες καλέ την μαχαιριά;

:sick: :sick: :sick:

parji
18/03/2004, 02:52
Δυστυχώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά.
Σίγουρα στην Αθήνα, θα γίνονται περισσότερα, απ'ότι σε κάποια επαρχιακή πόλη.
Εμένα πριν κάμποσα χρόνια μου έτυχε το εξής περιστατικό.
Πήγαινα με το τότε μηχανάκι μου (ΑΧ-1) ια βόλτα έξω από τη πόλη της Άρτας. Στον περιφερειακό στο ύψος των ΚΤΕΛ, αν κάποιος ξέρει από Άρτα μπορεί να καταλάβει, μου κλείνει το δρόμο λεωφορείο των Υπεραστικών Γραμμών. Βρίσκω ελάχιστα στο λεωφορείο, αλλά αυτό ήταν αρκετό ώστε να χάσω τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και να πέσω. Ευτυχώς φορούσα εξοπλισμό (φυσικά και κράνος) και είχα μόνο μώλωπες. Οταν κατέβηκε ο οδηγός του λεωφορείου να δει τι είχε συμβεί, αντί να με σηκώσει και να με βοηθήσει, με άρχισε στις ΧριστοΠαναγίες!!!
Σηκώνομαι πάνω, βγάζω το κράνος και αρχίζω να λογομαχώ μαζί του. Εν τω μεταξύ, άρχισαν να καταφθάνουν οι συνάδελφοί του από το ΚΤΕΛ (μιας και ήταν ακριβώς απέναντι όπως είπα παραπάνω). Αυτοί άρχισαν να με βρίζουν, να μου λένε ότι έτρεχα, ότι κοιτούσα αλλού, ότι έφταιγα και τέτοιες μαμακίες!!!
Εγώ άρχισα να τα παίρνω άσχημα. Τους λέω ότι το λεωφορείο δε θα κουνηθεί από τη θέση του πριν έρθει η τροχαία και ας βγάλει αυτή το συμπέρασμα για το τι είχε συμβεί. Μόλις άκουσαν για τροχαία εξαγριώθηκαν! Αρχίσαν να με σπρώχνουν και να μη με αφήνουν ούτε να σηκώσω το μηχανάκι μου από το πεζοδρόμιο, ενώ παράλληλα έλεγαν στον οδηγό να πάρει το λεοφωρείο και να φύγει γρήγορα.
Εκεί ήταν που τρελλάθηκα εντελώς!!!
Κοπανάω τον έναν, που μου έλεγε τα χειρότερα και με κρατούσε, με το κράνος μου και ορμάω και πιάνω τον οδηγό ο οποίος είχε καθήσει στη θέση του και ήταν έτοιμος να φύγει. Του σβήνω τη μηχανή και τον κατεβάζω από το λεωφορείο σηκωτό.
Τότε άρχισε το πραγματικό πανηγύρι.
Πέντε οδηγοί των ΚΤΕΛ εναντίον μου!
Είχε μαζευτεί κόσμος γύρω αλλά κανείς δεν έκανε τίποτε, παρά μόνο κοιτούσαν. Ημουν σίγουρος ότι θα έτρωγα πολύ, μα πολύ ξύλο. Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε κάποιος από το πλήθος και μπήκε στη μέση. Φώναξε ότι ήταν μάρτυρας και είδε όλη τη φάση, ενώ άρχισε να παίρνει από το κινητό του (τότε ακόμη δεν είχαν αρχίσει να γίνοται μόδα τα κινητά και τα είχαν λίγοι) τη τροχαία. Αυτοί κόλωσαν και σταμάτησαν να έρχονται κατά πάνω μου. Ο οδηγός του λεωφορείου ξαφνικά γλύκανε το τόνο της φωνής του, ενώ ήταν πρόθυμος να μου δώσει τα στοιχεία του και να παραδεχτεί το λάθος.
Οπως και έγινε.
Πλήρωσε τη κάθε ζημιά της μηχανής και τα δικά μου ρούχα, μέχρι τελευταίας δεκάρας, χωρίς δικαστήρια, γιατί όπως έμαθα αργότερα είχε κάνει πολλές μαλακίες και αν πήγαινε ξανά δικαστήριο θα τον μαμαγανε κανονικά!!!
Στην όλη υπόθεση το βασικότερο σημείο ήταν εκεί που εμφανίστηκε ο σωτήρας μου και με έσωσε από λιντσάρισμα ΚΤΕΛατζίδικο. Από τότε δεν τον ξαναείδα αν και έψαξα. Το πιο πιθανό είναι να μην ήταν από τη πόλη μας. Ισως κάποιος περαστικός. Πάντως όπως και να έχει, εγώ τον ευγνωμονώ γι'αυτό έκανε για μένα...

afrotwin
18/03/2004, 03:53
Ωχ...
Πρέπει να προσέχουμε πως μιλάμε στον afro από δω και πέρα...
Πρέπει να έχει κονέ με τον υπόκοσμο...

Πως την απέκτησες καλέ την μαχαιριά;

:sick: :sick: :sick:

tin apektisa peripou 20 xronon se ena kampare giati me ixe erotefti mia kamparetzou ke epidi itan sinexia mazi mou xalaga tin doulia tou magaziou lepromeries stis istories pou grafo argotera

milaber
18/03/2004, 06:10
lepromeries stis istories pou grafo argotera

Τι μας ετοιμάζεις αγόρι μου;
Πόσο υλικό έχεις ακόμα;

:D