View Full Version : Kαλώς σας βρήκα
Καλημέρες και από εμένα και καλώς σας βρήκα
καινούριος και στο forum αλλά και δικυκλιστής, με πρώτο μηχανάκι το 450mt
σαν πρώτες εντυπώσεις έχω να πω ότι είναι ωραίο και μαλακό για τα δικά μου standards
έχω βάλει σαν έξτρα την ψηλή σέλα και βλέπω ότι χρειάζεται και η ψηλότερη ζελατίνα πλέον (είμαι 1.83) αλλά και ίσως να χρειάζονται αποστάτες για το τιμόνι ώστε να σηκωθεί πιο πάνω.
κατά τα άλλα χωρίς να έχω εμπειρία, νιώθω πως είναι ιδανικό για πρώτο μηχανάκι για όποιον ψάχνει στην κατηγορία αυτή
harris_x
14/10/2024, 11:48
σαν πρώτες εντυπώσεις έχω να πω ότι είναι ωραίο και μαλακό για τα δικά μου standards
έχω βάλει σαν έξτρα την ψηλή σέλα και βλέπω ότι χρειάζεται και η ψηλότερη ζελατίνα πλέον (είμαι 1.83) αλλά και ίσως να χρειάζονται αποστάτες για το τιμόνι ώστε να σηκωθεί πιο πάνω.
κατά τα άλλα χωρίς να έχω εμπειρία, νιώθω πως είναι ιδανικό για πρώτο μηχανάκι για όποιον ψάχνει στην κατηγορία αυτή
Καλως ήρθες :beer: :beer: :beer:
To nickname σου απο πού βγαίνει;
Καλώς τον ,με υγεία και καλά χιλιόμετρα,βάλε και καμμιά φωτό!
To nickname σου απο πού βγαίνει;
Είναι μια μίξη του επωνύμου και του ονόματος από τα παλαιά έτη όπου ασκούσα το επάγγελμα του dj (αν με γκουγκλάρεις, θα με βρεις :cool: )
harris_x
14/10/2024, 13:48
Είναι μια μίξη του επωνύμου και του ονόματος από τα παλαιά έτη όπου ασκούσα το επάγγελμα του dj (αν με γκουγκλάρεις, θα με βρεις :cool: )
:rockon::rockon::rockon:
doctoras
14/10/2024, 21:01
Working at Lithan - Singapore (https://www.google.com/search?q=lithan&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
μέχρι την Σιγκαπούρη έφτασες, πρέπει να είσαι καλός!!:D
:welcome:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Γιατί σαν πρώτη μηχανή στράφηκες στο 450ΜΤ;
Καλημέρα και καλώς ήρθες και από εμένα, μήπως είσαι ο παλίκαρος που ήρθε στη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον rainmike;
Working at Lithan - Singapore (https://www.google.com/search?q=lithan&sourceid=chrome&ie=UTF-8)
μέχρι την Σιγκαπούρη έφτασες, πρέπει να είσαι καλός!!:D
:welcome:
ahahahaha
...είναι τα τελευταία χρόνια αυτό το university μου έκλεψαν το nickname! :cool:
καλώς σας βρήκα
Καλημέρα και καλώς ήρθες και από εμένα, μήπως είσαι ο παλίκαρος που ήρθε στη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη παρέα με τον rainmike;
αυτά καλό ειναι να μην αποκαλύπτονται χαχαχα
ναι Παντελή, εγώ
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Γιατί σαν πρώτη μηχανή στράφηκες στο 450ΜΤ;
ήμουν ανάμεσα σε
Himalayan 450
Voge DS525X
CFMoto 450MT
για κυρίως 2 λόγους
1. τα κυβικά είναι ιδανικά για τη χρήση που θέλω
2. τιμή ( και ναι, έχω ακούσει άπειρες γνώμες/προτάσεις για μεταχειρισμένα...αλλά εκεί που έχουν πάει, συγγνώμη δεν θα πήγαινα στα 4-4,5Κ για ένα μεταχειρισμένο v-strom πχ)
το Himalayan λοιπόν, πανέμορφο αλλά είσαι ακάλυπτος και τρως πολύ αέρα, ειδικά για εμένα που είμαι ψηλός(1.83) + ότι όπως και όλοι έλεγαν στα χιλιόμετρα από 90-110 είχε κραδασμούς και ουσιαστικά είναι οι ταχύτητες που εγώ θέλω να cruise-άρω
το Voge απ'την άλλη οκ, τίμιο με πολλά καλούδια πάνω του αλλά για κάποιο λόγο το φοβήθηκα συν τοις άλλοις έχει πιο road καταβολές παρά χωμάτινες που θα ήθελα
και τέλος το 450mt νομίζω είναι ένα μηχανάκι που μου ταιριάζει περισσότερο απ'τα παραπάνω κυρίως επειδή θέλω να πηγαίνω και βουνό
dumutrus
15/10/2024, 14:50
Καλώς ήρθες και καλώς συναντιόμαστε και εδώ μέσα.
asxetost
15/10/2024, 15:13
Πολύ όμορφο το μηχανάκι σου, καλώς ήρθες και καλούς δρόμους!
αυτά καλό ειναι να μην αποκαλύπτονται χαχαχα
ναι Παντελή, εγώ
Έλα φίλε, άργησα αλλά έκανα τον συνειρμό :beer:
Κι από μένα, καλώς ήρθες, θα δεις ότι γενικά είμαστε καλά παιδιά εδώ, :lol:
:beer:
:welcome::welcome::welcome::welcome:
Κι από μένα, καλώς ήρθες, θα δεις ότι γενικά είμαστε καλά παιδιά εδώ, :lol:
:beer:
όλοι καλοί είμαστε μέχρι να δείξουμε και κάτι καινούριο που δεν αρέσει :cool::evil:
doctoras
15/10/2024, 22:02
Θάνος αν θυμάμαι καλά;
Να συντονιστούμε για χωμάτοβολτα σε κάνα χορτιατη
Πολύ όμορφο το μηχανάκι σου, καλώς ήρθες και καλούς δρόμους!
καλώς σας βρήκα :)
θεωρώ πως το γκρι που βγάζουν το αδικεί πολύ. με τα λευκα πλαστικά που πήρα κιολας εγώ, νομίζω του ταιριάζει απόλυτα
Θάνος αν θυμάμαι καλά;
Να συντονιστούμε για χωμάτοβολτα σε κάνα χορτιατη
Χρηστάρα θυμάσαι καλά (ακούω σε όλα τα υποκοριστικά του βαπτιστικού μου... Αθανάσιος )
ναι αλλά θα χρειαστώ επιείκεια καθότι νεούδι
Hello and Welcome!:)
hello and thank you!
Μαγνησία από που ;
doctoras
15/10/2024, 22:06
όλοι καλοί είμαστε μέχρι να δείξουμε και κάτι καινούριο που δεν αρέσει :cool::evil:
Εδώ με προβλημάτισες λίγο :lol:
Εδώ με προβλημάτισες λίγο :lol:
δεν συμφωνείς ;
Καλέ, τούτος ακόμα δεν ήρθε και μας απειλεί....:cry:
:lol:
καλως όρισες, καλους δρόμους να έχεις και γερό στομάχι...
..θα περάσεις περίοδο προσαρμογής-διαβολοβδομάδα
PortisHead
16/10/2024, 08:10
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Μεταχειρισμένο το πήρες ?
doctoras
16/10/2024, 09:43
https://youtu.be/iqRhxeG_SaQ?si=y1BH4Xoc_KJHXSDC
:lol: :lol:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Μεταχειρισμένο το πήρες ?
Ευχαριστώ πολύ!
όχι , καινούριο
https://youtu.be/iqRhxeG_SaQ?si=y1BH4Xoc_KJHXSDC
:D :D
Νομίζεις ότι είμαστε όλοι καλοί!!!! :bawl::bawl:
Πες τα, γιατί σε μας δεν τα είπε κανείς!!! Δεν ξέραμε που μπλέκαμε! :bawl::bawl:
Καλώς ήρθες και καλούς δρόμους!
Καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο! :beer: