View Full Version : Αποθηκευση μοτο σε αποθηκη μεσα στην οικοδομη
Traveler01
30/11/2024, 14:58
Καλησπερα στην παρεα, εχω μια ερωτησουλα αν καποιος ξερει να απαντησει.
Θελω να αποθηκευσω μια μοτοσυκλετα μεσα στην αποθηκη που εχουμε στο υπογειο της οικοδομης. Το καθε διαμερισμα εχει δικια του αποθηκη με πορτα και κλειδι και προφανως βαζουμε οτι θελουμε μεσα. Το ερωτημα μου ειναι αν υπαρχει καποιος νομος που απαγορευει να βαλεις μια μοτοσυκλετα μεσα οπως θα εβαζες εναν παλιο καναμε ας πουμε. Προφανως θα βγει η μπαταρια πρωτου αποθηκευτει.
Σας ευχαριστω πολυ
thunder ace
30/11/2024, 15:18
Αν έβγαζες εντελώς το καύσιμο γιατί να υπάρχει πρόβλημα;
Αλλά γιατί να ρωτήσεις αν θα βάλεις κάτι σε δικό σου χώρο;
telegonos
30/11/2024, 15:19
Βγάλε και την βενζίνη να μην διαφεύγουν αναθυμιάσεις και να μην αποτελεί παράγοντα φωτιάς.
Για νόμους δεν γνωρίζω, μου φαίνεται απίθανο να προβλέπει κάποιος νόμος κάτι τέτοιο, από την στιγμή που η μοτοσυκλέτα χωρίς βενζίνη και χωρίς μπαταρία ΔΕΝ αποτελεί επικίνδυνο υλικό, ίσως υπάρχει όμως καταστατικό των ενοίκων που να ορίζει τέτοιο θέμα.
Ζήτα από τον διαχειριστή να το διαβάσεις.
basilis_k6
30/11/2024, 15:27
νομιζω τυπικα απαγορευεται διοτι ειναι οχημα και μονο σε γκαραζ μπορεις να το βαλεις. οπως σε ενα γκαραζ δεν επιτρεπεται να βαζεις καναπεδες. πρακτικα αν δεν σκοπευεις να κανεις μπασε-βγαλε καθε μηνα δεν θα ασχοληθεια κανενας πιστευω.
motojojo
30/11/2024, 16:04
Η μηχανή πως θα κατέβει στο υπόγειο;
νομιζω τυπικα απαγορευεται διοτι ειναι οχημα και μονο σε γκαραζ μπορεις να το βαλεις. οπως σε ενα γκαραζ δεν επιτρεπεται να βαζεις καναπεδες. πρακτικα αν δεν σκοπευεις να κανεις μπασε-βγαλε καθε μηνα δεν θα ασχοληθεια κανενας πιστευω.
Από πότε απαγορεύονται οι... Καναπέδες στο γκαράζ;:confused:
Δεν μιλάμε βέβαια για κοινόχρηστο γκαράζ...
CorpseAlive
30/11/2024, 19:53
:a014: