Σύνδεση

View Full Version : Ελαστικά για Ζ 750

vrossi46
12/11/2024, 20:41
Καλησπέρα στη παρέα.
Έχω ένα Ζ 750 και ενδιαφέρομαι για καινούργια ελαστικά. Φοράω Dunlop sportsmart III , 3 ετών ( με αυτά πήρα το μηχανάκι πριν κάτι μήνες) από τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος ( αν και με λένε ότι είναι πολύ καλό ελαστικό) καθώς στην καταπληκτική άσφαλτο της Θεσσαλονίκης σπινιαρει με 4η λες και έχω 150 άλογα. Έχω την εντύπωση ότι θέλουν αρκετό ζεσταμα και δεν προλαβαίνουν εντός πόλης να γίνει αυτό. Εκτός δεν είχα θέμα αν και δε τα ζόρισα σχεδόν καθόλου.
Παλια στο ίδιο μηχανάκι φορούσα Dunlop qualifier II από τα οποία ήμουν πολύ ικανοποιημένος, και εντός και εκτός σε στροφιλικια αλλά από τότε πέρασαν 10 χρόνια, όλο και κάτι καλύτερο θα έχει κυκλοφορήσει!!

Για πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά. Θα προτιμούσα από κάποιον που έχει δοκιμάσει κάποιο λάστιχο σε αντίστοιχο μηχανάκι, όχι σε κάνα hayabusa!!!

Υπόψιν, χρήση κυρίως εντός πόλης και μικρές διαδρομές ( γρήγορες και στριφτερες! ) δε θέλω να ζεσταίνεται μετά από 2 ώρες, δε με ενδιαφέρει η χιλιομετρική απόδοση ούτε ιδιαίτερα η συμπεριφορά σε βρεγμένο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

harris_x
12/11/2024, 21:12
Bridgestone S22

thunder ace
13/11/2024, 08:25
Bridgestone S22

DoctoR_k6
13/11/2024, 10:39
SportSmart TT... :p

#Dunlopmono

o teos
13/11/2024, 10:42
Όποιος βάζει s22 δεν φεύγει ξανά...ρώτα τον χαρη:D

vrossi46
13/11/2024, 12:13
Είχα παλιά το 016. Μετριοτατο για τα δικά μου στάνταρ. Φαντάζομαι δεν έχει σχέση το s22 έτσι; Είδα έβγαλαν και s23.

Volpad
13/11/2024, 12:17
Καμία σχέση...
S22 και απο εμένα.

harris_x
13/11/2024, 12:27
Είχα παλιά το 016. Μετριοτατο για τα δικά μου στάνταρ. Φαντάζομαι δεν έχει σχέση το s22 έτσι; Είδα έβγαλαν και s23.

καμία σχέση!

Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε, S22 θα βάλεις και θα το ευχαριστηθείς ;)

Δεν υπάρχει το λάστιχο :vroum:

Sotirisxt
13/11/2024, 12:57
Εγώ από το Sportsmart TT το μόνο παράπονο μου είναι η αντοχή σε έναν χρόνο τελείωσε το πίσω, από κράτημα δεν το συζητάω ότι καλύτερο είχα μέχρι στιγμή, γιατί και πάλι Dunlop φόραγα εδώ και μια δεκαετία..

harris_x
13/11/2024, 13:10
Εγώ από το Sportsmart TT το μόνο παράπονο μου είναι η αντοχή σε έναν χρόνο τελείωσε το πίσω, από κράτημα δεν το συζητάω ότι καλύτερο είχα μέχρι στιγμή, γιατί και πάλι Dunlop φόραγα εδώ και μια δεκαετία..

το S22 κοντεύει 2 χρόνια

harris_x
13/11/2024, 13:11
αλλα καλύτερα είναι να μιλάμε με διανυθέντα χλμ ;)

o teos
13/11/2024, 13:17
S22 7500χλμ ήταν στους δείκτες δεξιά αριστερα και στο κέντρο είχα ανετα αλλα 1500χλμ και κράταγαν σαν καινούρια τα ρημάδια.....

Τα s23 βγάζουν παραπάνω χλμ αλλά η απόδοση δεν είναι ίδια την θυσιασαν για τη μακροζωία...oh well....

harris_x
13/11/2024, 13:30
8400km και είναι ακόμα μια χαρά

billyka
13/11/2024, 17:29
φιλε μου,ζουσα Θεσσαλονικη 10 χρονια.Δεν υπαρχει λαστιχο που να πιανει πανω σε αυτο το γυαλι.Εδω το Χτ το πεταγα κωλο δεξια αριστερα με 3η που εχει 35 αλογα..Το σαββατοκυριακο ημουν παλι Θεσσαλονικη με το Gsxr..Με το που μπηκα στην πολη και ακουμπησα το πισω φρενο κατευθειαν μπλοκαρε..Για ανοιγμα γκαζιου ας μην μιλησω

Pearl Nebular
13/11/2024, 21:20
Τα Dunlop που είχε το Z750 φυσικά και δεν κρατάνε αφού είναι ήδη τριών χρονών και δεν ξέρει κανένας τι χρήση είχαν μέχρι να το πάρεις εσύ, και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην Ελληνική άσφαλτο.
Στο προκείμενο τώρα, η δική μου πρόταση είναι για τα Diablo Rosso, ή τα Diablo Rosso Corsa αν θέλεις απόλυτο grip αλλά με μικρότερο χρόνο ζωής.
Σε κάθε περίπτωση, όποιο λάστιχο και να βάλεις, θα είναι απείρως καλύτερο από αυτά που φοράς.

THRESH
14/11/2024, 23:27
φιλε μου,ζουσα Θεσσαλονικη 10 χρονια.Δεν υπαρχει λαστιχο που να πιανει πανω σε αυτο το γυαλι.Εδω το Χτ το πεταγα κωλο δεξια αριστερα με 3η που εχει 35 αλογα..Το σαββατοκυριακο ημουν παλι Θεσσαλονικη με το Gsxr..Με το που μπηκα στην πολη και ακουμπησα το πισω φρενο κατευθειαν μπλοκαρε..Για ανοιγμα γκαζιου ας μην μιλησω

+1 σε αυτό

Τελευταία βόλτα στα MT Tour με ΜΤ09 3ης γενιάς και S22 πάνω. Αν ήθελες, δεν ίσιωνε πουθενά μέσα στη πόλη (Τσιμισκή, Εγνατία) και δεν φταίει το λάστιχο , το δοκίμασα σε GSR 600 φίλου σε καλή άσφαλτο, είναι πολύ καλό.

vrossi46
15/11/2024, 19:26
Χαχαχαχα εντάξει ρε παιδιά, δε λέω για τους δρόμους γυαλί ( Τσιμισκή, Εγνατία κλπ ) αλλά σε πιο νορμάλ Ελληνικούς δρόμους ας πούμε, δε κρατάνε τα ρημαδια τα dunlop γλιστράνε υπερβολικά εύκολα. Τα qualifier που φορούσα παλιά σε ίδιο μηχανάκι πρώτα έσπρωχναν ( κρατούσαν) και μετά γλιστρούσαν προοδευτικά. Αυτά γλιστράνε άμεσα και απότομα. Πήγα να ξεκινήσω από φανάρι ανηφορικό στη Καλαμαριά ( σιγά την ανηφόρα δηλαδή) και έμεινα στο δικό σημείο απ' το σπινιαρισμα . Και ξεκίνησα με 1500 στροφές, όχι τσίτα!! Για αυτό και ρωτάω για κάτι πιο sticky.

ΓιώργοςΤΤ
15/11/2024, 20:13
Οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης είναι απλά άθλιοι. Ότι και να βάλεις θα γλιστράει, ειδικά τέτοια εποχή με τις βροχές. Με Diablo Rosso II και III να καίνε από ταξίδι και στα φανάρια καλλιτεχνικό πατινάζ έκανα μέχρι να ξεκινήσω. Και δεν σου λέω για την μέρα που έβαλα καινούργια λάστιχα και βγήκα να τα πατήσω πρώτη φορά στην Εγνατία. Έτοιμος ήμουν να την πάρω στα χέρια να την σπρώξω, τέτοιο γλίστρημα δεν είχα ξαναδεί.