Σύνδεση

View Full Version : Συναντήσεις moto.gr - 2024/2025 edition

harris_x
04/11/2024, 11:09
Παρακαλώ επιλέξτε το ένα και μοναδικό στέκι που θα θέλατε να γίνονται οι συναντήσεις της Δευτέρας.

Dimos35
04/11/2024, 18:16
Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην ψηφίσω, θα ήταν άδικο για αυτούς που έρχονται συχνά.

Μια στο τόσο που έρχομαι, ας πάρω τον κώλο μου και ας πάω εκεί που έχουν αποφασίσει αυτοί που έρχονται συχνά.
Δεν ξέρω καν αν ο Αλχημιστής που πρότεινα, σερβίρει καφέ μετά από κάποια ώρα. (Γαβρίλη για σένα δουλεύω :p )

sanctusan
04/11/2024, 18:25
Εγώ θα πρότεινα να μπορούμε να κάνουμε πολαπλή ψηφοφορία.
Θα μας επιτρέψει να υπάρχει μία ελαστικότητα στην περιοχή που βολεύει.

harris_x
04/11/2024, 18:26
Εμένα θα μου επιτρέψετε να μην ψηφίσω, θα ήταν άδικο για αυτούς που έρχονται συχνά.

Μια στο τόσο που έρχομαι, ας πάρω τον κώλο μου και ας πάω εκεί που έχουν αποφασίσει αυτοί που έρχονται συχνά.
Δεν ξέρω καν αν ο Αλχημιστής που πρότεινα, σερβίρει καφέ μετά από κάποια ώρα. (Γαβρίλη για σένα δουλεύω :p )

Να ψηφίσεις

harris_x
04/11/2024, 18:27
Εγώ θα πρότεινα να μπορούμε να κάνουμε πολαπλή ψηφοφορία.
Θα μας επιτρέψει να υπάρχει μία ελαστικότητα στην περιοχή που βολεύει.

Δε θα βοηθήσει αυτό ρε Γιάννη, γι' αυτό έβαλα μία επιλογή ο καθένας.

Bowleno
04/11/2024, 18:52

Ο Αλχιμιστής είναι πολύ ωραίο μαγαζί, έχει καταπληκτικές μπύρες και καλές ποικιλίες ΑΛΛΑ (λόγω και των έργων που γίνονται εκεί αυτο το διάστημα) για παρκάρισμα ούτε λόγος....

CorpseAlive
04/11/2024, 19:02
Παίδες κάποιος στο τέλος να κάνει το άθροισμα των ποσοστών. Ο Χάρης δεν παίζει καθαρά μην βγάλουμε κανένα 140% στο τέλος και μας κοροϊδεύουν.

motojojo
04/11/2024, 19:05
Ο Χάρης είναι καθαρός.

o teos
04/11/2024, 20:54

Σιγά μην τους πάρουμε και την άδεια.....ΡΕ ΤΗ 1 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....ΟΥΣΤ...:cool:

harris_x
04/11/2024, 20:58
Σιγά μην τους πάρουμε και την άδεια.....ΡΕ ΤΗ 1 ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ....ΟΥΣΤ...:cool:

*Χδιαμας

νεοσσός
04/11/2024, 21:03
Θαρρώ ότι αυτοί που ψήφισαν Σκίτσο, κατά βάθος θέλουν λερουά. :p

sanctusan
04/11/2024, 21:15
Δε θα βοηθήσει αυτό ρε Γιάννη, γι' αυτό έβαλα μία επιλογή ο καθένας.

Το λέω με το εξής σκεπτικό.
Εγώ ψήφισα Τρυποκάρυδο, αν δε βγει (που δεν θα βγει) και τελικά καταλύξουμε στο Σκίτσο (που εκεί δείχνουν όλα), έγω απλά δεν θα ξαναέρθω σε συνάντηση λόγο απόστασης.

Αν είχαμε πολαπλές, θα μου έδινε την επιλογή να ψιφίσω και άλλα μαγαζιά που θα μπορούσα να έρθω, π.χ. Μετροπολις.

harris_x
05/11/2024, 09:07
Αγαπητοί μου, δε γίνεται το μέρος που θα μαζευόμαστε να είναι κοντά σε όλους.

Το Σκίτσο από εμένα πχ είναι 15,5χλμ, από τον panos_zip 17,5χλμ και πάει λέγοντας.
Μηχανάκια καβαλάμε, θεωρώ πως η απόσταση δεν μετρά τόσο όσο η ευκολία της διαδρομής.
Για να έρθει κάποιος στο Σκίτσο η διαδρομή είναι πανεύκολη και άνετη, αρκεί να την κάνει μια φορά!

457692

Αν το μαγαζί ήταν χωμένο και έπρεπε να περνώ 254 stop/φανάρια σε αντίστοιχα στενάκια, για εμένα θα ήταν λόγος να μη πάω.

Το κέντρο καλό - χρυσό αλλά όπως βλέπετε η πλειοψηφία προτιμά το Σκίτσο.

DoctoR_k6
05/11/2024, 09:21
Με την Αιθανολη τι θα γινει ρε συ...? :D

CorpseAlive
05/11/2024, 09:24
Με την Αιθανολη τι θα γινει ρε συ...? :D

Κάτι πρέπει να γίνει σίγουρα... τώρα το τι είναι άλλη κουβέντα.

DoctoR_k6
05/11/2024, 09:26

Εγω το λεω να φερουμε και τους νοτιους/νοτιοδυτικους σε επαφη.
Μια στο τοσο...ετσι για το ξεχαρμανιασμα. :smokin:

CorpseAlive
05/11/2024, 09:28

:pantofla::pantofla::pantofla::pantofla::smokin:

harris_x
05/11/2024, 09:30

Πρέπει, πρέπει :smokin:

harris_x
05/11/2024, 09:32
Μήπως να πηγαίναμε κάθε τέταρτη Δευτέρα;

:hmm:

DoctoR_k6
05/11/2024, 09:33

Αχα...να μια καλη ιδεα.
Μπραβο ρε Χαρη... :a20:

νεοσσός
05/11/2024, 10:11

Ή κάθε δεύτερη Τετάρτη. :p

harris_x
05/11/2024, 10:24
Ή κάθε δεύτερη Τετάρτη. :p

:lol:

grinderx
07/11/2024, 09:29
Αν το μαγαζί ήταν χωμένο και έπρεπε να περνώ 254 stop/φανάρια σε αντίστοιχα στενάκια, για εμένα θα ήταν λόγος να μη πάω.

Το κέντρο καλό - χρυσό αλλά όπως βλέπετε η πλειοψηφία προτιμά το Σκίτσο.
Για μένα είναι λόγος που ήρθα Σκίτσο αντί για Αιθανόλη. Παρ' ότι με δίτροχο δεν έχω καμία όρεξη να κατεβαίνω όλη την Κηφησίας περνώντας μέσα από κίνηση και φανάρια. Αλλιώς σαν απόσταση δε μου κάνει ιδιαίτερη διαφορά.

Επίσης το Σκίτσο μια χαρά μαγαζί μου φάνηκε συν ότι η περιοχή είναι ήρεμη και το παρκάρισμα γελοία εύκολο.

grinderx
07/11/2024, 09:32

Επίσης αυτό που ειπώθηκε στην τελευταία συνάντηση ότι κάθε τρίτη ή τέταρτη Δευτέρα να είναι ένα διαφορετικό μαγαζί (και πιθανώς από αυτά που μπήκαν στην ψηφοφορία); :hmm:

harris_x
07/11/2024, 09:58
Επίσης αυτό που ειπώθηκε στην τελευταία συνάντηση ότι κάθε τρίτη ή τέταρτη Δευτέρα να είναι ένα διαφορετικό μαγαζί (και πιθανώς από αυτά που μπήκαν στην ψηφοφορία); :hmm:
Θα το συζητήσουμε απο κοντά

PortisHead
07/11/2024, 12:13
Εγω μπηκα να δω τα μαγαζια και ανακάλυψα κατι διαμαντακια στα περιξ :lol:

harris_x
07/11/2024, 12:31
Κάτι είναι κι αυτό :lol:

Πάντως αν θέλεις μπορείς να έρθεις, μόνο απο το πληκτρολόγιο δαγκώνουμε :tooth:

motojojo
07/11/2024, 14:10