Σύνδεση

View Full Version : Βίλια 27/12

Panos760
13/12/2024, 08:55
Μια κ αναφέρατε τα Βίλια, στις 27 του μήνα έχω ρεπό κ θα είμαι ελεύθερος ως το μεσημέρι.
Αναλόγως καιρού, μάλλον θα ξεκινήσω κατά τις 8:30 μια βόλτα ως εκεί, με επίσκεψη στο γνωστό αρχαίο οχυρό κ μνημείο εκτελεσθέντων απέναντι.
Αν θέλει κάποιος, ας έρθει.
Όποιος έχει χρόνο μπορεί να πάει μέχρι τον παραλιακό Αγ Βασίλειο ή προς Μέγαρα , διασχίζοντας ωραίο δάσος και φαράγγι ή να πάει προς το Καντήλι κλπ

sanctusan
13/12/2024, 18:03
Δουλεύω και εκείνο το ΣΚ.
Ενημερωτικά, πριν τις 10:30 ο δρόμος είναι λες και έχει βρέξει. Όποιος και να είναι ο ρυθμός, ακόμα και τελείως τουριστικός, δεν θα είναι ευχάριστο.

Γνώμη μου

Panos760
13/12/2024, 18:21
Δουλεύω και εκείνο το ΣΚ.
Ενημερωτικά, πριν τις 10:30 ο δρόμος είναι λες και έχει βρέξει. Όποιος και να είναι ο ρυθμός, ακόμα και τελείως τουριστικός, δεν θα είναι ευχάριστο.

Γνώμη μου

Ναί, έχεις δίκιο, γι'αυτό κ θα κοιτάξω τον καιρό πριν ξεκινήσω.
Υπόψιν, ξεκινώ από Παιανία μέσω Αττικής οδού, οπότε το θέλω το 20άλεπτο ως Μάνδρα.
Θα δούμε μέχρι τότε.
Ευχαριστώ για την απάντηση.

STF
13/12/2024, 18:38
Δεν είναι θέμα καιρού Πάνο. Είναι θέμα φυσικής υγρασίας και ανήλιων στροφών που υπάρχει στο τμήμα από Μάνδρα μέχρι Ερυθρές. Έχω φάει πολύ ύπουλο γλίστρημα εκεί.

Panos760
13/12/2024, 19:09
Δεν είναι θέμα καιρού Πάνο. Είναι θέμα φυσικής υγρασίας και ανήλιων στροφών που υπάρχει στο τμήμα από Μάνδρα μέχρι Ερυθρές. Έχω φάει πολύ ύπουλο γλίστρημα εκεί.

Ύπουλη κατάσταση.
Το ίδιο σκηνικό κ στην κατάβαση Πεντέλης προς Νέα Μάκρη.