View Full Version : Αττική 24/11 (της τελευταίας στιγμής ..)
Λευκάδιος
23/11/2024, 16:36
Αύριο το πρωί έχω ραντεβού με φίλο στο Κρυονέρι για ον-οφάδα περίπου 105χλμ που τερματίζει κοντά στον Κάλαμο Αττικής.
Θα βρεθούμε κατά τις 08:00 εδώ
https://maps.app.goo.gl/qfvG2LQRWRTd3FADA?g_st=ac ,θα πιούμε ένα καφέ στα γρήγορα και θα ξεκινήσουμε στις 08:30.Μεσημεράκι θέλουμε και οι δύο να είμαστε σπίτια μας.
Η διαδρομή βγαίνει περίπου σε 4:30 ώρες μαζί με στάσεις για κάνα σνακ, τσιγάρο, φωτό κλπ.Έχω να την κάνω αρκετούς μήνες οπότε δεν ξέρω την κατάσταση της αλλά λογικά θα είναι οκ.
Είναι αυτή αλλά προς το παρόν μπορώ να την στείλω μόνο με email
458364
Αν κάποιος θέλει να έρθει είναι ευπρόσδεκτος,φτάνει να είναι κομπλέ από εξοπλισμό αναβάτη, κάνα εργαλείο για την μοτό του κλπ :wave2:
Λευκάδιος
24/11/2024, 17:55
Χτές πήγα και πήρα το XR από το πατρικό όπου περιμένει υπομονετικά να το βγάζω που και που καμιά βόλτα.
Πήρε μπρος μετά από δύο μανιβελιές αλλά σήμερα το πρωί μου έκανε κόνξες.Άρχισα από μέσα μου τα γνωστά (ρημάδι θα σε πουλήσω κτλπ :lol: ) αλλά όσο περνούσε η μέρα άλλαζα γνώμη με αποκορύφωμα το παρακάτω ..
Κάποια στιγμή χτύπησα άτσαλα μια μεγάλη φυτευτή πέτρα και το XR πετάχτηκε πλαγιασμένο στον αέρα με καμιά 60-70χλμ.Ήταν η φάση τύπου 'τσακίστηκα και ποιός θα με μαζεύει τώρα' αλλά η κωλόγρια έκανε το θαύμα της.Παρόλο που προσγειώθηκε εντελώς πλάγια, το πλαίσιο και οι αναρτήσεις απορρόφησαν όλη την μλκια μου και το μηχανάκι συνέχισε σε ευθεία πορεία σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.Αν δεν φορούσα κράνος θα το φιλούσα και ας ήταν σκονισμένο :lol: .
Γενικά ήταν γεμάτο και ωραίο πρωινό,η διαδρομή βγήκε στα 108χλμ συν το πήγαινε έλα,είχε καλό καιρό (για χώμα) και ο ρυθμός με τον Σπύρο ήταν τόσο όσο.
Και λίγες φωτογραφίες..
458370
458371
458372
458373
harris_x
24/11/2024, 18:51
Χτές πήγα και πήρα το XR από το πατρικό όπου περιμένει υπομονετικά να το βγάζω που και που καμιά βόλτα.
Πήρε μπρος μετά από δύο μανιβελιές αλλά σήμερα το πρωί μου έκανε κόνξες.Άρχισα από μέσα μου τα γνωστά (ρημάδι θα σε πουλήσω κτλπ :lol: ) αλλά όσο περνούσε η μέρα άλλαζα γνώμη με αποκορύφωμα το παρακάτω ..
Κάποια στιγμή χτύπησα άτσαλα μια μεγάλη φυτευτή πέτρα και το XR πετάχτηκε πλαγιασμένο στον αέρα με καμιά 60-70χλμ.Ήταν η φάση τύπου 'τσακίστηκα και ποιός θα με μαζεύει τώρα' αλλά η κωλόγρια έκανε το θαύμα της.Παρόλο που προσγειώθηκε εντελώς πλάγια, το πλαίσιο και οι αναρτήσεις απορρόφησαν όλη την μλκια μου και το μηχανάκι συνέχισε σε ευθεία πορεία σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.Αν δεν φορούσα κράνος θα το φιλούσα και ας ήταν σκονισμένο :lol: .
Γενικά ήταν γεμάτο και ωραίο πρωινό,η διαδρομή βγήκε στα 108χλμ συν το πήγαινε έλα,είχε καλό καιρό (για χώμα) και ο ρυθμός με τον Σπύρο ήταν τόσο όσο.
Και λίγες φωτογραφίες..
458370
458371
458372
458373
Αυτά είναι!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
doctoras
24/11/2024, 18:59
Τελεια μερα για βολτα! Τέλειες οι φωτο σε χρώματα και στήσιμο!
Οι κόποι ανταμείβονται :beer:
Λευκάδιος
25/11/2024, 07:01
Θενκς παίδες :beer:
2stroker
25/11/2024, 12:09
Οταν γυρισατε δεν ειχατε σταλακτιτες στη μυτη? :bawl:
Εγω πηγα με ενα φιλο για καφε Πορτο ραφτη χτες και οταν γυρισα σπιτι ημουν σαν τον Τζακ Νικολσον στη λαμψη! :bawl:
Και λίγες φωτογραφίες..
458370
458371
458372
458373
Έτσι είναι με τα καλά μηχανάκια. Και μενα το GASGAS αλλά και το CCM με είχαν γλιτώσει πολλές φορέςαπο άσχημες τούμπες σε αντίθεση με τo pds των ΚΤΜ που μέχρι να τα κάνω revalving και να τους βάλω άλλο ελατήριο με είχαν πουλήσει αρκετές φορές . Το 09 ήταν καλύτερο αλλά και αυτό μετείχε στείλει μια φορά αδιαβαστο.
Λευκάδιος
25/11/2024, 13:52
Οταν γυρισατε δεν ειχατε σταλακτιτες στη μυτη? :bawl:
Εγω πηγα με ενα φιλο για καφε Πορτο ραφτη χτες και οταν γυρισα σπιτι ημουν σαν τον Τζακ Νικολσον στη λαμψη! :bawl:
:bawl:
Και με κράνος εντούρο/μάσκα είναι ακόμα χειρότερα γιατί περνάει πολύ αέρας και αν βάλω το μπαφ λαιμού μέχρι την μύτη θολώνει η μάσκα
Τουλάχιστον στο χώμα θες δεν θες ανεβάζεις θερμοκρασία.
Έτσι είναι με τα καλά μηχανάκια. Και μενα το GASGAS αλλά και το CCM με είχαν γλιτώσει πολλές φορέςαπο άσχημες τούμπες σε αντίθεση με τo pds των ΚΤΜ που μέχρι να τα κάνω revalving και να τους βάλω άλλο ελατήριο με είχαν πουλήσει αρκετές φορές . Το 09 ήταν καλύτερο αλλά και αυτό μετείχε στείλει μια φορά αδιαβαστο.
Όπως με έστειλε το xr εμένα πέρσι στην βόλτα των Advenduristas (που ήσουν και εσύ).Αλλά στην δική μου περίπτωση το αμορτισέρ ήταν σε κάκιστη κατάσταση και ήθελε σέρβις (μετά από αυτό έσπευσα να το φτιάξω :lol: ).
458409
2stroker
26/11/2024, 12:08
[QUOTE=Λευκάδιος;3232136]:bawl:
Και με κράνος εντούρο/μάσκα είναι ακόμα χειρότερα γιατί περνάει πολύ αέρας και αν βάλω το μπαφ λαιμού μέχρι την μύτη θολώνει η μάσκα
Τουλάχιστον στο χώμα θες δεν θες ανεβάζεις θερμοκρασία.
Σε αυτο το σημειο να πω οτι κυκλοφορουσα με εντουραδικο κρανος απο το 2007 μεχρι το 2019! Μετα εβαλα μυαλο! :lol: