View Full Version : Αγορα Σκουτερ Αυτοματο 150cc μεχρι 400cc
Καλησπέρα σας
Ενδιαφέρομαι για αγορά Scooter.
Με γνώμονας οτι είμαι 130 κιλά οπότε ένα κλασσικό 125 θα ζορίζετε ειδικά αν πάρω και δεύτερο άτομο κοιτάω από 150 +
Budget 2000 Ευρώ για μεταχειρισμένο ή 3000 με 3500 καινούργιο
Βλέπω διάφορα στο Car αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν.
Και τι εννοώ με το αξίζουν !
Να είναι Καλά μακροπρόθεσμα ,να βρίσκεις ανταλλακτικά χωρίς να πουλάς νεφρό και να μην είναι δυσεύρετα στην αγορά.
Πρώτο μου έρχεται
Sym Jet 14 200 evo που παίζει από 3000 Κούτα (μου αρέσει εμφανισιακά)
Sym Cruisym 300 μεταχειρισμένο 1900 (επίσης μ άρεσε εξωτερικά αν και μάλλον είναι λίγο βάρκα)
μετά βλέπω αρκετά μεταχειρισμένα αλλά είπα να γράψω μπας και μου προτείνεται κάτι καλό.
Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις για άλλα μοντέλα αρκεί να είναι καλά , και να μπορούν να εξυπηρετήσουν χωρίς να έχω θεμα.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
vforvendetta85
08/12/2024, 16:39
sym jet 14
αλλαγή λαδιών κάθε 4000 χλμ και ιμάντα 12000 χλμ.
medley στα 3450,
ανά 5k λάδια και 20k ιμάντας
Καλύτερος κινητήρας, ένα τσακ μικρότερη κατανάλωση και με +150 κάνεις επέκταση εγγύησης για άλλα 2 χρόνια.
Σε αναλώσιμα, η sym δεν ήταν αυτή που ήταν, έγινε πιο ακριβή.
Γενικά κοιτάω πολλά σε μεταχειρισμένα και μερικά σε καινούργια.
Προσπαθώ να βγάλω το αμάξι όσο γίνετε από την ζωή μου γιατί το είχα ξεφτιλίσει και σε βενζίνες πίνει αβέρτα.
Δεν έχω ιδέα από μηχανάκια βλέπω μερικά που μου αρέσουν. απλά θα ήθελα κάτι να μην ζορίζεται.
έχω διαβάσει και για Sympony αλλά δεν μου αρέσει εξωτερικά.
vforvendetta85
08/12/2024, 17:36
Καλό θα ήταν να μας πεις τις ανάγκες σου και για τη χρηση το θες το δίκυκλο.
Να πηγαίνω και να γυρίζω από την δουλεία.
Πολλές φορές θα παίρνω δεύτερο άτομο.
Και αν ανοιξει ο καιρός να πετάγομαι καμιά παραλία με αυτό.
Και γυρω περιοχες καμια βολτα / καφε για να μην βγαζω το αμαξι
Dimmanoukas
08/12/2024, 18:33
Οι ανάγκες σου και η σωματική σου διάπλαση φωνάζει για μεγαλύτερο σκούτερ, πόσο μάλλον εάν το θες και δικαβαλο.
Γνώμη μου πρέπει να ανεβάσεις λίγο το budget πχ εως τα 5 γοα μεταχειρισμένο και να δεις κανένα 350αρι πχ το sr4 της voge.
Το πήρα πρόσφατα και είναι από τα λίγα που χωροταξικά αλλά κυρίως από άνεση καλύπτουν τις ανάγκες μου.
Εγώ είμαι στο 187 και περίπου 105 κιλά κάτι μικρότερο είναι καθαρά συμβιβασμός
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν θα ηθελα αυτο τον καιρο να φορτωθω με επιπλεον εξοδα περα απο αυτα που εχω ορισει.
Σιγουρα ενα TMAX η ενα Forza θα ηταν οτι καλυτερο αλλα δεν θα δωσω τοσα χρηματα για το περα δωθε μιας και δεν ξερω αν θα με βολεψει.
Εχω πολλα χρονια να κανω το περα δωθε με μηχανη - μηχανακη οποτε παμε σε κατι χαλαρό.
Καλησπέρα σας και παλι έγινε μια αλλαγή στο budget οπότε μπορώ να παω άνετα στα 6000
και εχω δει τα παρακάτω
Zontes 350 E καινούριο η μεταχειρισμένο
Zontes 350 D καινούριο η μεταχειρισμένο
Sym ADX 300 καινούριο η μεταχειρισμένο
Honda ADC 350 μεταχειρισμένο
Καλησπέρα σας και παλι έγινε μια αλλαγή στο budget οπότε μπορώ να παω άνετα στα 6000
και εχω δει τα παρακάτω
Το Voge SR4 δεν;
και εχω δει τα παρακάτω
Kymco downtown 350 για την σωματική σου διάπλαση και τος ανάγκες σου είναι ιδανικό
Dimmanoukas
14/12/2024, 20:39
Πάρε γνώμες από εδώ αλλά το σημαντικότερο όλων, δοκίμασε τα, πήγαινε τα μια βόλτα και πράξε αναλόγως.
Είναι πολύ σημαντικό εργονομικά αλλά και από άποψη άνεσης να πάρεις την ορθοτερη απόφαση.
Όλα αυτά που έχουν προταθεί είναι αξιόλογα, προσωπικά ήμουν κάτοχος zontes του m310 και ενώ ήταν τρομερό από άποψη επιδόσεων, η ποιότητα του ήταν δυστυχώς λίγο χαμηλή.
Δεν ξέρω εάν όλα αυτά έχουν μεταφερθεί και στο 350 ή έχουν γίνει βήματα προόδου.
Πλέον είμαι κάτοχος του sr4 της voge και από άποψη άνεσης και εργονομίας έχω να πω μόνο θετικά.
Εκατσα και στα 3 και μ αρεσαν και τα 3 μονο το Zontes E 350 δεν εχω δοκιμασει !
Το Honda ADV 350 το ειδα σε ενα κερραμυδι - κοκκινο στα 6000 € και το λατρεψα αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστο σαν αγορα.
οπως και το Zontes E που το ειδα απλα το λατρεψα εξωτερικα αλλα πρακτικα δεν ξερω αν αξιζει
Dimmanoukas
14/12/2024, 20:53
Το honda αφού το βρήκες στο budget σου και σου αρέσει τι είναι αυτό που σε προβληματίζει ως αγορά?
Used όλα από το ιδιο μαγαζί και με τιμές
Zontes 350 E μεταχειρισμένο 4600€
Zontes 350 D μεταχειρισμένο 4300€
Sym ADX 300 μεταχειρισμένο θα μ πει τιμη δευτερα
Honda ADV 350 μεταχειρισμένο 6000€
Επίσης δεν ξερω αλλά ADV 350 2022 με 2024 έχει διαφορά ; αν ναι τι διαφορά;
Θα έβαζα την αγγελία που έχει ανεβασμένη αλλά δεν ξερω αν επιτρέπεται
Dimmanoukas
14/12/2024, 21:53
Προσωπικά δεν θα εμπιστευομουν μεταχειρισμένο κάποιο από τα zontes, αλλά εάν σου άρεσε κάποιο θα πήγαινα σε καινούριο αφού είναι εντός budget για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και με πλήρη εγγύηση, η οποία πιθανόν να εχει λήξει στο honda.
yannis24
16/12/2024, 11:48
εγω ειχα το SYM GTS 250, μια χαρα...υπαρχει ακομα στο συνεργειο του κουμπαρου μου σαν μηχανακι για τους πελατες με σχεδον 200.000κμ
Εμεινα ευχαριστημενος και πηγα και πηρα το SYM CRUISYM a, με το οποιο μετα απο 2.5 χρονια παρεα και σχεδον 60.000κμ ειμαι μια χαρα