PDA

View Full Version : Mπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O

Tsber
29/10/2024, 10:33
Στην πρόσφατη βόλτα μας είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τις νέες μου μπότες – μποτάκια Revit Fuse H2O :)

457407

457408

Γράφω μπότες – μποτάκια γιατί τα συγκεκριμένα υποδήματα επί της ουσίας είναι ένας έξυπνος συνδυασμός των δύο, λίγο κοντύτερα από κανονικές μπότες και σίγουρα ψηλότερα από ένα μποτάκι μοτοσικλέτας!

Αυτό τα κάνει πιο ευέλικτα και άνετα χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την άνεση, το τελευταίο αναλόγως αναβάτη και χρήσης βέβαια.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική με προσεγμένα υλικά μέσα – έξω και καταπληκτικούς ορθοπεδικούς πάτους που προσφέρουν άνετο περπάτημα και ελαφριά αίσθηση συνολικά και χοντρές σόλες που δεν γλιστράνε.

Στην περίπτωσή μου δεν χρειάστηκαν «σπάσιμο» ούτε καν στο κακό μου πόδι καθώς η σχεδίαση στο κουντεπιέ εκεί που λυγίζει το πόδι είναι εξαιρετική.

457409

Είναι λίγο ζόρικα στο βγάλε μόνο σε σχέση με ένα μποτάκι, για αυτό τα πήρα μισό νούμερο πάνω (45) από το κανονικό και είναι μια χαρά ακόμα και με χοντρές κάλτσες.

Είναι αδιάβροχα και διαπνέοντα, το δεύτερο ισχύει καθώς μετά τη βόλτα με φθινοπωρινές τουλάχιστον θερμοκρασίες τα πόδια μου ήταν άνετα και στεγνά, το πρώτο θα δοκιμαστεί εν καιρώ αν και η εικόνα και η αίσθηση που αφήνουν είναι ότι περνάς άνετα και ποτάμι :lol:

Σε αυτή την πρώτη βόλτα έπρεπε φυσικά να συνηθίσω λίγο την αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων και το φρενάρισμα λόγω παχύτερης σόλας και μεγαλύτερου συνολικά όγκου μεταξύ λεβιέδων και μαρσπιέ.

Οπότε οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικές και για τα 130 ευρώ που έδωσα αγόρασα ποιότητα 200+ ευρώ!

Θα γράψω φυσικά έξτρα εντυπώσεις στο μέλλον για ταξίδι και για καθημερινή χρήση, μέχρι τότε εγκρίνονται συνιστώνται :a013:

Dimmanoukas
29/10/2024, 12:07
Καλοπατητα να είναι Παντελή.

Η αλήθεια είναι ότι η revit έχει αξιόλογα προϊόντα και σε περίοδο προσφορών - εκπτώσεων γίνονται πολύ καλές value for money αγορές.

Tsber
29/10/2024, 13:04
Καλοπατητα να είναι Παντελή.

Η αλήθεια είναι ότι η revit έχει αξιόλογα προϊόντα και σε περίοδο προσφορών - εκπτώσεων γίνονται πολύ καλές value for money αγορές.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, τα χρήματα είναι πάντα βασικός παράγοντας και για εμένα είναι η πρώτη φορά που "τιμώ" τη συγκριμένη εταιρεία γιατί όπως έγραψες έχει πολύ ποιοτικά προϊόντα αλλά συνήθως τσιμπημένα σε σχέση με άλλα παρόμοια :D

Στα 130 ευρώ δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για τα συγκεκριμένα πατούμενα και ελπίζω να δικαιωθώ!

harris_x
29/10/2024, 13:19
μεγειές Παντελή!

καλοφόρετες :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

grinderx
29/10/2024, 13:22
Μεγειά κι από μένα. Πάντα όρθιος και με πολλές ποιητικές συλλογές :)

2stroker
29/10/2024, 13:40
Πολυ ομορφες φιλε και η τιμη σουπερ! Καλοφορετες! :beer:

ptc
29/10/2024, 13:43
Καλοφόρετες Παντελή. Από Rev'it ό,τι έχω πάρει κατά καιρούς πάντα έμενα πολύ ευχαριστημένος. Είναι εγγύηση.

azar41
29/10/2024, 13:56
Πολύ ωραία φένονται,κλείνουν με βέλκρο στη μέσα πλευρά;Καλοφόρετα!

Tsber
29/10/2024, 17:10
μεγειές Παντελή!
καλοφόρετες :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να είσαι καλά Χάρη :beer:

Μεγειά κι από μένα. Πάντα όρθιος και με πολλές ποιητικές συλλογές :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για τα βίβλία, τάξε μου :lol:

Πολυ ομορφες φιλε και η τιμη σουπερ! Καλοφορετες! :beer:

Να είσαι καλά, ήθελα να γράψω και στο θέμα σου αλλά δεν τις είχα δοκιμάσει ακόμη και είναι μάλλον αμιγώς ασφάλτινες παρά την χοντρή, μπακλαβαδωτή σόλα τους!

Καλοφόρετες Παντελή. Από Rev'it ό,τι έχω πάρει κατά καιρούς πάντα έμενα πολύ ευχαριστημένος. Είναι εγγύηση.

Σε ευχαριστώ Πέτρο, όντως έχουν φτιάξει πολύ καλό όνομα!

Πολύ ωραία φένονται,κλείνουν με βέλκρο στη μέσα πλευρά;Καλοφόρετα!

Να είσαι καλά, πρώτα με φερμουάρ και μετά όλη η εσωτερική πλευρά διπλώνει και ρυθμίζεται με βέλκρο Πάρη!

Δεν προσφέρει την ακρίβεια των κορδονιών αλλά μπορείς να «παίξεις» αρκετά με την εφαρμογή αν τις πάρεις και λίγο μεγαλύτερες όπως εγώ :)

bulmont
29/10/2024, 18:05
Με γειά σου Παντελή, ωραίες δείχνουν, θα τις προτείνω στην σύζυγο μιάς και είναι σε
αναζήτηση πατουμένων....

2stroker
29/10/2024, 19:33
Με γειά σου Παντελή, ωραίες δείχνουν, θα τις προτείνω στην σύζυγο μιάς και είναι σε
αναζήτηση πατουμένων....

Τωρα που ειπες συζυγο θυμηθηκα οτι το σαββατο που πηρα τις μποτες απο τον Παπασταυρου στην πετρου ραλλη, τσιμπησε και το κοριτσι μου αυτες εδω https://www.car.gr/parts/view/35513844-attack-evo-boots-ixs-black
με 48 ευρω απο 151 αρχικη. Τις ειχε μονο σε 3 νουμερα εξου και η προσφορα. Οποτε καντε μια βολτα απο εκει μπορει να ειναι τυχερη, στα μικρα νουμερα που δεν εχουν μεγαλη ζητηση.

Tsber
29/10/2024, 20:02
αναζήτηση πατουμένων....

Να είσαι καλά Βαγγέλη, αξίζει σίγουρα να τις τσεκάρει :)

bulmont
29/10/2024, 20:02
Τωρα που ειπες συζυγο θυμηθηκα οτι το σαββατο που πηρα τις μποτες απο τον Παπασταυρου στην πετρου ραλλη, τσιμπησε και το κοριτσι μου αυτες εδω https://www.car.gr/parts/view/35513844-attack-evo-boots-ixs-black
με 48 ευρω απο 151 αρχικη. Τις ειχε μονο σε 3 νουμερα εξου και η προσφορα. Οποτε καντε μια βολτα απο εκει μπορει να ειναι τυχερη, στα μικρα νουμερα που δεν εχουν μεγαλη ζητηση.

Αστοχία και στα δύο.....:bawl::bawl::bawl:

Αρχικά μένουμε Πάτρα και κατά δεύτερο η σύζυγος φοράει 40-41 σε μπότες....

Alexis55
29/10/2024, 20:18
Γειά σου Παντελή μου.
Πολύ όμορφες μπότες και καταπληκτική τιμή. Με το καλό να τις δοκιμάσεις και σε μακρυνά ταξίδια.
Εεεεεεεε όχι ποτάμι να μην περάσεις. Για το KAWASAKI λέω, όχι για τις μπότες....... :bawl:

2stroker
30/10/2024, 16:48
Αστοχία και στα δύο.....:bawl::bawl::bawl:

Αρχικά μένουμε Πάτρα και κατά δεύτερο η σύζυγος φοράει 40-41 σε μπότες....

και τι ειναι το Πατρα - Αθηνα? δυο τσιγαρα δρομος! :lol:

Μπαι δεγουεη και η δικια μου 40-41 φοραει και βρηκε! Μπλεξαμε με τις μπασκετμπολιστριες! :lol:

Tsber
04/11/2024, 10:49
Μερικά συμπεράσματα ακόμα μετά τις πρώτες μέρες :)

Είναι μπότες και όχι μποτάκια, πιο άνετες και ελαφριές μεν, αλλά μπότες.

Καμία σχέση με την αίσθηση γύψου των αγωνιστικών αλλά και με της μπότας του σκι των φουλ τουριστικών, αλλά σίγουρα πιο «βαριές» από ένα μποτάκι ημίψηλο.

Ιδανικές αν κάποιος σκέφτεται για μπότες αλλά του φαίνονται too much ή για κάποιον που δεν την παλεύει ήδη με τις μπότες του αλλά τα μποτάκια του φαίνονται πολύ light από πλευράς προστασίας.

Το βγάλσιμο που ήταν το πιο δύσκολο βελτιώθηκε και είναι πλέον νορμάλ – θέλει τράβηγμα από το τακούνι προς τα κάτω και όχι προς τα πλάγια.

Αναλόγως επαγγέλματος κάποιοι θα μπορούσαν να τις φορούν και όλη την ημέρα ειδικά τον χειμώνα – πολύ άνετες στο περπάτημα και στο πόδι για αυτό που είναι.

Γενικά δικαιώνουν απόλυτα το Fuse στο όνομά τους καθώς είναι ένας έξυπνος και τολμηρός συνδυασμός στοιχείων!

Περισσότερα για αντοχή σε νερό και κρύο μόλις έχω την ευκαιρία :beer:

ThatSlowMF
16/12/2024, 12:58
Αναλόγως επαγγέλματος κάποιοι θα μπορούσαν να τις φορούν και όλη την ημέρα ειδικά τον χειμώνα – πολύ άνετες στο περπάτημα και στο πόδι για αυτό που είναι.

Σε αυτό το κομμάτι θέλω να σχολιάσω και εγώ για την εμπειρία μου. Έχω αυτά εδώ τα μποτάκια τα οποία ούτε αδιάβροχα είναι ούτε πολύ ψηλά ( έχω κατί δερμάτινες της Forma για τέτοιες δουλειές),
τα πήρα για τις καλοκαιρινές μικρές βόλτες και για χρήση στην πόλη οπού μπορώ να τα φοράω σαν κανονικό παπούτσι.
Αυτό που με έκανε εντύπωση πέρα απο την ποιότητα τους είναι το πόσο καλό περπάτημα και άνετο πάτο έχουν. Ειδικά μετά την περίοδο του break-in (δέρμα γαρ) μπορώ άνετα να τα φοράω όλη μέρα χωρίς να μου κουράσει το πόδι.

Tsber
16/12/2024, 14:09
"Ανατομικά" η ολλανδική εταιρεία είναι σίγουρα εξαιρετική, αφού οι δικές μου μπότες είναι τόσο άνετες φαντάζομαι τα δικά σου θα είναι σαν αθλητικά!

Και επί τη ευκαιρία να γράψω και εντυπώσεις από κρύο - βροχή :D

Πήγαινε - έλα Χαλκιδική με 7 βαθμούς και 140 και με κάλτσες μοτοσικλέτας δεν κατάλαβα τίποτα από κρύο, απλά δεν ασχολείσαι δηλαδή για μικρομεσαίες αποστάσεις τουλάχιστον!

Αν χτυπήσω καμιά Καστοριά ή μεγαλύτερη απόσταση θα σας ενημερώσω αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί πολύς αυτοκινητόδρομος με πολύ κρύο για να αρχίσουν να κρυώνουν τα πόδια.

Στις δύο βροχές που έφαγα συνολικά η μία ήταν καλή και με αιφνιδίασε, το τζιν κεβλαρ μούσκεμα και από πάνω υπερελαφρύ μπουφανάκι με μεμβράνη μούσκεμα και αυτό αλλά κράτησε τα προσχήματα.

Υπολογίστε 15 λεπτά κανονική βροχή με 70 - 90 και άλλα 5 άγρια στην πόλη με ανάλογες ταχύτητες...

Πόδια κατάστεγνα με μία αίσθηση και μόνο υγρασίας καθώς η διαπνοή είναι πιο ζόρικη στα πιο βαριά υποδήματα :)

Γενικά αυτή η εποχή που φοβάσαι περισσότερο ότι θα κρυώσεις παρά θα ζεσταθείς είναι η ιδανική για τις μπότες αυτές και φοριούνται ευχάριστα και χωρίς να τις σκέφτεσαι καν.

Tsber
15/05/2025, 09:31
Εδώ και οι πρώτες ταξιδιωτικές εντυπώσεις από...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164759

...για να είναι συγκεντρωμένες οι πληροφορίες:

Ό,τι καλύτερο έχω ποδηθεί σε ταξίδι!

Άνεση και πρακτικότητα ακόμα και με ολοήμερη σχεδόν χρήση, δεν γλιστράνε, δεν μυρίζουν άσχημα και δεν ανυπομονείς να τις πετάξεις από τα πόδια σου. Απλώς δεν ασχολήθηκα με το κρύο ακόμα και στα βουνά πριν τα Γιάννενα ξημερώματα με 4 βαθμούς. Ήταν να δοκιμάσω και κάτι θερμαινόμενες κάλτσες αλλά δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος!Με νορμάλ προς ζεστές θερμοκρασίες προφανώς υπήρχαν κάποια σημάδια υγρασίας στις κάλτσες αλλά η διαπνοή τους ήταν υποδειγματική για χρήση από Οκτώβρη μέχρι Μάη. Γενικά η αίσθηση ποιότητας που σου δίνουν είναι εξαιρετική και μετά από επτά ημέρες στον δρόμο ήταν σαν καινούριες με ένα απλό καθάρισμα :a013: