View Full Version : Οργανωμένο Track Day moto.gr
harris_x
21/11/2024, 20:48
Κάναμε μια σκέψη για να κάνουμε ένα Track Day στα Μέγαρα σαν φόρουμ, δηλαδή να γίνει κάτι καλύτερο στη τιμή για τα μέλη του φόρουμ και αν υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε κάποιο χώρο εκεί στα κιόσκια για τα μέλη ώστε να είμαστε όλοι μαζί.
Το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 80€.
Αν μαζευτούμε 8 άτομα, θα έχουμε μία συμμετοχή δωρεάν, άρα όσο περισσότερες βγουν οι συμμετοχές τόσο θα πέσει το κόστος.
Σε κάποιο οργανωμένο TD, κάποια Κυριακή, μπορούμε να έχουμε κρατήσει θέση στα κιόσκια για το moto.gr και το καλύτερο;
Αν μαζευτούμε πάνω απο 20 άτομα, μπορεί να οργανωθεί κλειστό TD μόνο για εμάς αλλα μόνο Σάββατο.
Φυσικά σε κάτι τέτοιο θα χρειαστεί προπληρωμή συμμετοχών και σε συνεννόηση με τον διοργανωτή θα πληρώνετε σε εκείνον απ ευθείας ώστε να υπάρχει διαφάνεια.
Το για πάρτη μας ειναι πολύ καλό γιατί δε θα έχουμε ξένο κόσμο με αποτέλεσμα μέλη που δεν έχουν συμμετέχει ξανά να νιώσουν πιο άνετα. Θα είναι σαν εκδρομή :D
Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού μέχρι 15 με 20 άτομα.
Για πείτε λοιπόν;
Πώς το βλέπετε;
:vroum:
harris_x
21/11/2024, 21:00
Να φανταστώ Μέγαρα;
Ναι για αρχή για Μέγαρα λέμε.
ratamahatta
21/11/2024, 21:08
Πολύ καλή ιδέα , μακάρι να μπορέσει να υλοποιηθεί κ να καθιερωθεί
Λόγο εργασίας μέχρι τέλος του χρόνου είναι απαγορευτικό για μένα , σε άλλη περίπτωση μέσα
basilis_k6
21/11/2024, 21:29
μιλάμε για Απρίλη μερια?
harris_x
21/11/2024, 21:32
μιλάμε για Απρίλη μερια?
Δεν έχουμε ακόμα δει πιθανές ημερομηνίες.
Κάναμε την πρώτη επαφή να δούμε αν γίνεται και τώρα θέλουμε να δούμε τι ενδιαφέρον υπάρχει από την πλευρά σας.
sanctusan
21/11/2024, 21:38
Εγώ είμαι μέσα σε κάθε περίπτωση αρκεί να ξέρω τις ημερομηνίες 1 μήνα νωρίτερα.
Θα προτειμούσα Σάββατο να είμαστε μεταξύ μας.
Τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει ένα TD; Έχει εκπαιδευτή;
nikos/72
21/11/2024, 21:42
Πολύ όμορφη ιδέα! Μέσα εννοείται!
harris_x
21/11/2024, 21:44
Εγώ είμαι μέσα σε κάθε περίπτωση αρκεί να ξέρω τις ημερομηνίες 1 μήνα νωρίτερα.
Θα προτειμούσα Σάββατο να είμαστε μεταξύ μας.
Τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει ένα TD; Έχει εκπαιδευτή;
Για εκπαίδευτη μπορούμε να το δούμε.
Σίγουρα θα έχει ενημέρωση που θα περιλαμβάνει τα βασικά αλλά και κάποιες συμβουλές.
Vassilis
21/11/2024, 21:56
Γουστάρω φουλ αλλά κάτι σημαντικό. Είναι υποχρεωτική η δερμάτινη φόρμα ή και παντελόνι Cordura ειναι αποδεκτο;
harris_x
21/11/2024, 22:05
Γουστάρω φουλ αλλά κάτι σημαντικό. Είναι υποχρεωτική η δερμάτινη φόρμα ή και παντελόνι Cordura ειναι αποδεκτο;
Μόνο δερμάτινη φόρμα.
Θα μπορείτε όμως να νοικιάσετε αν δεν έχετε.
motojojo
21/11/2024, 23:17
Μέσα με τρέλα!
grinderx
21/11/2024, 23:32
Κι εγώ μέσα αρκεί να το ξέρω κάνα μήνα νωρίτερα για να συνεννοηθώ με το διευθυντή μου (στο σπίτι :p) και να μην παίζει χώσε στη δουλειά
grinderx
21/11/2024, 23:36
Αν είμαστε και μόνοι μας ακόμα καλύτερα!
Νοικιάζουν και μοτοσικλέτες ή μόνο στολές;
harris_x
22/11/2024, 08:09
Κάπου υπάρχει ένα ΜΤ07 που αράζει, λογικά θα νοικιάζεται :tooth:
Έχω ακούσει κάτι φήμες ότι κάπου ένα mt07 έχει βαρεθεί να κάνει μόνο το σπίτι δουλειά σπίτι δουλειά και θέλει να γυρίσει κάνα σεσσιον:lol:
CorpseAlive
22/11/2024, 10:32
Μπες με το αμάξι ...θα γίνουμε όλοι λίγο γρηγορότεροι αν κάποιος πάει να μας πατήσει.
harris_x
22/11/2024, 10:53
Μπες με το αμάξι ...θα γίνουμε όλοι λίγο γρηγορότεροι αν κάποιος πάει να μας πατήσει.
:lol:
:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
Για να σας πατήσω θα πρέπει να βάλω όπισθεν. :smokin:
CorpseAlive
22/11/2024, 11:10
:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
Για να σας πατήσω θα πρέπει να βάλω όπισθεν. :smokin:
Cringe
Για πριβε TD Σαββατο ψήνω. Απλα λογικα με το νεο ετος καθως ειμαι απο χειρουργειο και δε με παιρνει ακομα να χοροπηδαω πανω στο ΜΤ :p
Λογικα ισως εχω κανα δυο φιλαρακια που ψηνουν ακομα.Αρχαριοι οποτε θα τους ειναι ταμαμ.
harris_x
22/11/2024, 12:54
Για πριβε TD Σαββατο ψήνω. Απλα λογικα με το νεο ετος καθως ειμαι απο χειρουργειο και δε με παιρνει ακομα να χοροπηδαω πανω στο ΜΤ :p
Λογικα ισως εχω κανα δυο φιλαρακια που ψηνουν ακομα.Αρχαριοι οποτε θα τους ειναι ταμαμ.
Καλή ανάρρωση :beer: :beer: :beer:
458346
harris_x
24/11/2024, 17:17
Παρακαλώ να ψηφίζετε ;)
peterTHErider
24/11/2024, 18:05
Ωραία ιδέα!
Λευκάδιος
24/11/2024, 18:48
Τι κόστος έχει η ενοικίαση εξοπλισμού (κυρίως για δερμάτινη φόρμα) ??
RaGe_Raptor
24/11/2024, 19:00
ψήφισα Σάββατο αλλά ισχύει μόνο για Σέρρες ;)
harris_x
24/11/2024, 19:01
ψήφισα Σάββατο αλλά ισχύει μόνο για Σέρρες ;)
Ναι αλλα εδώ μιλάμε για τα Μέγαρα :smokin:
grinderx
24/11/2024, 20:20
Τι κόστος έχει η ενοικίαση εξοπλισμού (κυρίως για δερμάτινη φόρμα) ??
Καλή ερώτηση :a013:
Ρίξτε την ψήφο σας αγαπητοί εν φόρουμ αδερφοί και αδερφες υπάρχει λόγος και σύντομα όλα θα μπουν με λεπτομέρεια..έχει μεγάλη σημασία το πόσοι θα μαζευτούμε και σαν κόστος και στο ποτέ θα γίνει..:beer:
harris_x
25/11/2024, 15:39
Από φαί τι θα έχει;
Ό,τι έχει πάντα η καντίνα.
Βέβαια εγώ κάποτε έπαιρνα πιτόγυρα απο τα Μέγαρα :tooth:
Βέβαια εγώ κάποτε έπαιρνα πιτόγυρα απο τα Μέγαρα :tooth:
πριν ή μετά το TD;;;; :D:cool::zzz:
CorpseAlive
25/11/2024, 15:55
Πριν, αν σε πιάσει κόψιμο με την ολόσωμη δερμάτινη , τσιμπάς +20 άλογα .
harris_x
25/11/2024, 16:04
πριν φυσικά!
με έπιανε κόψιμο και έγραφα χρόνο :tooth:
grinderx
25/11/2024, 16:17
Πριν, αν σε πιάσει κόψιμο με την ολόσωμη δερμάτινη , τσιμπάς +20 άλογα .
πριν φυσικά!
με έπιανε κόψιμο και έγραφα χρόνο :tooth:
Τόσο σάπια τα πιτόγυρα στα Μέγαρα;; :cry: :roflmao:
Καταρχιν ψηφισα την επιλογη ενα,απο κει και περα τα Μεγαρα δεν ξερω αν εχετε παει τελευταια,ειναι γενικως πιτα,οποτε η οποια εκπτωση παει περιπατο.
Τα TD πλεον τελιωσαν για φετος,οποτε μιλαμε για το νεο χρονο,αν δεν υπαρξει εκπτωση ουσιαστικα θελουμε ενα μερος για το moto.gr, ειναι εφικτο δεν ειναι τιποτα αλλα και τι εγινε.....
Μπορει ακομα αν μαζευτουμε πολυ να υπαρχει ενα γκρουπ μονο για μας,θετικο καπως αλλα δεν ξερουμε την συμπεριφορα μας στην πιστα,οποτε παλι λιγο αστοχο.
Η ολη ιδεα θα ηταν καλο να δημιουργησει κατι αυτονομο σαν την διοργανωση του Bikenet ας πουμε για να χουμε πραγματικο κερδος,κατι το οποιο ειναι απο πολυ δυσκολο μεχρι ανεφικτο,και ιδανικα θα ηταν στης σερρες.
Αυτα σαν πρωτη σκεψη,εδω ειμαστε και τα λεμε.:beer:
harris_x
25/11/2024, 17:08
Καταρχιν ψηφισα την επιλογη ενα,απο κει και περα τα Μεγαρα δεν ξερω αν εχετε παει τελευταια,ειναι γενικως πιτα,οποτε η οποια εκπτωση παει περιπατο.
Τα TD πλεον τελιωσαν για φετος,οποτε μιλαμε για το νεο χρονο,αν δεν υπαρξει εκπτωση ουσιαστικα θελουμε ενα μερος για το moto.gr, ειναι εφικτο δεν ειναι τιποτα αλλα και τι εγινε.....
Μπορει ακομα αν μαζευτουμε πολυ να υπαρχει ενα γκρουπ μονο για μας,θετικο καπως αλλα δεν ξερουμε την συμπεριφορα μας στην πιστα,οποτε παλι λιγο αστοχο.
Η ολη ιδεα θα ηταν καλο να δημιουργησει κατι αυτονομο σαν την διοργανωση του Bikenet ας πουμε για να χουμε πραγματικο κερδος,κατι το οποιο ειναι απο πολυ δυσκολο μεχρι ανεφικτο,και ιδανικα θα ηταν στης σερρες.
Αυτα σαν πρωτη σκεψη,εδω ειμαστε και τα λεμε.:beer:
Για τα πρώτα, μην είσαι απόλυτος.
Για τα "όπως bikenet" κ.λπ, είναι νωρίς ακόμα.
Γενικά καλό είναι πριν ανακοινωθεί κάτι ουσιαστικό να μην προτρέχει κάνεις..γίνονται συζητήσεις ήδη και για την έκπτωση και για την πίστα και για φέτος αν είναι καλός ο καιρός...επίσης τίποτα δεν γίνεται για κέρδος αλλά για να γουστάρουμε όλοι 2-3 φορές το χρόνο σε πρώτη φάση στην πίστα και για να τη γνωρίσουν και όσοι πάνε μόνο στο δρόμο...λίγο υπομονή και τώρα να μη γίνει κάτι και να πάει για το νέο έτος πάλι μόνο για καλό θα ναι και με νέα δεδομένα.. :beer:
basilis_k6
25/11/2024, 18:07
Γενικά καλό είναι πριν ανακοινωθεί κάτι ουσιαστικό να μην προτρέχει κάνεις..γίνονται συζητήσεις ήδη και για την έκπτωση και για την πίστα και για φέτος αν είναι καλός ο καιρός...επίσης τίποτα δεν γίνεται για κέρδος
αυτο τα αλλαζει ολα. εγω νομιζα οτι θα βγαλω κατι...
harris_x
25/11/2024, 18:14
αυτο τα αλλαζει ολα. εγω νομιζα οτι θα βγαλω κατι...
Αυτά τα κανονίζουμε από κοντά κάθε Δευτέρα...
Στο μεταξύ μας :winka:
ratamahatta
25/11/2024, 22:34
Καλομελέτα και έρχεται λοιπόν
TheRegulator
26/11/2024, 11:03
Είμαι μέσα απλά θέλω ένα heads-up τουλάχιστον 1.5 μήνα πριν για να βάλω άδειες να κανονίσω αεροπορικά κτλ.
Επίσης κατά 80-90% ψήνεται και ο Σταύρακας και λογικά και ο Κωνσταντίνος που έχει την dreams and automobiles.
Μηχανάκι λογικά θα βρω είτε απ τον Σπύρο είτε το R6 του Κωνσταντίνου.
Οι μέρες που δεν με βολεύουν είναι αυτές:
Trackday dates, Place
18-20 April, Rijeka
28-30 April, Portimao
2-4 May, Sevilla
27-29 June, Magny Cours
3-5 October, Ledenon
31-2 October, Mugello
basilis_k6
26/11/2024, 12:44
Είμαι μέσα απλά θέλω ένα heads-up τουλάχιστον 1.5 μήνα πριν για να βάλω άδειες να κανονίσω αεροπορικά κτλ.
Επίσης κατά 80-90% ψήνεται και ο Σταύρακας και λογικά και ο Κωνσταντίνος που έχει την dreams and automobiles.
Μηχανάκι λογικά θα βρω είτε απ τον Σπύρο είτε το R6 του Κωνσταντίνου.
Οι μέρες που δεν με βολεύουν είναι αυτές:
Trackday dates, Place
18-20 April, Rijeka
28-30 April, Portimao
2-4 May, Sevilla
27-29 June, Magny Cours
3-5 October, Ledenon
31-2 October, Mugello
ειναι κριμα να χασεις τα μεγαρα για να μπεις portimao η mugello.
TheRegulator
26/11/2024, 16:12
ειναι κριμα να χασεις τα μεγαρα για να μπεις portimao η mugello.
Άλλη φάση η μια άλλη η άλλη!
Προτιμώ να πάω μέγαρα με τον Σταυρακα (thatslowmf) και το θλιμμένο σκουμπρί που αποκαλεί μηχανάκι (TLR) παρα Portimao μόνος!
basilis_k6
26/11/2024, 16:30
Άλλη φάση η μια άλλη η άλλη!
Προτιμώ να πάω μέγαρα με τον Σταυρακα (thatslowmf) και το θλιμμένο σκουμπρί που αποκαλεί μηχανάκι (TLR) παρα Portimao μόνος!
ανταλλαγη δεχεσαι? παω και μονος εγω δεν με χαλαει :lol:
Έχω ακούσει κάτι φήμες ότι κάπου ένα mt07 έχει βαρεθεί να κάνει μόνο το σπίτι δουλειά σπίτι δουλειά και θέλει να γυρίσει κάνα σεσσιον:lol:
Με φώναξε κάποιος; :D
TheRegulator
26/11/2024, 21:24
ανταλλαγη δεχεσαι? παω και μονος εγω δεν με χαλαει :lol:
Αμα θέλεις έλα! Μηχανάκι να νοικιάσεις σε καλή τιμή εχουμε! Δεν εχουμε 1000αρι για ενοικίαση αυτή τη στιγμή αλλά δεν νομίζω να σου πει όχι ο Jose να πάρεις το δικό του για session!
https://www.instagram.com/reel/DFYZ0atCydD/?igsh=anpzanVqZzd6aHNu
Έλα να ετοιμαζόμαστε...:D
TheRegulator
06/02/2025, 08:35
https://www.instagram.com/reel/DFYZ0atCydD/?igsh=anpzanVqZzd6aHNu
Έλα να ετοιμαζόμαστε...:D
Ποτε όμως για;
Σύντομα κοντά σας με νέα.. :beer:
Τα τρακνρει οφισιαλι δεν έχουν αρχίσει ακόμα λόγο καιρού και κρύου στα μεγαρα,μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε νέα για το πότε πως και γιατί.. ;)